Raul_64 je napisao/la:Stagniranja,mogli bi reci da je u malom padu..
ekipa je zajedno napredovala a on izgleda ostao na istom odstojanju..
isto tako Mou ga cesto rotira,i tesko je bez kontinuiteta davati najbolje partije..
igra i previse po krilnim pozicijima,mislim sve je to proces gdje morao biti bolji..
mislim bit ce sve to uredu,prosle godine je igra se pravila oko istog i jednostavno je na kraju sezone pregoreo..
a ova rotiranja cemu sigurno dati dovoljno prostora i vremena da izdura citavu sezonu..
a sama utakmica,ne lose..
ali nije on za ovakve,gdje njegova "cista igra" nece prolaziti..
a i nema pluca za presing koji bi Realu trebao.
Slažem se. Njegove igre u Realu osciliraju i nisu konstatne. Sada je krajnje vrijeme da on počne igrati konstantno dobro jer jedino tako ostaje u Realu.
E sad, bit mojeg pitanja na koje si mi odgovorio, što izuzetno cijenim jer nisam došao ovamo provocirati, jest to da ja želim reći slijedeće: dok je Ozil bio u igri Real je bar donekle igrao nešto a poslije njegovog izlaska Realova igra se raspala.
Isto tako zanimljivo, svi pljuju po igri Ozila a po meni je ovaj momak uz Diarru bio najjači Realov igrač. Meni je neshvatljivo jer se osjećam kao da sam gledao neku drugu utakmicu, a vjerujte mi da nisam jedini. Bila nas je 5-ica koji smo gledali utakmicu i svi smo bili razočarani što vadi van Ozila. Nitko taj potez nije mogao shvatiti. Pa tako ni ja. Do kraja utakmice Real bez Ozila je bio poprilično izgubljen na sredini terena i Barcelona je preuzela konce u sredini.
Isto tako, nije mi jasno kako su ga samo mogli mediji popljuvati kao da je odigrao najgoru utakmicu a opet s druge strane Flick ( pomoćni trener Low-u ) je rekao kako je njegova igra bila veoma dobra. E sad se ja pitam ko tu kome maže oči kad je činjenica da je Ozil odigrao dobru utakmicu.
Što bi trebali reći za Ronalda u svim derbijima?????????
Neshvaćam....
Tako je. Apsolutno se slažem. Vjeruj mi, gledam puno Realovih utakmica i nikad ni protiv jednog protivnika nisam vidio neke banalne stvari koje počinju u glavi samo zbog pritiska jer je s druge strane Barcelona.Raul_64 je napisao/la:stvarno tesko objasniti
psiha?
jednostavno kada igrac pocevsi od Alonsa koji grijesi u najprostijim stvarima( a sa istim,dodavanja i najobicnije dijagonale barcelonini igraci nemaju nikakve veze)
Pa nevjerojatno da neki igrači nikako ne mogu mentalno biti na razini koja je potrebna za Barcelonu.
Ramos, Alonso, Ronaldo.
3 ključna igrača u svakom derbiju zakažu ili imaju neku krucijalnu grešku. A to su igrači koji bi trebali nositi Real do pobjede.
Rješenje? Za tako nešto ipak nisam stručnjak. Mogu samo nagađati pa tako mogu reći slijedeće: mentalno bi Realovi igrači trebali poraditi na tome pa kako god to smiješno zvučalo jer ovako mi se čini da imaju kompleks.
Isto tako se slažemo kod sebičnosti. Nikako mi nije jasno zašto su neki igrači toliko sebični kad često puta mogu napraviti nešto što će bolje pridonijeti ekipi ( vidi Ronaldovu šansu, mogo je bez po muke servirati di Maria-i na tacnu ).
To su sitnice koje često odlučuju utakmice.
Znam da je Ramos dugoročno gledajući stoper a ne bek, to svi znamo. No u ovoj tekmi bi bilo bolje da je igrao beka. Pa kad imaš toga Varane-a stavi ga u igru nek igra jer je strašan potencijal. A onda je Coentrao-a mogao staviti na veznog koji bi sigurno bolje pratio taj tempo od Khedire kasnije. Ne usuđujem se pomisliti da izvadi Alonsa....
Diarra je igrač koji protiv Barcelone odigra kao pravi majstor. Izgleda glupo ali tako mislim. Opet je odigrao vrhunsku utakmicu.