Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

adointer
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la adointer » 14 dec 2011, 20:22

ima ih ima,zato vas pun stadion stane na nasu Curva Nord :mrgreen: neki dan je bilo opet zasto ste uspjesni bili samo u Italiji,al necu o tome,to vas boli 8-)
Bianconeri1988 je napisao/la:Da, naš igrač je bio kandidat, a čiji igrač ju je dobio!? :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajd ne provaljuj se više, dosta te je za večeras :lol:
moze on nju dobit jer su citaoci glasali(mozes zamislit koji),a kolko ja znam napravio je vise nego Krasic,,,ipak je on za vas Mr.Triplete,al vi ne znate sta je to ;)
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 14 dec 2011, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 dec 2011, 20:24

adointer je napisao/la:pa et zamisli on kloc a nemate zamjene,mozes mislit koja sila su ostali,,a sta rekoste kad ste odbranili zadnji put cast?prije 15godina kad ste tek Inter stigli? :lol:
cast se brani cestim ucescem i dobrim utakmicama, mi i Milan smo odigrali italijansko finale LP a prije toga Juve izbacio Real M i Barselonu i to regularno ne kao vi uz pomoc sudija, pa ti poredi cast.

A Bonucci je smotan, vidi se da je vasa skola, al opet pobijedi vas na vasem terenu jer imate luzerski mentalitet,pa vas i vasi otpaci pobijede.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 dec 2011, 20:27

adointer je napisao/la:ima ih ima,zato vas pun stadion stane na nasu Curva Nord :mrgreen: neki dan je bilo opet zasto ste uspjesni bili samo u Italiji,al necu o tome,to vas boli 8-)
Bianconeri1988 je napisao/la:Da, naš igrač je bio kandidat, a čiji igrač ju je dobio!? :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajd ne provaljuj se više, dosta te je za večeras :lol:
moze on nju dobit jer su citaoci glasali(mozes zamislit koji),a kolko ja znam napravio je vise nego Krasic,,,ipak je on za vas Mr.Triplete,al vi ne znate sta je to ;)
vi znate za triplete samo kad namjestite ligu za svoje potrebe, ono srusite je izakulisnim radnjama pa dodje na rang rumunske lige, a dok je najjaca na svijetu bila, dok su se Lazio,Roma,Juve i Milan borili za titule vi ste kmecali i milijarde ulagali al luzerski mentalitet je uvije preovladavao. :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 dec 2011, 20:28

kakve veze imate vi sa Milanom u vezi branjenja casti u europi?ja kolko znam Milan je osvajao,,i Arsenal ucestvuje svake godine pa nista,,ljudi pamte Manchester,,,cuj ti to,branjenje casti ucestvovanjem,,,te godine smo mi ispali od Milana igrajuci 2x nerijeseno,,nismo ni izgubili uopste ;)

srusili ste se sami vi,,,tako je kad krades jbga,,,

edit:ni kradjom niste mogli Tripletu osvojit,,, :mrgreen:
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 14 dec 2011, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 dec 2011, 20:29

Igrao je inter i italijansko polufinale, znamo kako je to završilo, bolno :mrgreen: :lol:

Igrali su još jednom, kad je Dida dobio baklju u leđa, to dovoljno govori kakav su klub i kakve navijače imaju, rođeni gubitnici :mrgreen: :lol:

Ali šta on zna, zahvaljujući Juventusu i Milanu je inter i igrao CL, znamo da su u Italiji uvijek završavali 3. ili 4. ustvari bili su jednom i drugi, ali znamo kako je to završilo, 5. Maggio 2002. :lol:

Zurich poveo, Lazio vodi 2:0, dakle Lazio ide u drugi krug 99%.

Udineseu je sutra dovoljan bod za plasman u drugi krug.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 dec 2011, 20:31

adointer je napisao/la:kakve veze imate vi sa Milanom u vezi branjenja casti u europi?ja kolko znam Milan je osvajao,,i Arsenal ucestvuje svake godine pa nista,,ljudi pamte Manchester,,,cuj ti to,branjenje casti ucestvovanjem,,,te godine smo mi ispali od Milana igrajuci 2x nerijeseno,,nismo ni izgubili uopste ;)
hoces reci da se prestiz lige postize samo osvajanjem titula, ili da se ti famozni bodovi donose samo osvajanjem? pa Juve je vise bodova donio igrajuci u LP sa osvojene samo dvije titule nego vase sve 3, jer je cesto dolazio do same zavrsnice.A Milan i Juve imaju veze jer su u Manchesteru pokazali svojim ucescem u finalu da su oni ponos tog tadasnjeg fudbala , sad ste vi "ponos" tako sto je ITA liga po UEFA-i 4 liga na svijetu i dere vas Trabzonspor, see the difference? :D

