Sport i TV
Re: Sport i TV
da li znate da li će neko prenositi evropsko prvenstvo u rukometu u Srbiji 2012 i šta će biti novo u programu Sport kluba slijedeće sezone.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa vjerovatno da će prenositi BHT, HRT i PTC. Te nacionalne kuće su uvijek prenosile rukometna prvenstva. Ne vidim zašto ovo ne bi prenosile?
Što se tiče Sport Klubova, mislim da će Primeru prenositi naredne godine.
Što se tiče Sport Klubova, mislim da će Primeru prenositi naredne godine.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- legenda reala
- Kontakt:
Do sad je Arena prenosila većinu utakmicabazeni je napisao/la:da li znate da li će neko prenositi evropsko prvenstvo u rukometu u Srbiji 2012 i šta će biti novo u programu Sport kluba slijedeće sezone.

A RTS,HRT ,BHT završnice i utakmice svojih repki ,ako već učestvuju
Ali pošto je prvenstvo u Srbiji ,vjerovatno će neka njihova tv imati exkluzivna prava kao RTL što je imao za vrijeme prvenstva u Hrvatskoj

Od stranih kanala Sport 1,Canal + sport ,itd
Ima još mjesec do prvenstva ,biće to početkom januara sve jasnije

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Štefko otvaraj der tu temu kad mi naumpade ,uvod kakv dobar ti poznaješ teren i da se uhodamo do prvenstva
Zaželio sam se dobrog rukometa

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Je li iko od ovih balkanskih televizija otkupio prava prenosa svjetskog klupskog prvenstva ,koje se igra u Japanu ove godine ?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hocemo,hocemo,videcu da li veceras ili u narednim danima ali otvoricemo kako dolikuje.legenda reala je napisao/la:Štefko otvaraj der tu temu kad mi naumpade ,uvod kakv dobar ti poznaješ teren i da se uhodamo do prvenstva![]()

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
prosle godine je prenosio OBN, pamtim krasne komentatoremessilla je napisao/la:Je li iko od ovih balkanskih televizija otkupio prava prenosa svjetskog klupskog prvenstva ,koje se igra u Japanu ove godine ?

nema ni na SK, malo sam googlao al ni tamo nista...izgleda da smo osudjeni na streamove...u slucaju finala Barce i Santosa vjerujem da ce netko vec radit to

Mislim da te nesta okrenulo,ne prenosi OBN odavno SP,mislim da im je zadnji mec bio onaj United-LDU.gospodin Seljakovic je napisao/la:prosle godine je prenosio OBN, pamtim krasne komentatoremessilla je napisao/la:Je li iko od ovih balkanskih televizija otkupio prava prenosa svjetskog klupskog prvenstva ,koje se igra u Japanu ove godine ?...gledam pregled programa kod njih za srijedu i izgleda da nista ove sezone
![]()
nema ni na SK, malo sam googlao al ni tamo nista...izgleda da smo osudjeni na streamove...u slucaju finala Barce i Santosa vjerujem da ce netko vec radit to...kad je Boca uzela prvenstvo mislim da je radio HRT samo to finale

Prosle godine je Arena radila prenos,i cuveno navijanje za Mazembe.

p.s Prenosi vam ES 2 (Srbija) sve utakmice.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
zadnje koje sam pratio prenosio je OBNDevil je napisao/la:Mislim da te nesta okrenulo,ne prenosi OBN odavno SP,mislim da im je zadnji mec bio onaj United-LDU.gospodin Seljakovic je napisao/la:prosle godine je prenosio OBN, pamtim krasne komentatoremessilla je napisao/la:Je li iko od ovih balkanskih televizija otkupio prava prenosa svjetskog klupskog prvenstva ,koje se igra u Japanu ove godine ?...gledam pregled programa kod njih za srijedu i izgleda da nista ove sezone
![]()
nema ni na SK, malo sam googlao al ni tamo nista...izgleda da smo osudjeni na streamove...u slucaju finala Barce i Santosa vjerujem da ce netko vec radit to...kad je Boca uzela prvenstvo mislim da je radio HRT samo to finale
![]()
Prosle godine je Arena radila prenos,i cuveno navijanje za Mazembe.
p.s Prenosi vam ES 2 (Srbija) sve utakmice.

