& " $ " $ " $,је.оте на & ' ? $ $ ? ?.
$ $,$ се " $.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Slobodno ostavi,imaju tamo par intersantnih mladih igraca pa vredi ih pogledati kad se bude imalo vremena...Devil je napisao/la:Uh lutam po youtube na poslu danas i naidjem na fantastican kanal.Ima vecina utakmica Indjije u ovoj polusezoni,dakle celih,to ce biti sa zadovoljstvom pogledano,jer Indjiju nisam nikako gledao ove polusezone,pa ako nekoga zanima neka utakmica recite ostavicu taj kanal i ovde.
Ne pravi se ti filozof tamo gde ne treba.DANTES je napisao/la:ne pravite se englezi....sigurno bi svoje dijete odveli na neki naš stadion??? kako da ne bi....nikad i nigdje......
a ko meni garantuje da neću najebati kad se pokrka 15 hiljada navijača? ono odem na utakmicu ali spremim plan taktičkog izvalačenja sa stadiona jer može doći do neke žešće frke,.....to je ono baš normalno....bože šta su nam uradili zadnjih 20 godina i kakve su nama stvari postale normalne....Devil je napisao/la:Ne pravi se ti filozof tamo gde ne treba.DANTES je napisao/la:ne pravite se englezi....sigurno bi svoje dijete odveli na neki naš stadion??? kako da ne bi....nikad i nigdje......![]()
Svoje dete uvek cu aBd povesti na stadion,i ne samo povesti nego ga pustiti da i sam ide na utakmice.
Da prestanete malo gledati B92,RTS,citati Press,Novosti,slusati sta drzava prica,a poceti malo misliti svojom glavom i krenuli ici na utakmice ne bi vi ovako pricali.Navedi mi nekoliko primera gde je ljudima simpatizerima ugrozen zivot.Naravno u Srbiji i po mogucnosti u zadnjih pet godina,mada ako ti nestane argumenata mozes i od raspada Jugoslavije.
Kada bi tvoje razmisljanje preneli u Englesku mislim da bi se svaki stepen takmicenja momentalno rasformirao.
koliko stane na sjever i jug, navijača, nek se pola pohvata eto fine cifre...a koga ti zavaravaš, porediš stadione sa prelaskom ulice....ja bih ih prije uporedio sa bagdadom, ružni, oronuli, a vrlo opasni...NukeR_G1970 je napisao/la:Kad se to tuklo 15k ljudi? Kad je to uopste i bila neka tuca na stadionu gde je neko povredjen? Ti si brate ocigledno u VELIKOJ zabludi sto se toga tice...
Rizik uvek postoji, ali isto tako ti je i rizik kad prelazis ulicu...
a @devile gdje si ti bio kad su pokušavali ubiti onog pajkana na tribinama, ili kad su se pucali iz vatrenog oružja????Devil je napisao/la:A kako ti znas da si u pravu ?
I sto mi ne odgovori na pitanje koliko si uzivo utakmica pogledao ove sezone,ili hajde da taj broj bude veci u poslednje 3 sezone.Dakle sa stadiona,pa da vidimo da li vredi nastavljati ovu pricu.![]()
Bio na severu i kada su bacane rakete,bio na severu i kada se Trajkovic izvukao nekako,a na zapadu bio kada su se hijene popucale.DANTES je napisao/la:a @devile gdje si ti bio kad su pokušavali ubiti onog pajkana na tribinama, ili kad su se pucali iz vatrenog oružja????Devil je napisao/la:A kako ti znas da si u pravu ?
I sto mi ne odgovori na pitanje koliko si uzivo utakmica pogledao ove sezone,ili hajde da taj broj bude veci u poslednje 3 sezone.Dakle sa stadiona,pa da vidimo da li vredi nastavljati ovu pricu.![]()
@braoylo bio sam u bl na par, jedva živu glavu izvukao poslije onih sranja jesenas..........
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.