Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 13 dec 2011, 14:18

Goldy je napisao/la: Eto Arnelinho jos jedan derbi, mislim da ce City da napuni Arsenal u stilu MU...ali posto si mi drag nekako bi mi bilo mnogo zao, tako da bih se zadovoljio sa 1:0(i da kazete, eto bili smo bolji, ali smo nesrecno izgubili) ili cak podelom bodova- da arsenal dobije krila i da utrka za titulom postane uzbudljivija...
Aj, vidjećemo. ;)

Nešto ,kako se dan bliži, sve više sumnjam da će City izvući puni plijen sa te tekme.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 13 dec 2011, 14:44

Evo jedna vijest o "najboljem napadacu svijeta" kako su ga prozvali neki trolovi na ovoj temi. :lol:
Nogometaš Arsenala Nicklas Bendtner, koji ovu sezonu provodi na posudbi u Sunderlandu, na krajnje se nepopularan način pokušao izvući iz neugodne situacije u koju je upao prošli vikend u rodnom Kopenhagenu…
slika
Prema pisanju Ekstrabladeta, 23-godišnjem napadaču je u subotu navečer odbijena kreditna kartica u jednoj pizzeriji, a kako kod sebe nije imao gotovine, prijetilo mu je da ostane praznih ruku. Točnije, želuca. No, nije se htio pomiriti s time, već je u stilu umišljene zvijezde krenuo u raspravu s prodavačima.

''Zar vi ne znate tko sam ja? Mogu kupiti cijelu ovu pizzeriju'', bahato je rekao Bendtner prema tvrdnjama brojnih svjedoka.

''Odgovorili smo mu da nije važno tko je. Ako ne možeš platiti, nema pizze'', objasnio je jedan od djelatnika pizzerije.

Neugodnu je situaciju opisao i jedan od kupaca koji je stajao u redu iza nogometaša. ''Ponašao se nevjerojatno arogantno, kao da je vlasnik restorana. Ljudi su samo stajali i pogledavali se.''

Na kraju su se dvije djevojke sažalile nad zvijezdom prazna novčanika i platile mu obrok. Bendtner je potom napustio mjesto ''incidenta'' u taksiju, a kako je platio prijevoz ostat će enigma. Možda su ponovno uskočile kakve dobročiniteljice…
Kakav papak

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 13 dec 2011, 15:06

U nedjeljuju je sve moguće,pa i pobjeda arsenala ne bi bila iznenađenje uzme li se u obzir trenutna forma.Ohrabruje me nasa bolja igra u gostima nego kući,što garantuje paklenu utakmicu.Vrlo važno će biti zaustaviti silvu njihovu motornu snagu i ako u tome uspijemo sredina terana je nasa što znaci da ce se uglavnom igrati na njihovoj polovini i treba se čuvati šuteva iz daljine ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 dec 2011, 15:09

Mora da je Bendtner na tomboli ispod Bilinog spichko sve pare pa nije imao za pizzu.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 dec 2011, 16:19

Wenger: "Možemo si priuštiti kupovinu u januaru ukoliko nam bude potrebna"

Nadam se da ce onda krenuti po ta pojacanja, posto mislim da su nam prijeko potrebna. Klupa je prelosa, nemamo ni jednog igraca na klupi, koji bi svojim ulazkom u igru napravio preokret i odlucio utakmicu u nasu korist. A svi znamo da prvi sastav nece moci izdurati cjelu sezonu na svim frontovima.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 dec 2011, 17:56

Profesor je napisao/la:Wenger: "Možemo si priuštiti kupovinu u januaru ukoliko nam bude potrebna"

Nadam se da ce onda krenuti po ta pojacanja, posto mislim da su nam prijeko potrebna. Klupa je prelosa, nemamo ni jednog igraca na klupi, koji bi svojim ulazkom u igru napravio preokret i odlucio utakmicu u nasu korist. A svi znamo da prvi sastav nece moci izdurati cjelu sezonu na svim frontovima.
Pa racunaj da prvi sastav i ne igra, mislim igra pola odbrane, te jedan igrac koji sigurno moze napraviti razliku, tj. Jack, jos kad se vrate Sagna i Santos, mislim jesu bekovi ali imaju mnogo utjecaja na napad Arsenala, jos uz to imas Parka koji je pokazao protiv Citya da moze igrati i protiv najboljih samo treba malo da se privikne... Jos mislim da se i na Oxa moze racunati, bar je to do sad pokazao, ali bih ipak volio da se prodaju Arshavin,Squillaci,Rosicky i Almunija a da dodje jedno dobro krilo mislim da je to potrebno sad..
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 dec 2011, 18:07

pozdrav sljedbenicima velikog vodje, posebno najodanijem vodjinom kmetu Paji, uz malo statistike nekadasnjeg kapitena topnika u ovoj sezoni, igraca kojem je paja zajedno sa svojim irgatima predvidjao da ce propasti u barci

fabregas : GAMES 12 GOALS 8 ASSISTS 5

hvala na kapitenu,pratimo vas i podrzavamo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 13 dec 2011, 18:13

