BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Klopp
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Klopp » 12 dec 2011, 15:26

Ja odavno govorim da nam je lijeva strana u kurcu. Prosle sezone sam rekao kad je jos Schmelzer igrao u zivotnoj formi da on nikad nece postati igrac, cak sam s nekim i raspravljao o tome na ovoj temi. Jednostavno je momak limitiran i on je svoj vrhunac dostigao, bolje od ovog ne moze. Sto se defanzive tice tu bi mogao dobiti prolaznu ocjenu ali u ofanzivi taj momak gotovo nista ne napravi. Kad vidim kako Fuchs igra dodje mi da zaplacem.

Tako da vjerovatno ima istine u tome za tog Cisoka. Ako BVB hoce da (p)ostane ozbiljan klub jednostavno se mora dovesti lijevi bek. Schmelzer je prosjek i tu se mora nesto uciniti u narednom periodu.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 dec 2011, 15:37

što se tiće pozicije lijevog beka tu ste definitivno sada u kurcu. Schmelzer se pokazao kao igrač koji se prošle sezone skrumpo te mu se poklopila dobra sezona. On je ko neki Grosskoreuz u obrani samo kaj ga sad jebu ozlijede pa mu ne ide. No otom potom to ne znači da se on nemre vratiti.

mene više zanima dal je bvb toliko "jak" da dovede jednog Cissokha. to je ajmo reći stvar o kojoj bi ja htio diskutirati. ja mislim da definitvno nije i malo sam iznenađen da se oni dovode u kontakt sa takvim igračem. njega je Lyon platio kolko ja znam 12 miljona eura. kad smo ga mi htjeli dovoditi onda su ga procijenili na 20+. Sad kad sam pogledo on igra standardno pa ajmo reći da u najbolju ruku za BvB on bi koštao 15 miljona eura. Kaj neko vjeruje da to BvB može dati ili da uopće može privući igrača poput Cissokha?

kaj se tiće krila, sigurno da postoje bolji igrači od Perišića i grosskreutza, ali opet treba imati na umu da se ovdje radi o jednom Dortmundu a ne nekom ŠPEK klubu koji si bez beda more priuštiti bolje.

Kaj se tiće Barriosa ja sam ziher da on misli to kaj smo pročitail. a zaš nebi misli? prošle godine starleta a sada zamjen s tim da je ziher u kurcu kad je u pitanju mentalitet. Isto tak BvB mora racionalno razmišljati što znači ak dođe dobra ponuda za "zamjenskog" igrača o toj ponudi se treba više nego razmisliti ;)

igrač tipa Poldi koji more igrati levo krilo i napadača bi bio idealna zamjena za Barriosa...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 dec 2011, 15:41

Normalno da je desna strana bolja kad tamo igra Gotze a lijevo igraju Greuskreutz i Perisic,ne zna se koji gori ovu polusezonu.

Naravno stoji da je Pisczek bolji od Schmelzera ali ako cemo kriviti nekog za losu ofanzivu na lijevoj strani onda bi to trebalo biti lijevo krilo a ne bek.

Mozda u nekim buducim planovima treba dovesti nekog kvalitetnijeg na tu poziciju ali mislim da nam trenutno i nije neophodan lijevi bek.Ja bih vise volio nekog polivalentnog veznjaka ako ce se vec neko dovoditi(iako do ljeta tesko da ce neko doci)

@anton

Pa nije Barrios samo tako izgubio mjesto u prvih 11...bio je povredjen i tek se vratio u tim,ne moze nista preko noci...nije mu niko rekao da ce sjediti na klupi pa da se on nesto zali...u drugom dijelu ce sigurno imati isto prilika da se pokaze kao i Lewandowski.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 dec 2011, 16:27

ja sam velim da se nečudim ovakvom raspletu niti da on prijeti sa odlaskom...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 12 dec 2011, 17:31

