Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 15 dec 2011, 21:59

don_burza je napisao/la:narode cim se bavi ova sto nas predstavlja na eurosongu

ja prvi put cujem za nju
Pjevačica!!!
Pjevala je do sada prateće vokale Dinu Merlinu ,a sad je krenula u solo karijeru ,mislim da je žena onog Mahira što nastupa sa Merlinom .

HZ
Znaš onu Zlu Barbiku sa onog Red Karpeta ???
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 dec 2011, 22:03

Ivana :lol: :lol: nemoj mi reci da ti se djasvi da te odmah stavim na ignore listu :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 dec 2011, 22:06

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ivana :lol: :lol: nemoj mi reci da ti se djasvi da te odmah stavim na ignore listu :mrgreen:
Ma jok ba ,nego kažu na onom kako je pola Ilidže ,pa reko ti kao veliki zavodnik ,da nisi i ti (jbm ti smajli ) onajštosekesla
Što na ignore ??
Al najače što sam pročito na onom su ona dvojica ,što pišu im kako onaj imo najbolje cure,a druži se sa onim nekim likom ,i kasnije oni prijete ahahhahahahahahha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 dec 2011, 22:10

Znam ja tu dvojicu, moj jaran se druži s njima :lol: :lol: :lol:

Znaš taj desni, što je "frajer", ljetos mi hodali i vidi ovaj moj jaran njega s trebom, krene moj jaran da se pozdravi s njim ovaj mu odmahne rukom da se bježi, jarana smo zezali mjesec dana :mrgreen: :lol:

Taj "frajer" jeste opasan, ali ostali haveri su mu teške šmoklje :mrgreen:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 dec 2011, 22:16

Bianconeri1988 je napisao/la:Znam ja tu dvojicu, moj jaran se druži s njima :lol: :lol: :lol:

Znaš taj desni, što je "frajer", ljetos mi hodali i vidi ovaj moj jaran njega s trebom, krene moj jaran da se pozdravi s njim ovaj mu odmahne rukom da se bježi, jarana smo zezali mjesec dana :mrgreen: :lol:

Ma ko opasan ,ja po onim slikama ne bi rekao da su njih dvojica tako opasni ,samo glume opasne likove .
Najviše mrzim te što glume da su njajači ,a nikad se nisu ni skim pobili 1vs1 niti smiju

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 15 dec 2011, 22:20

legenda reala je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Znam ja tu dvojicu, moj jaran se druži s njima :lol: :lol: :lol:

Ma ko opasan ,ja po onim slikama ne bi rekao da su njih dvojica tako opasni ,samo glume opasne likove .
Najviše mrzim te što glume da su njajači ,a nikad se nisu ni skim pobili 1vs1 niti smiju
Kako znas da nisu, ja znam ''frajera'', zajeban lik :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 dec 2011, 22:21

Ma ne smiju aha, onaj desni udara nogama k'o neko šakama... :mrgreen:

Ozbiljno ti govorim, neće on nikad prvi, ali ako ga dirneš onda si donji, meni jaran pričao, najjači gore u srednjoj školi u koju ide, ako je meni jaran slagao onda i ja tebi lažem...

Fazon je što je njima tek po 18 godina, kao mom komšiji :mrgreen:
Ž '21!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 dec 2011, 22:24

Bianconeri1988 je napisao/la:Ma ne smiju aha, onaj desni udara nogama k'o neko šakama... :mrgreen:

Ozbiljno ti govorim, neće on nikad prvi, ali ako ga dirneš onda si donji, meni jaran pričao, najjači gore u srednjoj školi u koju ide, ako je meni jaran slagao onda i ja tebi lažem...

