http://tv.sb.eurosport.com/tvschedule.shtml?menu=17893bayernovac je napisao/la:Šta prenosi eurosport2 sutra??? Mainz-Bayern ili Dortmund-Stutgart
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- NoName
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
40 minuta 0:0
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
kraj PL 0:0Mirza_Hordas je napisao/la:40 minuta 0:0
*Vedo ubi!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Hoffenheim ima inicijativu, ali nista konkretno, nekoliko pokusaja Vede glavom, i Sejo jednom sam pred golmanom, trebao je pucati, eli eto. Schalke nije ni prismrdio golu Hoffenheima.
- TheManiacs
- Kontakt:
imali igdje prenos tekme,,,na kakvom njemackom kanalu?/
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Izgleda da ce ove sezone sudije zaklati Hoffenhaim 
Bruka sta im se radi.Prvo cist gol protiv bajerna ponistise a danas cist penal nad vedom.
Vedo srusen tri metra u sesnaestercu a ovaj sudi slobodan udarac

Bruka sta im se radi.Prvo cist gol protiv bajerna ponistise a danas cist penal nad vedom.
Vedo srusen tri metra u sesnaestercu a ovaj sudi slobodan udarac

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Prijenos na http://www.ATDHE.net
hvala za link...
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
86 minuta 0:0
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Rekao sam ja cim se povrijedio da on vise olimpiski bazen nece moci pogoditi
uvijek neko bljesne po pola-sezone,sezonu i onda ga nigdje nema pogotovo kod Njemaca u ligi...hajd za nadati se da ce me demantovati 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije ni tebi lako i ti izgleda imas velikih problemamiky_hz je napisao/la:Rekao sam ja cim se povrijedio da on vise olimpiski bazen nece moci pogoditiuvijek neko bljesne po pola-sezone,sezonu i onda ga nigdje nema pogotovo kod Njemaca u ligi...hajd za nadati se da ce me demantovati

Inace post ti veze sa vezom nema

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
glupost....igra je tu,kvalitetan igracki kadar samo da ih krene...ajmo biti realni i reci da je sudija ostetio hofenhajm naime svirao je 2-3 nepostojeca ofsajda ,howedesu poletio dat drugi zuti pa se predomislio nekoliko bezz faula za schalke itd...nebitno,salke je pravio puno prekrsaja osim na pocetku drugug poluvremena do neke 60te minute su se samo branili i hofe je diktirao tempo...a da ce se borit za opstanak,hahahahhaahhah....eto vidjet cemo...
Ja sam stekao utisak da je Hoff trebao pobijediti sa najmanje 2 gola razlike. Schalke nije opucao na gol za 90 min, dok je Hoff imao dosta prilika i bili su puuuno bolji, ali lopta nece u gol. Zao mi je najvise Ibisevica koji nikako da krene sa zabijanjem, imao je nekoliko prilika glavom i onaj sut sa 16 po zemlji gdje mislim da je trebao primiti loptu malo povuci i lagano zabiti.
Salihovic je po meni bio najbolji u Hoff, kako se samo bori i zalae na terenu, za njega nema izgubljene lopte, imao je 100% priliku kad je bio sam pred golom i umjesto da sutira, on hoce da doda i jbg. Sve u svemu dobra utakmica, opet kazem zao mi sto Hoff nije pobijedio, ali i vise sam ocekivao od Schalkea koji je odlicno poceo sezonu.
Salihovic je po meni bio najbolji u Hoff, kako se samo bori i zalae na terenu, za njega nema izgubljene lopte, imao je 100% priliku kad je bio sam pred golom i umjesto da sutira, on hoce da doda i jbg. Sve u svemu dobra utakmica, opet kazem zao mi sto Hoff nije pobijedio, ali i vise sam ocekivao od Schalkea koji je odlicno poceo sezonu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Pa u cemu sam pogrijesio? demantuj me? gdje je on to jos prije davao po 15-17 golova po polusezoni do prosle sezone,i onda bi ta povreda na zalost...harishp je napisao/la:Nije ni tebi lako i ti izgleda imas velikih problemamiky_hz je napisao/la:Rekao sam ja cim se povrijedio da on vise olimpiski bazen nece moci pogoditiuvijek neko bljesne po pola-sezone,sezonu i onda ga nigdje nema pogotovo kod Njemaca u ligi...hajd za nadati se da ce me demantovati
![]()
Inace post ti veze sa vezom nema
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 avg 2009, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trema ga spucala. Tako ti je to nakon ozljede, ali čim jedan zabije onda je tuga ostalim. 

.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Na zahtjev jednog forumasa, dodao sam anketu. Jes' da je liga vec pocela, ali nikad nije kasno
Mozete glasati u narednih mjesec dana.

Mozete glasati u narednih mjesec dana.
.
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 31 jul 2018, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Raul_64 je napisao/la:Dobro je neko napisao Schalke-Herta broj 2,igraju tako nedopadljiv fudbal i više na silu nego glavom...đaba im i Magat ako če ovako igrat
polahko ba...onaj lewis holtby je npr sjajan igrac ali treba vremena da se ustali u prvoj...ko da gledam ,dovest ce sandra wagnera iz duisburga da zamjeni kuranya...neocekujte puno od njih ove sezone...
- Torres Da Killa.!.
- Kontakt:
wolsburg brani titulu, zadrzao je sve igrace jos se + pojacao.. bayern 2gi Moje nagadjanje xO
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.