Gotze OUT :( . Polusezona je i za njeg zavrsena .. Da je kako na neki nacin uzet 3 boda u freiburgu i proc u kupu ne bitno kakva igra samo zabiljezit te 2 pobjede ali iskreno sumnjam daaaaaaaaj boze ...
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 13 dec 2011, 00:22

15 milki!!!! :shock: :shock: I to za lijevog beka, a vele i da ima kvaran zub. :lol:

Manite se Bildonja, prosle hefte su kenjali po Bayi, a ove je red na nas. :lol:

Cuj Schmelzer ne valja. :shock: Najpouzadniji defanzivac u ekipi, prakticno bez pacera vec godinu i po. Njegova limitiranost u ofanzivi je opcepoznata, ali malo ih je takvih s defanzivnim kapacitetima. Sigurno bi i on bio opasniji u napadu, da ima havetnog tehnicara uza se na lijevoj strani.

Koji je klinac ovom Perisicu??? Od tekme na Gottliebu je k'o muha bez glave. Taman sto proigra ode u helac. :evil:

U tri krasna sve ode, pa imamo li mi uopce 11 igraca da istrce na megdan raspalim Breisgauanerima???!!! :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 dec 2011, 15:22

Hare_BvB je napisao/la:15 milki!!!! :shock: :shock: I to za lijevog beka, a vele i da ima kvaran zub. :lol:

Manite se Bildonja, prosle hefte su kenjali po Bayi, a ove je red na nas. :lol:

Cuj Schmelzer ne valja. :shock: Najpouzadniji defanzivac u ekipi, prakticno bez pacera vec godinu i po. Njegova limitiranost u ofanzivi je opcepoznata, ali malo ih je takvih s defanzivnim kapacitetima. Sigurno bi i on bio opasniji u napadu, da ima havetnog tehnicara uza se na lijevoj strani.

Koji je klinac ovom Perisicu??? Od tekme na Gottliebu je k'o muha bez glave. Taman sto proigra ode u helac. :evil:

U tri krasna sve ode, pa imamo li mi uopce 11 igraca da istrce na megdan raspalim Breisgauanerima???!!! :twisted:
:mrgreen: :mrgreen:

Ma bezveze je platiti 15 miliona za lijevog beka, posebno za tim kao sto je Dortmund. Uz to, slazem se sa tobom da je Smelcer odlicno rjesenje za tu poziciju. Imao je povredu, logicno da nije na maksimalnom nivou.

Al' i mene zanima ovo sto i Antona. Da li Dortmund moze privuci vrhunske igrace i da li su spremni iskrcati 15-20 miliona eura. Mozemo samo nagadjati o tome, vidjet cemo sta ce biti.

Ako Dortmund vec planira trositi, onda bolje da dovedu vrhunsko lijevo krilo ili vrhunskog napadaca. Barios je ocigledno uzdrman povredom, nikako da se vrati u formu. O Levandovskom nemam posebno dobro misljenje. Moze Dortmund naci boljeg napadaca od njega. Al' cisto sumnjam da ce Dortmund bilo sta dirati u napadu, posebno jer je Levandovski konacno 'proradio'. Mozda jedino ako Barios ode, mada ne vjerujem u takav rasplet. Dakle, najpotrebnije je dovesti kvalitetno krilo. Od Perisica nema koristi, kao sto za Mancu nema od Jangova. Ako ce se dovesti pojacanje, onda neka bude pravo. Ja bih se usmjerio na Rojsa ili Marina, platis koliko treba i imas pravog igraca. Vjerujem da bi i Krasic bio dobro rjesenje. U tom bi slucaju Gece isao pojacati slabasno lijevo krilo.

