AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 dec 2011, 23:29

Admir_Sa je napisao/la:
sto se juventusa tice ja ne znam kako su oni prvi na tabeli, sta igraju pepe i kompanija to je tragedija :roll:
Ovo je bila najlošija utakmica Juventusa ove sezone, ne znam da li si gledao ostale utakmice, a da jesi, sigurno ne bi postavljao takva pitanja.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 12 dec 2011, 23:33

Admir_Sa je napisao/la: sto se juventusa tice ja ne znam kako su oni prvi na tabeli, sta igraju pepe i kompanija to je tragedija :roll:
Isto kao što bi neko drugi rekao,kako Roma nije na začelju tabele,šta igraju Viviani,Greco,Cicinho,Taddei i kompanija je tragedija. :roll:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 dec 2011, 23:35

Oxygen je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la: sto se juventusa tice ja ne znam kako su oni prvi na tabeli, sta igraju pepe i kompanija to je tragedija :roll:
Isto kao što bi neko drugi rekao,kako Roma nije na začelju tabele,šta igraju Viviani,Greco,Cicinho,Taddei i kompanija je tragedija. :roll:
Pa realno sa igrom od pocetka sezone Roma bi trebala biti blize dnu, nego sto je na sredini tabele i to je cinjenica.
nema potpisa

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 12 dec 2011, 23:53

mislim da totti vise nema snage da igra na visokom nivou cijelu utakmicu, iako se vidi da je pravi lider koji vodi ekipu..najoptimalnije je da pocinju bojan lamela osvaldo u napadu..a sto se tice igraca poput greca, perrote, tadeia ne smiju bit ni blizu prvih 11..ne znam sto nije poceo simplicio..dobro je odigrao kad je usao
Unica grande amore

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 dec 2011, 23:55

AllAbout je napisao/la:mislim da totti vise nema snage da igra na visokom nivou cijelu utakmicu, iako se vidi da je pravi lider koji vodi ekipu..najoptimalnije je da pocinju bojan lamela osvaldo u napadu..a sto se tice igraca poput greca, perrote, tadeia ne smiju bit ni blizu prvih 11..ne znam sto nije poceo simplicio..dobro je odigrao kad je usao
to za tottija stoji, al brate ta trojica su igrala vishe tekmi ove sezone i vjeruj sekunde se proslavili nisu, skroz malo sansi su stvarali :roll:
nema potpisa

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 dec 2011, 00:00

Admir_Sa je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:mislim da totti vise nema snage da igra na visokom nivou cijelu utakmicu, iako se vidi da je pravi lider koji vodi ekipu..najoptimalnije je da pocinju bojan lamela osvaldo u napadu..a sto se tice igraca poput greca, perrote, tadeia ne smiju bit ni blizu prvih 11..ne znam sto nije poceo simplicio..dobro je odigrao kad je usao
to za tottija stoji, al brate ta trojica su igrala vishe tekmi ove sezone i vjeruj sekunde se proslavili nisu, skroz malo sansi su stvarali :roll:
odigrali su onu najbolju tekmu rome protiv leccea meni se cini..tada je igra bila fenomenalna..jeste da su promasili dosta sansi..tako da bi najbolja formacija po meni bila: rosi heinze juan/kjaer angel de rossi pjanic gago lamela osvaldo bojan..a totti moze 45 min odigrat..ili eventualno pocinjat umjesto bojana
Unica grande amore

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 dec 2011, 00:05

Admir_Sa je napisao/la:
sto se juventusa tice ja ne znam kako su oni prvi na tabeli, sta igraju pepe i kompanija to je tragedija :roll:
Nekad su u Juventusu igrali : Ferrara, Di Livio, Conte, Inzaghi, Deschamps, Birindelli, Zidane,Trezeguet,Davids,Ibrahimović,Thuram a danas _______

slika

Ovaj tim bi u CL se proveo kao bos po trnju , Juveu su potrebne klase a ne polu proizvodi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 dec 2011, 00:07

ma lecce je smjeshan, pa oni protiv svakog min tri prime
nema potpisa

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 dec 2011, 00:09

Ako je ko gledao,kakav nam je Miralem bio ?? :D :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 dec 2011, 00:10

Admir_Sa je napisao/la:ma lecce je smjeshan, pa oni protiv svakog min tri prime
ne znam sta hoces rec..eto navedi formaciju koja je po tebi najoptimalnija
Unica grande amore

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 dec 2011, 00:13

AllAbout je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:ma lecce je smjeshan, pa oni protiv svakog min tri prime
ne znam sta hoces rec..eto navedi formaciju koja je po tebi najoptimalnija
meni bi nakon svega najbolja bila

lamela-totti-Bojan

A osvaldo da mjenja tottija
nema potpisa

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 dec 2011, 00:17

osvaldo svakako ima jos dosta prostora za napredak..ali je do sad ponajvise pokazao..nece ga LE vadit osim ako se ne povrijedi..ali eto nije ni fazon u napadu koliko je odbrana losa..krpit u januaru obavezno
Unica grande amore

nanek

Post Postao/la nanek » 13 dec 2011, 00:19

ma gledao sam tekmu veceras, i roma je trebala da dobije ovu prosjecnu ekipu juventusa!