Mislim da bi odbrana sa Sagnom---Kosom---TV----Santosom odlicno odradjivala svoj posao, a imamo i koliko toliko dobre zamjene za njiha (Jenkinson, koji me je ipak iznenadio i odigrao zadnje utakmice pred ozljedo nad mojim ocekivanjima, Per, koji moze zamjeniti Kosa ili Thomasa, a na ljevoj strani Gibbs). Sredina ce uz povratak Jackya i staklenog (citaj Diaby) biti odlicna, Arsene ce moci puno rotirati, bez da bi izgubio kvalitet. Moja zelja je jedno kvalitetno krilo (Goetze, Hazard). Svi znamo da je OX veoma perspektivan fudbaler, al je mlad i neiskusan, tako da se nemozemo trenutacno na njega previse oslanjati. Svakako bi nam u napadu trebala svjeza krv. Posto Chamakh, izgleda nece jos dugo biti u Arsenalu, ostaje nam samo nedokazani Park.

No svakako se treba rjesavati pojedinaca, koji ruku na srce nemaju vise sta traziti u Arsenalu (Arsha, Chamakh, Skilavi)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 dec 2011, 18:17

Ma iskreno dosta to jedno krilo, i to lijevo, jer smo tu tanji, a kad bi doveo krilo odmah racunaj da Theo moze i u spic, a vala i Park mora dobiti nekad sansu, tako da spica iskreno i ne bih volio vidjeti, sto se tice desnog krila tu bih pustio Gervinha/Thea i Oxa, jest mlad, ali moze on to dobro odigrati a mnogo ce mu pomoci..
Celik!3,2,2.

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 13 dec 2011, 18:57

Romariooo je napisao/la:pozdrav sljedbenicima velikog vodje, posebno najodanijem vodjinom kmetu Paji, uz malo statistike nekadasnjeg kapitena topnika u ovoj sezoni, igraca kojem je paja zajedno sa svojim irgatima predvidjao da ce propasti u barci

koga briga za tog stakora?

Fabregas vise nije dio Arsenala tako da je i samo spominjanje njega na ovoj temi suvisno.Izdao je klub i otisao gdje smtara da mu je bolje.Dovidjenja i prijatno.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 dec 2011, 19:04

[quote="Romariooo"][/quote]
Nisam čito tvoj post jer zašto gubiti 40 sec zivota na gluposti :?: :roll: Ali želim ti zahvatiti što si navrno jer si me podsjetio da ti uputim glasove za zlatnu kantu.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 13 dec 2011, 19:11

Romariooo je napisao/la:pozdrav sljedbenicima velikog vodje, posebno najodanijem vodjinom kmetu Paji, uz malo statistike nekadasnjeg kapitena topnika u ovoj sezoni, igraca kojem je paja zajedno sa svojim irgatima predvidjao da ce propasti u barci

Koliko se sjećam ti si bio najviše protiv njegovog dolaska a sad se tu hvališ njegovom statistikom..
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 dec 2011, 19:23

Toxicity je napisao/la:
Koliko se sjećam ti si bio najviše protiv njegovog dolaska a sad se tu hvališ njegovom statistikom..
Pa tad je Cesc igrao u Arsenalu, samim tim nije dobar igrac, cak nije ni prosjecan igrac, a kako je presao u Farcu u 4-5 mjeseci je napredovao u igraca svjetske klase..
Celik!3,2,2.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 dec 2011, 19:33

Bosco je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
Nisam čito tvoj post jer zašto gubiti 40 sec zivota na gluposti :?: :roll: Ali želim ti zahvatiti što si navrno jer si me podsjetio da ti uputim glasove za zlatnu kantu.
zbog paje i tebe veliki strucnjace bosco sam naveo statistiku fabregasu, vi ste bili ti strucnjaci koji su predvidjali fabregasu grijanje klupe i propadanje heh

a ja se uopste ne hvalim njegovim statistikama i stoji to da sam bio bio protiv njegovog dovodjenja, prvenstveno zbog ogromne cijene koja se navodila (oko 50 miliona), pa onda i zbog toga sto bi bila upitna sudbina tiaga alcantre

medjutim cijena i nije bila toliko visoka, tiago puno igra i napreduje, sve je sjajno, al opet fabregas mora jos puno da se dokazuje, a kako je krenuo ne sumnjam da ce nam prirasti srcu

ponovo dakle, jos jednom smo se uvjerili u strucnost vodjinih sljedbenika i kako to oni dobro predvidjaju stvari heh
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 13 dec 2011, 19:36

ne znam sto se zamarate glupostima
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 dec 2011, 21:01