Jos uvijek je potrebna prava zamjena za Sahina, al' takve je igrace najteze naci,.. Ne vidim nikakvo kvalitetno rjesenje za tu poziciju. Izgleda najbolje uzimati iz Barsinog B tima :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 13 dec 2011, 19:02

Chelsea i City zele Barriosa ... Ali valjda ne bih mogao dobit radnu dozvolu za Englesku ligu :S . A i mislim da je to patka i da to njegov menadzer odraduje kakav crni city il chelsea al nikad se nista vise ne zna u ovom danasnjem fudbalu :o :shock: :shock: :shock:

edit: To za sisoka iskreno sumnjam mislam da je to cista glupost pogotov kad znamo koliko Klopp cjeni voli postuje Schmellzera, dobro je Valencia rekao potrebnije nam je krilo kvalitetno prodat kubu i dovest Reusa . A perisa i Grosskreutz za klupe. I naravno treba nam Mc dobar jer od Gundogana i Leitnera nema nista specijalno naredne 2 do 3 god. Dobri su momci imaj potencijal pogotov Leitner ali igracu na onoj poziciji treba minimum 100 utakmica ako ne i vise da bi dosao do izrazaja jer najvaznija pozicija u modernom fudbalu je upravo ta pozcijia i koliko ja znam rjetki su igraci da u mladjim godinama tu znaju odigrat dobro osim par izuzetaka Cesc, Ramsey, Wilshere, Sahin ... Tako da tu treba bas dobro pojacanje a Leitnera cuvat kao back upa za tu pozciju, dok bi gundogan mogao bit Back up za Kagawu jer je vise nego ocito da mu bolje lezi da igra desetku ...

I da ne zaboravim valja nama dobit Freiburg bit ce teeeeeeeesko !
BvB Echte Liebe !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 dec 2011, 21:51

Hare_BvB je napisao/la:Koji je klinac ovom Perisicu??? Od tekme na Gottliebu je k'o muha bez glave. Taman sto proigra ode u helac. :evil

Jedan period je igrao odlicno,izgledalo je da bi mogao biti veliko pojacanje a onda nestade...zadnjih par utakmica je katastrofalan...sto je najgore i Greuskreutz igra ocajno.Ne znam vise koga staviti na tu lijevu stranu. :twisted:
Valencia je napisao/la:da li su spremni iskrcati 15-20 miliona eura. Mozemo samo nagadjati o tome, vidjet cemo sta ce biti.

Sanse da BvB nekog plati 20 miliona eura su minimum minimuma...eventualno ako se opet izbori liga prvaka a uz to da se proda neki prvotimac pa bude neophodno neko pojacanje...ali opet i tad tesko da ce se dati toliki novci.
Valencia je napisao/la:Ako Dortmund vec planira trositi, onda bolje da dovedu vrhunsko lijevo krilo ili vrhunskog napadaca.

To stoji...posebno ako Perisa ne proradi do ljeta...za napadaca cemo tek da vidimo,Lewandowski je siguran u BvB-u i sljedece sezone a za Barriosa cemo vidjeti...bice prilike za njega u drugom dijelu sezone da vrati formu i mjesto u prvih 11.
Valencia je napisao/la:Jos uvijek je potrebna prava zamjena za Sahina, al' takve je igrace najteze naci,.. Ne vidim nikakvo kvalitetno rjesenje za tu poziciju. Izgleda najbolje uzimati iz Barsinog B tima :mrgreen: .

Ne treba ni traziti njegovu zamjenu(tacnije nema takvog igraca za nase potrebe)...imamo dvojicu odlicnih defanzivnih veznih(Bender i Kehl) i po meni bi jos trebali dovesti jednog "normalnog" MC-a koji je malo iskusniji i koji bi mogao zamjeniti i Kagawu na desetki i jednog od ovih sestica u odredjenim utakmicama(nesto tipa Ballacka :mrgreen: )

P.S. Ovaj Podolski bi nam leg'o pravo :D

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 14 dec 2011, 01:19

Adnan24
Sanse da BvB nekog plati 20 miliona eura su minimum minimuma...eventualno ako se opet izbori liga prvaka a uz to da se proda neki prvotimac pa bude neophodno neko pojacanje...ali opet i tad tesko da ce se dati toliki novci.
Mislim da nije toliki problem u tih 20 miliona eura, koliki je problem u plati koju bi takav igrac trazio. Nije toliki problim ni u toj plati, koliki je problem u lancanoj reakciji koja bi uslijedila kod ostalih igraca,.. Itd, itd :mrgreen: .

