Francuska ih je u Parizu u par navrata isto tako prosula.panties je napisao/la:htjeli neki priznat ili ne, taj remi u albaniji su bili prosuti bodovi.
Samo sto ovi imaju Platinija a mi Osima.Misel to prosuto bolje ''kupi''
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Francuska ih je u Parizu u par navrata isto tako prosula.panties je napisao/la:htjeli neki priznat ili ne, taj remi u albaniji su bili prosuti bodovi.
to ko ono "ali mama i sva ostala djeca su iz kontrolnog jedinicu dobila"harishp je napisao/la:Francuska ih je u Parizu u par navrata isto tako prosula.panties je napisao/la:htjeli neki priznat ili ne, taj remi u albaniji su bili prosuti bodovi.
Pored svog imaju i drugi.U tome je fazon.Sta da Miske nije zabio u zenici,Dzeko isto tako,da Lulic nije dobio crveni ili da je Ronaldo u lisabonu igrao kao neki dan u Madridu bez ''lelujavih'' loptipanties je napisao/la:to ko ono "ali mama i sva ostala djeca su iz kontrolnog jedinicu dobila"harishp je napisao/la:Francuska ih je u Parizu u par navrata isto tako prosula.panties je napisao/la:htjeli neki priznat ili ne, taj remi u albaniji su bili prosuti bodovi.
sa mene boli za francusku? oni imaju svoje, mi svoje. pa ko bolje prodje.
Remi za Francuze su takodje bili prosuti bodovi, KAO i za Rumune (poraz).panties je napisao/la:htjeli neki priznat ili ne, taj remi u albaniji su bili prosuti bodovi.
Mislim da smo prošle kvalifikacije igrali toplo- vruće , dokaži suprotno, navedi argumente!Arnelinho je napisao/la:Inače smo prije Papeta kroz cijele kvalifikacije igrali toplo toplo. Mo'š mislit...
Neznam ja bi li mi bili prvi, samo znam da je Safet uveo ibričića umjesto Džeke kada je albanski gol visio u zraku!samson je napisao/la:Eto, mi da samo u Albaniji pobijedili, bili bi prvi. Kako znate?? Molim vas, da neko odg.? Kako znate da bi Francuzi izgubili kuci od Bjelorusa? KAko znate? Dosadni sta vise s tim, sta bi bilo da je bilo...
I FRancuzi su bili u rasulu na pocetku ciklusa pa ipak zavrsise prvi. Svi ih izjebali na terenu, svi osim nas. Ah, nas je onaj bod iz Albanije unakazio. A, da su Francuzi pobjedili dva puta Bjele ruse, imali bi oko5-6 prednosti. To ne spominjete... Ah, za sve je Safete kriva Albanija ...Logika vam prava bosanska-nema je ...
Hajde ti reci gdje je 70% standardnih igraca u repci bilo tada u klubovima.ili je debela klupa,ili ga nije bilo ni na rengenskim slikama ili malo usao malo vise izasao sa terena.Standardnog u klubu si morao reflektorom traziti a ne svjecom.panties je napisao/la:nije harise u tome fazon.
fazon je sto bolje odigrati kvalifikacije.
hajde ti meni objektivno onako reci, jesmo li mi bolji od albanije? ako nismo, onda si TOTALNO u pravu da nisu prosuti bodovi, jos smo im i ukrali bod. francuska igra za sebe, a ne za nas, prema tome gdje su oni prosipali bodove je stvar njihovog selektora. i btw, francuska je usla u kvalifikacije u soku, bukvalno od nule, za razliku od nas.
ja sam odmah na pocetku (ove teme) napisala da smatram da igracima treba kontinuitet i u tom smislu bi bolje bilo da ostane susic. ali izmisljat da je bajno sjajno vodio repku i trazit mu izgovore za fail, PLIZ. jes, vodio je bolje od svih dosad, ali nikako nije izvucen maksimum od igraca, i nije uradjeno najbolje sto se moglo.
Znaš li ti uopšte šta sam mislio pod tim toplo - hadno!Arnelinho je napisao/la:Koje si kvalifikacije igr'o toplo -vruće ? Izgubiš od Turske, remiziraš sa Turcima ,izgubiš od Španije. Rijeke i one kanarince da ne spominjem. Nismo mi završili tada drugi jer smo bili dobri, ne d'o bog. Završili smo drugi jer su i Turci i Belgijci bili loši.Budi fra'er pa mi priznaj da ste svi redom ovde nakon Turske i Belgije osluškivali kako su oni igrali, jeste l' ?