Romariooo je napisao/la:
zbog paje i tebe veliki strucnjace bosco sam naveo statistiku fabregasu, vi ste bili ti strucnjaci koji su predvidjali fabregasu grijanje klupe i propadanje heh

a ja se uopste ne hvalim njegovim statistikama i stoji to da sam bio bio protiv njegovog dovodjenja, prvenstveno zbog ogromne cijene koja se navodila (oko 50 miliona), pa onda i zbog toga sto bi bila upitna sudbina tiaga alcantre

medjutim cijena i nije bila toliko visoka, tiago puno igra i napreduje, sve je sjajno, al opet fabregas mora jos puno da se dokazuje, a kako je krenuo ne sumnjam da ce nam prirasti srcu

ponovo dakle, jos jednom smo se uvjerili u strucnost vodjinih sljedbenika i kako to oni dobro predvidjaju stvari heh
Mi stručnjaci, a ti pričo da je poluigrač Thiago bolji od Fabregasa, te Cesc nije toliko dobar te ovo te ono. Aaaaaa yebote sve mogu shvatit ali da tako prevrćete istinu i činjenice, e pa to nema nigdje. :shock:
AllGunsBlazing je napisao/la: Pa tad je Cesc igrao u Arsenalu, samim tim nije dobar igrac, cak nije ni prosjecan igrac, a kako je presao u Farcu u 4-5 mjeseci je napredovao u igraca svjetske klase..
Upravo to.

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 13 dec 2011, 21:03

Zasto dovoditi pojacanja kad imamo tim kakav zelimo. Imamo igrace koji vole klub zar to nije dovoljno rijesili smo se pič..ca koje je arsenal odhranio dao im sansu a oni su to iskoristili i otisli za parama. Mislim da svaki navijac arsenala mora biti sretan znam da Chamack i JJ Park nisu u nekoj formi ali ako uzmemo u obzir da nisu odigrali puno utakmica onda i ne mozemo ocekivati od njih neki rezultat, a znamo da napadacu treba vremena da bi raspucao. Nasim treba 10 sezona :D :D Tako da momci mislim moramo biti zadovljni nasim timom jer bezobzira kakvi su nasi su i nasa duznost je da ih podrzimo. Zadrzati ovaj tim nista ne mjenjati onda cekati i moliti da se niko drugi ne ozlijedi i da nam se sa Hajrom vrate Wilshere Gibbs Diaby Santos i da Gervinho ne ode na Africki kup nacija. :D :D

Meni nisu bitna imena igraca koji ce nositi dres Arsenala nisu mi bitni trofeji nije mi bitan rezultat jedino bitno jeste da Arsenal pobjeđuje :D :D :D

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 13 dec 2011, 21:18

Bosco je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

Mi stručnjaci, a ti pričo da je poluigrač Thiago bolji od Fabregasa, te Cesc nije toliko dobar te ovo te ono. Aaaaaa yebote sve mogu shvatit ali da tako prevrćete istinu i činjenice, e pa to nema nigdje. :shock:
AllGunsBlazing je napisao/la: Pa tad je Cesc igrao u Arsenalu, samim tim nije dobar igrac, cak nije ni prosjecan igrac, a kako je presao u Farcu u 4-5 mjeseci je napredovao u igraca svjetske klase..
Upravo to.
nikad Romariooo nije rekao da je nas dragulj bolji igrac od fabregasa, to se tebi bosco samo mensechini heh.

takodje uvijek sam tvrdio da je cesc fantastican igrac, ali da je jos uvijek nedorastao za xavija i iniestu, a posto vec imamo ta dva velemajstora tvrdio sam da bi steta bilo davati ogromne pare za cesca pa da ceka da se xavi ili iniesta povrijede, a kao njihova zamjena vec se nametao tiago, ako si pametan znas da to ne znaci da je tiago sad bolji od cesca, nego da je bolje rezervno rjesenje za nasu situaciju konkretno, jer ako ti treba igrac za zamjene, bolje koristiti nekoga ko je vec sad solidan i ko puno obecava, a jos je i dzaba, nego dovoditi igraca svjetske klase da sjedi na klupi.

medjutim pep nas je sve demantovao s novim nekim formacijama u kojima je nasao mjesto za svu cetvoricu, tako da sad fino prostora za igru imaju xavi iniesta fabregas i tiago, iako su svi otprilike slicni igraci na slicnim pozicijama

fabregasa pep uopste rijetko i koristi na pozicijama xavija i inieste, i kad igra to jos uvijek se ne snalazi dobro, jos uvijek se nije toliko ustelio i gra bude nesto sporija, njega koristi vise kao napadaca i otuda i ovoliko golovi

tako dakle, jedini koji prevrce istinu i cinjenice si ti druze bosco, ako ne vjerujes onda mi nadji crno na bijelo kad sam reko da ne valja fabregas, ili kad sma rekao da je tiago bolji od njega
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 13 dec 2011, 21:39

slika

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 13 dec 2011, 22:40

Nije mi namjera da nekoga vrijedjam, ali @Romario, vise gluposti u jednom jedinom postu nisam vidio otkako sam se registrovao na ovaj forum. Cuj postize toliko golova zato sto ga Guardiola koristi kao napadaca (facepalm), za jednog simpatizera Barselone da takvo nesto napise je....nemam rijeci, pratis li ti uopste taj klub? To je samo jedan dio u tvome postu koji pokazuje tvoju kompetenciju da diskutujes o fudbalu, o ostalim dijelovima ne bih da gubim vrijeme. Istina, nisam ni je toliko kompetentan da vodim neke diskusije, ali barem ne pokusavam da se mijesam u nesto o cemu nemam pojma.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.