raul-zakon je napisao/la:Nego, gdje će ko za novu godinu?
Kod kuce, 10 do 12 zaspat da ne moram slusat vatromet

Sala,nemam blage

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
raul-zakon je napisao/la:Nego, gdje će ko za novu godinu?
Bianconeri1988 je napisao/la:Ma htjela da idemo gledati onaj Twilight, pa sam je nekako odvratio![]()
![]()
Gledat ćemo vjerovatno ovu neku romantičnu komediju, nešto oko nove godine, sumnjam da će ona htjeti gledati Nemoguću misiju![]()
Ma raffaelo kod svake prolazi, stari recept, probajte pa se i uvjerite![]()
![]()
Idem sad, pa ćemo se čuti večeras!
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=43&t=5674" onclick="window.open(this.href);return false;raul-zakon je napisao/la:Nego, gdje će ko za novu godinu?
Pa ima moja web tvOTNYS_YNWA je napisao/la:Ovi adsl-ovci, kako gledate domaće programe online?
http://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;OTNYS_YNWA je napisao/la:Ovi adsl-ovci, kako gledate domaće programe online?
Ma ništa ,nako jainsider je napisao/la:
Legendo, ne kontam te...
Našo si me sad zezat. Inače, registrovao sam se jer mi je dosadno.legenda reala je napisao/la:Ma ništa ,nako jainsider je napisao/la:
Legendo, ne kontam te...![]()
![]()
Nekoliko dana si na forumu ,a toliki postovi ,ono ko ne zna ko si može pomisliti
Jimi
Moglo preko VLC playera se gledati sve Arene ,Sport Klubovi ,Hrvatski i Srpski kanali ,kao i naši .
Ali više ne može ,ukinuli i to
Pošalji na pp sliku.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ima li neko da je odličan sa fotošopom, da mi napravi neku fini slikuci za fejs? Treba mi za "početnu".
Pogura'ću vas sa kreditom ako treba.![]()
Idem sada da gledam "Kad lišće pada", kako je zarazna
serija. Pihhh. Ne trepćem dok je gledam.
Ma jok, naučio, da trebe na fb misle da sam lijep.legenda reala je napisao/la:Znao sam da je on dobar s tim![]()
Štaš poso traži jelde Ministre
E sadinsider je napisao/la:Ma jok, naučio, da trebe na fb misle da sam lijep.legenda reala je napisao/la:Znao sam da je on dobar s tim![]()
a to nisi,jel? Šalainsider je napisao/la:Ma jok, naučio, da trebe na fb misle da sam lijep.legenda reala je napisao/la:Znao sam da je on dobar s tim![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.