Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Mislim da bih ti prije izabr`o jednu guticuGoldy je napisao/la:Volio bih veceras vidjeti pet komada u mrezi Chelsea neg pare

Chelsea F.C.
Iskreno, ja bi bio sretan i sa 1:0 za City. Strah me je Chelsea, mislim da bi ovo mogla biti teza utakmica nego ona protiv Liverpoola.
Naravno da bi isto tako mogla biti i tekma slicna onoj sa Unitedom ali sanse su mnogo manje da se to desi nego da se ne desi.
Naravno da bi isto tako mogla biti i tekma slicna onoj sa Unitedom ali sanse su mnogo manje da se to desi nego da se ne desi.
hehe gutica ne bi bila losa, ali ja vise volim da me nesto razgali...Blue_He4rt je napisao/la:Mislim da bih ti prije izabr`o jednu guticuGoldy je napisao/la:Volio bih veceras vidjeti pet komada u mrezi Chelsea neg pareNemas nista od nasih pet komada u mrezi.Zna biti dovoljan i jedan za pobjedu

"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Vidovita Djemila opet gledas u kasike?Carlo je napisao/la:rutinska pobjeda cityja.

Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
C'MON CHELSEA!
Možda sam lud, al' večeras više nego ikad navijam za Chelsea. Odnosno, da se dotaknem teme (
) da City izgubi.
A vi se pitajte što...

A vi se pitajte što...

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Misli da je ovo sasvim jasno, tako da ni džemila nije potrebna.el_ninho_torres je napisao/la:Vidovita Djemila opet gledas u kasike?Carlo je napisao/la:rutinska pobjeda cityja.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- el_ninho_torres
- Kontakt:
bla bla bla bla bla bla to je tvoj odgovor!mozak je napisao/la:Misli da je ovo sasvim jasno, tako da ni džemila nije potrebna.el_ninho_torres je napisao/la:Vidovita Djemila opet gledas u kasike?Carlo je napisao/la:rutinska pobjeda cityja.
Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
Bit ce veoma teska tekma,ali mislim da MCFC ovo dobija veceras 
Ako Dzeko bude pravi, Aguero malo manje sebican i odbrana skoncentrisana nece bit problema
Po igracima su po meni dosta bolji,kod Chelsea dolazi do smjene generacije i nisu tako uvjerljivi kao prije..

Ako Dzeko bude pravi, Aguero malo manje sebican i odbrana skoncentrisana nece bit problema

Po igracima su po meni dosta bolji,kod Chelsea dolazi do smjene generacije i nisu tako uvjerljivi kao prije..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Realan post postujem.ceze je napisao/la:Bit ce veoma teska tekma,ali mislim da MCFC ovo dobija veceras
Ako Dzeko bude pravi, Aguero malo manje sebican i odbrana skoncentrisana nece bit problema![]()

Jedan je Joye Barton!
C'MON CHELSEA!
C'MON CHELSEA!
Čujemo se nakon tekmeel_ninho_torres je napisao/la:bla bla bla bla bla bla to je tvoj odgovor!

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
odakle informacija? lupas jel da? mislim svi znamo da ce vjerovatno biti na klupi,ali informacija o pocetnom sastavu Citya jos uvijek nema! bar ne prije 20h!a ti lafo hoces reci da si se prije 5 minuta cuo sa Mancinijem,pa ti kao on reko...ili si Dzekin menadzer pa ti javio prije zvanicne stranice Citya!? ili si neki Dzekin rodjak???Nimla_RZ je napisao/la:Džeko klupa.

Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 12 dec 2011, 19:52, ukupno mijenjano 2 puta.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
uhhhh, ako je to istina, lakse mi je, mada se najvise bojim Aguera i Marija
Na Dzekinoj Fejs stranici pise tako. (bar ja sam tamo vidio da pocinje sa klupe a vjerovatno i on)bosnas_ je napisao/la:odakle informacija? lupas jel da? mislim svi znamo da ce vjerovatno biti na klupi,ali informacija o pocetnom sastavu Citya jos uvijek nema! bar ne prije 20h!a ti lafo hoces reci da si se prije 5 minuta cuo sa Mancinijem,pa ti kao on reko...ili si Dzekin menadzer pa ti javio prije zvanicne stranice Citya!? ili si neki Dzekin rodjak???Nimla_RZ je napisao/la:Džeko klupa.
Veceras City pusi 3 komada.Dakle prvi poraz ove sezone.
Hart, Zabaleta, Clichy, Kompany, Lescott, Barry, Yaya Toure, Milner, Silva, Balotelli and Aguero!
na klupi Nasri i Dzeko,City ima veliku prednost po meni...Ocekivano je da je Dzeko na klupi,igrao je zadnjih nekoliko utakmica od pocetka,sad je na redu malo odmora i prlika za Balotelija..
Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988 i 15 gostiju.