Stefan Effenberg je napisao/la:Pozdrav.
Navijači Reala zanima me kako vi vidite igru Ozila, odnosno kako ocjenjujete njegov nastup?
Stagniranja,mogli bi reci da je u malom padu..
ekipa je zajedno napredovala a on izgleda ostao na istom odstojanju..
isto tako Mou ga cesto rotira,i tesko je bez kontinuiteta davati najbolje partije..
igra i previse po krilnim pozicijima,mislim sve je to proces gdje morao biti bolji..
mislim bit ce sve to uredu,prosle godine je igra se pravila oko istog i jednostavno je na kraju sezone pregoreo..
a ova rotiranja cemu sigurno dati dovoljno prostora i vremena da izdura citavu sezonu..
a sama utakmica,ne lose..
ali nije on za ovakve,gdje njegova "cista igra" nece prolaziti..
a i nema pluca za presing koji bi Realu trebao.
Stefan Effenberg je napisao/la:Dakle, obrana je bila naivna, kao i svaki put protiv Barcelone. Što je najveći misterij
stvarno tesko objasniti
psiha?
jednostavno kada igrac pocevsi od Alonsa koji grijesi u najprostijim stvarima( a sa istim,dodavanja i najobicnije dijagonale barcelonini igraci nemaju nikakve veze)
Stefan Effenberg je napisao/la:Treće, samo jednom je Ronaldo odigrao derbi za prolaznu ocjenu. Ostale tekme na razini početnika.
tako je kako je..
Opet se vracamo na psihu..
al nije mu lahko,prije je Real imao Raula,Figa,Zidana,Ronalda itd. a sada je bukvalno sav taj pritisak spao na njega..dok se od ovih nabrojanih podjednako ocekivalo.
Stefan Effenberg je napisao/la:Četvrto, previše sebičnosti.
jap.
mada nekad i trebas biti bezobrazan,ali en kada imas xxxx boljih opcija..
Stefan Effenberg je napisao/la:Peto, Mourinho, stavlja Coentraoa na desnog beka a frajer se ne priključi niti jednom napadu??? Pa onda je komotno mogao staviti Varanea na stopera a Ramosa na beka.
Coentrao je cova od 30 miliona dok Varane nema vozacku..
a ne samo to,Ramos od povrede Carvalja(septembar) igra stopera,i od tada smo vezali 16 pobjeda i igrali maestralno..
a on je svaku odradio bezprijekorno..
Sergio je stoper in the macking na duge staze..
Stefan Effenberg je napisao/la:Da ne zaboravim još pitati: kako vi vidite nastup Diarre?
ima pluca nema glavu,moze vrsiti presing ali ne zna zonski braniti i cesto kod prostog duplog pasa zna ispasti smijesan.
Real dobar,i dalje naivan ali jako mocan..
Mou mislim da je uvidio par stvari,prije svega da bi Pepe morao na DMF..
Ronaldo na lijevu stranu..
Kaka In,zdrav Kaka..
i nista nadati se da Ronaldo nece biti ovako ocajan za zivota,malo srece koju trebamo sami izazvati i ko zna..
Prose godine je Real u ovo vrijeme izgubio 5:0 da bi na proljece u 4 utakmice primio manje golova.
nadati se da nakon ove partije mozemo samo ici gore.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.