Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Sheyi » 12 dec 2011, 23:00

a City izgubio :)

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 12 dec 2011, 23:02

Cartman je napisao/la:Aguero namjestio gol, Balotelli strijelac, Dzeke ni na mapi. Nema tu puno price.
Džeko u prošloj namjestio 2 gola, Kuna ni na mapi, pa šta? Malo je glupo da usporeduješ Džeku sa njima u ovoj utakmici buduci da je igrao5 mim.Da je Mancini bio zadovoljan Kunom baška bi ga vadio u 65

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 dec 2011, 23:03

Ne, ne. Po gola.com Flop of the match is Edin Dzeko. Klasika. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

nanek

Post Postao/la nanek » 12 dec 2011, 23:06

Zabarsku mu majku! Molio sam boga da izgube! Osim tog hajmo reci gola balotelija i asistencije aguera pomenuti dvojac se nije vidio! JEl igro silva ??? Strasni silva,pa mislim smijesno! A da ne govorim da Dzeko trci vise i od balotelija i Aguera!

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 12 dec 2011, 23:06

BIHfan je napisao/la:Ne, ne. Po gola.com Flop of the match is Edin Dzeko. Klasika. :roll:
pa jasta je nego flop of the match, nije se sa loptom sastavio :P. dezurni krivac :).

izgubi se "genije" u prevodu. ko ono poredi city sa realom? hahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahah
...

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 12 dec 2011, 23:22

Clichy je flop of the match. Ne bacajte bombe
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 12 dec 2011, 23:24

slika
ako ne prikaze odma sliku evo link.
http://pokit.org/get/?2a80287b5cd53ee5a ... 34d277.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Poceli su otvarati temu za vracanje Dzeke ;)
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 12 dec 2011, 23:26

Dzeku nije trebao ubacivati,ostalo nekoliko minuta i tu se nista nije moglo uraditi!City u drugom poluvremenu katastrofalan,ali s razlogom jer su imali igraca manje,povukli se i to je Chelsea kaznio..gol je visio u zraku,iako Chelsea nije bolji tim,ali eto pobjedili su... Dzeku ocekujem kao startera protiv Arsenala...inace Chichy je najlosiji igrac Citya,zajedno sa Zabaletom i Lescotom,tu treba traziti pojacanja vec u januaru....Manciniu je poraz jako tesko pao,pogotovo jer su u prvom poluvremenu nadigrali Chelsea,ali eto ne pobjedjuje uvijek kvalitetniji tim...

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 12 dec 2011, 23:32

Dzeko nije imao vremena da pokaze nista, tako da nikakva diskusija o njegovoj igri nije potrebna veceras.
Tek se sad zakuhava u PL, bice zanimljivo vec za vikend :mrgreen:

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 12 dec 2011, 23:36

Akhenaten je napisao/la:Dzeko nije imao vremena da pokaze nista, tako da nikakva diskusija o njegovoj igri nije potrebna veceras.
a tek kakav raspored ide :D
mislim da cemo se nagledat dzeke.

agueru je vrijeme da malo grije klupu.

steta stvarno za ovaj city sto ce s ovim rotacijama bit vjecito neuigrani :S da imaju prvih 11, imali bi najboljih prvih 11 u citavoj EPL.
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 dec 2011, 23:45

panties je napisao/la:
Akhenaten je napisao/la:Dzeko nije imao vremena da pokaze nista, tako da nikakva diskusija o njegovoj igri nije potrebna veceras.
a tek kakav raspored ide :D
mislim da cemo se nagledat dzeke.

agueru je vrijeme da malo grije klupu.

steta stvarno za ovaj city sto ce s ovim rotacijama bit vjecito neuigrani :S da imaju prvih 11, imali bi najboljih prvih 11 u citavoj EPL.
I za dva tri mjeseca pola ekipe na bolovanju.Ako ovako nastave nece imati tri meca u sedmici,vec ce nagurati i cetvrti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 dec 2011, 11:44

Edin Dzeko kao Darth Vader :lol:
Unica grande amore

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 dec 2011, 12:44

Cartman je napisao/la:Aguero namjestio gol, Balotelli strijelac, Dzeke ni na mapi. Nema tu puno price.
jel se ti pravis idiot ili sta , ne kontam ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 13 dec 2011, 13:41

avenija je napisao/la:
jel se ti pravis idiot ili sta , ne kontam ?
Gdje ce ga biti kada nije igrao samo zadnjih 5 min, meni je godra sto su izgubili jer Manchini na ovakvoj utakmici u kojoj je mogo imati kao na pocetku bolju igru ubacuje defanzivne igrace izvlaci playmakera da bi pojacao odbranu gluposti sa 1:1 je kao bio prezadovoljan i na kraju nakon 2 gola onda ubacuje Edina zadnjih 5 min i ocekuje nesto od njega a jednom je samo tako loptu :shock:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 dec 2011, 13:44

