Termin prve tekme malo zahebava mislim da tekma pocinje u 18:00h tj. ganjati se preko streama..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Rahimic zadnji put bio starter u Cska jos 2001 godine.madridist je napisao/la:
barem smo sigurni da će ftv ili bht prenosit Madrid(zbog Rahimića)
madridist je napisao/la:
barem smo sigurni da će ftv ili bht prenosit Madrid(zbog Rahimića)
Pa nije ss.ba ništa izmislio, niti ovaj Škundrić*p!p!t@* je napisao/la:I da je istina, a nije, ovo bi bilo presmješno, stvarno ovi novinari nemaju drugog' posla nego da ser* ...Raul7 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ron ... ealu/70468
Koje gluposti i supljaci nmg da vjerujem
Nogometaš madridskog Reala Cristiano Ronaldo mogao bi uskoro da se vrati u Englesku pošto je nezadovoljan u "kraljevskom klubu", prenose mediji u toj zemlji.
Vidjet' će se, jel' il' nijemandraX je napisao/la:Pa nije ss.ba ništa izmislio, niti ovaj Škundrić*p!p!t@* je napisao/la:I da je istina, a nije, ovo bi bilo presmješno, stvarno ovi novinari nemaju drugog' posla nego da ser* ...Raul7 je napisao/la:http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/ron ... ealu/70468
Koje gluposti i supljaci nmg da vjerujem![]()
Nogometaš madridskog Reala Cristiano Ronaldo mogao bi uskoro da se vrati u Englesku pošto je nezadovoljan u "kraljevskom klubu", prenose mediji u toj zemlji.
Ma možda je i bolje da ide, i za tu lovu kupiti Varupu, da s Pepeom počini genocid*p!p!t@* je napisao/la: Vidjet' će se, jel' il' nije
Između ostalog' znaš moj stav prema ovoj hodajućoj reklami ...
Kažu Real će Demića dovest'mandraX je napisao/la:Ma možda je i bolje da ide, i za tu lovu kupiti Varupu, da s Pepeom počini genocid*p!p!t@* je napisao/la: Vidjet' će se, jel' il' nije
Između ostalog' znaš moj stav prema ovoj hodajućoj reklami ...![]()
![]()
Što se tiče LP, prolazi i Real i Barca, ne bi valjalo da se onda križaju negdje, do finala naravno
LBJ MVP je napisao/la:Ispadamo.Fakin crvenoplavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.