Bolje kod vas nego van...No kak je i sam Poldi rekao njega samo zanima inozemstvo, nikakav BvB ili Schalke...Ko zna da ste prošli skupinu, možda bi i o BvB-u razmišljo...Damir_BvB je napisao/la:
Smirile su se strasti oko tog sve su izgladili i zaboravili kao da nista nije ni bilo mozda nam poldi dodje
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
znamo svi gdje ste vi zavrsili...Damir_BvB je napisao/la:
@ Hz BvB
Dobro dosao nazad, stipu ba sarme klare rumene i te ostale pacenike padobrance njima je strudla bolji od Hummya, sta se sikirat pusti ih ba vidjet ce gdje ce na kraju zavrsit u evropi a i u bundesligi bome ... Tako da samo ignore najjace oruzje ne vrijedi ic u banovice radi pacenika crvnih ...

opravdali ste status 4.jakosnog sesira...
Stern des Südens
@ Pro fcb
O djes ba profesore, jel vi ono i dalje stojite na + 8 il ja grijesim haha ... Naspram nasih ulaganja i ocekivanja i svega tog igramo predobro sezonu
, da smo kojim slucajem imaliizdvojit one pare koje vi izdvajate svake god, pa gdje bi nam kraj bio ... Ali kazem ti opet polahko niste jos nista uzeli ni osvojili, naletit ce Barca, Real, pa cemo da vidimo badstubera rafinhu boatenga buytena na djelu kako plivaju
...
O djes ba profesore, jel vi ono i dalje stojite na + 8 il ja grijesim haha ... Naspram nasih ulaganja i ocekivanja i svega tog igramo predobro sezonu

BvB Echte Liebe !!!
Problem je za vas što vi ne možete izdvojiti pare koje Bayern može i tako će da i ostane.Damir_BvB je napisao/la:@ Pro fcb
O djes ba profesore, jel vi ono i dalje stojite na + 8 il ja grijesim haha ... Naspram nasih ulaganja i ocekivanja i svega tog igramo predobro sezonu, da smo kojim slucajem imaliizdvojit one pare koje vi izdvajate svake god, pa gdje bi nam kraj bio ... Ali kazem ti opet polahko niste jos nista uzeli ni osvojili, naletit ce Barca, Real, pa cemo da vidimo badstubera rafinhu boatenga buytena na djelu kako plivaju
...
Imate mlad i perspektivan tim ali za to vam je trebalo 8 godina da se vratite u vrh gdje objektivno pripadate.Što se tiče fijaska iz CL on će imati odjek i u narednoj sezoni jer ukoliko izborite (a hoćete) CL opet vam ne gine 4 šešir.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Rezerve:

Ko fali:

Dobra vijest je što je Kehl spreman i najavljen je za subotu.
Kao što vidimo Barrios je odbolovao gripu i bit će spreman.
Iskreno, volio bih da on i Lewat igraju zajedno

Kagawa------Lewandowski-------Perišić
------------------Barrios
Mislim da bi ti bilo idealno za trenutnu situaciju. Kagawa je prvenstveno bio doveden kao krilni igrač, jer je tu poziciju često igrao i za Cerezo Osaku, tako da bih volio vidjet kako bi se snašao desno. Vidjet ćemo, mada ne vjerujem jer Klopp ne eksperimentiše baš puno, većinom ide na sigurno.
Osjećam se nešto optimističnije za subotu jer je Kehl u timu.
P.S. Šteta pa nema Mujdže, ipak je dao pobjedonosni gol za nas prošle sezone