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 dec 2011, 20:32

nekako mi sjecanje vise vuce na 5.maggio.2010-L'inizio del Triplette 8-)

sta je Inter trebao da napravi u zadnjih 6 godina?5 puta prvi i proslu godinu 2gi,osvojili Lp,,,a vi??cuj njega Trabzon nas pobijedi a ne bi rekao da smo jedini italijanski klub koji je zavrsio prvi u grupi LP 2011-2012,,i to bas on,kojinikako ne ucestvuje ni u EL a kamoli LP :lol:
Zadnja izmjena: adointer, dana/u 14 dec 2011, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 dec 2011, 20:34

Bianconeri1988 je napisao/la:Igrao je inter i italijansko polufinale, znamo kako je to završilo, bolno :mrgreen: :lol:

Igrali su još jednom, kad je Dida dobio baklju u leđa, to dovoljno govori kakav su klub i kakve navijače imaju, rođeni gubitnici :mrgreen: :lol:

Ali šta on zna, zahvaljujući Juventusu i Milanu je inter i igrao CL, znamo da su u Italiji uvijek završavali 3. ili 4. ustvari bili su jednom i drugi, ali znamo kako je to završilo, 5. Maggio 2002. :lol:

Zurich poveo, Lazio vodi 2:0, dakle Lazio ide u drugi krug 99%.

Udineseu je sutra dovoljan bod za plasman u drugi krug.
hajd ti to njemu objasni, on misli da je sezona kad je inter osvojio tri trofeja najuspjesnija u istoriji ITA fudbala, dobro ti rece, prati fudbal od 2006-te :mrgreen:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 14 dec 2011, 20:34

Treba zvati Danisa ili Jasmilu mogla bi se dobra komedija napravit od ovog podforuma :D

Koji ste vi manijaci :D , uvijek sve pocne normalno i onda jedni krenu sa navijacima i namjestanjem, a drugi sa tripletom i tako u krug :D. Uvijek kod svih isti argumenti sve isto, jedino je nekada razlika u autorima ovih postova, ali sve se svodi na to da je Inter osvojio tripletu, da je Moratti kriv sto je euro na granici raspada, da je juve najposteniji, da imaju najbolje navijace, da su oni jedini koji su nekada igrali finala uzastopno i tako to(jedni navijaci koji broje finale, dok se drugi dice trofejima, ali jbg), da su imali najjaci tim na svijetu i da im nije trebalo namjestanje itd itd...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 dec 2011, 20:35

adointer je napisao/la:nekako mi sjecanje vise vuce na 5.maggio.2010-L'inizio del Triplette 8-)

sta je Inter trebao da napravi u zadnjih 6 godina?5 puta prvi i proslu godinu 2gi,osvojili Lp,,,a vi??cuj njega Trabzon nas pobijedi a ne bi rekao da smo jedini italijanski klub koji je zavrsio prvi u grupi LP 2011-2012,,i to bas on,kojinikako ne ucestvuje ni u EL a kamoli LP :lol:
Vuče te zato što pratiš inter od 2006. kao što sam ti i rekao, pa se ranijih datuma i ne sjećaš, kakav klub takva i historija kluba, jednostavno nemaš se ničega bitnog sjetiti :lol: :lol:
Ž '21!

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 dec 2011, 20:37

bice da navijam jbga,,,nisam jedan od takvih koji navijaju za zelju,arsenal,borussiju i juventus,,cuj ja od malih nogu u Italiji i neki habib pocne meni govorit kad sam ja u zemlji fudbala poceo da isti pratim 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 dec 2011, 20:39

Huska je napisao/la:Treba zvati Danisa ili Jasmilu mogla bi se dobra komedija napravit od ovog podforuma :D

Koji ste vi manijaci :D , uvijek sve pocne normalno i onda jedni krenu sa navijacima i namjestanjem, a drugi sa tripletom i tako u krug :D. Uvijek kod svih isti argumenti sve isto, jedino je nekada razlika u autorima ovih postova, ali sve se svodi na to da je Inter osvojio tripletu, da je Moratti kriv sto je euro na granici raspada, da je juve najposteniji, da imaju najbolje navijace, da su oni jedini koji su nekada igrali finala uzastopno i tako to(jedni navijaci koji broje finale, dok se drugi dice trofejima, ali jbg), da su imali najjaci tim na svijetu i da im nije trebalo namjestanje itd itd...
ma Euopa Liga dosadna, hoce Platini da napravi nesto od tog takmicenja i vidi? tako ti je i sa italijanskim predstavnicima, interesantno im kao i nama.Lazio vodi, to me cudi.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 dec 2011, 20:40

adointer je napisao/la:bice da navijam jbga,,,nisam jedan od takvih koji navijaju za zelju,arsenal,borussiju i juventus,,cuj ja od malih nogu u Italiji i neki habib pocne meni govorit kad sam ja u zemlji fudbala poceo da isti pratim 8-)
Oprosti, molim te, ako sam te uvrijedio! :lol: :lol:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 dec 2011, 20:42

