Sretno majstore !
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Kad vec pises novinar madriske MarceScof1eld je napisao/la:Novinar madridske Marce na svom Twitter profilu: "Dragi Bože: idi na pregled vida. Trebao je to biti broj 10. Deset, a ne 7.
jao bolesnih ljudi![]()
Posto ocigledno mislis da je izmislio momak, evo imena i preizimena doticnog maloumnog poserem mu se na profesiju novinara: Sergio García-Ronrás.Sparta je napisao/la:Kad vec pises novinar madriske MarceScof1eld je napisao/la:Novinar madridske Marce na svom Twitter profilu: "Dragi Bože: idi na pregled vida. Trebao je to biti broj 10. Deset, a ne 7.
jao bolesnih ljudi![]()
moze ime i prezime tog novinara
![]()
Sad ce dobiti nogu, Marca ne laze
Spartanac a jesi se navalio Boze sacuvaj.Sparta je napisao/la:Kad vec pises novinar madriske MarceScof1eld je napisao/la:Novinar madridske Marce na svom Twitter profilu: "Dragi Bože: idi na pregled vida. Trebao je to biti broj 10. Deset, a ne 7.
jao bolesnih ljudi![]()
moze ime i prezime tog novinara
![]()
Sad ce dobiti nogu, Marca ne laze
malo je to brate, tanki smo sad u napadu, pretanki, neko se mora dovesti, ne mora biti neymar ili bilo ko skup, al pojacanje je sad jednostavno pod moranjebarca_87 je napisao/la:necemo nikog dovodit u januaru u to sam siguran ,imamo 4 napadaca messi pedro alexis ,cuenca,, plus iniesta il cesc koji mogu igrat u napadu iniesta po lijevom boku a cesc ko lazna 9- ka
nije to malo, bitnije da proradi pedro, onako ko nekada, i da se ozljeda spasi alexis, uz zavidnu golgetersku formu naravno..tesko je naci napadaca koji bi se uklopio, a uz to i da nije puno skup.Romariooo je napisao/la:malo je to brate, tanki smo sad u napadu, pretanki, neko se mora dovesti, ne mora biti neymar ili bilo ko skup, al pojacanje je sad jednostavno pod moranjebarca_87 je napisao/la:necemo nikog dovodit u januaru u to sam siguran ,imamo 4 napadaca messi pedro alexis ,cuenca,, plus iniesta il cesc koji mogu igrat u napadu iniesta po lijevom boku a cesc ko lazna 9- ka
nezz vidicemo kako pep razmislja ,meni je ovo sasvim ok samo ce vise cuenca dobijat prostora za igru a ak zatreba ima iz barce b uvijek tello,deloufeu ,soriano ,al vidicemo sveRomariooo je napisao/la:malo je to brate, tanki smo sad u napadu, pretanki, neko se mora dovesti, ne mora biti neymar ili bilo ko skup, al pojacanje je sad jednostavno pod moranjebarca_87 je napisao/la:necemo nikog dovodit u januaru u to sam siguran ,imamo 4 napadaca messi pedro alexis ,cuenca,, plus iniesta il cesc koji mogu igrat u napadu iniesta po lijevom boku a cesc ko lazna 9- ka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.