Tek zadnja dva ciklusa igramo toplo-hladno, prije toga smo više, ja bi' rek'o ,igrali 'ladno-'ladno.
Bla bla bla argumenti!baboitata je napisao/la:Mozak, prdis brate previse. Pape ce SAM odluciti hoce li dalje ili nece. Vrh brate, takve privelegije se daju najvecima, a nihci i mozgova svakojakih ce uvijek biti, medjutim karavane i dalje prolaze.
Ma ti imaš problema sa limitiranim razmišljanjem!obagol je napisao/la:Koliko to naših igrača igra u Ligi prvaka? Koliko naših igrača igra u Europskoj ligi? Koliko naših igrača su glavni igrači u svojim timovima? Koliko se naših igrača sa svojim klubovimauopšte bori za naslov prvaka u ligama u kojima igraju? Bogami ja vidim da imamo strašno limitiranu ekipu. Baš bih volio naći takvu statistiku, ali poprilično sam siguran da nemamo više od 2-3 igrača koji svaku utakmicu mogu pretrčati više od 11 km. Takva ekipa jedino guz.ovače može ostvariti rezultat. Zato se svaki put pozivamo na sreću. Utakmice gdje nismo imali sreće smo gubili.
Ekipa gdje su svi igrači osim Džeke, Pjanića, Spahića, Lulića, Ibiševića, Salihovića i Mujdže, MRTVI EUROPSKI PROSJEK se ne može plasirati na neko takmičenje uzdajući se u igrački kvalitet. Tu Sušić nije kriv, on je ostvario dobar rezultat, sredio je dosta stvari van terena i MORA ostati na klupi ako hoćemo ozbiljnost.
ne pije ti vode ovdje racionalna argumentacija. sve se svodi na primitivnu, mahalsku komunikaciju.mozak je napisao/la:Bla bla bla argumenti!baboitata je napisao/la:Mozak, prdis brate previse. Pape ce SAM odluciti hoce li dalje ili nece. Vrh brate, takve privelegije se daju najvecima, a nihci i mozgova svakojakih ce uvijek biti, medjutim karavane i dalje prolaze.Ma ti imaš problema sa limitiranim razmišljanjem!obagol je napisao/la:Koliko to naših igrača igra u Ligi prvaka? Koliko naših igrača igra u Europskoj ligi? Koliko naših igrača su glavni igrači u svojim timovima? Koliko se naših igrača sa svojim klubovimauopšte bori za naslov prvaka u ligama u kojima igraju? Bogami ja vidim da imamo strašno limitiranu ekipu. Baš bih volio naći takvu statistiku, ali poprilično sam siguran da nemamo više od 2-3 igrača koji svaku utakmicu mogu pretrčati više od 11 km. Takva ekipa jedino guz.ovače može ostvariti rezultat. Zato se svaki put pozivamo na sreću. Utakmice gdje nismo imali sreće smo gubili.
Ekipa gdje su svi igrači osim Džeke, Pjanića, Spahića, Lulića, Ibiševića, Salihovića i Mujdže, MRTVI EUROPSKI PROSJEK se ne može plasirati na neko takmičenje uzdajući se u igrački kvalitet. Tu Sušić nije kriv, on je ostvario dobar rezultat, sredio je dosta stvari van terena i MORA ostati na klupi ako hoćemo ozbiljnost.
Mi imamo limitiranog selektora koji nezna sa čim raspolaže, kako da igra i protiv koga!
Nazvati milionski tim limitiranim, i igrače koji igraju u man, city-u, romi, sevilji, hofenhajmu, stoke.c-u, frajburgu, glasgov.r., laciu, ..je kriminalan način razmišljanja!
Ja bi prije tražio odgovor u slijedećim stvarima:
- zašto nema borbe, požrtvovanosti?
- zašto se u ključnim utakmicama isprobavaju nove varijante?
- zašto se nije znalo ko je jedinica na golu?
- zašto je džeko neiskorišten u napadu?
- zašto igrači igraju na neprirodnim pozicijama?
- zašto nemamo odgovora na presing?
- zašto većina izmjena kasni kada okolnosti zahtjevaju drugačije?
-.......
Najlakše je svaliti krivicu na igrače koji naravno i imaju udjela u krivici!
Izjave Sušića nakon kvalifikacija su usmjerene na grešku što igra sa tri kreativca, da jednog najmanje treba izbacit, da je Begović ipak prvi izbor, da mora mjenjati taktiku....