Al' bez takvih igraca nema vrhunskih rezultata u kontinuitetu, to je valjda jasno. Vidjet cemo,..

Koliko je placen Gundogan?
Ne treba ni traziti njegovu zamjenu(tacnije nema takvog igraca za nase potrebe)...imamo dvojicu odlicnih defanzivnih veznih(Bender i Kehl) i po meni bi jos trebali dovesti jednog "normalnog" MC-a koji je malo iskusniji i koji bi mogao zamjeniti i Kagawu na desetki i jednog od ovih sestica u odredjenim utakmicama(nesto tipa Ballacka :mrgreen: )
Da, al' Bender i Kel nisu sastavljeni od plemenitog materijala kao Sahin. Ne znam kako Dortmund uopste igra tako dobro sa dva napadacki limitirana veznjaka. Valjda Gece i Kagava oplemenjuju :mrgreen: .

Treba Dortmundu veznjak koji zna odigrati prema naprijed (i nazad, naravno), koji ce slati 'rizicne' pasove kao sto je radio Sahin. Protiv Arsenala na Emiratima se vidjelo koliko fali jedan takav igrac. Al' takve igrace je tesko pronaci, meni u ovom trenutku niko ne pada na pamet,..

Uz to, Kel je dugo bio odustan zbog povrede, rizicno se na njega oslonuti. Gundogan je slab nazad, za njega je najbolje da se rotira sa Kagavom.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 dec 2011, 13:49

E pa zdravo raja , dusmani me ponovo poslali u banovice , ovoga puta dzaba 100%.Istina da sam malo zivotinjskih epiteta davao nekima ali nisu nista vise ni zasluzili kad dolaze na ovu temu samo da provociraju.Necu previse o tome jer opce je poznato da ovaj cijela podtema Bundesliga ide samo u jednom smjeru ( prema Jugu ).Definitivno sto je za Dortmundovce BAN to za bavarce nije....

Evo npr: Sarma ( kako se vec pise saruman valjda ) je ako pogledate nekoliko zadnjih stranica cesto nazivao nas Dortmundovce-Domuzovcima ali nije to vrijedjanje naravno jer je simpatizer omalenog kluba ....

Na jos jednu stvar bi htio ukazati...osula se paljba po BvB poslije poraza od Marseilla u LP.Zato nije dobila , ode u racku koeficijent i bla bla bla...milion nekih gluposti.
Dok se niti jedna recenica nije napisala o tome sto je Bayern izveo neke DEBILE na teren proti Gradjana...

Omer me trazio ....Djesi OMO kuco stara , malo vas Fortuna pogledala a nama ledja okrenula pa ste se OKURAZILI ,aaa ?
Izgleda brzo si zaboravio AA

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 dec 2011, 13:59

E pa zdravo raja , dusmani me ponovo poslali u banovice , ovoga puta dzaba 100%.Istina da sam malo zivotinjskih epiteta davao nekima ali nisu nista vise ni zasluzili kad dolaze na ovu temu samo da provociraju.Necu previse o tome jer opce je poznato da ovaj cijela podtema Bundesliga ide samo u jednom smjeru ( prema Jugu ).Definitivno sto je za Dortmundovce BAN to za bavarce nije....

Evo npr: Sarma ( kako se vec pise saruman valjda ) je ako pogledate nekoliko zadnjih stranica cesto nazivao nas Dortmundovce-Domuzovcima ali nije to vrijedjanje naravno jer je simpatizer omalenog kluba ....

Na jos jednu stvar bi htio ukazati...osula se paljba po BvB poslije poraza od Marseilla u LP.Zato nije dobila , ode u racku koeficijent i bla bla bla...milion nekih gluposti.
Dok se niti jedna recenica nije napisala o tome sto je Bayern izveo neke DEBILE na teren proti Gradjana...

