Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la harishp » 12 dec 2011, 18:24

panties je napisao/la:htjeli neki priznat ili ne, taj remi u albaniji su bili prosuti bodovi.
Francuska ih je u Parizu u par navrata isto tako prosula.
Samo sto ovi imaju Platinija a mi Osima.Misel to prosuto bolje ''kupi''
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 12 dec 2011, 18:26

"htjeli neki priznat ili ne, taj remi u albaniji su bili prosuti bodovi."

Da ih Pijetlovi nisu prosipali,imali bi 10 poena prednosti i onu utakmicu u Parizu bi igrao drugi sastav. Prosipanje bodova je relativna stvar, svakom se desava. I pozivati se na bodove u Albaniji je nesnalazenje i laganje samog sebe, a blacenje pojedinih ljudi ...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 12 dec 2011, 18:28

harishp je napisao/la:
panties je napisao/la:htjeli neki priznat ili ne, taj remi u albaniji su bili prosuti bodovi.
to ko ono "ali mama i sva ostala djeca su iz kontrolnog jedinicu dobila"
sa mene boli za francusku? oni imaju svoje, mi svoje. pa ko bolje prodje.
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 dec 2011, 18:29

panties je napisao/la:
harishp je napisao/la:
to ko ono "ali mama i sva ostala djeca su iz kontrolnog jedinicu dobila"
sa mene boli za francusku? oni imaju svoje, mi svoje. pa ko bolje prodje.
Pored svog imaju i drugi.U tome je fazon.Sta da Miske nije zabio u zenici,Dzeko isto tako,da Lulic nije dobio crveni ili da je Ronaldo u lisabonu igrao kao neki dan u Madridu bez ''lelujavih'' lopti :lol: .
SBKB prosuto ili pokupljeno nikad ne znas niti si siguran.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 12 dec 2011, 18:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 dec 2011, 18:32

Remi za Francuze su takodje bili prosuti bodovi, KAO i za Rumune (poraz). ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 dec 2011, 18:35

Arnelinho je napisao/la:Inače smo prije Papeta kroz cijele kvalifikacije igrali toplo toplo. Mo'š mislit...
Mislim da smo prošle kvalifikacije igrali toplo- vruće , dokaži suprotno, navedi argumente!
Navikao sam na postove tipa, ko je kad počeo pratiti reprezentaciju!
Pratim je od prve kvalifikacione utakmice koja je bila na tv-u tada, bih- hrvatska, uz transparent gracie bologna, i silnu kišu toga dana, golmana omerovića, prvi salihamidžićev gol, baždarević kapiten itd!
samson je napisao/la:Eto, mi da samo u Albaniji pobijedili, bili bi prvi. Kako znate?? Molim vas, da neko odg.? Kako znate da bi Francuzi izgubili kuci od Bjelorusa? KAko znate? Dosadni sta vise s tim, sta bi bilo da je bilo...

I FRancuzi su bili u rasulu na pocetku ciklusa pa ipak zavrsise prvi. Svi ih izjebali na terenu, svi osim nas. Ah, nas je onaj bod iz Albanije unakazio. A, da su Francuzi pobjedili dva puta Bjele ruse, imali bi oko5-6 prednosti. To ne spominjete... Ah, za sve je Safete kriva Albanija ...Logika vam prava bosanska-nema je ...
Neznam ja bi li mi bili prvi, samo znam da je Safet uveo ibričića umjesto Džeke kada je albanski gol visio u zraku!
O živom zidu neću ni da mislim!Možda je safet mogao bolje koristiti izmjene u toku kvalifikacija, da ih pola nije potrošio na Hasagića!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 12 dec 2011, 18:38

nije harise u tome fazon.
fazon je sto bolje odigrati kvalifikacije.

hajde ti meni objektivno onako reci, jesmo li mi bolji od albanije? ako nismo, onda si TOTALNO u pravu da nisu prosuti bodovi, jos smo im i ukrali bod. francuska igra za sebe, a ne za nas, prema tome gdje su oni prosipali bodove je stvar njihovog selektora. i btw, francuska je usla u kvalifikacije u soku, bukvalno od nule, za razliku od nas.

