Santos pobjedio,jos Barca da dobije i eto dugo iscekivane zelje brazilaca da igraju protiv Barcelone

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
ja nezz sta si ti gledo jutros ,ak ti je ono jutros sto je odigro za to da je polozio stvarno,vec duze vrijeme sumnjam u negove kvalitete al jutros sa se uvjerio da je on jedan samo prosjecan igrac ,samo dribla nikom ne dodaje, nema vizije u igri ,preslab u duelima (jos igro protiv hadalja japanaca),nema od njega nista , ,ima neki talenat al za 40 miliona talenat nema ,nema koliko ga se fura da je neka najveca nada i tak ta sranja ,ima talenat za 20 tak miliona,ne vrijedi vise ,lako je po brazilu tamo nesh driblat , necemo ga dovest u to sam siguran ,zna guardiola da mu ne treba vakav tip igraca ,egoista,a i nema neke posebne igracke kvalitete koliko se govori o njemuRomariooo je napisao/la:sutra bi vjerovatno mogao nastupiti neki kombinovani sastav, a u nedjelju u finalu vjerovatno i najjaci, bice lijepa utakmica protiv santosa, ne sumnjam tu
neymar polaze na ovom prvenstvu prijemni za barcelonu, jutros je polozio pismeni dio, u nedjelju slijedi usmeni, ako polozi, treba se posvetiti njegovom dovodjenju, iako u katalonskom sportu se cesto spominje kako klub vec odavno radi na njegovom dovodjenju
momak bi se zaista svojim nacinom igre savrseno uklopio kod nas, samo treba tu dobra analiza njega kao licnosti i dobro prokontati kakva mu je psiha i dal bi se i u tom smislu mogao uklopiti u igru s messijem i drustvom, bez obzira sto izgleda nekako blesavo, vjerujem da je dobar momak, nije odmah poletio za parama u evropu, o messiju i barci prica s velikim postovanjem
na kraju sezone bi bio savrsena zamjena za vec zasicenog vilju
Jos si mlad skini se sa opasnih droga, zivot je pred tobom !barca_87 je napisao/la:ja nezz sta si ti gledo jutros ,ak ti je ono jutros sto je odigro za to da je polozio stvarno,vec duze vrijeme sumnjam u negove kvalitete al jutros sa se uvjerio da je on jedan samo prosjecan igrac ,samo dribla nikom ne dodaje, nema vizije u igri ,preslab u duelima (jos igro protiv hadalja japanaca),nema od njega nista , ,ima neki talenat al za 40 miliona talenat nema ,nema koliko ga se fura da je neka najveca nada i tak ta sranja ,ima talenat za 20 tak miliona,ne vrijedi vise ,lako je po brazilu tamo nesh driblat , necemo ga dovest u to sam siguran ,zna guardiola da mu ne treba vakav tip igraca ,egoista,a i nema neke posebne igracke kvalitete koliko se govori o njemuRomariooo je napisao/la:sutra bi vjerovatno mogao nastupiti neki kombinovani sastav, a u nedjelju u finalu vjerovatno i najjaci, bice lijepa utakmica protiv santosa, ne sumnjam tu
neymar polaze na ovom prvenstvu prijemni za barcelonu, jutros je polozio pismeni dio, u nedjelju slijedi usmeni, ako polozi, treba se posvetiti njegovom dovodjenju, iako u katalonskom sportu se cesto spominje kako klub vec odavno radi na njegovom dovodjenju
momak bi se zaista svojim nacinom igre savrseno uklopio kod nas, samo treba tu dobra analiza njega kao licnosti i dobro prokontati kakva mu je psiha i dal bi se i u tom smislu mogao uklopiti u igru s messijem i drustvom, bez obzira sto izgleda nekako blesavo, vjerujem da je dobar momak, nije odmah poletio za parama u evropu, o messiju i barci prica s velikim postovanjem
heh, ne bi to bilo ni lose, onako za probati, da vidimo malo i torresa kod nas, samo ne vjerujem da ce se to desiti, pogotovo ne u januaruScof1eld je napisao/la:evo ovi na fb objavise kao zamjena villa za torresa.. torres koliko god je u ocajnoj formi u zadnjoj godini, znamo kako je prije igrao u ovom sistemu i za repku i za atletico.. ne znam, konacno jedna klasicna devetka a ako se torres igdje moze "vratiti" u formu, to je barca ili real.. ja mislim da bi on razvaljivao u barci...
