NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nije tajna da je Halilović zanimljiv pojedinim klubovima, ali niti jedan od klubova nije poslao zvaničnu ponudu. Uostalom, ne vidim razlog zašto bi dečko napustio Zvijezdu. Naravno, ne treba ni pričati šta bi se dogodilo da dođe ponuda od nekog 'velikana' iz Srbije, Češke, Hrvatske, teško bi to bilo odbiti, ali zasad nema od toga ništa.
Mogao bi klub malo da se aktivira u ovoj pauzi, dosta je dobrih igrača slobodno ili bar želi doći u klub kakav je Zvijezda. No, opet to je do Jovića, on će, vjerujem, sastaviti listu igrača koji profilom odgovaraju njegovim zamislima.
Mogao bi klub malo da se aktivira u ovoj pauzi, dosta je dobrih igrača slobodno ili bar želi doći u klub kakav je Zvijezda. No, opet to je do Jovića, on će, vjerujem, sastaviti listu igrača koji profilom odgovaraju njegovim zamislima.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
onako kako sam i pretpostavio ali nažalost nisam napisao... sad već bivši golman slavije ratko dujković u slučaju da ne potpiše ugovor sa banjalučkim borcem dolazi kod nas u zvijezdu... ono sto će presuditi jeste odlazak avdukica iz borca odnosno ostanak jer ratko dujković ne zeli biti drugi golman...
Doći će Dujo. Trebao bi...emir_dj je napisao/la:onako kako sam i pretpostavio ali nažalost nisam napisao... sad već bivši golman slavije ratko dujković u slučaju da ne potpiše ugovor sa banjalučkim borcem dolazi kod nas u zvijezdu... ono sto će presuditi jeste odlazak avdukica iz borca odnosno ostanak jer ratko dujković ne zeli biti drugi golman...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
super dobit cemo goreg golmana i od labusa i smajicainsider je napisao/la:Doći će Dujo. Trebao bi...emir_dj je napisao/la:onako kako sam i pretpostavio ali nažalost nisam napisao... sad već bivši golman slavije ratko dujković u slučaju da ne potpiše ugovor sa banjalučkim borcem dolazi kod nas u zvijezdu... ono sto će presuditi jeste odlazak avdukica iz borca odnosno ostanak jer ratko dujković ne zeli biti drugi golman...

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako ga dovedu u zvijezdu nikad je vise necu ni gledat. ovo je cisto pranje para, i kupovina nule od golmana.smajic je za njega casillasastra1922 je napisao/la:super dobit cemo goreg golmana i od labusa i smajicainsider je napisao/la:Doći će Dujo. Trebao bi...emir_dj je napisao/la:onako kako sam i pretpostavio ali nažalost nisam napisao... sad već bivši golman slavije ratko dujković u slučaju da ne potpiše ugovor sa banjalučkim borcem dolazi kod nas u zvijezdu... ono sto će presuditi jeste odlazak avdukica iz borca odnosno ostanak jer ratko dujković ne zeli biti drugi golman...
nezz o kvalitetu golmana ratka dujkovica osim da je slavija s njim na golu primila 41 gol u polusezoni... ali ako ga zeli boraca vjerovatno i nije toliko los...
ako koga zanima... izgleda je labus presao u neku nizeligsku ekipu iz sremske kamenice... ta ekipa igrta neku gradsku ligu novog sada...