Bianconeri1988 je napisao/la:
adointer je napisao/la:bice da navijam jbga,,,nisam jedan od takvih koji navijaju za zelju,arsenal,borussiju i juventus,,cuj ja od malih nogu u Italiji i neki habib pocne meni govorit kad sam ja u zemlji fudbala poceo da isti pratim 8-)
A ko je Habib, to neki navijac intera :lol: Cuj on u Italiji, pa bolan bolan kako navijas za inter, tamo sve sami juventusovci

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 dec 2011, 20:43

a u pm koji ste vi juventini paćenici (većina ima i normalnih). recite gdje sam ja ili bilo ko rekao da je nocerino najbolji ili bolji od marchisia i ja ću sebi qrc odsjeći!!! je*o vas više i marchisio i noćerino ajde malo normalno da komunicirate i da malo i druge stavove uvažavate, bar da JE*ENO PROČITATE šta je ko napisao!

@bjankoneri to da je pirlo otišao jer je mislio da je gotov jedan ciklus to je smiješno ba, pa čim je on otišao milan je osvojio scudetto i superkup!

fakat ste trolovi (većina opet kažem) i takvi retorici da se čovjek zapita jeste li normalni ili koji qrc više???
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 dec 2011, 20:44

@JuveSissoko

Nije ba, navijač intera ti je Garib, kako to nisi znao!? :lol: :lol: :lol: :lol:

@baresi

Ne znam ja koje ja saigračima slavio Scudetto na Olimpicu prošle sezone i davao ključne golove, kao onaj protiv Parme...

A i ne osvojili ga protiv koga ste igrali :lol: :lol:
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 dec 2011, 20:45

baresi#6 je napisao/la:a u pm koji ste vi juventini paćenici (većina ima i normalnih). recite gdje sam ja ili bilo ko rekao da je nocerino najbolji ili bolji od marchisia i ja ću sebi qrc odsjeći!!! je*o vas više i marchisio i noćerino ajde malo normalno da komunicirate i da malo i druge stavove uvažavate, bar da JE*ENO PROČITATE šta je ko napisao!

@bjankoneri to da je pirlo otišao jer je mislio da je gotov jedan ciklus to je smiješno ba, pa čim je on otišao milan je osvojio scudetto i superkup!

fakat ste trolovi (većina opet kažem) i takvi retorici da se čovjek zapita jeste li normalni ili koji qrc više???
sto ti brzo planes :lol: jbga tesko je kad je Nocerino nositelj igre a naviklo se na Sedorfa.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 14 dec 2011, 20:48

JuveSissoko je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:
A ko je Habib, to neki navijac intera :lol: Cuj on u Italiji, pa bolan bolan kako navijas za inter, tamo sve sami juventusovci
jbga,poceo jer mi je bilo zanimljivo da Inter osvoji scudetto,,nije to ono standard:navijam za one sto su osvojili(juventus,manchester,bayern,barcellona,real),,prejednostavno bi mi to bilo,za Inter je bilo zanimljivije,,jos odem na utakmicu u Udine da gledam Udinese-Inter i Inter pobijedi i tu pocinje ulazit u krv definitivno,, 8-)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 14 dec 2011, 20:49

Bianconeri1988 je napisao/la: @baresi

Ne znam ja koje ja saigračima slavio Scudetto na Olimpicu prošle sezone i davao ključne golove, kao onaj protiv Parme...

bravo sad si me toliko dotukao da ne znam šta ću od sebe. da nisi toliki trol provjerio bi i vidio da je pirlo odigrao veoma malo utakmica pogotovo u 2. dijelu sezone i da je sudjelovao tek kod nekolicine golova što asist što gol. a toliko je taj gol u parmi bio ključan, **** tekme protiv juventusa, 2x pobjede napolija, 2x protiv intera itd. bitan je gol protiv parme jer **** pirlo igra u **** juventusu e to je bitno, ja trolova u pm! ajde sad uživaj sa svojim sissokom u retorici kako je juve najveći tim koji je igrao fudbal :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 14 dec 2011, 20:52

baresi#6 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la: @baresi

bravo sad si me toliko dotukao da ne znam šta ću od sebe. da nisi toliki trol provjerio bi i vidio da je pirlo odigrao veoma malo utakmica pogotovo u 2. dijelu sezone i da je sudjelovao tek kod nekolicine golova što asist što gol. a toliko je taj gol u parmi bio ključan, **** tekme protiv juventusa, 2x pobjede napolija, 2x protiv intera itd. bitan je gol protiv parme jer **** pirlo igra u **** juventusu e to je bitno, ja trolova u pm! ajde sad uživaj sa svojim sissokom u retorici kako je juve najveći tim koji je igrao fudbal :lol:

sad odjednom Pirlo nevalja.Demagogija a i ljut si, blood pressure skyrocketing, sve zbog Pirla i Nocerina.Jao Nocerino Nocerino :D

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.