đeste Travničani, imal sira ?Dule 078 je napisao/la:Citam o ovoj aferi "placanja za posteno sudjenje" u Hrvatskoj,i odmah mi pade na pamet Zeljo![]()
![]()
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- KB-TM87
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
SMJEŠAN,,,,,,seven je napisao/la:Dujković uopšte nije loš golman, samo je imao nesreću da je branio u lošem klubu
prevedi ovo molim tepabizo je napisao/la:SMJEŠAN,,,,,,seven je napisao/la:Dujković uopšte nije loš golman, samo je imao nesreću da je branio u lošem klubu
Bivši igrač Reala novi igrač Borca? 

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
$, $gollum je napisao/la:Bivši igrač Reala novi igrač Borca?

" за ? % " готова

-
- Kontakt:
$ " је све $, ' % остаје $ " $ & ? &. " 1,5 уговор, $ & $ ". & " & $ $ на $.
"? ' & рано $,? ' " у / прође"
& & ? 1926 je napisao/la:$ " је све $, ' % остаје $ " $ & ? &. " 1,5 уговор, $ & $ ". & " & $ $ на $.
često sam se pitao gdje nestade Perica

Daleko je on trenutno od igrača koji donosi titulu, ali bit će ga lijepo vidjeti jednu polusezonu u našoj ligi, nadam se da je u stanju bar nekoliko puta "baciti na nos" kao u stara, dobra vremena.HEKTAP je napisao/la:$, $gollum je napisao/la:Bivši igrač Reala novi igrač Borca?![]()
" за ? % " готова
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
često sam se pitao gdje nestade Perica, od onakvog talenta spao je na ovo
,Može i niže od ovoga. Zamisli da je spao na Zvijezdu iz Gradačca.To bi bilo dno dna.
Zadnja izmjena: Dule 078, dana/u 16 dec 2011, 14:35, ukupno mijenjano 1 put.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
nemoj se odmah naći uvrijeđenim, nisam mislio konkretno na Borac nego na PL općenito, a zvijezda koliko ja znam još nije ni jednom ispala iz ove lige za razliku od BorcaDule 078 je napisao/la:Može i niže od ovoga. Zamisli da je spao na Zvijezdu iz Gradačca.To bi bilo dno dna.
ma ja,zvijezda je za borac institucija u svakom pogledu....
za mene apsolutnoDule 078 je napisao/la:ma ja,zvijezda je za borac institucija u svakom pogledu....
Perica Ognjenović (1977) !?
Vječiti talenat haman pred penziju, k'o onaj „mlađi referent iz one serije.."
Početkom iduće godine navršava 35.godina....
Dobro, i Mikić je 2 godine stariji, igra odlično, ali Mikić nije 'veliki talenat' i bivši član Real Madrida
....i ponaša se, i radi, kao pravi profesionalac....
Perica je počeo zaista briljantno u C.Zvezdi, najduže i najviše igrao, a onda kud koji – mili moji... Čak i Real Madrid!
Ne znam u kakvoj je sad formi, ali znam da ni u Jagodini nije nešto 'briljirao'...3-4 gola za dvije sezone???
I on bi trebalo biti pojačanje u napadu i bolja efikasnost! Dabogda.
Još kad se svemu pridoda 'karakter' onda je jasno zašto je ostao nedokazan, vječiti talenat....nažalost.
Ne znam zašto ovo Borcu treba i koji put se 'fula' sa tim, poskupim, ex-vedetama i talentima iz Srbije, Lj.Vukelja, Veljović.... ili dovođenjem hrpe igrača pa šta ispadne....
Borac je postao stabilan klub, šampion države BiH i ljudi koji ga vode bi trebali malo drugačije 'razmišljati' ako imaju namjeru da klub napreduje – a sigurno da to žele.
Ovim kadrovski rješenjima tipa izvjesni Kovačević, Vidaković, Bučan, Savić..i sad Perica, hm!?
Para se, izgleda, ima – al' treba znati s lovom....
Dobro, i Mikić je 2 godine stariji, igra odlično, ali Mikić nije 'veliki talenat' i bivši član Real Madrida

Perica je počeo zaista briljantno u C.Zvezdi, najduže i najviše igrao, a onda kud koji – mili moji... Čak i Real Madrid!

Ne znam u kakvoj je sad formi, ali znam da ni u Jagodini nije nešto 'briljirao'...3-4 gola za dvije sezone???
Još kad se svemu pridoda 'karakter' onda je jasno zašto je ostao nedokazan, vječiti talenat....nažalost.
Ne znam zašto ovo Borcu treba i koji put se 'fula' sa tim, poskupim, ex-vedetama i talentima iz Srbije, Lj.Vukelja, Veljović.... ili dovođenjem hrpe igrača pa šta ispadne....
Borac je postao stabilan klub, šampion države BiH i ljudi koji ga vode bi trebali malo drugačije 'razmišljati' ako imaju namjeru da klub napreduje – a sigurno da to žele.
Ovim kadrovski rješenjima tipa izvjesni Kovačević, Vidaković, Bučan, Savić..i sad Perica, hm!?
Bosno moja poharana....
Ti apsolutno pričaš nebuloze, mene bi bila sramota nešto ovako napisatiseven je napisao/la:za mene apsolutnoDule 078 je napisao/la:ma ja,zvijezda je za borac institucija u svakom pogledu....

" "," сан,& - " " $,$ на ? $ " $
& ? $ " ', не ? се $ знај , $ нас " ?,? ?!
a mene bi bilo sramota upadati u tuđi razgovorBaklja je napisao/la:Ti apsolutno pričaš nebuloze, mene bi bila sramota nešto ovako napisatiseven je napisao/la:za mene apsolutnoDule 078 je napisao/la:ma ja,zvijezda je za borac institucija u svakom pogledu....
Pa valjda nisu tolike budale da dovede Pericu u napad.Trigger je napisao/la:Perica Ognjenović (1977) !?
Dobro, i Mikić je 2 godine stariji, igra odlično, ali Mikić nije 'veliki talenat' i bivši član Real Madrida....i ponaša se, i radi, kao pravi profesionalac....
Perica je počeo zaista briljantno u C.Zvezdi, najduže i najviše igrao, a onda kud koji – mili moji... Čak i Real Madrid!![]()

Perica zadnjih par godina igra klasicnog desnog veznog,u Jagodini tipicni desni vezni sa dosta vise defanzive nego ofanzive kao na pocetku karijere,jbg razumem to jer nema vise snage sa 34 godine da igra napred nazad svaki napad.

A ako uzmemo u obzir da je igrao desnog veznog,statistika od 4 gola i 10-ak asistencija u nesta vise od 40 utakmica i nije toliko losa.

Ali pitanje je sta zeli Borac sa njim,napad-katastrofalan potez,vezni back-up odlican potez.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Hehe,kad ce novi stadion ljudi,hoceli biti preseljenja ili su pare sve spickane u moderne autoputeve ili u podizanje "novih" hidrocentrala? 

Radovi su u punom jeku...sedra je napisao/la:Hehe,kad ce novi stadion ljudi,hoceli biti preseljenja ili su pare sve spickane u moderne autoputeve ili u podizanje "novih" hidrocentrala?

nema od toga nista,odustalo se od gradnje stadiona.
kriza....
kriza....
mislio sam na gradski sjeverna tribina...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.