ja sam odmah na pocetku (ove teme) napisala da smatram da igracima treba kontinuitet i u tom smislu bi bolje bilo da ostane susic. ali izmisljat da je bajno sjajno vodio repku i trazit mu izgovore za fail, PLIZ. jes, vodio je bolje od svih dosad, ali nikako nije izvucen maksimum od igraca, i nije uradjeno najbolje sto se moglo.
...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 dec 2011, 18:40

Koje si kvalifikacije igr'o toplo -vruće ? Izgubiš od Turske, remiziraš sa Turcima ,izgubiš od Španije. Rijeke i one kanarince da ne spominjem. Nismo mi završili tada drugi jer smo bili dobri, ne d'o bog. Završili smo drugi jer su i Turci i Belgijci bili loši.Budi fra'er pa mi priznaj da ste svi redom ovde nakon Turske i Belgije osluškivali kako su oni igrali, jeste l' ?

Tek zadnja dva ciklusa igramo toplo-hladno, prije toga smo više, ja bi' rek'o ,igrali 'ladno-'ladno. :oops:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 dec 2011, 18:43

panties je napisao/la:nije harise u tome fazon.
fazon je sto bolje odigrati kvalifikacije.

hajde ti meni objektivno onako reci, jesmo li mi bolji od albanije? ako nismo, onda si TOTALNO u pravu da nisu prosuti bodovi, jos smo im i ukrali bod. francuska igra za sebe, a ne za nas, prema tome gdje su oni prosipali bodove je stvar njihovog selektora. i btw, francuska je usla u kvalifikacije u soku, bukvalno od nule, za razliku od nas.

ja sam odmah na pocetku (ove teme) napisala da smatram da igracima treba kontinuitet i u tom smislu bi bolje bilo da ostane susic. ali izmisljat da je bajno sjajno vodio repku i trazit mu izgovore za fail, PLIZ. jes, vodio je bolje od svih dosad, ali nikako nije izvucen maksimum od igraca, i nije uradjeno najbolje sto se moglo.
Hajde ti reci gdje je 70% standardnih igraca u repci bilo tada u klubovima.ili je debela klupa,ili ga nije bilo ni na rengenskim slikama ili malo usao malo vise izasao sa terena.Standardnog u klubu si morao reflektorom traziti a ne svjecom.
Kad se to skonta onda moze doci do normalnije diskusije.Ovako......u prazno.
P.S Pa i Portugal nije Albaniju pobjedio i to na svom terenu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 12 dec 2011, 18:50

Cinjenica je jedna. Safet nikako nije mogao poceti sa istim sastavom kao u Zenici. Zahirovic nije trebao igrati na boku, jer to u drugoj utakmici nije vise bilo iznenađenje. Mislim, da je Bento trljao ruke kada je to vidio. Morao je vec nakon poluvremena Ibisevica u napad, Zahorovica u sredinu. Bez obzira ko morao iz igre u tom trenutku.

Jedina moja zamjera Safetu tice se gore napisanog. Sve ostalo je relativno bilo, tokom cijelih kvalifikacija. U hodu i pod suspenzijom. Dobro sve i izgurali. Ako Safet ostane, nadam se da mu je ovo skola za iduce kvalifikacije...

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 12 dec 2011, 18:55

Koliko to naših igrača igra u Ligi prvaka? Koliko naših igrača igra u Europskoj ligi? Koliko naših igrača su glavni igrači u svojim timovima? Koliko se naših igrača sa svojim klubovimauopšte bori za naslov prvaka u ligama u kojima igraju? Bogami ja vidim da imamo strašno limitiranu ekipu. Baš bih volio naći takvu statistiku, ali poprilično sam siguran da nemamo više od 2-3 igrača koji svaku utakmicu mogu pretrčati više od 11 km. Takva ekipa jedino guz.ovače može ostvariti rezultat. Zato se svaki put pozivamo na sreću. Utakmice gdje nismo imali sreće smo gubili.

