kafana je nocas neizbježna

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
kafana je nocas neizbježna![]()
Imal bujruma ?underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
insider je napisao/la:underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
Ma pogleda Bog ponekad i ove kladioničarke duše, samo mene nikad. Već prokleto razmišljam da opljačkam kladionicu jer je to jedini način da nešto i izvadim iz nje.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Nema vcs nista u Bosni ostavi te pare za sutra , ima da se ubijemo uz Ifetu i Naska ...moramo nagovorit i onog mog komsiju
insider je napisao/la:underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
Ma pogleda Bog ponekad i ove kladioničarke duše, samo mene nikad. Već prokleto razmišljam da opljačkam kladionicu jer je to jedini način da nešto i izvadim iz nje.
hodža je napisao/la:insider je napisao/la:underground je napisao/la:jao braco kako sam ubio kerove, sve sakamaus'o u kladionicu s pet mara, a izas'o sa 73
![]()
samo nemoj one u šopingu, tu je najveći dio mojih para![]()
našao bih te kad-tad![]()
![]()
Ma Rizo dragi nije ono istina,lik ih isfur'o.Rizah je napisao/la:Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glava
Da nije možda onaj Adis P. ili Faraon iz VisokogFuture je napisao/la:Ma Rizo dragi nije ono istina,lik ih isfur'o.Rizah je napisao/la:Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glavaValjda si i mogao primijetiti da je photoshop.
Rizah je napisao/la:Da nije možda onaj Adis P. ili Faraon iz VisokogFuture je napisao/la:Ma Rizo dragi nije ono istina,lik ih isfur'o.Rizah je napisao/la:Pa dobro ljudi kakve su ono slike iz Visokog?
Mislim, egipćani su izbjeglice iz Visokog, ali kolike su ono lobanje? Pa ni Rooneyu nije onolika glavaValjda si i mogao primijetiti da je photoshop.
![]()
Hoće to oni![]()
Meni je odmah bilo sumnjivo, jer gdje će neko imati veću glavu nego Rooney, ali eto. Vrijedilo je pitati i čuti stručni komentar.
Bianconeri1988 je napisao/la:Večeras odoh s potencijalnom djevojkom u kino!![]()
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan![]()
![]()
Poželite mi sreću!
Čuj romantičara, nisam u životu probao Raffaelo, sad da nekoj djevojci kupim? Mogu joj samo pokloniti nešto drugo sličnog ukusa (probaj ne pomislti ina ono što ne trebaš).Bianconeri1988 je napisao/la:Večeras odoh s potencijalnom djevojkom u kino!![]()
Kupio sam joj Raffaelo, to svaka djevojka voli. Uvijek imam običaj biti romantičan![]()
![]()
Poželite mi sreću!
Teško pitanje kume. Ko će ga znat đe će me vjetar nanijeti.raul-zakon je napisao/la:Nego, gdje će ko za novu godinu?
Trenutno korisnika/ca: ASD, kraljttbvb i 32 gosta.