Brutalno.admin je napisao/la:smatraj da si ga dobio već nakon TY prijedloga.harebianconero je napisao/la:Hocemo facepalm smajli !!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Brutalno.admin je napisao/la:smatraj da si ga dobio već nakon TY prijedloga.harebianconero je napisao/la:Hocemo facepalm smajli !!
OTNYS_YNWA je napisao/la:Što se mene tiče, ja bih ostavio samo ove ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostalo pobrisati sve.
mislim da je ovo post godineFuture je napisao/la:al znas sta je meni najgore kod ovih cura
svde fine ovo ono cojk bi reko ne zna hljeba jest
a vam kad joj stavis ko da bacis parizer u hodnik
By:don_burza![]()
I kad mislis da te vise nista ne moze iznenaditi od njega,covjek te demantuje.don_burza je napisao/la:ljudi
imal ko br. od kakavog advokata
slucajno baci pogled na zenin laptop ono tamo torent upaljen i skida se Twilight
e jebga ovo nije nimalo smijesno , bar meni ... zna ga i on prećeratHenry je napisao/la:I kad mislis da te vise nista ne moze iznenaditi od njega,covjek te demantuje.don_burza je napisao/la:ljudi
slucajno baci pogled na zenin laptop ono tamo torent upaljen i skida se Twilight![]()
![]()
![]()
ne treba kopirat,vec je tudon_burza je napisao/la:al stvarno ja dodjem nekad bez zajebancije a ljudi me svate ko salu
izgleda kad umrem da ce mi na dzenazu doci svi zbog zajebancije
don_burza je napisao/la:al stvarno ja dodjem nekad bez zajebancije a ljudi me svate ko salu
Bogami i zbog rakije.Ako je ostavis u prave rukedon_burza je napisao/la:al stvarno ja dodjem nekad bez zajebancije a ljudi me svate ko salu
Haahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahhamdss je napisao/la:mislim da je ovo post godineFuture je napisao/la:al znas sta je meni najgore kod ovih cura
svde fine ovo ono cojk bi reko ne zna hljeba jest
a vam kad joj stavis ko da bacis parizer u hodnik
By:don_burza![]()
![]()
hahahahahaha koji kralj
don_burza je napisao/la:al stvarno ja dodjem nekad bez zajebancije a ljudi me svate ko salu
ja cu doc na slatkuhodža je napisao/la:don_burza je napisao/la:al stvarno ja dodjem nekad bez zajebancije a ljudi me svate ko salu
ja neću..ja ću svoj posao profesionalno obaviti
I ja cu bgm,Djavo ce doci po tebe da te vodi u pakao.hodža je napisao/la:don_burza je napisao/la:al stvarno ja dodjem nekad bez zajebancije a ljudi me svate ko salu
ja neću..ja ću svoj posao profesionalno obaviti
Henry je napisao/la:I kad mislis da te vise nista ne moze iznenaditi od njega,covjek te demantuje.don_burza je napisao/la:ljudi
slucajno baci pogled na zenin laptop ono tamo torent upaljen i skida se Twilight![]()
![]()
![]()
Rino na temi Edin DzekoRiNo je napisao/la:Šta je ovo, jedino Tevez došao nemaskiran
Postao/la molotovljev dana 13 dec 2011, 18:36
@admin 5
@aleksandar_veliki 4
@monolog 3
@bistrikboy 2
@csh 1
ahahahahahhodža je napisao/la:Zlatna kanta
Postao/la molotovljev dana 13 dec 2011, 18:36
@admin 5
@aleksandar_veliki 4
@monolog 3
@bistrikboy 2
@csh 1
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.