Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Proćićemo mi u TOP 16,ali tamo ako uzmemo 1 pobjedu biće premija,jer realno više sam očekivao od ove ekipa a i od Jovanovića kao trenera ove sezone,očigledno da nije kalibar za Partizan htjeli mi to priznati ili ne.Lučić je ove godine trebao biti glavni igrač,kao što je Veličković bio u svojoj zadnjoj sezoni u KKP,ali je fazon što je njega stvorio Dule a to Vlada nije uspio da uradi od Lučića a kako stvari stoje ni od Milosavljevića neće biti ništa sem prosječnog igrača tipa Uroš Tripković,Luka Bogdanović a pitanje je i toDANTES je napisao/la:Lose, ali bolje nije ni moglo. Nismo ta klasa. Sad se pocinjem plasiti zadnjeg duela.
Ako već Dule neće u ovom trenutku da se vrati,što je i logično jer čovjeku treba malo odmora i možda opet neki strani angažman,onda ne vidim zašto uprava ne dovede Mutu Nikolića koji se bukvalno sam nudi Partizanu i koji je osvjedočeni Partizanovac od glave do pete,siguran sam da bi ovu ekipa pod njegovim vođstvom izgledala minimum 30% bolje,ako ne i više.DANTES je napisao/la:Kod Jovanovića igrači ne napreduju....jedino lučić ostali ništa.....uništio je malog đekića, da ke dule trener , raduljica bi bio zvijer, o đekiću bi pisali gdje će naredne sezone, čakarević bi bio potencijal za nba, a bogdanović i jaramaz 6 i 7 igrač.....a lučić bi cirkuzao sa evroligom
i ja to mislim...ne samo muta, ma ne mora biti ni partizanovac, bože moj i kari je pratizanovac pa se delije kunu u njega...ja bi doveo i vladu đurovića prije ovog mamlaza, stvarno više nemam strpljenje za njega, uvjek sam ga branio ali neću više, ja bih ga taktički razbio, a motivaciono bih ga urnisaomnogo_smo_jaki je napisao/la:Ako već Dule neće u ovom trenutku da se vrati,što je i logično jer čovjeku treba malo odmora i možda opet neki strani angažman,onda ne vidim zašto uprava ne dovede Mutu Nikolića koji se bukvalno sam nudi Partizanu i koji je osvjedočeni Partizanovac od glave do pete,siguran sam da bi ovu ekipa pod njegovim vođstvom izgledala minimum 30% bolje,ako ne i više.DANTES je napisao/la:Kod Jovanovića igrači ne napreduju....jedino lučić ostali ništa.....uništio je malog đekića, da ke dule trener , raduljica bi bio zvijer, o đekiću bi pisali gdje će naredne sezone, čakarević bi bio potencijal za nba, a bogdanović i jaramaz 6 i 7 igrač.....a lučić bi cirkuzao sa evroligom
Ili Čak Vlada Vukoičić,mlad,ambiciozan ,talentovan trener ,svakako bolji od Jovanovića...ako već žele da "podlmlade" stručni štabDANTES je napisao/la:i ja to mislim...ne samo muta, ma ne mora biti ni partizanovac, bože moj i kari je pratizanovac pa se delije kunu u njega...ja bi doveo i vladu đurovića prije ovog mamlaza, stvarno više nemam strpljenje za njega, uvjek sam ga branio ali neću više, ja bih ga taktički razbio, a motivaciono bih ga urnisaomnogo_smo_jaki je napisao/la:Ako već Dule neće u ovom trenutku da se vrati,što je i logično jer čovjeku treba malo odmora i možda opet neki strani angažman,onda ne vidim zašto uprava ne dovede Mutu Nikolića koji se bukvalno sam nudi Partizanu i koji je osvjedočeni Partizanovac od glave do pete,siguran sam da bi ovu ekipa pod njegovim vođstvom izgledala minimum 30% bolje,ako ne i više.DANTES je napisao/la:Kod Jovanovića igrači ne napreduju....jedino lučić ostali ništa.....uništio je malog đekića, da ke dule trener , raduljica bi bio zvijer, o đekiću bi pisali gdje će naredne sezone, čakarević bi bio potencijal za nba, a bogdanović i jaramaz 6 i 7 igrač.....a lučić bi cirkuzao sa evroligom
Da se Partizan NE plasira dalje bio je dovoljan samo jedan čovjek...Vlada Jovanović.DANTES je napisao/la:nažalost moji strahovi su bili opravdani čak ni mutavi skariolo nije bio dovoljan da se partizan plasira dalje...
Ja sam pisao da sam za to da se smjeni Vlada i otpusti Law..ali koliko vidim ništa od toga,bar po izjavama DanilovićaThe Game je napisao/la:Steta zbog sinocnjeg poraza, ljudi su jednostavno bolji jbg. Partizanov problem i nije toliko sto Jovanovic ne zna, vec sto drugu godinu uzastopno prave istu gresku: dovode pleja totalno nespremnog za evropski stil kosarke i sto Katic u toku sezonu dobija vecu minutazu i ulogu od nominalno prvog centra (Jawai/Raduljica). Naravno na sve to, na kraju dolazi Jovanovic koji je ocito izgubljen za ovako velikog kluba. Prosle godine su imali srece, dobili su laganu grupu, ove godine je bila drugacija situacija, iako sam ja i prije sinocnje utakmice bio prilicno siguran da ce oni proci. Oni ocito bolje reaguju u situacijama kad gube 15 u drugoj cetvrtini nego kada vode istom razlikom, i tu je jedini krivac Jovanovic. Na drugoj temi, neko je napisao da treba otpustiti Law-a i Vladu, i to je vjerovatno najbolje rjesenje u ovom trenutku. Ako vec Vlada mora ostati (ocito je da ga Sale i Tosa gotive iz nekog razloga, nema razloga da Law uzima pare do kraja sezone, a nikakve koristi od njega nema). Titulu u ABA-i ce svakako tesko odbraniti, Maccabi je jednostavno boljiOvo ispadanje nije smak svijeta, a jeste veliki neuspjeh, jer se gube veliki novci, a ni A licenca se nece dobiti za iducu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: plisek, TripleThreat i 6 gostiju.