za tebe sam djed dijete jedno ,koliko ti imas godina 16 ,17.Reuf je napisao/la:Jos si mlad skini se sa opasnih droga, zivot je pred tobom !barca_87 je napisao/la:ja nezz sta si ti gledo jutros ,ak ti je ono jutros sto je odigro za to da je polozio stvarno,vec duze vrijeme sumnjam u negove kvalitete al jutros sa se uvjerio da je on jedan samo prosjecan igrac ,samo dribla nikom ne dodaje, nema vizije u igri ,preslab u duelima (jos igro protiv hadalja japanaca),nema od njega nista , ,ima neki talenat al za 40 miliona talenat nema ,nema koliko ga se fura da je neka najveca nada i tak ta sranja ,ima talenat za 20 tak miliona,ne vrijedi vise ,lako je po brazilu tamo nesh driblat , necemo ga dovest u to sam siguran ,zna guardiola da mu ne treba vakav tip igraca ,egoista,a i nema neke posebne igracke kvalitete koliko se govori o njemuRomariooo je napisao/la:sutra bi vjerovatno mogao nastupiti neki kombinovani sastav, a u nedjelju u finalu vjerovatno i najjaci, bice lijepa utakmica protiv santosa, ne sumnjam tu
ja nezz sta si ti gledo jutros ,ak ti je ono jutros sto je odigro za to da je polozio stvarno,vec duze vrijeme sumnjam u negove kvalitete al jutros sa se uvjerio da je on jedan samo prosjecan igrac ,samo dribla nikom ne dodaje, nema vizije u igri ,preslab u duelima (jos igro protiv hadalja japanaca),nema od njega nista , ,ima neki talenat al za 40 miliona talenat nema ,nema koliko ga se fura da je neka najveca nada i tak ta sranja ,ima talenat za 20 tak miliona,ne vrijedi vise ,lako je po brazilu tamo nesh driblat , necemo ga dovest u to sam siguran ,zna guardiola da mu ne treba vakav tip igraca ,egoista,a i nema neke posebne igracke kvalitete koliko se govori o njemu
Sad ja kontam sto si ti posenilio, godine te stigle jbga....za tebe sam djed dijete jedno ,koliko ti imas godina 16 ,17.
stariji sam minimum 5 godina od tebe ,mozda cak i vise ,meni je neymar kita od igraca( za tu cijenu sto ga procjenjuju 40-50 mill) ,drugo je to sto si ti nekakav djecacic samo nek neko dribla ,samo nek je cirkusant i on je odma drama igrac,pogledaj malo druge karakteristike tog igraca
ne raspravljam se vise sa djecurlijom ,zdravoReuf je napisao/la:ja nezz sta si ti gledo jutros ,ak ti je ono jutros sto je odigro za to da je polozio stvarno,vec duze vrijeme sumnjam u negove kvalitete al jutros sa se uvjerio da je on jedan samo prosjecan igrac ,samo dribla nikom ne dodaje, nema vizije u igri ,preslab u duelima (jos igro protiv hadalja japanaca),nema od njega nista , ,ima neki talenat al za 40 miliona talenat nema ,nema koliko ga se fura da je neka najveca nada i tak ta sranja ,ima talenat za 20 tak miliona,ne vrijedi vise ,lako je po brazilu tamo nesh driblat , necemo ga dovest u to sam siguran ,zna guardiola da mu ne treba vakav tip igraca ,egoista,a i nema neke posebne igracke kvalitete koliko se govori o njemuSad ja kontam sto si ti posenilio, godine te stigle jbga....za tebe sam djed dijete jedno ,koliko ti imas godina 16 ,17.