ma to mu je i plafon sreca nasa samo sto je bila pozajmica na pola godine mogo je on nas jos puno skuplje kostat.kad pogledamo on i smajic su izraziti krivci za nekoliko prosutih bodova nadat je se da ce zvijezda golmansku poziciju kvalitetno rijesit ovog prelaznog roka
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pozivamo igrace iz nase lige da ne odbijaju ponude zvijezde jer bi im se to moglo obiti o glavu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tesko je naci kvalitetno rjesenje na golu, posebno u zimskom prelaznom periodu. Mislim da Zvijezda vec neko vrijeme pravi gresku i luta okolo a da nijednom nisu razmislili o dovodjenju nekog od vratara iz Gradacca ili okoline, a svi znamo da ima boljih rijesenja i od Labusa i od Smaje. Ocigledno je da nekom nije u interesu da, recimo, Bilajac moze biti odlicno rijesenje. Trebalo bi momku dati priliku. Ima jos nekoliko vratara koji bi bili interesantni. Tripic, Iliskovic.... sve su to dobri vratari koji brane u kontinuitetu i provjereni su.astra1922 je napisao/la:ma to mu je i plafon sreca nasa samo sto je bila pozajmica na pola godine mogo je on nas jos puno skuplje kostat.kad pogledamo on i smajic su izraziti krivci za nekoliko prosutih bodova nadat je se da ce zvijezda golmansku poziciju kvalitetno rijesit ovog prelaznog roka
ti očiti nisi upoznat šta je bilo oko Bilajca i njegovog pokušaja dovođenjaarger13 je napisao/la:Tesko je naci kvalitetno rjesenje na golu, posebno u zimskom prelaznom periodu. Mislim da Zvijezda vec neko vrijeme pravi gresku i luta okolo a da nijednom nisu razmislili o dovodjenju nekog od vratara iz Gradacca ili okoline, a svi znamo da ima boljih rijesenja i od Labusa i od Smaje. Ocigledno je da nekom nije u interesu da, recimo, Bilajac moze biti odlicno rijesenje. Trebalo bi momku dati priliku. Ima jos nekoliko vratara koji bi bili interesantni. Tripic, Iliskovic.... sve su to dobri vratari koji brane u kontinuitetu i provjereni su.astra1922 je napisao/la:ma to mu je i plafon sreca nasa samo sto je bila pozajmica na pola godine mogo je on nas jos puno skuplje kostat.kad pogledamo on i smajic su izraziti krivci za nekoliko prosutih bodova nadat je se da ce zvijezda golmansku poziciju kvalitetno rijesit ovog prelaznog roka
- molotovljev
@astra
Objasni mi molim te kako si dosao do zakljucka da "Sarajevo nikad nije bilo gore"?
Objasni mi molim te kako si dosao do zakljucka da "Sarajevo nikad nije bilo gore"?

F.K.SARAJEVO
kako se ja sjecam skoro su igraci bili pod svijecama i na hrenovkama i garantujem ti da pojedini igraci nisu primili bar tri plate i ugovorne obaveze.redovnu platu imaju samo par igraca vi znate koji su.i sta sad treba reci da je sarajevo u dobroj atmosferi.racunaj ti kolko trenera i ljudi iz uprave ste promijenili zadnje dvije godine.niste u toliko losoj situaciji ali brate daleko ste i od dobremolotovljev je napisao/la:@astra
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mozemo mi nagadati bili je bolji i od smaje i od labusa moje je misljenje da nije nista bolji iako je nas sugradanin i bili je sklon pocetnickim greskama kao i ova dva a to je pokazao i na prijateljskoj kad mu hasic uvali baju sa 30 m rjesenja ima puno i doci ce sigurno dobar golmanseven je napisao/la:ti očiti nisi upoznat šta je bilo oko Bilajca i njegovog pokušaja dovođenjaarger13 je napisao/la:Tesko je naci kvalitetno rjesenje na golu, posebno u zimskom prelaznom periodu. Mislim da Zvijezda vec neko vrijeme pravi gresku i luta okolo a da nijednom nisu razmislili o dovodjenju nekog od vratara iz Gradacca ili okoline, a svi znamo da ima boljih rijesenja i od Labusa i od Smaje. Ocigledno je da nekom nije u interesu da, recimo, Bilajac moze biti odlicno rijesenje. Trebalo bi momku dati priliku. Ima jos nekoliko vratara koji bi bili interesantni. Tripic, Iliskovic.... sve su to dobri vratari koji brane u kontinuitetu i provjereni su.astra1922 je napisao/la:ma to mu je i plafon sreca nasa samo sto je bila pozajmica na pola godine mogo je on nas jos puno skuplje kostat.kad pogledamo on i smajic su izraziti krivci za nekoliko prosutih bodova nadat je se da ce zvijezda golmansku poziciju kvalitetno rijesit ovog prelaznog roka
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- molotovljev
...površno,znao sam.astra1922 je napisao/la:kako se ja sjecam skoro su igraci bili pod svijecama i na hrenovkama i garantujem ti da pojedini igraci nisu primili bar tri plate i ugovorne obaveze.redovnu platu imaju samo par igraca vi znate koji su.i sta sad treba reci da je sarajevo u dobroj atmosferi.racunaj ti kolko trenera i ljudi iz uprave ste promijenili zadnje dvije godine.niste u toliko losoj situaciji ali brate daleko ste i od dobremolotovljev je napisao/la:@astra
to za hrenovke,to je napuhana priča,misliš da igrači(iz bilo kojeg bh kluba)"pucaju" bečke šnicle ili biftek..ne,ne.