NUR DER BVB

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- anton 1983
- Kontakt:
E sad to je pitanje i odgovor. Što se tiće BUNDESLIGE za to vam skidam kapu jer niste Propali po tom pitanju, kao recimo Stuttgart i Wolfsburg. No s druge strane bez obzira na ulaganja, vaš kadar i nalaže da bi vi trebali biti u borbi za vrh BUNDESLIGE ili bolje rečeno za prva četiri mjesta. ja bi rekao da se podcjenjujete na neki način, tj. da se ljudima pokušavaju zamazati oči sa time koliko ste "slabi". Slabi uopće niste i za mene je ispadanje BvB-a iz europe neuspjeh, pa tako nebi rekao da igrate super odličnu sezonu več neakvu osrednju, očekivanu il tak neš...Jedino kaj je dobro je to samo ako se idete sa onima "neuspjehima" da ih tako nazovem uspoređivati, kao što su već navedeni Wolfsburg i Stuttgart, pa se tako još uvijek borite za ulazak u LP i bar na tome vam svaka častDamir_BvB je napisao/la:@ Pro fcb
O djes ba profesore, jel vi ono i dalje stojite na + 8 il ja grijesim haha ... Naspram nasih ulaganja i ocekivanja i svega tog igramo predobro sezonu,

Mene osobno ste razočarali jer ja sam oćekivao vaš plasman u Lp slijedće sezone i da ćete nešto napraviti u europi. Od te dvije stvari samo vam jedna TRENUTAČNO polazi za rukom, zato kuš o predobroj sezoni...A oni koji su očekivali manje, e jadna im majka

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
PODOLSKI ili REUS
Ja sam iskreno za Reus-a samo zato sto je dosta mladji ali bi nam u ovom trenutku po mom misljenju mnogo vise pomogao Poldi jer je bolji golgeter i ne oklijeva sto mi se najvise svidja kod njega !

Ja sam iskreno za Reus-a samo zato sto je dosta mladji ali bi nam u ovom trenutku po mom misljenju mnogo vise pomogao Poldi jer je bolji golgeter i ne oklijeva sto mi se najvise svidja kod njega !
- anton 1983
- Kontakt:
A kak si ti došao na ideju da bi jedan od njih mogo sletit kod vas? 

Trollas nam temu ? al kad si se javio da te pitam jesi se to usro sto nas povezuju s njimaanton 1983 je napisao/la:A kak si ti došao na ideju da bi jedan od njih mogo sletit kod vas?

- anton 1983
- Kontakt:
Nope, ja navijam da ih vi možete kupitiHzBvB je napisao/la:Trollas nam temu ? al kad si se javio da te pitam jesi se to usro sto nas povezuju s njimaanton 1983 je napisao/la:A kak si ti došao na ideju da bi jedan od njih mogo sletit kod vas?![]()
![]()

ne žikiš ti zakaj navijač Bayerna oće jači BvB jel tako? Ako bvB zaradi kunu, na tu kunu Bayern će zaraditi kunu i pol. Ako vi kupite reusa i Podloskog bayern će kupiti Silvu i Gotezea. što se vi više pojačavate mi ćemo se pojačati još više i bolje u tom je cijela poanta.
ak BvB uspije dopelati reusa i Poldija ja sam siguran da je Gotze igrač Bayerna iste sekunde, pa ti vidi...
Cujes li ti sebe ????anton 1983 je napisao/la:Nope, ja navijam da ih vi možete kupitiHzBvB je napisao/la:Trollas nam temu ? al kad si se javio da te pitam jesi se to usro sto nas povezuju s njimaanton 1983 je napisao/la:A kak si ti došao na ideju da bi jedan od njih mogo sletit kod vas?![]()
![]()
![]()
ne žikiš ti zakaj navijač Bayerna oće jači BvB jel tako? Ako bvB zaradi kunu, na tu kunu Bayern će zaraditi kunu i pol. Ako vi kupite reusa i Podloskog bayern će kupiti Silvu i Gotezea. što se vi više pojačavate mi ćemo se pojačati još više i bolje u tom je cijela poanta.
ak BvB uspije dopelati reusa i Poldija ja sam siguran da je Gotze igrač Bayerna iste sekunde, pa ti vidi...
Procitaj ponovo sto si napisao ???
Ako ti nije jasno procitaj jos jednom .....
Da ti malo razjasnim...po pitanju Gotzea BAYERN SE NE PITA NISTA !!!! ja ne znam stvarno u kojem si ti **** filmu .....
Gotze moze otici u Bayern AKO BAYERN PONUDI NAJVISE NOVCA ZA NJEGA !!!
AKO GA U TOM TRENUTKU NE HTJEDNE BARCA REAL ARSENAL i SVI OSTALI TIMOVI KOJI
BUDU PONUDILI VISE ILI ISTO KAO BAYERN (npr. Man jedan , drugi ...itd isl )
Bayern gdje jedino ima prednost u odnosu na ostale klubove ta kartda da oni igraju na njegovo porijeklo ali to su sve stvari koje se desavaju poslije dogovara sa klubom....
Evo postavimo ovako stvari odluceno je Gotze se prodaje....Javljaju se kupci Arsenal , Barca itd....izmedju ostalog i Bayern...(moje misljenje je da Bayern nece ponuditi vise od 30 milona za Gotze-a ) , a evo npr Arsenal ponudi 45 mil. Kako ti mislis da ga Bayern dovede ???