Omer me trazio ....Djesi OMO kuco stara , malo vas Fortuna pogledala a nama ledja okrenula pa ste se OKURAZILI ,aaa ?
Izgleda brzo si zaboravio AA i potopo ? A ne mogu da ne primjetim da su poceli sa pricama tipa, mozemo izgubit od vas i u dortmundu mi cemo bit prvi :lol: :lol: :lol: :lol: Mourinhofobija ih uhvatila :mrgreen: :mrgreen:
Ovu i jos jednu godinu da mi izguramo i vama ni vasi NoFci :lol: NECE MOCI POMOCI !!!!

Da se malo osvrnem i na tekmu dosta je vise o ovima sto strijepe za mjesto u LP do zadnjeg kola !
Mogu da kazem nije da samo nemamo srece nego imamo dosta vise NESRECE od dozvoljenog !!! Od povreda preko propustenih prilika do milion stvari......Nas najveci problem je dobit utakmicu 1:0 ( trebao bi Klopp malo na seminar kod zabara ) !

Kuba ----> EXIT ( jel moguce da si profesionalni nogometas , pozicija recimo krilo i da ne znas centarsut uputit ??? )
Da Silva---->za njim !!!

Niko sretniji od mene da dobijemo Freiburg :) bit ce **** ako tu kiksamo ,fakticki smo se popisali na polusezonu koja je do prije 2 kola idealno izgledala ! Ali opet to mene ne sikira toliko, jer ima negdje i zakon vjerovatnoce ( koji je na nasoj strani ).Ribery braco igra malo previse u kontinuitetu ? Zar mu nije vrijeme ? A ujedno i nas malo da popusti .....nije da se mrzimo al posteno bi bilo !!!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 dec 2011, 14:19

Valencia je napisao/la:Mislim da nije toliki problem u tih 20 miliona eura, koliki je problem u plati koju bi takav igrac trazio. Nije toliki problim ni u toj plati, koliki je problem u lancanoj reakciji koja bi uslijedila kod ostalih igraca,.. Itd, itd :mrgreen: .

Pa upravo zato i kazem da su sanse minimalne jer moglo bi se i skupiti tih 20 miliona ali pitanje je sta dalje...
Valencia je napisao/la:Koliko je placen Gundogan?

Oko 5 miliona eura...
Valencia je napisao/la:Da, al' Bender i Kel nisu sastavljeni od plemenitog materijala kao Sahin. Ne znam kako Dortmund uopste igra tako dobro sa dva napadacki limitirana veznjaka. Valjda Gece i Kagava oplemenjuju :mrgreen: .

Treba Dortmundu veznjak koji zna odigrati prema naprijed (i nazad, naravno), koji ce slati 'rizicne' pasove kao sto je radio Sahin. Protiv Arsenala na Emiratima se vidjelo koliko fali jedan takav igrac. Al' takve igrace je tesko pronaci, meni u ovom trenutku niko ne pada na pamet,..

Naravno da nisu...Sahin je odigrao sezonu na najvisem mogucem nivou i nema sanse da mozemo naci adekvatnu zamjenu za njega.I ako postoji takav igrac na trzistu sigurno financisjki nije dostupan.
Bender i Kehl su odlicni u defanzivi,Kagawa i Gotze su odlicni prema naprijed...sad bi bilo dobro dovesti nekog ko moze igrati u oba pravca ali upravo sa karekteristikama koje si i ti naveo...znaci igrac koji ima dobar zadnji pas(za razliku od Kehla i Bendera).

Vidim Wolfsburg planira dovesti Rosickog,ja mislim da bi on nama odlicno dosao,bez obzira sto je u nesto slabijoj formi.To je igrac koji ima odlican zadnji pas i koji bi svojim iskustvom u mnogome pomogao ovom timu...a i povratak u Dortmund bi mozda izvukao iz njega ono najbolje.

