Nije ni Milan ono što je nekad bio.insider je napisao/la:Penzioneri će nekom očitati lekciju. Ni Englezi nisu što su nekad bili.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ja mislim da ce mladost predvodjena velikim vodjom izdominirati oronuli milan, dobit cete ih na trku, nesto kao i totenham prosle godine, samo ako ne budu povrijedjeni glavni igraci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Al opet arsenal je taj koji se polahko diže poslije one krize,a milan stagnira vec evo par godina,prednost dajem nama,jer nam odgovaraju ti talijnski timovi.Predviđam na san siru 0:2,a u revanšu 1:0 ili 1:1.Milanu arsenal nikako ne odgovara,i to se pokazalo u onim utakmicama 2008 godine kad se praktično igralo viktorije ispred milanovog golaSaurman je napisao/la:Nije ni Milan ono što je nekad bio.insider je napisao/la:Penzioneri će nekom očitati lekciju. Ni Englezi nisu što su nekad bili.
Dopada mi se Arsenalov stil igre, nije da ih ne volim, ali nešto im trenutno fali da budu "veliki". Ne mogu ti klinci sa iskusnom ekipom kao što je Milan. Sam Zlatan će riješiti obje utakmice.
I da, pozdravlja vas Silva. Pored toga ni Bog (da mi prosti na ovome) nije prolazio tek tako.
I da, pozdravlja vas Silva. Pored toga ni Bog (da mi prosti na ovome) nije prolazio tek tako.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Malo preuvelicavas.insider je napisao/la:Dopada mi se Arsenalov stil igre, nije da ih ne volim, ali nešto im trenutno fali da budu "veliki". Ne mogu ti klinci sa iskusnom ekipom kao što je Milan. Sam Zlatan će riješiti obje utakmice.
Milan jeste vjerovatno jaci individualno ali na sredini terena je jaci Arsenal.Brzi su i pokretljiviji im veznjaci.Trkacki su jaci od Milana i sigurno jaci na krilnim pozicijama a znamo da je Milan uprav na bekovima ocajan.
Bit ce priej svega zanimljive utakmice sto je najvaznije.
Prednost dajem Arsenalu ako pri ovom timu pridodamo Jacka i Sagnu koji bi prema navodima trebali biti 100% spremni do tada.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Brate realno da ti kazem blage veze nemas..Jesil ti kad pogledao tekmu MilanaReuf je napisao/la:Malo preuvelicavas.insider je napisao/la:Dopada mi se Arsenalov stil igre, nije da ih ne volim, ali nešto im trenutno fali da budu "veliki". Ne mogu ti klinci sa iskusnom ekipom kao što je Milan. Sam Zlatan će riješiti obje utakmice.
Milan jeste vjerovatno jaci individualno ali na sredini terena je jaci Arsenal.Brzi su i pokretljiviji im veznjaci.Trkacki su jaci od Milana i sigurno jaci na krilnim pozicijama a znamo da je Milan uprav na bekovima ocajan.
Prednost dajem Arsenalu ako pri ovom timu pridodamo Jacka i Sagnu koji bi prema navodima trebali biti 100% spremni do tada.

Slične postove sam čitao i prošle sezone prije utakmica protiv Tottenhama.Raikkonen je napisao/la:Brate realno da ti kazem blage veze nemas..Jesil ti kad pogledao tekmu MilanaReuf je napisao/la:Malo preuvelicavas.insider je napisao/la:Dopada mi se Arsenalov stil igre, nije da ih ne volim, ali nešto im trenutno fali da budu "veliki". Ne mogu ti klinci sa iskusnom ekipom kao što je Milan. Sam Zlatan će riješiti obje utakmice.
Prednost dajem Arsenalu ako pri ovom timu pridodamo Jacka i Sagnu koji bi prema navodima trebali biti 100% spremni do tada.vjerojatno svake 3 godine pogledas Milan itd...trkacki da je Arsenal jaci od Milana(naravno tvoj odg. bi vjerovatno bio star vezni red).Nocerino moze da trci sam koliko svi igrac Arsenala u veznom redu,Prince jedna zvijer od igraca naspram oronulog Artete,momak u nogometu treba pametno trcati a ne letati ko muha bez glave pa Dinamo nadtrci Reala pa izgube (taj argument o tome kako ce ih nadtrcati i zbog toga im dajes prednost pada ti u vodu iako vjerojatno Arsenal nije nadmocan u tom elementu al eto ak ti mislis tvoje misljene ).Zatim kriminalno bekovi
![]()
brate pa Abate ce Gervinha da strpa u mali dzep..vjerojatno desno ce biti Zambrota tako da nece biti kriminalno kao sto ti mislis..Jedan Mertesacker da cuva Ibru je mission impossible.Jedini kvalitettan igrac Arsenala koji moze da zabije je Robin medjutim pored igraca kalibra Silve te zavisno od drugog stopera Nesta ili Mexes mislim da realno nema sanse .Gervinho ne bi zabio ni da mu se sklone i golman tako da vecih problema za Milan nece biti..Jedina ekupa koja se uspjela suprotstaviti Barceloni a da nije igrala bunker je Milan.Sa napadackom igrom tokom cijele utakmice.Taj tvoj Arsenal je busiona nad busionama ,vreca za udarajne ko god stigne lupa ih..Par zadnjih dobrih rezultata ulio vam je neku nadu medjutim bit cete prizemljeni nakon dvomeca ..eto toliko od mene
1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_eng_news" onclick="window.open(this.href);return false;
tuga se nastavlja ovi doktori Arsenala su izgleda prolazili kroz Bijeljinu i kupili sebi doktorske diplome Wilsher jos puna dva mjeseca ce pauzirati minimalno.

