Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

tanzla
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la tanzla » 21 avg 2009, 13:52

Tarik14 je napisao/la:Solidan spisak, ima tu dosta dobrih igraca. Jedino mi nije jasno zasto je Hrgovic dobio poziv. On vec odavno nije igrao za reprezentaciju i cak je rekao da se oprostio od nje. Dali Hrgovic moze igrati na poziciji lijevog beka? :?
Pa on jeste lijevi bek. Samo je prop'o ko kauc. Nadam se da grijesim i da ce zatvoriti lijevu stranu na kvalifikacijskoj utakmici, ali sumnjam :(
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 avg 2009, 14:07

Jbg, jutros kada sam citao novine i vidio da Ćiro spominje neko prijatno iznenadjenje, ponadao sam se da nije kojim slučajem ubijedio Papca ili Salihamidžića, kad ono ćorak Hrgović! Mislim...sta je tu toliko ugodno?? Iznenadjenje jest, al' rutavo!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 avg 2009, 14:15

am333 je napisao/la:Ljudi naša PL ne može trčati 90 minuta i kraj....ja stvarno volim naše klubove i želim im sve najbolje al kondiciono tanka liga do bola.
Bila je tekma PL protiv azerbajdžana i svi smo vidjeli šta je bilo
Jarane jesi li ti pogledao ili pratio barem jednu tekmu Sarajeva ove godine, reci da ljudi ne mogu trcati je stvarno glupost kad su od 8 golova ( i u Evropi i u nasem prvenstvu) 5 zabili u zadnjih 20 minuta tekme.
@amaril....... jesi li gledao sinoc Torlaka????? Pa i protiv Helsingborga. Ako nista zasluzio je da sjedi na klupi, i u ovoj sezoni je vec odigrao 10-ak utakmica jakih, dok Mravac i Damjanovic ja mislim nemaju skupa toliko prijateljskih.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 avg 2009, 14:17

Nadam se da ce dobiti priliku da se dokaze jel osim Hrgovic mi stvarno trenutno smo bez ideja za poziciju lijevog beka.

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 21 avg 2009, 14:22

ciro ba na svakom spisku treba pozvati bar 3 igraca iz Pl jer stvarno ima potencijala bez obzira na uvjete u kojima rade momci imaju talenta(ko da iz djubreta rastu)
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 21 avg 2009, 14:24

MT87TM je napisao/la:ciro ba na svakom spisku treba pozvati bar 3 igraca iz Pl jer stvarno ima potencijala bez obzira na uvjete u kojima rade momci imaju talenta(ko da iz djubreta rastu)
Upravu si!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 21 avg 2009, 14:30

Tarik14 je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:ciro ba na svakom spisku treba pozvati bar 3 igraca iz Pl jer stvarno ima potencijala bez obzira na uvjete u kojima rade momci imaju talenta(ko da iz djubreta rastu)
Upravu si!
Potpuno u pravu. Mislim da bi se to trebalo uraditi upravo zbog promovisanja PL-! I vjerujem da postoje 2-3 igraca koja bi mogla odigrati bar zadnjih 15 miinuta.Ipak je veliki broj igaraca koji su igrali u PL postali stalni u repki
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

ole ZELJO ole
Kontakt:

Post Postao/la ole ZELJO ole » 21 avg 2009, 14:38

Momci zamolio bih vas da nam navedete ta 3 igraca iz PL, ne govorim da ne treba zvati ali evo malo skretanje sa teme ko bi mogao biti pozvan.

Berkic-Zeljeznicar eto jedan moj :)
Dosta ljudi ne zna sta je ljubav prema jednom klubu.....

Z E LJ O ! ! !

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 21 avg 2009, 14:38

Mujkic,Colic,Cocalic i Hadzic Damir imaju mjesta u repki prije Hrgovica sigurno.
AMAR OSIM!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 21 avg 2009, 14:40

džakailibu je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Upravu si!
Potpuno u pravu. Mislim da bi se to trebalo uraditi upravo zbog promovisanja PL-! I vjerujem da postoje 2-3 igraca koja bi mogla odigrati bar zadnjih 15 miinuta.Ipak je veliki broj igaraca koji su igrali u PL postali stalni u repki
ako neko moze odigrati zadnjih 15 minuta, onda moze i poceti utakmicu, vidjeli smo protiv irana sta znaci ubaciti tarabe od igraca..mada sam i ja misljenja da se na okupljanje moze pozvati i koji igrac iz PL..
Volim te Bosno!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 avg 2009, 15:08