@HzBvB

Ribery propusta Koln u petak zbog povrede :lol:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 14 dec 2011, 17:18

Malo o papku : NURI SAHIN !

slika

Poznato nam je svima da je Nuri dugo povrjedjen. Od kako je presao u Real M. povrjedjen je propustio je i pripreme, ima evo nekih 6 sedmica od kako je spreman. Ali sta to sve vrijedi kad je u velikom padu sto se tice forme . Odigrao je samo 4 utakmice do sad . 2 u lp protiv Dinama i Ajaxa po 90 min, usao je s klupe protiv Osasune u 64 min i odigrao je sad u kupu protiv treceligasa 90 min. Ali ovaj zadnji nastup je zabrinuo pravo. Novine pisu kako je igrao skroz ne sigurno i nerovozno . Ocjenjen je najlosijim igracim Reala u toj utakmici dakle nije iskoristio svoju priliku ni najmanje . Novine su pisale sledece : Sahinu trenutno sve fali, kako trenutno igra nije igrac za prve lige ... Lijepo je ovo sad citat :lol: :D ...

Sta treba ocekivat ? Treba ocekivat da ce se pocet pisat o tome kako ce on doc u Dortmund na posudbu ;) ... A svi mi znamo sta bude od igraca koji krene po posudbama . Od igraca vise nema nista rijetki su izuzetci ... A naravno u Realu ga nece niko trpit ni cekat, jer kao prvo dosao je za pisljivih 12 mio eura to je njima sitnica ... Kao drugo ima se izbora , kao trece dovest ce se neko drugi ... Sve to moze nastupit u najgorem slucaju ... Mislim da ce dobit jos koju priliku ali ako to ne iskoristi noga je njemu 99 % ... Onda ce ga trazit Tottenham, Sevilla, Valencia, Villareal, mozda Arsenal i tako to ... A ja se iskreno mislim da postoje kakve takve sanse da se on vrati kuci ;) ... Kad bi njeg vratili + Reusa doveli = Lijepa igra, efikasna igra, ukomponovana ekipa + rezultati titule ... Ali sve je ovo jos predaleko od nekog ostvarenja mnogo tog se treba desit da se realizuju ove stvari ... Samo drago mi je da mu se obilo od glavu ono sto je uradio nama navijacama, i to je tek pocetak nije ovo nista sta njemu sve slijedi ...

@ Hz BvB

Dobro dosao nazad, stipu ba sarme klare rumene i te ostale pacenike padobrance njima je strudla bolji od Hummya, sta se sikirat pusti ih ba vidjet ce gdje ce na kraju zavrsit u evropi a i u bundesligi bome ... Tako da samo ignore najjace oruzje ne vrijedi ic u banovice radi pacenika crvnih ...
BvB Echte Liebe !!!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 14 dec 2011, 20:04

slika Sebastian Kehl bi mogao nastupiti protiv Freiburga. Danas je odradio prvi trening nakon povrede koju je zadobio protiv OM.

slikaMichael Zorc je demantovao da je BvB zainteresovan za Aly Cissokhoa. Rekao je da smo odlično popunjeni na poziciji lijevog beka (Schmelzer,Lowe). Dodao je da je dosad smatrao da je LEqipue ozbiljan list (oni su objavili vijest o Cissokhou).

NUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 dec 2011, 20:09

Semir bvb je napisao/la:slika Sebastian Kehl bi mogao nastupiti protiv Freiburga. Danas je odradio prvi trening nakon povrede koju je zadobio protiv OM.

slikaMichael Zorc je demantovao da je BvB zainteresovan za Aly Cissokhoa. Rekao je da smo odlično popunjeni na poziciji lijevog beka (Schmelzer,Lowe). Dodao je da je dosad smatrao da je LEqipue ozbiljan list (oni su objavili vijest o Cissokhou).