Druga stvar ako on ima neke klauze u ugovoru a koliko se zna mislim da nema....tako da ne vidim nacin da Bayern tu nesto posebno moze odlucivat ,znaci ostaje im da cekaju da im se poklopi milion stvari !
Zadnja izmjena: HzBvB, dana/u 15 dec 2011, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ma pisalo se svašta na Bayernovom forumu. "Reus je naš, Gotze je naš" i tako to - razne provokacije, kao da je Gotze Bayernov igrač pa oni određuju njegovu sudbinu. Prvo su se utišali za Gotzea pa sad i za Reusa, a prije 10 dana pisalo se Reus u Bayernu 99,9 % u zimu ili nam ljeto. Ja kad sam napisao "Zorc nije odustao od Reusa" - počelo se svašta pisat tipa "on je već Bayernov itd".
Hoću da kažem ako bi u BvB doveli Reusa i Podolskog (mada mislim da su male šanse da obojicu dovedemo) ili bar jednog od njih dvojice - Gotze bi produžio ugovor do 2016.g. jer bi vidio da imamo ozbiljne planove itd. Finansijski gledajući možemo dovest ili Reusa ili Podolskog a da ne odemo u minus ili da ne prodajemo neke od igrača. Pare za jednog od njih imamo, a sad je pitanje hoće li se upustit u tu avanturu
. Mada mislim da nam jedan takav transfer nebi oštetio budžet jer je Zorc izjavio da će potrošit onoliko koliko je bilo income - a bilo je jer smo već u plusu 10 mil i tu nisu bile uračunate pare od LP. U prošlom prelaznom roku, Klopp je rekao da je malo falilo da plate nekog igrača 15 mil eura, ali nije htio otkriti kojeg. Ako su tad mogli, onda posebno mogu ako se opet plasiramo u LP, a sve su prilike da hoćemo.
Dakle za jednog igrača 20 mil - nikakav problem, bez da iko ode.
NUR DER BVB
Hoću da kažem ako bi u BvB doveli Reusa i Podolskog (mada mislim da su male šanse da obojicu dovedemo) ili bar jednog od njih dvojice - Gotze bi produžio ugovor do 2016.g. jer bi vidio da imamo ozbiljne planove itd. Finansijski gledajući možemo dovest ili Reusa ili Podolskog a da ne odemo u minus ili da ne prodajemo neke od igrača. Pare za jednog od njih imamo, a sad je pitanje hoće li se upustit u tu avanturu