Ekipa gdje su svi igrači osim Džeke, Pjanića, Spahića, Lulića, Ibiševića, Salihovića i Mujdže, MRTVI EUROPSKI PROSJEK se ne može plasirati na neko takmičenje uzdajući se u igrački kvalitet. Tu Sušić nije kriv, on je ostvario dobar rezultat, sredio je dosta stvari van terena i MORA ostati na klupi ako hoćemo ozbiljnost.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 12 dec 2011, 19:34

Arnelinho je napisao/la:Koje si kvalifikacije igr'o toplo -vruće ? Izgubiš od Turske, remiziraš sa Turcima ,izgubiš od Španije. Rijeke i one kanarince da ne spominjem. Nismo mi završili tada drugi jer smo bili dobri, ne d'o bog. Završili smo drugi jer su i Turci i Belgijci bili loši.Budi fra'er pa mi priznaj da ste svi redom ovde nakon Turske i Belgije osluškivali kako su oni igrali, jeste l' ?

Tek zadnja dva ciklusa igramo toplo-hladno, prije toga smo više, ja bi' rek'o ,igrali 'ladno-'ladno. :oops:
Znaš li ti uopšte šta sam mislio pod tim toplo - hadno!
Igra iz tih utakmica je bila standardna, toplo- vruće!I gubilo se, ali se borilo, stvarale prilike, promašivalo!
Šta ti ja imam priznavat, mi smo sa Turcima direktno odlučili ko će dalje!
I da, turci su pratili rezultat iz Estonije!
Rumuni su fantastični zadnjih 5 godina, jaki su i Bjelorusi, Francuska nikad bolja!Ma cjela grupa je bila jako teška!
"I dalje mislim da je bod iz albanije uspjeh". (Safet Sušić).
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 13 dec 2011, 03:57

Mozak, prdis brate previse. Pape ce SAM odluciti hoce li dalje ili nece. Vrh brate, takve privelegije se daju najvecima, a nihci i mozgova svakojakih ce uvijek biti, medjutim karavane i dalje prolaze.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 dec 2011, 12:16

baboitata je napisao/la:Mozak, prdis brate previse. Pape ce SAM odluciti hoce li dalje ili nece. Vrh brate, takve privelegije se daju najvecima, a nihci i mozgova svakojakih ce uvijek biti, medjutim karavane i dalje prolaze.
Bla bla bla argumenti!
obagol je napisao/la:Koliko to naših igrača igra u Ligi prvaka? Koliko naših igrača igra u Europskoj ligi? Koliko naših igrača su glavni igrači u svojim timovima? Koliko se naših igrača sa svojim klubovimauopšte bori za naslov prvaka u ligama u kojima igraju? Bogami ja vidim da imamo strašno limitiranu ekipu. Baš bih volio naći takvu statistiku, ali poprilično sam siguran da nemamo više od 2-3 igrača koji svaku utakmicu mogu pretrčati više od 11 km. Takva ekipa jedino guz.ovače može ostvariti rezultat. Zato se svaki put pozivamo na sreću. Utakmice gdje nismo imali sreće smo gubili.

Ekipa gdje su svi igrači osim Džeke, Pjanića, Spahića, Lulića, Ibiševića, Salihovića i Mujdže, MRTVI EUROPSKI PROSJEK se ne može plasirati na neko takmičenje uzdajući se u igrački kvalitet. Tu Sušić nije kriv, on je ostvario dobar rezultat, sredio je dosta stvari van terena i MORA ostati na klupi ako hoćemo ozbiljnost.
Ma ti imaš problema sa limitiranim razmišljanjem!
Mi imamo limitiranog selektora koji nezna sa čim raspolaže, kako da igra i protiv koga!
Nazvati milionski tim limitiranim, i igrače koji igraju u man, city-u, romi, sevilji, hofenhajmu, stoke.c-u, frajburgu, glasgov.r., laciu, ..je kriminalan način razmišljanja!
Ja bi prije tražio odgovor u slijedećim stvarima:
- zašto nema borbe, požrtvovanosti?
- zašto se u ključnim utakmicama isprobavaju nove varijante?
- zašto se nije znalo ko je jedinica na golu?
- zašto je džeko neiskorišten u napadu?
- zašto igrači igraju na neprirodnim pozicijama?
- zašto nemamo odgovora na presing?
- zašto većina izmjena kasni kada okolnosti zahtjevaju drugačije?
-.......