tuga se nastavlja ovi doktori Arsenala su izgleda prolazili kroz Bijeljinu i kupili sebi doktorske diplome Wilsher jos puna dva mjeseca ce pauzirati minimalno.

Prednost dajem Arsenalu ako pri ovom timu pridodamo Jacka i Sagnu koji bi prema navodima trebali biti 100% spremni do tada.[/quote]
Brate realno da ti kazem blage veze nemas..Jesil ti kad pogledao tekmu Milana
vjerojatno svake 3 godine pogledas Milan itd...trkacki da je Arsenal jaci od Milana(naravno tvoj odg. bi vjerovatno bio star vezni red).Nocerino moze da trci sam koliko svi igrac Arsenala u veznom redu,Prince jedna zvijer od igraca naspram oronulog Artete,momak u nogometu treba pametno trcati a ne letati ko muha bez glave pa Dinamo nadtrci Reala pa izgube (taj argument o tome kako ce ih nadtrcati i zbog toga im dajes prednost pada ti u vodu iako vjerojatno Arsenal nije nadmocan u tom elementu al eto ak ti mislis tvoje misljene ).Zatim kriminalno bekovi
brate pa Abate ce Gervinha da strpa u mali dzep..vjerojatno desno ce biti Zambrota tako da nece biti kriminalno kao sto ti mislis..Jedan Mertesacker da cuva Ibru je mission impossible.Jedini kvalitettan igrac Arsenala koji moze da zabije je Robin medjutim pored igraca kalibra Silve te zavisno od drugog stopera Nesta ili Mexes mislim da realno nema sanse .Gervinho ne bi zabio ni da mu se sklone i golman tako da vecih problema za Milan nece biti..Jedina ekupa koja se uspjela suprotstaviti Barceloni a da nije igrala bunker je Milan.Sa napadackom igrom tokom cijele utakmice.Taj tvoj Arsenal je busiona nad busionama ,vreca za udarajne ko god stigne lupa ih..Par zadnjih dobrih rezultata ulio vam je neku nadu medjutim bit cete prizemljeni nakon dvomeca ..eto toliko od mene[/quote]
Znas kakva mu je usporedba?
Isto kad smo mi igrali protiv portugala,pa smo govorili da nisu ništa bolji od nas,a sve smo vidjeli u lisabonu i ljudi nam očitali lekciju pošteno.Tako isto za arsenal,arsenal je tim koji brzo pravi višak i koji ce sasvim sigurno dominirati sredinom terena,još kad tu pridodamo vilšera.Tu imamo songa koji nekad zna meljati loptu i sporo se oslobađati iste,ali je nEvjerovatna njegova snalažljivost,inteligencija koju koristi,i sve više podsjeca na fabregasa pogledamo li asistencije.Pogledaj zadnju protiv evertona i sve ce ti biti jasno,jednostavno arsenal ima sii izbor igraca koji mogu u trenu izbaciti u 100 postotnu šansu van persija volkoota itd...
Prednost dajem Arsenalu ako pri ovom timu pridodamo Jacka i Sagnu koji bi prema navodima trebali biti 100% spremni do tada.[/quote]
Brate realno da ti kazem blage veze nemas..Jesil ti kad pogledao tekmu Milana