Arenu nemam, tako da to nisam ni gledao, a buduci je ovo zadnje koje sam pratio mislio sam da je prosle sezone bilo, malo sam se zeznuo

a ES nemam ni prvi program, a tek drugi

al svejedno igraju rano ujutro, a sad dok sam s poslom na cekanju iskoristavam i spavam do podne

de kad otvorite javite može?Devil je napisao/la:Hocemo,hocemo,videcu da li veceras ili u narednim danima ali otvoricemo kako dolikuje.legenda reala je napisao/la:Štefko otvaraj der tu temu kad mi naumpade ,uvod kakv dobar ti poznaješ teren i da se uhodamo do prvenstva![]()

danas sam gledao utakmicu PSG-Atletic Bilbao i Saša Vugdalić je rekao "šteta što nećemo gledati Pastorea u nastavku Evropsek lige,ali ćemo ga gledati slijedeće sezone gledati u Ligi Prvaka ",da li je pod tim mislio da će se najvjerovatnije PSG plasirati u Ligi Prvaka (jer su prvi u Francuskoj) ili da će možda OBN prenositi Ligu Prvaka
To prvo 
Mislim da OBN nema ni para kao ovi javni emiteri
A obn ja mislim jos ovu sezonu radi euro ligu

Ma najavio je već odavno Vugda borbu za CL 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ima li kakvih novosti, ko bi mogao prenositi NBA ove sezone? Valjda nece biti kao prosle, pa da sam za sve utakmice morao ganjati streamove... 

Izdržati, to je temelj vrline!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam za ostale, al' SportKlub će sigurno prenositi. Btw, za razliku od prethodnih sezona, ove će biti mnogo više utakmica, jer ne prenose NHL.rogeRF je napisao/la:Ima li kakvih novosti, ko bi mogao prenositi NBA ove sezone? Valjda nece biti kao prosle, pa da sam za sve utakmice morao ganjati streamove...

Eh, problem je u tome što ja ne'am taj program. Prokleti kablovski operater.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
bilo koji digitalni reciver(strong,opticum,yumatu) i tanjur bilo kojeg promjera okrenut na 42 e(satelit turksat kanal idman tv nekodirano,10968 H 11200 su parametri ) prenosiće i ove sezone nba ,jednostavno a i nije skupo reciver se može uzet za 20-ak km
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
I pretpostavljao sam da ce SK prenositi NBA, kao i prethodnih godina, samo sto ce ove sezone biti jos vise utakmica, kao sto kazes. Medjutim, i ja imam isti problem, nemam taj programMonolog je napisao/la:Ne znam za ostale, al' SportKlub će sigurno prenositi. Btw, za razliku od prethodnih sezona, ove će biti mnogo više utakmica, jer ne prenose NHL.rogeRF je napisao/la:Ima li kakvih novosti, ko bi mogao prenositi NBA ove sezone? Valjda nece biti kao prosle, pa da sam za sve utakmice morao ganjati streamove...![]()
Eh, problem je u tome što ja ne'am taj program. Prokleti kablovski operater.

Izdržati, to je temelj vrline!
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ovo BHT sutra neće prenositi ni jednu utakmicu EPL 

pa zar ih nisu kupili ameriSheyi je napisao/la:To prvo

-
- Kontakt:
rogeRF je napisao/la:I pretpostavljao sam da ce SK prenositi NBA, kao i prethodnih godina, samo sto ce ove sezone biti jos vise utakmica, kao sto kazes. Medjutim, i ja imam isti problem, nemam taj programMonolog je napisao/la:Ne znam za ostale, al' SportKlub će sigurno prenositi. Btw, za razliku od prethodnih sezona, ove će biti mnogo više utakmica, jer ne prenose NHL.rogeRF je napisao/la:Ima li kakvih novosti, ko bi mogao prenositi NBA ove sezone? Valjda nece biti kao prosle, pa da sam za sve utakmice morao ganjati streamove...![]()
Eh, problem je u tome što ja ne'am taj program. Prokleti kablovski operater.. Valjda ce ovi iz bh telecoma ubaciti SK u ponudi mojaTV, kao sto se prica, tad' bih jedino mogao gledati. Do tada, nista osim streamova mi ne preostaje, ponovo...
i kod mene ista stvar,nemam sportklub na kablovskoj,a nešto i ne vjerujem da će telekabel uvesti taj kanal uskoro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.