Nisam mislio da ga nema u smislu da je lose odigrao. Jer nije dobio dovoljno vremena da ista uradi. Nego sam mislio na to da dok su Aguero i Balotelli tu, on ce tesko do standardnog mjesta u prvih 11. Aguero se dosta razlikuje od Dzeke, ali iskreno mislim da je Aguero bolji igrac. Sto se tice Balotellia, ocito da ga Mancini obozava, on ga je uveo u prvi tim u Interu i onda ga doveo u City kasnije. To dovoljno govori. Opet ce Dzeko igrat dosta utakmica jer Mancini rotira dosta, ali tesko da ce bit bas standardan u smislu da igra najvece utakmice od pocetka ako su svi zdravi. Ipak cisto sumnjam da ce napustit klub, jer izgleda da uziva tamo a sigurno ima i ogromnu placu. A nece ga ni City pustit tako lako kad su ga toliko platili. Ali za repku nije dobro sto je glavni igrac dio rotacije, a ne medju najvaznijim igracima u svom klubu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 dec 2011, 14:50

Cartman je napisao/la:Nisam mislio da ga nema u smislu da je lose odigrao. Jer nije dobio dovoljno vremena da ista uradi. Nego sam mislio na to da dok su Aguero i Balotelli tu, on ce tesko do standardnog mjesta u prvih 11. Aguero se dosta razlikuje od Dzeke, ali iskreno mislim da je Aguero bolji igrac. Sto se tice Balotellia, ocito da ga Mancini obozava, on ga je uveo u prvi tim u Interu i onda ga doveo u City kasnije. To dovoljno govori. Opet ce Dzeko igrat dosta utakmica jer Mancini rotira dosta, ali tesko da ce bit bas standardan u smislu da igra najvece utakmice od pocetka ako su svi zdravi. Ipak cisto sumnjam da ce napustit klub, jer izgleda da uziva tamo a sigurno ima i ogromnu placu. A nece ga ni City pustit tako lako kad su ga toliko platili. Ali za repku nije dobro sto je glavni igrac dio rotacije, a ne medju najvaznijim igracima u svom klubu.
Kod Mancinija niko nije standardan, a i vidjeli smo kako su završili derbiji u kojima Džeko nije igrao, a ova dvojica jesu. Neopravdano forsira više Kuna, jer nije pokazao više od Džeke, obojica imaju po 13 golova, a Džeko ima i više asistencija, a još je Kun odigrao puno više utakmica od Džeke, na osnovu cega je to bolji?

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 13 dec 2011, 14:55

slika
(meni ovo ne lici na njegovu kosu)

ima mancini par sigurnih igraca za prvu postavu, al to je nekih 3-4. sigurni su mu hart, yaya toure, aguero (?) i ne znam..mozda jos kompany? ostali se rotiraju.
...

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 dec 2011, 15:16

panties je napisao/la:slika

ima mancini par sigurnih igraca za prvu postavu, al to je nekih 3-4. sigurni su mu hart, yaya toure, aguero (?) i ne znam..mozda jos kompany? ostali se rotiraju.
ni meni, jedino da je ispeglao :D

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 13 dec 2011, 16:06

ZOI84 je napisao/la:
panties je napisao/la:slika

ni meni, jedino da je ispeglao :D
mozda ipak onaj iron man?
...

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 13 dec 2011, 18:05

Smijesno je vidjeti neke ''strucnjake'' na forumu, kad pisu da im je drago sto je City izgubio.

Vjerovatno smatraju da to ce ici Dzeke u neku prednost, jer Dzeko jucer nije dobio sansu, ali se ti likovi varaju.

Balotelli i Aguerro su uradili svoj posao jucer i dobili mnoge pohvale, i glavni krivci za poraz su Lescott i Clichy, tako kad bude promjena u sastavu City-a protiv Arsenala bice u odbrani.

I prvi poraz City-a je lose za Dzeku, jer prvi poraz moze postati jedna negativna lavina za City u Premiershipu.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.