Ne daju mi kazu previse lijepBianconeri1988 je napisao/la:Ti stavi svoju sliku i ja izbacujemSarajlijc@ je napisao/la:Moj doa izbaci slike alije i ove zeljine bice ti profil odlican ovako si mi tanak

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne daju mi kazu previse lijepBianconeri1988 je napisao/la:Ti stavi svoju sliku i ja izbacujemSarajlijc@ je napisao/la:Moj doa izbaci slike alije i ove zeljine bice ti profil odlican ovako si mi tanak
Future je napisao/la:Ma kad su ružni šta će jadni.Sheyi je napisao/la:Ne mogu da shvatim ljude sto na profilu imaju 69 slika nekog igraca,glumca,tima,qrca palca![]()
![]()
A nidje njega
Sheyi je napisao/la:Future je napisao/la:Ma kad su ružni šta će jadni.Sheyi je napisao/la:Ne mogu da shvatim ljude sto na profilu imaju 69 slika nekog igraca,glumca,tima,qrca palca![]()
![]()
A nidje njega![]()
![]()
pa nismo ni mi manekeni jbt
Čega? Domina?Sarajlijc@ je napisao/la:Valja meni sutra na finale , dodjite do dvorane na Mojmilu da vidite brata kako igra
Nemoj cojka,trebamo mu pruziti podrsku ,a ne takoOTNYS_YNWA je napisao/la:Čega? Domina?Sarajlijc@ je napisao/la:Valja meni sutra na finale , dodjite do dvorane na Mojmilu da vidite brata kako igra
E jbg ,nećeš vjerovati i meni isto govoreBianconeri1988 je napisao/la:
@legendo
Mah važno je da meni djevojke govore da imam lijepe oči, a to kakav je pogled je nebitno
Sarajlijc@ je napisao/la:Valja meni sutra na finale , dodjite do dvorane na Mojmilu da vidite brata kako igra
E moj levatuTribalian je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Valja meni sutra na finale , dodjite do dvorane na Mojmilu da vidite brata kako igra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da sam blizu negde,platio bih to da vidim hahahahahahahahahahaa
Hm, vara te osjećaj. Ja sam ubijeđen da je on alternativa čunjevima.Tribalian je napisao/la:Zasto imam osecaj da si ti trenerov adut sa klupe?![]()
![]()
Ma jok...Monolog je napisao/la:Hm, vara te osjećaj. Ja sam ubijeđen da je on alternativa čunjevima.Tribalian je napisao/la:Zasto imam osecaj da si ti trenerov adut sa klupe?![]()
![]()
Levatinooooo,da ne putujes evropomEmir ZENICA je napisao/la:Sta je bilo ? Ko diro?.Ma kakva pirotehnika imam posla nekog haha..uletio malo i mane me opet 2-3 sedmice..Nego jel me ovo trib. dodao u raju ili mi se cini hahaha..usput guzim Milicu D. Haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.