Najlakše je svaliti krivicu na igrače koji naravno i imaju udjela u krivici!
Izjave Sušića nakon kvalifikacija su usmjerene na grešku što igra sa tri kreativca, da jednog najmanje treba izbacit, da je Begović ipak prvi izbor, da mora mjenjati taktiku....
Prosudite sami 8-)

nihco

Post Postao/la nihco » 15 dec 2011, 13:50

mozak je napisao/la:
baboitata je napisao/la:Mozak, prdis brate previse. Pape ce SAM odluciti hoce li dalje ili nece. Vrh brate, takve privelegije se daju najvecima, a nihci i mozgova svakojakih ce uvijek biti, medjutim karavane i dalje prolaze.
Bla bla bla argumenti!
obagol je napisao/la:Koliko to naših igrača igra u Ligi prvaka? Koliko naših igrača igra u Europskoj ligi? Koliko naših igrača su glavni igrači u svojim timovima? Koliko se naših igrača sa svojim klubovimauopšte bori za naslov prvaka u ligama u kojima igraju? Bogami ja vidim da imamo strašno limitiranu ekipu. Baš bih volio naći takvu statistiku, ali poprilično sam siguran da nemamo više od 2-3 igrača koji svaku utakmicu mogu pretrčati više od 11 km. Takva ekipa jedino guz.ovače može ostvariti rezultat. Zato se svaki put pozivamo na sreću. Utakmice gdje nismo imali sreće smo gubili.

Mi imamo limitiranog selektora koji nezna sa čim raspolaže, kako da igra i protiv koga!
Nazvati milionski tim limitiranim, i igrače koji igraju u man, city-u, romi, sevilji, hofenhajmu, stoke.c-u, frajburgu, glasgov.r., laciu, ..je kriminalan način razmišljanja!
-.......

Izjave Sušića nakon kvalifikacija su usmjerene na grešku što igra sa tri kreativca, da jednog najmanje treba izbacit, da je Begović ipak prvi izbor, da mora mjenjati taktiku....
Prosudite sami 8-)
ne pije ti vode ovdje racionalna argumentacija. sve se svodi na primitivnu, mahalsku komunikaciju.
susic je, nazalost, jako los trener, trener skojim je reprezentacija, nakon 20 utakmica, na samom pocetku.
oni koji se zadovoljavaju cinjenicom da je, kao, atmosfera dobra, da ga igraci podrzavaju, da je uvidio greske....... moraju biti svjesni da je, s takvim mentalitetom, play off plafon do kojeg mozemo dobaciti.
ja mogu shvatiti da je iz nekih, tehnickih, politickih razloga mozda bolje da susic ostane trener ......ali da me neko ubjedjuje da je on strucnjak, tovrijedja moju inteligenciju.
naravno, na pitanja ti nece odgovoriti.
Sent from my Commodore 64

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 15 dec 2011, 14:06

da rezimiram:

mi imamo limitirane igrace i limitiranog selektora....
pitanje je samo ko je vise limitiran...
dzeko je vrhunski, ibisevic, pjanic, salihovic,begovic, spahic, mujdza su prosjek na nivou liga 5... ostali o ligama 5 mogu mastat'... to sto ih mi pratimo vise nego ostale, ne cini ih boljim...
selektor nije ni prosjek na evropskom nivou, o angazmanu u ligama 5 ne moze ni mastat'...
i onda se nadje neko, pa rezultate ovakve kombinacije (2 x baraz) smatra neuspjesima...

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 15 dec 2011, 14:21

-.......