stariji sam minimum 5 godina od tebe ,mozda cak i vise ,meni je neymar kita od igraca( za tu cijenu sto ga procjenjuju 40-50 mill) ,drugo je to sto si ti nekakav djecacic samo nek neko dribla ,samo nek je cirkusant i on je odma drama igrac,pogledaj malo druge karakteristike tog igraca
Druze i Ronaldo je bio ovakav krelac prije dolaska u Real, gledao je samo sebe, a moramo priznat da kako je Mourinho na klupi francosa on je postao timski igrac ... Steta bi bilo da ovakav igrac ode u najljuceg protivnikaZELJO DO GROBA je napisao/la:apsolutno odbijam i svaku pomisao da Neymar moze postati Barcin igrac, ne zelim ga da nam ga dzabe daju...
ok ima talenta, zna driblati, ima neki osjecaj za kretanje, al sebicnost i psiha su mu mane koje ga iskljucuju iz ovoga...jednostavno klauni nam ne trebaju, a i ako nekad zatrebaju mogu se naci puno puno jeftinije a ne za njih davati 40-50 miliona...
sto se mene tice od ofanzivnih igraca ja sam samo da se djeca iz La Masie koriste, ovo ostalo se vise puta pokazalo kao promasaj, bruku ih je doslo kao veliki igraci, svjetske klase i na kraju su zavrsili prvo sa klupom a zatim transfer na kojem se izgubili 20-30-40 miliona...takvi nam vise ne trebaju...
a kao sto smo svi upoznati sa radom Rosella, jasno je da nece vise biti nekih velikih promasaja, ustavri nece se vise velike pare davati na igrace pa se kasnije prodavati za 40 miliona manje i to samo nakon jedne sezone...
definitivno Neymar u Barci-hvala lijepo, al ne treba....
Deulofeu ce biti veci igrac i od Neymara i od Ronalda zajedno, samo ako bude dobivao dovoljno prilika za igruZELJO DO GROBA je napisao/la:ako cemo kupovati samo zato da ne bi igrac otiso u neki drugi klub onda smo u k...
a zasto ce nam kad mi u svojoj akademiji imamo bar dva igraca koja su podjednakog talenta, necu reci ni manjeg ni veceg...pritome su prosli sve nase mladje kategorije i vec duze vrijeme se radi na njima, nece biti potrebe za uklapanjem u ekipu jer nose vec sve sto treba da imaju iz La Masie, a dosli su dzaba, odnosno ulagalo se u njih ranije, al sigurno nije to cifra od 40-50 miliona..
+ mogucnost neuklapanja u sistem igre (ovakvih slucajeva je bilo i ranije, kad su i talentovaniji igraci od njega ispadali)
ne sporim to da je Neymar igracina, to je jasno, a bice vjerovatno i jos bolji...Dushi_Rob je napisao/la:Deulofeu ce biti veci igrac i od Neymara i od Ronalda zajedno, samo ako bude dobivao dovoljno prilika za igruZELJO DO GROBA je napisao/la:ako cemo kupovati samo zato da ne bi igrac otiso u neki drugi klub onda smo u k...
a zasto ce nam kad mi u svojoj akademiji imamo bar dva igraca koja su podjednakog talenta, necu reci ni manjeg ni veceg...pritome su prosli sve nase mladje kategorije i vec duze vrijeme se radi na njima, nece biti potrebe za uklapanjem u ekipu jer nose vec sve sto treba da imaju iz La Masie, a dosli su dzaba, odnosno ulagalo se u njih ranije, al sigurno nije to cifra od 40-50 miliona..
+ mogucnost neuklapanja u sistem igre (ovakvih slucajeva je bilo i ranije, kad su i talentovaniji igraci od njega ispadali). A reci da Neymar sada nije igracina,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.