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 dec 2011, 00:24

Admir_Sa je napisao/la:Lako nam dolaze do gola, a i ne dolazili kad imas greca, vivianija, tadeija na beku...angel se gubi, lamela slab...al igraju i bore se za deset

**** burazeru kad nema pola tima,da je igrao Pizaro i Gago mozda bi i dobili,ovako zao mi je zbog penala al eto dobro je i bod sa kakvom smo ekipom igrali,a sad protiv Napolija od kojeg ocekujem da nas bas zgaze,ako cemo realno protiv one trojice u napadu tesko se cemu mozemo nadati
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 13 dec 2011, 00:56

nanek je napisao/la:ma gledao sam tekmu veceras, i roma je trebala da dobije ovu prosjecnu ekipu juventusa!
TI mislis da si gledao, a ocigledno da si žmirio...

P.S. Roma je odigrala vrlo dobro, mozda iznenađujuce dobro, obzirom na rezultat i izostanke pred ovaj mec. Utakmica sa dosta dinamike i zelje da se pobjedi u vaznom mecu za obje ekipe. Iskreno, Juve, nije odigrao u skladu sa prvom pozicijom, razloge ne znam,ali ipak smo osvojili dragocjen bod. Najlosija utakmica Juventusa u ovoj sezone na gostujuvcem terenu, ali, i takav Juve je ostao ne porazen.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 13 dec 2011, 01:22

Tko god misli da bi Bojan trebao igrat ispred Tottija, nije zdrav

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 13 dec 2011, 03:31

Nekako imam osjecaj da smo veceras igrali sa komplet ekipom(sto suspenzija sto povreda da nije bilo) da bi lagano dobili Juve...GAGO nam je dosta falio na sredini terena...!!!

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 dec 2011, 06:31

kad bacis pogled na stanje na tabeli pa onda na sinocnji rezultat, trebali bi bit zadovoljni ALI kad promasis penal i vise nego uspjesno se nadigravas (sa objektivno jacim protivnikom) cijelo drugo poluvrijeme onda ostaje zal sa prosuta dva boda. ono sto me najvise raduje je borbenost koju sam vidio u igracima, jedan osvaldo je u par navrata igrao lijevog beka sto je za svaku pohvalu a njegove teatralne rakcije i odmahivanje rukama samo pokazaju koliko covjek zapravo daje jeb za igru, rezultat i ovu ekipu. lamela u prvom poluvremenu uzeo godisnji odmor dok je u drugom pokazao bljeske talenta kojeg ima i bio jedan od najopasnijih (menez anyone?). steta za penal i onu priliku capitana na kraju al' sa 35 godina iza sebe, povredom i 10ak utakmica neigranja odigrao je vise nego solidno i jos jednom pokazao da su roma sa njim i bez njega dvije totalno razlicite ekipe. stekelenburg nas je vadio par navrata (istina, zaplivao je kod gola chiellinija) i pravo je osvjezenje imat takvog golmana u ekipi nakon donija i 'one season wonder'-a jsb-a. ddr i heinze su odigali perfektno, a bekovi i vezni red su sigurno bili ispod prosjeka, medjutim, razumljivo je kad jedne LE konstantno rotira dok bi druge ekipa sa malog fudbala i ja izdominirali s obzirom na njihovu tjelesnu masu i iskustvo (pjanic - viviani - greco) :D

idemo dalje, FORZA ROMA
Monolog je napisao/la: Da pitam navijače Rome na ovom forumu šta očekuju od uprave? Ili od Luis Enriquea? Da l' misle da će nakon večerašnjeg rezultata biti bivši trener (svojevoljno ili ne, to je manje bitno) ili će ovim kupio još vremena za španovanje ekipe? Mišljenja sam da Roma može dobrano napredovati, al' će morati podmazati određene pozicije u ovom prelaznom roku. Potreban je jedan stoper i desni bek. Kockanje je sa Taddeijem igrati na toj poziciji. I večeras je poklonio jedan gol, al' ga je Stekelemburg spasio. :mrgreen:
LE ima povjerenje uprave i, ono sto je najbitnije, igraca tako da vjerujem da ostaje. naravno, postoji mogucnost da nas napoli tuce sa nekih 5, 6:0 pa da budu primorani otpustit ga ili da ponovimo genou od prosle sezone (od 0:3 vodstva do 4:3 poraza) al' cisto sumnjam u to 8-) ceka se januar i ta pojacanja koja je sam LE zahtjevao pa cemo onda vidjet kako i sta. odbrana skripi na svim pozicijama a i jedan veznjak ne bi skodio tako da vjerujem da su to ciljane pozicije za popunit.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 13 dec 2011, 13:25

Evil Genius II je napisao/la:da nas napoli tuce sa nekih 5, 6:0
Sanse za tako nesto su velike(ili priblizno 3,4-0)-kladionicarski receno zicer kvota 1.40 :D :)

Bice tesko zaustaviti napadace napolija,posebno ako budu raspolozeni za igru.nadas se da nece biti noc igraca napolija,i da nas proprati neka luda sreca i izvuceme neki remi u najbolje slucaju...!!!

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 dec 2011, 13:57

BatigolASR je napisao/la:Tko god misli da bi Bojan trebao igrat ispred Tottija, nije zdrav
totti je bivsi fudbaler..sad je samo ime i glavni u svlacionici..a sto se tice fudbala bojan moze pruziti vise
Unica grande amore

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.