to za plate, atmosferi u i oko kluba...hmm,da si to napisao prije nekih 6 mjeseci i duže,možda bi bio u pravu
ovako griješiš.situacija nije baš sjajna gledajući igrački kadar,ali da se radi radi se,horde na vrhunskom nivou
ja bih rekao nikad bolji,razna udruženja itd.mislim sve se uzima u obzir,kontaš?
F.K.SARAJEVO
i to je jedini gol koji mu ide na "dušu" u ovih zadnjih 6 mjeseci, bio je malo odlutao sa gola ovaj primijetio i to je toastra1922 je napisao/la: mozemo mi nagadati bili je bolji i od smaje i od labusa moje je misljenje da nije nista bolji iako je nas sugradanin i bili je sklon pocetnickim greskama kao i ova dva a to je pokazao i na prijateljskoj kad mu hasic uvali baju sa 30 m rjesenja ima puno i doci ce sigurno dobar golman

ne bi se prepirao ja postujem i cijenim sarajevo i njegovu historiju ali u danasnje vrijeme klub vam je okruzen kojekakvim lopovima i menadzerima koji samo gledaju svoju korist,gdje su vam legende kluba u upravi, menadzeri vam u upravi dovode igrace na svoju ruku i prodaju a sarajevo od toga ima gotovo nikakvu korist, daje celo ziv i sad bi bio i upravi 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
uredu sony bili je dobar golman a bojim se kad bi dosao u zvijezdu da bi bio pod velikim pritiskom pogotovo zato sto bi bio doveden kao zamjena za onu dvojicu znaci morao bi da bude bolji puno.a te obrane pogledaj labusove cojk bi reko gola nemoze primit to nije nikako mjerilo.i jos jovic je imao priliku da vidi sve igrace omladinca u prijateljskoj pa vidicemo sta ce na kraju biti.hajdi napisi nam gdje je potpisao suljicsony_91 je napisao/la:i to je jedini gol koji mu ide na "dušu" u ovih zadnjih 6 mjeseci, bio je malo odlutao sa gola ovaj primijetio i to je toastra1922 je napisao/la: mozemo mi nagadati bili je bolji i od smaje i od labusa moje je misljenje da nije nista bolji iako je nas sugradanin i bili je sklon pocetnickim greskama kao i ova dva a to je pokazao i na prijateljskoj kad mu hasic uvali baju sa 30 m rjesenja ima puno i doci ce sigurno dobar golman. Evo nešto malo od njega iz ove sezone http://www.youtube.com/watch?v=Ttz7gZInZzA
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- molotovljev
nije ovo nikakva prepirka,bože sačuvaj,ti imaš pravo na svoje mišljenje i to poštujem,isto kao i tvoj klub.astra1922 je napisao/la:ne bi se prepirao ja postujem i cijenim sarajevo i njegovu historiju ali u danasnje vrijeme klub vam je okruzen kojekakvim lopovima i menadzerima koji samo gledaju svoju korist,gdje su vam legende kluba u upravi, menadzeri vam u upravi dovode igrace na svoju ruku i prodaju a sarajevo od toga ima gotovo nikakvu korist, daje celo ziv i sad bi bio i upravi
hoću samo da ti kažem da puno pišeš o Sarajevu u negativnom kontekstu,a možda ne misliš tako ili se varam.
za legende,fakat ne znam šta da ti kažem i ja se često pitam gdje su!
koga nema bez njega se može i mora.klub je na prvom mjestu.
vidi,za nekoga je fudbal najvažnija sporedna stvar u životu,a za nekoga bez onog sporedna
kada bi svi navijači u ovoj našoj bih nosili u srcu matični klub kao navijači Sarajeva...
više bi raje bilo na stadionima,znatno manje belaja bi bilo...
biti srcem vezan u tome leži snaga
F.K.SARAJEVO
seven kako iscepi iz zvijezde visi po svim forumima samo ga nema na zvijezdinom 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.