Znas kakva mu je usporedba?
Isto kad smo mi igrali protiv portugala,pa smo govorili da nisu ništa bolji od nas,a sve smo vidjeli u lisabonu i ljudi nam očitali lekciju pošteno.Tako isto za arsenal,arsenal je tim koji brzo pravi višak i koji ce sasvim sigurno dominirati sredinom terena,još kad tu pridodamo vilšera.Tu imamo songa koji nekad zna meljati loptu i sporo se oslobađati iste,ali je nEvjerovatna njegova snalažljivost,inteligencija koju koristi,i sve više podsjeca na fabregasa pogledamo li asistencije.Pogledaj zadnju protiv evertona i sve ce ti biti jasno,jednostavno arsenal ima sii izbor igraca koji mogu u trenu izbaciti u 100 postotnu šansu van persija volkoota itd...
Nije loš žrijeb, ako želiš igrat finale svejedno moraš izbacit teške protivnike. Ovako ćemo odmah vidjeti za šta smo. Bolje je časno ispasti u osmini od jakog protivnika nego pobijedit neke levate i onda izgubit. Džaba bi se igrale 2 dodatne utakmice i u onako pretrpanom rasporedu.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Raikkonen brate, upravo si napisao da je vaša odbrana takva **** WC da naši igrači prdnuti neće moći
govoriš da će nas ibra sjebat i spominješ mertesackera, budalo, njega će vermaelen čuvat a svi znamo kakav je on igrač. Robinho = Sagna. A to da Nocerino pretrci, da pretrci, ali ne napravi u čitavoj utakmici sa loptom koliko jedan Arsenalov veznjak za 2 minute. Dovoljno rečeno, spustit ćemo vas na zemlju kao što je to Tottenham uradio. I taj Arteta je jedan od igrača sa najprecinzijim pasovima, i za nas si napisao da smo igrali bunker protiv barce. Igrali smo ga jedino sa igračem manje u Barceloni, a svaku drugu utakmicu smo igrali napadački. Vi ste Barcelonu dobili? Jel da?

nije ovo lose za arsenal, iako je milan veliko ime, al moze ga arsenal proci, po meni arsenal je i u blagoj prednostiBosco je napisao/la:Nije loš žrijeb, ako želiš igrat finale svejedno moraš izbacit teške protivnike. Ovako ćemo odmah vidjeti za šta smo. Bolje je časno ispasti u osmini od jakog protivnika nego pobijedit neke levate i onda izgubit. Džaba bi se igrale 2 dodatne utakmice i u onako pretrpanom rasporedu.
ono sto je dobro ako prodjete milana trebali bi valjda u osmini dobiti slabijeg protivnika, barem je tako do sad bilo mada opet je izvlacenje izvlacenje, al ako bude pravde te neke mogli bi dobiti onda liona ili apoel, ili benficu i tako neke ekipe, pa onda je otvoren put do polufinala
ne mora znaciti naravno, al do sada je nekako tako bilo, a i bolje po meni ispasti u osmini nego u cetvrt finalu, prije se mozes posvetit zavrsnici domaceg prvenstva
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
@MaGiCa: Da, baš tako. Radije Milan nego Napoli. Zašto ? Gostovanje u Napoliju bi moglo biti preteško, gostovanje na Meazi (
) i nije toliko. Radije Milan nego Leverkusen. Zašto ? Milan će se nadigravati , Leverkusena se bojim, jer će ga (možda) shvatiti neozbiljno. Ta ,ipak je 3. tim iz Bundeslige, a imaju oni aduta, prikrivenih, sa kojim bi mogli iznenaditi. Ovako, sve znam(o). Ibrahimović WC, Robinho dobar, Pato talentiran itd.
Što se tiče same tekme. Ne postoji ekipa, koja Arsenala može zadržati 90 minuta. Jednostavno ,ne postoji. Nema toga, ko može izdržati tempo ,koji Arsenal nametne. Ne kažem da će svako ko bude igr'o protiv Arsenala u takvom tempu izgubiti,. Ne! Nego, da će Arsenal dati gol-dva. Protiv Arsenala se može igrati jedino na dva načina:ekstremno defanzivni vezni red ,pa preko krila ili na snagu.
Od Milana očekujem da će se pokušati nadigravati i tu vidim šansu da Arsenal prodje. Kad je upitanju nadigravanje, jedino Barceloni i eventualno Madridu dajem prednost i veći postotak da će pobjediti Arsenala. U nekoj zatvorenoj tekmi, Arsenal teško igra.
Neko ovde priča o Arsenalu i njegovoj grupi, kako su je teško prošli. Zaboravlja da je Arsenal odigr'o grupu sa pola snage. U 2 od 6 tekmi Arsenal je igr'o sa rezervama, a protiv Marseja bez nekakve želje da se pobjedi. Pobjeda je bila slučajna, druga tekma je bila slična. A po drugoj strani, ne spominje kako se je Milan mučio sa dva protivnika kao što su Bate i Viktoria.