Prosudite sami 8-)[/quote]

Jednostavno se postavlja pitanje, ko tebi dade tastaturu u ruke? :shock: To je nevjerovatan grijeh prema Googlu, Windowsu, Mozzili, Internet Exploreru, FB, MSN-u.
Pričaš o nekim milionima koje mi posjedujemo,nema problema momčino. Mi nismo izgubili od svoga ranga, tj. od tih miliona, nego smo izgubili od nekoliko stotina miliona veće investicije. Proračunaj vrijednost naše reprezentacije, a onda na drugoj strani stavi samog Ronalda ;)
Krenimo redom, zašto nema borbe?
Sušić je vodio repku u 12 zvaničnih utakmica i samo u dvije utakmice smo gledali reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja se nije borila. Prva utakmica je bila na Koševu protiv Francuza, kada je rečeno još prije utakmice da ćemo biti diskvalifikovani iz kvalifikacija. Šta se dešava, Francuzi dolaze nakon poraza kući od Bjelorusije, Bosna pred diskvalifikacijom, Platini predsjednik UEFE ...
Sumnjivo zar ne? Jesmo li mi smjeli uopšte osvojiti bod u toj utakmici? Jeste, to je sve čudno. Ali prije nego napišeš da to nema smisla, onda neka ti naumpadne penal nad Nasrijem, gol rukom Henryija, prolazak Lyona dalje u LP i izjava Platinija neće biti pokrenuta nikakava istraga povodom te utakmice ( mislim na utakmicu s Dinamom ) i pored namigivanja igrača Dinama, igrači Lyona ne slave 6. i 7. pogodak, Ayaxu poništena dva čista pogodka ...
Druga utakmica u kojoj nismo gledali borbenu Bosnu je ona gostovanje u Rumuniji. Ja koliko se sjećam, tada smo gledali borbenog Sušića na klupi koji je mahao rukama i pitao igrače šta im je, ali nismo gledali borbene igrače na terenu. Ko je kriv, igrači ili selektor?

Drugo pitanje je zašto se u ključnim utakmicama isprobavala nova taktika? Pa dragi Mozak bez mozga ili možda bez očiju, znaš li ti koliko smo mi imali suspendovanih igrača? :lol: ili možda povrijeđenih igrača? :lol: Veliki broj standardnih igrača nije mogao igrati, ali ti si slijep pa to nisi vidio :lol:

Zašto se nije znalo ko je jedinica na golu? :o Pa zna se to sinko već 10 godina, to je Kenan Hasagić. Begović brani samo kada je Keno povrijeđen.

Zašto Džeko nije iskorišten u napadu? :o Slijedi kontra pitanje, kako nije iskorišten? :o Džeko je davao golove, a to što nije dao dovoljan broj golova ( molim te odgovori na pitanje koliko je to dovoljno golova za tebe od Džeke? ) je isključivo njegova krivica. Svaku priliku koju je propustio, propustio je on sam a ne Sušić :lol: Koji si ti mozak :lol: Je li to Sušić promašio onu priliku protiv Francuske ili je to Džeko? Ja još nijednom nisam vidio Sušića u napadu da fula priliku, Džeku jesam. Ne igra Sušić, igra Džeko. Džeko čitav novembar nije dao go za City, a također sada i pola decembra. Da nije Sušić opet kriv? :lol:

Zašto igrači igraju na neprirodnim pozicijama? Pa Mozak ( :lol: uvijek se nasmijem na tvoj nick :lol: , trebao si uzeti nick koji tebi odgovara a ne onaj koji bi ti želio da imaš :lol: ), Sušić mora praviti na silu desno krilo,jer ako to do sada nisi primjetio mi nemamo desno krilo. Ako imamo, reci nam ime tog lika? :lol:
Dalje Mozak :lol: , opet zaboravljaš parne žute kartone, povrede itd. itd.

Zašto nemamo odgovor na presing? To je jako dobro pitanje. Nismo ga imali samo u dvije utakmice. Onu protiv Francuza na koševu i Portugala u Portugalu. To su Mozak :lol: dvije utakmice od 12. Jesi li ikad razmišljao jesmo li mi trkačka nacija, brza nacija? Može li hudi Rahimić trčati 90 minuta? Je li Misimović sposoban igrati i u napadu i u odbrani? Pjanić također? Mi nemamo bržeg igrača od Lulića i to je sve što imamo od brzine.