Dakle za jednog igrača 20 mil - nikakav problem, bez da iko ode.
NUR DER BVB

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- anton 1983
- Kontakt:
E dečki ste se uzjebali...ja vam oću reči da vi nemate para niti reputaciju da bi doveli jednog Poldija I Reusa...možda se nekako uspije jedan dovesti, ali i to je n ajedvite jade nategnuto. ja vam sam oču reč, daj Bože da ste toliko jaki da ste u stanju dovesti tu dvojicu igrača.
A s druge strane na dovođenje obadvojice ćete se odlučiti samo ako Gotze pređe u Bayern, jer ako ne pređe nećete imati para za Reusa ili bolje rečeno Bayern će se požuriti sa njegovom kupnjom ili još bolje Bayern će kupiti igrača kojije olji od Reusa. nemre klub koji ima Umsatz ispod 200 miljona eura davati 20 miljona eura za igrača...
možda je to dublja matematika, a sad neam vremena da vam ju objasnim!
A s druge strane na dovođenje obadvojice ćete se odlučiti samo ako Gotze pređe u Bayern, jer ako ne pređe nećete imati para za Reusa ili bolje rečeno Bayern će se požuriti sa njegovom kupnjom ili još bolje Bayern će kupiti igrača kojije olji od Reusa. nemre klub koji ima Umsatz ispod 200 miljona eura davati 20 miljona eura za igrača...
nema to veze da li ce u Bayern preci, moze otici bilo gdje,ali ja glavu svoju smijem dati,a ima par forumasha ovdje koji me licno poznaju, da REUS nece doci u BvB...anton 1983 je napisao/la:E dečki ste se uzjebali...ja vam oću reči da vi nemate para niti reputaciju da bi doveli jednog Poldija I Reusa...možda se nekako uspije jedan dovesti, ali i to je n ajedvite jade nategnuto. ja vam sam oču reč, daj Bože da ste toliko jaki da ste u stanju dovesti tu dvojicu igrača.
Stern des Südens
Izgleda buraz osim sto si vrli poznavaoc "najvaznije sporedne stvari na svijetu" kako u taktickom smislu tako isto se tice marketinga ( u tom se uvjerio kroz nase prethodne rasprave ).U ovom trenutku ste dokazali da postoje osnovane indicije da se iza imena Anton1983 krije dipl.Ekonomista cije je rad fokusiran na podrucju sportskog menadzmenta.Uz te sve karakteristike kad dodamo jos taj neumoljivi instikt Grant Hill-aanton 1983 je napisao/la:E dečki ste se uzjebali...ja vam oću reči da vi nemate para niti reputaciju da bi doveli jednog Poldija I Reusa...možda se nekako uspije jedan dovesti, ali i to je n ajedvite jade nategnuto. ja vam sam oču reč, daj Bože da ste toliko jaki da ste u stanju dovesti tu dvojicu igrača.

Ja se duboko ispricavam zbog tracenja Vaseg slobodnog vremena , samo ako Vam nije tesko da odgovorite napitanje koje sam Vam postavio.
Nadam se Vasem pozitivnom odgovoru,
Unaprijed hvala
HzBvB !
- anton 1983
- Kontakt:
Koje ti je pitanje?
- anton 1983
- Kontakt:
nemoj davati glavu, rađe se kladi pa uzmi koju kunu!proFCB je napisao/la:
nema to veze da li ce u Bayern preci, moze otici bilo gdje,ali ja glavu svoju smijem dati,a ima par forumasha ovdje koji me licno poznaju, da REUS nece doci u BvB...

Kako pod ovakvim ili slicnim okolnostima Bayern moze dovesti Gotzea ?anton 1983 je napisao/la:Koje ti je pitanje?
Evo postavimo ovako stvari odluceno je Gotze se prodaje....Javljaju se kupci Arsenal , Barca itd....izmedju ostalog i Bayern...(moje misljenje je da Bayern nece ponuditi vise od 30 milona za Gotze-a ) , a evo npr Arsenal ponudi 45 mil. Kako ti mislis da ga Bayern dovede ???
- anton 1983
- Kontakt:
Onda mislim da ga neće dovesti. No si ti siguran u to da Bayern neće biti taj koji će za Gotzea ponuditi najviše te mu dati najbolje uvjete? Ili još bolje, jel si ti ziher da gotzeu nije san zaigrati u Bayernu?
Jel shvataš ti sine brute kako ti mutava pitanja postavljaš?
Kak će BvB dovesti Reusa, ako 1860 minhen ponudi 60 miljona eura?

Jel shvataš ti sine brute kako ti mutava pitanja postavljaš?
Kak će BvB dovesti Reusa, ako 1860 minhen ponudi 60 miljona eura?

Zatvorio je taj momak nekoliko kladionica u BiH, od ovih koje su ostale da rade dobio je zabranu ulaskaanton 1983 je napisao/la:nemoj davati glavu, rađe se kladi pa uzmi koju kunu!proFCB je napisao/la:
nema to veze da li ce u Bayern preci, moze otici bilo gdje,ali ja glavu svoju smijem dati,a ima par forumasha ovdje koji me licno poznaju, da REUS nece doci u BvB...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.