NUR DER BVBslika
Mislim ovo stvarno je malo vjerovatno da je istina,ali ako se ne varam ostro su negirali i bilo kakve kontakte sa Bittnecouertom ( valjda se ovako pise ) , znaci nisu ni ovi nasi iz uprave toliko otvoreni na prvu.
Vidjet cemo sta ce tu jos biti... ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 dec 2011, 20:27

HzBvB je napisao/la:Evo npr: Sarma ( kako se vec pise saruman valjda ) je ako pogledate nekoliko zadnjih stranica cesto nazivao nas Dortmundovce-Domuzovcima ali nije to vrijedjanje naravno jer je simpatizer omalenog kluba ....
Jesi vidio licimuda nam Dragog. :lol: A anam on 'Enes drzi krmetnjak u po Bavarske. :lol:

Jah onog Tuneta, odmah ga uzjebitis faća je li neko žutilo šarnulo BVB i 15 milki u istoj recenici. :mrgreen:

Znači od ovog što nikad nije čuo za Colgate nema fajde, velikog li iznenađenja. :lol:

Kapiten je u pogonu, to je trenutno najbitnije. Apetiti rastu pred teško gostovanje podno Švarcvalda.

PS: @HZ, Jesu redovne plate u BOOnovićima?? :? :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 14 dec 2011, 20:44

Hare_BvB je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:Evo npr: Sarma ( kako se vec pise saruman valjda ) je ako pogledate nekoliko zadnjih stranica cesto nazivao nas Dortmundovce-Domuzovcima ali nije to vrijedjanje naravno jer je simpatizer omalenog kluba ....
Jesi vidio licimuda nam Dragog. :lol: A anam on 'Enes drzi krmetnjak u po Bavarske. :lol:

Jah onog Tuneta, odmah ga uzjebitis faća je li neko žutilo šarnulo BVB i 15 milki u istoj recenici. :mrgreen:

Znači od ovog što nikad nije čuo za Colgate nema fajde, velikog li iznenađenja. :lol:

Kapiten je u pogonu, to je trenutno najbitnije. Apetiti rastu pred teško gostovanje podno Švarcvalda.

PS: @HZ, Jesu redovne plate u BOOnovićima?? :? :lol:
Ja sam stazista 8-) , topli obrok i cumura malo more se prezivit neg zipa ovo dolazim neki dan na pos'o u prvu a Ribery ( u trecoj bio haman ) kae on meni , spala mu cumurka na nogu , ja danas na forum on majke mi ne igra u petak ! @Adnan24 :lol: :lol:
Pitan ja njega sto ce on na traci kae on meni bolje mi je i pod zemljom neg na skeli ae reko kako ti kazes ! 8-)

maverick_tz
Kontakt:

Post Postao/la maverick_tz » 14 dec 2011, 21:49

evo čitam na drugom našem sportskom portalu veliki verbalni okršaj her doktora sa podolskim,uputili su si mnogo "nježnih" rijeći,al što se tiće provokacija one nisu došle od strane doktora nego od samog podolskog koji je jasno izjavio kako nikada neće igrati za BVB i još onako cinićno postavio tako visoko da je rekao Ja sam toliko skup da me ni sada BVB neće kupiti budući da nemaju novaca jer su ispali iz CL
Pa kada je tako onda neka,ionako je super mario po meni mnogo mnogo bolji igrać koji je mnogo kompaktniji i naravno mnogo mlađi fudbaler koji 100 put bolje barata loptom i koji je korisniji,nego nafurani poljak ;)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 15 dec 2011, 01:53

maverick_tz je napisao/la:evo čitam na drugom našem sportskom portalu veliki verbalni okršaj her doktora sa podolskim,uputili su si mnogo "nježnih" rijeći,al što se tiće provokacija one nisu došle od strane doktora nego od samog podolskog koji je jasno izjavio kako nikada neće igrati za BVB i još onako cinićno postavio tako visoko da je rekao Ja sam toliko skup da me ni sada BVB neće kupiti budući da nemaju novaca jer su ispali iz CL
Pa kada je tako onda neka,ionako je super mario po meni mnogo mnogo bolji igrać koji je mnogo kompaktniji i naravno mnogo mlađi fudbaler koji 100 put bolje barata loptom i koji je korisniji,nego nafurani poljak ;)

Smirile su se strasti oko tog sve su izgladili i zaboravili kao da nista nije ni bilo mozda nam poldi dodje :lol:
BvB Echte Liebe !!!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.