Što se tiče same tekme. Ne postoji ekipa, koja Arsenala može zadržati 90 minuta. Jednostavno ,ne postoji. Nema toga, ko može izdržati tempo ,koji Arsenal nametne. Ne kažem da će svako ko bude igr'o protiv Arsenala u takvom tempu izgubiti,. Ne! Nego, da će Arsenal dati gol-dva. Protiv Arsenala se može igrati jedino na dva načina:ekstremno defanzivni vezni red ,pa preko krila ili na snagu.
Od Milana očekujem da će se pokušati nadigravati i tu vidim šansu da Arsenal prodje. Kad je upitanju nadigravanje, jedino Barceloni i eventualno Madridu dajem prednost i veći postotak da će pobjediti Arsenala. U nekoj zatvorenoj tekmi, Arsenal teško igra.
Neko ovde priča o Arsenalu i njegovoj grupi, kako su je teško prošli. Zaboravlja da je Arsenal odigr'o grupu sa pola snage. U 2 od 6 tekmi Arsenal je igr'o sa rezervama, a protiv Marseja bez nekakve želje da se pobjedi. Pobjeda je bila slučajna, druga tekma je bila slična. A po drugoj strani, ne spominje kako se je Milan mučio sa dva protivnika kao što su Bate i Viktoria.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sa trenutnom formom Arsenal je u prednosti nad Milanom. Pa ljudi izdominiraju Barcelonu, a da to ne učine Milanezima. Jednostavno mislim kako se Arsenal mora staviti kao favorit.

+1OTNYS_YNWA je napisao/la:Sa trenutnom formom Arsenal je u prednosti nad Milanom. Pa ljudi izdominiraju Barcelonu, a da to ne učine Milanezima. Jednostavno mislim kako se Arsenal mora staviti kao favorit.![]()
Ne sutnu niti jednom, a izdominiraju protivnika. Float like a bee, sting like a butterfly...

A sad malo ozbiljnije: Nije tacno da @Paja ne daje komentare na drugim temama i nije tacno da ne vredja druge lige i klubove. E, zato nam je taj trol trn u oku, ako vec neko to pita.
A glede ovog meca, voleo bih da svi budu spremni, pa da vidimo prave duele - Zlatan/Robinho/Pato vs Per/Vermaelen/Koscielny, pa onda Arteta vs Nocerino, Song vs Boateng ili Walcott vs Zambrotta. Definitivno najjaci dvomec 1/8 finala LS.
@Raikkonen
Po tvom misljenju Arsenal je tim u rangu Bologne, mozda

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nek ... erbi/63381" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto decki nemoj da se dizete cuj samo Barca i Real bi imali sanse u potpuno otvorenoj tekmi da izdominiraju Arsenal
Ovo vam je mali podsjetnik sta vam se desilo prije nepuna 4 mjeseca...zato momci spustite se na zemlju ..ARSENAL = VRECA ZA UDARANJE
Eto decki nemoj da se dizete cuj samo Barca i Real bi imali sanse u potpuno otvorenoj tekmi da izdominiraju Arsenal

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Raikkonen je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nek ... erbi/63381
Eto decki nemoj da se dizete cuj samo Barca i Real bi imali sanse u potpuno otvorenoj tekmi da izdominiraju Arsenal![]()
Ovo vam je mali podsjetnik sta vam se desilo prije nepuna 4 mjeseca...zato momci spustite se na zemlju ..ARSENAL = VRECA ZA UDARANJE
a evo ti mali podsjetnik za aktuelne sampione evrope
Rođen s tobom da budem
Brate da te pitam nesh jesil gledao tekmu protiv BologneMaGiCa je napisao/la:+1OTNYS_YNWA je napisao/la:Sa trenutnom formom Arsenal je u prednosti nad Milanom. Pa ljudi izdominiraju Barcelonu, a da to ne učine Milanezima. Jednostavno mislim kako se Arsenal mora staviti kao favorit.![]()
Ne sutnu niti jednom, a izdominiraju protivnika. Float like a bee, sting like a butterfly...![]()
A sad malo ozbiljnije: Nije tacno da @Paja ne daje komentare na drugim temama i nije tacno da ne vredja druge lige i klubove. E, zato nam je taj trol trn u oku, ako vec neko to pita.
A glede ovog meca, voleo bih da svi budu spremni, pa da vidimo prave duele - Zlatan/Robinho/Pato vs Per/Vermaelen/Koscielny, pa onda Arteta vs Nocerino, Song vs Boateng ili Walcott vs Zambrotta. Definitivno najjaci dvomec 1/8 finala LS.
@Raikkonen
Po tvom misljenju Arsenal je tim u rangu Bologne, mozdaTu Bolognu je sudija sprecio da ne pobedi Milan pre neki dan.
Lakse malo sa tom pricom o "slabom" Arsenalu.

2008Faraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]Raikkonen je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/nek ... erbi/63381
Eto decki nemoj da se dizete cuj samo Barca i Real bi imali sanse u potpuno otvorenoj tekmi da izdominiraju Arsenal![]()
a evo ti mali podsjetnik za aktuelne sampione evrope

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.