FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

silenT
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la silenT » 13 dec 2011, 00:43

Yuto je napisao/la:Jesmo mi njih uvijek derali (Genou) al jbg nikad nismo bili losiji i iskreno bio bih iznenadjen da dobijemo sutra. :oops:
ako igrao Yuto i za mene bi bilo iznenađenje da pobjedimo :D :D :D

a za pojačanja ja se nadam da ćemo utopit Sneijdera u Manču, a dovesti Juana u obranu, Vargasa umjesto Chivua, Montoliva umjesto Cambiassa, Jovetića na krilo i to bi ti bilo to :D i to svi mogu i u Ligi prvaka igrat :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 dec 2011, 00:45

Namazan napolitanac, izgleda da je namiriso pravu priliku da uzme opkladu :mrgreen:

al hajde da ih zajebemo sviju i uzmemo vise taj derbi, jer u poslednje vrijeme nas dobijaju :D

ne znam sto al nikad nisam gotivio tog Farfana i generalno ne volim te krilne igrace jer su ograniceni

Kucka i Juan moze, uz jos neko (nadam se pozitivno) iznenadjenje menadzmenta
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 13 dec 2011, 00:46

Puma je napisao/la:ne znam sto al nikad nisam gotivio tog Farfana i generalno ne volim te krilne igrace jer su ograniceni
samo nam još ovaj BIDON fali u ekipi... ccc :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 13 dec 2011, 00:49

Ne diraj Yuta bio je ponajbolji u zadnje 2,3 tekme :lol: :mrgreen:

Mostarac sto ce nam Vargas (iz Firenze),frajera nigdje nema vec dvije godine ??? Onaj drugi iz Universidad de Chile je dobrodoso 8-)

Montolivo bi sjeo ko budali samar,dok sam ja sad protiv dovodjenja Kucke koji je propo ko Grcka :( :oops:

Ma osvajamo LP ove godine :lol:

P.S. Napolitanac se grdno prevario kad se kladio sa mnom,ovaj derbi je nas :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 13 dec 2011, 00:54

Oho vidi spamera sta naspamase :lol: :lol:

SilenT dobrodosao natrag :D

Pa jesam vam ja reka da glasate na ovoj anketi za LP, odma sam je namirisa :D gotovo je, uzimamo kao Milan onda kad je imao drustvo penzionera.

Btw @ Puma - jel to Cou na avataru?? :D Nikako skontat :mrgreen: :lol:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 13 dec 2011, 00:55

Yuto je napisao/la:Ne diraj Yuta bio je ponajbolji u zadnje 2,3 tekme :lol: :mrgreen:
Mostarac sto ce nam Vargas (iz Firenze),frajera nigdje nema vec dvije godine ??? Onaj drugi iz Universidad de Chile je dobrodoso 8-)
pa znaš ti da ja nevolim ove igrače ko Yuto s propuhom u glavi... i dan danas tvrdim da on ne zaslužuje da nosi dres Intera ;) a Vargasa iz Firenze bi sutra kupio da se mene pita.... lik je zvijer... igra beka, krilo, golman ma šta oćeš on igra :lol: .... podsjeća me na Balea, naravno mnogo jeftinijeg :D
za tog Vargasa broj 2 nikad čuo :?

btw. uz povoljan ždrijeb u Ligi prvaka očekujem i podizanje prvog Ranijerijevog trofeja :lol: :lol: :lol:
nekako ovako ako nam zapadne to bi bilo to... 1/8 Leverkusen, 1/4 APOEL, 1/2 Arsenal...
i u finalu nam se nekako posreći protiv Barce/Reala :lol: :lol: :lol: :lol:

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 dec 2011, 00:57

Tritolone je napisao/la: Btw @ Puma - jel to Cou na avataru?? :D Nikako skontat :mrgreen: :lol:
Jeste naravno 8-)

prejaka slika :mrgreen: :lol:

Ranieri vodio najbolje europske klubove, a nikad nije osvojio ligu :lol:
Call the coroner!

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 13 dec 2011, 00:58

Ma Yuto je nas najbolji lijevi bek.Cinjenica ! 8-)

Ne bih ja Vargasa sad,prije par godina ok,al sad ne.Proslo je njegovo...

Nego nemoj da Ranko osvaja bilo kakav trofej jer bi to znacilo da ce i iducu sezonu bit trener.Nek osvoji LP i nek se oprosti :lol:

@Trito

Fkt ko mu je,ili sta mu je na avataru ???

@Strucnjak

Nek osvoji sad nakon velikog povratka :lol: :lol: :lol:

P.S. jest vas lijepo vidjet sve na okupu (fali ih jos par al sta je tu je)...

Lucio idiote umri !

s4n1
Kontakt:

Post Postao/la s4n1 » 13 dec 2011, 03:07

Volio bi da mi odgovore ovi koji kritikuju Yuta,za mene momak igra extra i itekako zasluzuje nas dres,ja odavno nisam vidio da ispadne i da ga neko voda kao budalu Chivua,nekad igra desnog beka nekad lijevog i uvijek odigra dobro,ovi sto ga kritikuju ili ne vole Japance ili im je kriv radi par greski koje se desavaju i najboljima.

Falit ce nam Maicon,vidjeli ste koliko znaci protiv Fiorentine takva igracina,koji nije ni 30% u formi,ali kad se vrati bit ce to stari Maic vjerujte.