Prosudite sami
Koji si ti bukvalac i teoretičar!Ko da si se bacio na Sulejmana Kupusovića.Rizah je napisao/la:ednostavno se postavlja pitanje, ko tebi dade tastaturu u ruke?To je nevjerovatan grijeh prema Googlu, Windowsu, Mozzili, Internet Exploreru, FB, MSN-u.
Pričaš o nekim milionima koje mi posjedujemo,nema problema momčino. Mi nismo izgubili od svoga ranga, tj. od tih miliona, nego smo izgubili od nekoliko stotina miliona veće investicije. Proračunaj vrijednost naše reprezentacije, a onda na drugoj strani stavi samog Ronalda
Krenimo redom, zašto nema borbe?
Sušić je vodio repku u 12 zvaničnih utakmica i samo u dvije utakmice smo gledali reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja se nije borila. Prva utakmica je bila na Koševu protiv Francuza, kada je rečeno još prije utakmice da ćemo biti diskvalifikovani iz kvalifikacija. Šta se dešava, Francuzi dolaze nakon poraza kući od Bjelorusije, Bosna pred diskvalifikacijom, Platini predsjednik UEFE ...
Sumnjivo zar ne? Jesmo li mi smjeli uopšte osvojiti bod u toj utakmici? Jeste, to je sve čudno. Ali prije nego napišeš da to nema smisla, onda neka ti naumpadne penal nad Nasrijem, gol rukom Henryija, prolazak Lyona dalje u LP i izjava Platinija neće biti pokrenuta nikakava istraga povodom te utakmice ( mislim na utakmicu s Dinamom ) i pored namigivanja igrača Dinama, igrači Lyona ne slave 6. i 7. pogodak, Ayaxu poništena dva čista pogodka ...
Druga utakmica u kojoj nismo gledali borbenu Bosnu je ona gostovanje u Rumuniji. Ja koliko se sjećam, tada smo gledali borbenog Sušića na klupi koji je mahao rukama i pitao igrače šta im je, ali nismo gledali borbene igrače na terenu. Ko je kriv, igrači ili selektor?
Drugo pitanje je zašto se u ključnim utakmicama isprobavala nova taktika? Pa dragi Mozak bez mozga ili možda bez očiju, znaš li ti koliko smo mi imali suspendovanih igrača?ili možda povrijeđenih igrača?
Veliki broj standardnih igrača nije mogao igrati, ali ti si slijep pa to nisi vidio
Zašto se nije znalo ko je jedinica na golu?Pa zna se to sinko već 10 godina, to je Kenan Hasagić. Begović brani samo kada je Keno povrijeđen.
Zašto Džeko nije iskorišten u napadu?Slijedi kontra pitanje, kako nije iskorišten?
Džeko je davao golove, a to što nije dao dovoljan broj golova ( molim te odgovori na pitanje koliko je to dovoljno golova za tebe od Džeke? ) je isključivo njegova krivica. Svaku priliku koju je propustio, propustio je on sam a ne Sušić
Koji si ti mozak
Je li to Sušić promašio onu priliku protiv Francuske ili je to Džeko? Ja još nijednom nisam vidio Sušića u napadu da fula priliku, Džeku jesam. Ne igra Sušić, igra Džeko. Džeko čitav novembar nije dao go za City, a također sada i pola decembra. Da nije Sušić opet kriv?
Zašto igrači igraju na neprirodnim pozicijama? Pa Mozak (uvijek se nasmijem na tvoj nick
, trebao si uzeti nick koji tebi odgovara a ne onaj koji bi ti želio da imaš
), Sušić mora praviti na silu desno krilo,jer ako to do sada nisi primjetio mi nemamo desno krilo. Ako imamo, reci nam ime tog lika?
Dalje Mozak, opet zaboravljaš parne žute kartone, povrede itd. itd.
Zašto nemamo odgovor na presing? To je jako dobro pitanje. Nismo ga imali samo u dvije utakmice. Onu protiv Francuza na koševu i Portugala u Portugalu. To su Mozakdvije utakmice od 12. Jesi li ikad razmišljao jesmo li mi trkačka nacija, brza nacija? Može li hudi Rahimić trčati 90 minuta? Je li Misimović sposoban igrati i u napadu i u odbrani? Pjanić također? Mi nemamo bržeg igrača od Lulića i to je sve što imamo od brzine.
Zašto izmjene kasne? Ne znam na koju izmjenu misliš? Za pohvalu je ona utakmica sa Rumunijom kući, gubili pa preokrenuli. To nikad prije nismo učinili. Zašto mijenjati ako vodiš ili imaš remi koji ti odgovara?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Brazzzoo123, johntravolta123, kakarut, riki46 i 70 gostiju.