Ko god trenutno ili sad priziva igrace iz PL nije normalan.Vidjeli smo bajne PL kao vasilica,Mikelinija.
Ovo sto igraci Sarajeva prave u Evropi je najvise inat ;) ali u PL nema jakih utakmica da bi se to tesalo.Tako da bi bilo koga pozvati iz PL u ovakvim odlucujucim tekmama bila ludost.Sijetimo se Kerkeza i co.
Za Hrgovica kukali ste kako treba Salihovica staviti na njegovu prirodnu poziciju a Hrgovic je pored Salihovica jedini klasicni lijevak i sta je tu nejasno.
Damjanovic je isuvise finih tekmi imao u repci da bi ga nakon jedne slabe odpisalo.iako ce ih svejedno 4-5 otpasti minimalno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 avg 2009, 15:25

Karte za meč sa Turskom od sredine sledeće sedmice u prodaji....
mada su malo skupe ali...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 avg 2009, 15:25

hilmo je napisao/la:Karte za meč sa Turskom od sredine sledeće sedmice u prodaji....
mada su malo skupe ali...
"Malo skupe"? 20 maraka najjeftinija karta, pa ove u savezu treba strijeljati pod hitno.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 21 avg 2009, 16:56

da karte su stvarno preskupe za nase uvjete , savez ce se nakrasti para i para

bas me zanima koliko ce biti nasih navijaca u yeveranu , a i plasim se te armenije jbne
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 21 avg 2009, 17:10

AYAN je napisao/la:Kad je bila bolja situacija za Repku, hajd recite?
danska i scg!!!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 avg 2009, 17:29

tanzla je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Solidan spisak, ima tu dosta dobrih igraca. Jedino mi nije jasno zasto je Hrgovic dobio poziv. On vec odavno nije igrao za reprezentaciju i cak je rekao da se oprostio od nje. Dali Hrgovic moze igrati na poziciji lijevog beka? :?
Pa on jeste lijevi bek. Samo je prop'o ko kauc. Nadam se da grijesim i da ce zatvoriti lijevu stranu na kvalifikacijskoj utakmici, ali sumnjam :(
moje skromno misljenje je da protiv armenije hrgovic ce igrati na poziciji seada salihovica, a salihovic ce biti na mjestu mikseta,to znaci da ce pjanic i stilic opet biti na klupi.-vjerovatno :) :) :)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 21 avg 2009, 18:57

Karte za kvalifikacionu utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Turske, koja se igra devetog septembra u Zenici, će biti puštene u prodaju sredinom naredne sedmice.

Moći ce se kupiti u svim poslovnicama Centrotransa. Štampano je 11.500 ulaznica po cijeni od 40, 30, 25 i 20 konvertibilnih maraka.

Pa hebemu više miša, koliko stadion Bilino Polje prima? Al´ se barata ciframa već godinama u pm!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 21 avg 2009, 19:18

ma kupujem tri komada i da su po 100 km
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 avg 2009, 19:38

Alucard je napisao/la:Karte za kvalifikacionu utakmicu reprezentacije Bosne i Hercegovine protiv Turske, koja se igra devetog septembra u Zenici, će biti puštene u prodaju sredinom naredne sedmice.

Moći ce se kupiti u svim poslovnicama Centrotransa. Štampano je 11.500 ulaznica po cijeni od 40, 30, 25 i 20 konvertibilnih maraka.

Pa hebemu više miša, koliko stadion Bilino Polje prima? Al´ se barata ciframa već godinama u pm!
Bice oko 20 000 ljudi. Sad ne znam koliko je dozvoljeno da udje na papiru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 21 avg 2009, 19:44

Ovo za armeniju što neko pita da li će biti naših ja sam stvarno tražio kartu ali nisam našao ništa.
A što se tiče karata to je jednostavno.
SLužbeno 11.500 , realno 20.000 karata .
Računajte prosjek 30 maraka jer najviše ljudi stane na zapad i istok i to vam je 255.000 maraka neprijavljenih . Keš lova i nema poreza i ode Iljo & Co. u banje.
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.