Sto se tice Ranierija,opet vas ne shvatam,covjek je ispo ko iz vedra neba,dosao i vodi ekipu sasvim solidno uz igrace koje ima na klupi,kada se vrate svi ozlijedjeni i par pojacanja mislim da imamo neke sanse da se borimo za 1 od prva tri mjesta.

i drago mi je da je Juve veceras x bacio,iako je mogo i izgubit...blizimo im se,sad ce pocet gace da im se tresu 8-) :lol: :mrgreen:
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 13 dec 2011, 07:59

Vidi ih :lol: niste normalni majke mi :lol:
Yuto je napisao/la:Ma Yuto je nas najbolji lijevi bek.Cinjenica ! 8-)
Bolje je da ne odgovorim jel tako :D

Danas pobjeda i eto nas na -10 :shock: to je pokazatelj koliko je ovaj Calcio los :D da smo samo normalnije odradili ljeti mercato sto kod izbora trenera sto kod igraca, sigurno bi bili u vrhu, a ne ovako ovi kvazi klubovi :D...sa 6 poraza i opet nas nisu ostavili toliko da nemamo sanse :lol:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 13 dec 2011, 08:46

Spava li ovdje iko :shock: :shock: :lol: :lol: .

Ranieria doživljavam kao nekoga ko je tu da odradi posao jer se niko drugi nije htio prihvatiti istoga u datom momentu.Upisaće mu se u CV da je vodio i Inter i to je to.Šta će MM uraditi na ljeto po pitanju trenera je enigma ( barem za mene ) a nadati se da će to biti neki mlađi trener , koji će zasukati rukave i stvarati neku novu priču sa Interom, naravno uz pomoć uprave ( nadam se sa Leleom )...

@Mago ,
bgm ćeš opet nešto zeznuto kačiti na avatar jer sam i ja na istom fonu kao i Puma po pitanju duela sa Milanom...Nadam se da griješim.....

I da, jedan je Il Principe ( makar i van forme )
[youtube][/youtube]

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 13 dec 2011, 12:25

"Moje slavlje jučer nakon gola nije apsolutno bila kritika ili uvreda mojim navijačima, i mislio sam da sam već objasnio to izjavama neposredno nakon utakmice, u kojima sam rekao da je stvar bila spontana", tako je Gianpaolo Pazzini, pred mikrofonima Inter Channela, želio objasniti negativne interpretacije koje su neki mediji vezali za njegovu proslavu pogotka protiv Fiorentine, opisujući je kao negodovanje prema navijačima crnoplavih
Kakvu su sad priču izmislili mediji u Italiji, garant je to bio Tuttoshit...

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 13 dec 2011, 12:32

Vjerovatni sastav za večerašnji meč :

Julio Cesar; Zanetti, Samuel, Lucio, Nagatomo; Faraoni, Cambiasso, Thiago Motta, Coutinho (Alvarez); Pazzini,Milito

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 13 dec 2011, 13:29

@Mister No

Ma kakvi izgubit.Sad sam jos vise siguran jer je @Strucnjak reko da cemo biti donji,a historija nas uci da uvijek bude suprotno od onog sto on kaze :lol: :lol: :lol:

@Huska Konj

Normalno da je bolje da ne odgovoras jer nemas nista pametno za napisat. :mrgreen: Nagatomo nas najbolji lijevi bek. Cinjenica ! 8-)

Sastav ce ja mislim biti isti ko i protiv Firenze s izuzetkom Maicona na cije ce mjesto Capitano i to je to...

Ufff da je pobijedit veceras :lol:

Lucio idiote umri !

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 13 dec 2011, 14:43

Yuto je napisao/la: @Huska Konj

Normalno da je bolje da ne odgovoras jer nemas nista pametno za napisat. :mrgreen: Nagatomo nas najbolji lijevi bek. Cinjenica ! 8-)
Cinjenica je da bi mozda i bio najbolji bek da nema Zanettia 8-) sve dok je Capitano tu, a ne dovede se kvalitetan bek, isti je ujedno i nas najbolji bek.
Nagatomo treba jos dosta toga uradit po tom pitanju, a pogotovo ako misli i sljedece sezone nositi Interov dres, jer mislim da je upravi lijevi bek jedan od zadataka za odraditi na ljeto.

Nemam je nista protiv kamikaze, vec sam samo realan nisam zalodjen sa njim kao vi i Moratti :D. I vi ste svjesni da sto prije ode bolje za nas, ali ne zelite to priznati :D.

I nemojte mi tog pesimizma :twisted: deremo ovaj klub iz predgradja milana sigurno, pa vrijeme je da i mi dobijemo jedan derbi :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 dec 2011, 15:27

Dobar je Nagatomo, samo cini mi se da ima previse slobode u igri, jer evo protiv Fiorentine par puta je u stilu Ronalda uletio sa krila u sredinu i uzimao suteve sa distance, da ima neki sut pa hajde covjek bi mu i oprostio :mrgreen:
Yuto je napisao/la: Ma kakvi izgubit.Sad sam jos vise siguran jer je @Strucnjak reko da cemo biti donji,a historija nas uci da uvijek bude suprotno od onog sto on kaze :lol: :lol: :lol:
:lol:

uvijek treba igrati kontra od onoga sto ja kazem :| :cry: :lol:
Call the coroner!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 13 dec 2011, 15:37

što je ova tema napokon oživila :)
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 13 dec 2011, 16:54

Kakve su sanse da veceras dignete ove smecare.odigrao sam dvicu na vas,dobra kvota. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 13 dec 2011, 17:42

Oooh my GOD !

Kod: Označi sve

http://www.calciomercato.com/altre-notizie/ranieri-impazzisci-fuori-milito-e-dentro-muntari-576424
pa stvarno je ovaj Ranieri bidon :evil:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 13 dec 2011, 17:45

silenT je napisao/la:Oooh my GOD !

Kod: Označi sve

http://www.calciomercato.com/altre-notizie/ranieri-impazzisci-fuori-milito-e-dentro-muntari-576424
pa stvarno je ovaj Ranieri bidon :evil:
E ovo mu nije trebalo ...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Andrej, GG3 i 8 gostiju.