Zašto izmjene kasne? Ne znam na koju izmjenu misliš? Za pohvalu je ona utakmica sa Rumunijom kući, gubili pa preokrenuli. To nikad prije nismo učinili. Zašto mijenjati ako vodiš ili imaš remi koji ti odgovara?
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 dec 2011, 14:34

Dobro je pa prestala ova prica o Barbarezu kao selektoru, jer bi njega ispljuvali.

Safet Susic sigurno ostaje. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 15 dec 2011, 15:17

Rizah je napisao/la:ednostavno se postavlja pitanje, ko tebi dade tastaturu u ruke? :shock: To je nevjerovatan grijeh prema Googlu, Windowsu, Mozzili, Internet Exploreru, FB, MSN-u.
Pričaš o nekim milionima koje mi posjedujemo,nema problema momčino. Mi nismo izgubili od svoga ranga, tj. od tih miliona, nego smo izgubili od nekoliko stotina miliona veće investicije. Proračunaj vrijednost naše reprezentacije, a onda na drugoj strani stavi samog Ronalda ;)
Krenimo redom, zašto nema borbe?
Sušić je vodio repku u 12 zvaničnih utakmica i samo u dvije utakmice smo gledali reprezentaciju Bosne i Hercegovine koja se nije borila. Prva utakmica je bila na Koševu protiv Francuza, kada je rečeno još prije utakmice da ćemo biti diskvalifikovani iz kvalifikacija. Šta se dešava, Francuzi dolaze nakon poraza kući od Bjelorusije, Bosna pred diskvalifikacijom, Platini predsjednik UEFE ...
Sumnjivo zar ne? Jesmo li mi smjeli uopšte osvojiti bod u toj utakmici? Jeste, to je sve čudno. Ali prije nego napišeš da to nema smisla, onda neka ti naumpadne penal nad Nasrijem, gol rukom Henryija, prolazak Lyona dalje u LP i izjava Platinija neće biti pokrenuta nikakava istraga povodom te utakmice ( mislim na utakmicu s Dinamom ) i pored namigivanja igrača Dinama, igrači Lyona ne slave 6. i 7. pogodak, Ayaxu poništena dva čista pogodka ...
Druga utakmica u kojoj nismo gledali borbenu Bosnu je ona gostovanje u Rumuniji. Ja koliko se sjećam, tada smo gledali borbenog Sušića na klupi koji je mahao rukama i pitao igrače šta im je, ali nismo gledali borbene igrače na terenu. Ko je kriv, igrači ili selektor?

Drugo pitanje je zašto se u ključnim utakmicama isprobavala nova taktika? Pa dragi Mozak bez mozga ili možda bez očiju, znaš li ti koliko smo mi imali suspendovanih igrača? :lol: ili možda povrijeđenih igrača? :lol: Veliki broj standardnih igrača nije mogao igrati, ali ti si slijep pa to nisi vidio :lol:

Zašto se nije znalo ko je jedinica na golu? :o Pa zna se to sinko već 10 godina, to je Kenan Hasagić. Begović brani samo kada je Keno povrijeđen.

Zašto Džeko nije iskorišten u napadu? :o Slijedi kontra pitanje, kako nije iskorišten? :o Džeko je davao golove, a to što nije dao dovoljan broj golova ( molim te odgovori na pitanje koliko je to dovoljno golova za tebe od Džeke? ) je isključivo njegova krivica. Svaku priliku koju je propustio, propustio je on sam a ne Sušić :lol: Koji si ti mozak :lol: Je li to Sušić promašio onu priliku protiv Francuske ili je to Džeko? Ja još nijednom nisam vidio Sušića u napadu da fula priliku, Džeku jesam. Ne igra Sušić, igra Džeko. Džeko čitav novembar nije dao go za City, a također sada i pola decembra. Da nije Sušić opet kriv? :lol:

Zašto igrači igraju na neprirodnim pozicijama? Pa Mozak ( :lol: uvijek se nasmijem na tvoj nick :lol: , trebao si uzeti nick koji tebi odgovara a ne onaj koji bi ti želio da imaš :lol: ), Sušić mora praviti na silu desno krilo,jer ako to do sada nisi primjetio mi nemamo desno krilo. Ako imamo, reci nam ime tog lika? :lol:
Dalje Mozak :lol: , opet zaboravljaš parne žute kartone, povrede itd. itd.