Fazon je što je njima tek po 18 godina, kao mom komšiji :mrgreen:
Ma nemoj mi tih samoproglašenih da su najači
Oni se pobiju i udari nako jednom nekog i onda počnu priče po školi kako je on najači ,znam ja kako to ide .
Sigurno je HZ-komšo jači ,samo neće momak da se kači što je miran ko i ti (neće opet smajli ,majku mu)

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 15 dec 2011, 22:24

Onda admini onih stranica stvarno imaju damu.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 dec 2011, 22:27

Future je napisao/la:Onda admini onih stranica stvarno imaju damu.
Ma admini onih stranica su djevojke, obične mahaluše, ništa više, ovaj Ilidžanski karpet su odmah prvu noć ugasili, jedino se dobro drži Alipašinski glamour :mrgreen:

Legendo, znam to, i razumijem šta hoćeš reći, ali momak je fakat jak i zna se udarati, ne ide na snagu, već ima tehniku :mrgreen:
Ž '21!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 dec 2011, 22:30

Binaconerac ma jbt ih ,čekamo komša da nam on kaže svoje mišljenje !!A cure onda imaju damu ahahahha

Što mi neće ,ovi smajliji ,neće ni youtoube klipovi,slike ,ništa ne vidim ,ima li kod vas tih problema .

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 dec 2011, 22:30

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ivana :lol: :lol: nemoj mi reci da ti se djasvi da te odmah stavim na ignore listu :mrgreen:
Ma jok ba ,nego kažu na onom kako je pola Ilidže ,pa reko ti kao veliki zavodnik ,da nisi i ti (jbm ti smajli ) onajštosekesla
Što na ignore ??
Al najače što sam pročito na onom su ona dvojica ,što pišu im kako onaj imo najbolje cure,a druži se sa onim nekim likom ,i kasnije oni prijete ahahhahahahahahha
Ko ti je slag'o da sam ja zavodnik :mrgreen: A ko nije skin'o mrak s ociju nek doda Zlu Barbiku ... Ja sa njom progovorio nisam kamoli nesto vise(hvala Bogu) ...Ako vec oces sa njom onda preporucujem kabanicu na malog i udri :mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 15 dec 2011, 22:33

OTNYS_YNWA je napisao/la:Skont'o sam kako se stavlja privatnost na slike, ako nekoga zanima rado ću objasniti. :mrgreen:
haj objasni

zna li neko kako da unable "page owners" na nekoj stranici (a ja sam među njima :mrgreen: )?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 dec 2011, 22:35

HZ_ilidzaa je napisao/la: Ko ti je slag'o da sam ja zavodnik :mrgreen: A ko nije skin'o mrak s ociju nek doda Zlu Barbiku ... Ja sa njom progovorio nisam kamoli nesto vise(hvala Bogu) ...Ako vec oces sa njom onda preporucujem kabanicu na malog i udri :mrgreen:
Pa pričaju kako si pun ko brod ,onda moraš biti i zavodnik .
Nego odgovori nam ,za ove opasne momke ,haj Bianconeri se boji on je sitan momak ,ali ne vjerujem da je jači od tebe ahahah

Šta hoćeš dobra je ona za

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 dec 2011, 22:44

Jao ovog golmana Celtica šta brani, a samo mi Udinese ostao na tiketu.....
Ž '21!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 dec 2011, 22:47

http://www.sarajevo-x.com/svijet/evropa ... /111215143" onclick="window.open(this.href);return false;

samo za Ministra obrazovanja

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 dec 2011, 22:49

HZ_ilidzaa je napisao/la: Ko ti je slag'o da sam ja zavodnik :mrgreen: A ko nije skin'o mrak s ociju nek doda Zlu Barbiku ... Ja sa njom progovorio nisam kamoli nesto vise(hvala Bogu) ...Ako vec oces sa njom onda preporucujem kabanicu na malog i udri :mrgreen:
Pa pričaju kako si pun ko brod ,onda moraš biti i zavodnik .
Nego odgovori nam ,za ove opasne momke ,haj Bianconeri se boji on je sitan momak ,ali ne vjerujem da je jači od tebe ahahah

Šta hoćeš dobra je ona za
Sta da odg. za opasne momke ?

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 dec 2011, 22:50

Jimmy, ubacio sam timeline, kako da postavim zabranu da mi se gledaju slike? :D
Ž '21!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 15 dec 2011, 22:50

TIMELINE -jos jedna glupost :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 dec 2011, 22:52

HZ_ilidzaa je napisao/la: Sta da odg. za opasne momke ?
Pa prati temu ,šta smo ja i Bianconerac pričali na prethodnoj strani ,pa nadoveži se i ti,trebo bi najbolje znati

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb, L-Train i 24 gosta.