Zašto nemamo odgovor na presing? To je jako dobro pitanje. Nismo ga imali samo u dvije utakmice. Onu protiv Francuza na koševu i Portugala u Portugalu. To su Mozak :lol: dvije utakmice od 12. Jesi li ikad razmišljao jesmo li mi trkačka nacija, brza nacija? Može li hudi Rahimić trčati 90 minuta? Je li Misimović sposoban igrati i u napadu i u odbrani? Pjanić također? Mi nemamo bržeg igrača od Lulića i to je sve što imamo od brzine.

Zašto izmjene kasne? Ne znam na koju izmjenu misliš? Za pohvalu je ona utakmica sa Rumunijom kući, gubili pa preokrenuli. To nikad prije nismo učinili. Zašto mijenjati ako vodiš ili imaš remi koji ti odgovara?
Koji si ti bukvalac i teoretičar!Ko da si se bacio na Sulejmana Kupusovića.
Kakve veze imaju tastatura, anry, i ajax sa taktikom Safeta Sušića!

Nemam živaca odgovarat na ogromnu količinu gluposti, pa ću ti samo parafrizirat na ono što si ti meni odgovorio!

Prva utakmica, francuska..selektor promašio totalno, i na psihičkoj i taktičkoj pripremi ekipe!Mislim da je svaki komentar suvišan, najbolja reakcija je bila od strane Zvjezdana Misimovića, koji je to jasno pokazao!
Ako ti i slični sumnjate u kvalitet naših igrača, grdno se varate!
Jednom je neki slušalac na dnevniku komentiro poraz od francuza:" Ko kaže da Džeko i ostali neznaju igrat, ko kaže?"
U toj drugoj navedenoj utakmici, na poluvremenu smo gubili!Koliko je safet maho rukama, ja neznam, samo znam da mu je bolje bilo da je maho nekakvim zamjenama, promjeni u taktici i slično!Ja i ti možemo mahat, ali on može i više od tog!
Treće, jel Pandža bio suspendiran za Lisabon-inače standardni stoper!Zamjeno ga je igrač kojeg je Sušić pozvao naknadno jer nije imao koga drugog!
Za Hasagića neću da komentarišem, od junaka mi je postao jedan od nepoželjnih igrača u reprezentaciji!Njegova bahatost nas je koštala eura!
Evo, reću ti za desno krilo!
Meni je veće logika da vranješ ili jahić igraju desnog beka nego zahirović, koji je mogao pomoći rahimiću u vezi umjesto medunjanina!Jahić je isto dobar u srdini terena!
Ovo za presing..pa sam si odgovorio!Nemože rahimić trčat..sam!Treba mu još trkača, zahirović, salihović, jahić.Dakle, opet je rječ o taktičkim rješenjima!Naravno da misimović i pjanić nisu ti defanzivci!
Drago mi je da si primjetio!
Izmjene!
Cjelo koševo je tražilo izmjenu ibiševića protiv francuza!
Kasnio je sa izmjenama u rumuniji, sa kojima praktično nije ništa ni promjenio, taktika ostala ista!
U albaniji je mjenjao pogrešno, ali eto izgleda da je čuvao rezultat!
U portugalu je zakasnio da Bog Mili sačuva, ja neznam šta je čekao, kada se od prve minute vidjelo da će nas napuniti i da smo šuplji ko švajcarski sir!
Sekunde odlučuju, a on je kaže želio sačekati još 15-tak minuta!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 15 dec 2011, 16:15

@mozak, druze potpuno se slazem sa tvojim konstatacijama. Al nemozes ti ovdje pojedinim papeljubcima dokazati, i ja sam pokusava al sav trud je uzaludan to su jednostavno ljudi kojima je strano logicko razmisljanje a da ne govorim o drugim stvarima.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, denza, Google Adsense [Bot], Hightower, kakarut, Serha i 48 gostiju.