Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Livnjak,objasni nam kako je Troglav mogao znati koliko igrači Kupresa imaju godina,osim ako se nisu dogovorili sa Kupresom
?

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
jesi mutav, da smo se dogovrili sa Kupresom nebi rezultat bio 2:1!Grdan je napisao/la:Livnjak,objasni nam kako je Troglav mogao znati koliko igrači Kupresa imaju godina,osim ako se nisu dogovorili sa Kupresom?

To sto smo u istoj zupaniji, nista neznaci, daleko smo od prijateljski odnosa, naprotiv!
- badblueboylivno
- Kontakt:
ej, ovi idu u krajnost... ako pobjedimo, nikom ništa, ako izgubimo, idemo se dogovarat... ma ne, idemo se dogovarat prije tekme... ako izgubimo, naći ćemo se i prekrojit ćemo popis igrača, izmisliti zapisnik, uzeti tri boda, a Kuprešaci će pristati na to...

Hayley <3
-
- Kontakt:
Gospodo,danas sam pročitao razmišljanje našeg trenera o polusezone gdje kaže da mu fale dva stopera,a nigdje ne govori o svojoj odgovornosti za neuspjeh ekipe.Nama u Troglavu fali TRENER i malo para,a ekipu imamo za premijer ligu a ne da gubimo od Kupresa i sličnih pa poslije raznim spletkama ili pravnim propisima uzimamo ono što bi od šale trebali uzeti na terenu.Prvi put imamo livanjski Troglav i to me oduševljava,još treba vratiti Šandrka,Radića,Krezu i to je to i naći trenera koji će to sve osmisliti,a ne tražiti 10 igrača na što je naš stručnjak navikao.
- slogauskoplje
- Kontakt:
plavobijeli je napisao/la:Gospodo,danas sam pročitao razmišljanje našeg trenera o polusezone gdje kaže da mu fale dva stopera,a nigdje ne govori o svojoj odgovornosti za neuspjeh ekipe.Nama u Troglavu fali TRENER i malo para,a ekipu imamo za premijer ligu a ne da gubimo od Kupresa i sličnih pa poslije raznim spletkama ili pravnim propisima uzimamo ono što bi od šale trebali uzeti na terenu.Prvi put imamo livanjski Troglav i to me oduševljava,još treba vratiti Šandrka,Radića,Krezu i to je to i naći trenera koji će to sve osmisliti,a ne tražiti 10 igrača na što je naš stručnjak navikao.

Sloga Uskoplje
Troglav ima dobra trenera,sto posto.Ja ne znam kako vi Livnjaci mozete trenera smatrati krivim za neke poraze.Pa ni Brotnjo nije moglo pobjediti Grude,od Igmana izgubili 7-1 a vi igrali 2-2.Sto se tiče Kupresa,kako cujem i vidim to su teski divljaci,mozda i najgori u ovoj ligi.Ovdje treba poostriti kazne igračima i klubovima da se svugdje moze normalno igrati.Zna li netko kolike su kazne divljaci iz Ljubuskog dobili za premlaćivanje suca????

- badblueboylivno
- Kontakt:
Sa igračima koje ima, i raspored koji se imao, morao je od 45 imati bar 40 bodova na kontu. Ne bih dao ruku u vatru da je najbolji izbor od trenera iz Livna. Ne zna motivirati igrače, kad odu vani, izgledaju ko pi*ke. Imaš dojam da se boje.
Za kazne tim igračima ne znam.

Za kazne tim igračima ne znam.
Hayley <3
Dobili su po 2 utakmice zabrane (jednu su već odradili protiv Kamešnice u zadnjem kolu)ŠB.TRN je napisao/la:Ovdje treba poostriti kazne igračima i klubovima da se svugdje moze normalno igrati.Zna li netko kolike su kazne divljaci iz Ljubuskog dobili za premlaćivanje suca????![]()
Daleko od toga da ne osuđujem tako ponašanje igrača Sloge, naravno da je to nepotrebno - ali čujem da je sudac te utakmice (Kupres - Sloga) Podrum dobio jedno pola godine suspenzije zbog turbo-pristranog suđenja domaćinu

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Ma koliko sam cuo Kupres su jos veci divljaci,e sad mozes zamisliti kakvi su!!!Ti ako pratis Slogu znas kakvo je dole suđenje,znaci gosti bi trebali svaku utakmicu izmlatiti suca???Ne ide to tako,al evo kod nas sve moze!!!

Nemamo sreće sa tim Kupresom, i prošle godine su nas polomili (a u uzvratu kod regularnog suđenja u Ljubuškom je bilo 1:1)...ŠB.TRN je napisao/la:Ma koliko sam cuo Kupres su jos veci divljaci,e sad mozes zamisliti kakvi su!!!Ti ako pratis Slogu znas kakvo je dole suđenje,znaci gosti bi trebali svaku utakmicu izmlatiti suca???Ne ide to tako,al evo kod nas sve moze!!!![]()
http://www.ljportal.com/arhiva/3698-fot ... -u-kupresu" onclick="window.open(this.href);return false;
Inače kad kreće drugi dio sezone?

Nas samo zanima 9. kolo i sraz Bigeste - Sloga ove utakmice do tada su samo pripremne

NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!
Hhahah sto ne spomeni da ste sucu htjeli razbiti auto na kraju utakmice.Ma ne zanima me,eto vas tamo,znamo svi kako to ide.Kad udarate vi nas,mi vama vratimo al dokle tako.To su najbolje osjetili Drinovci,kad odu u goste ljudi ih pobjede,a zadnjih pola sata izudaraju ko najvece neprijatelje.Tako je sa svim ekipama koje su kuci seljačke,da ih ne nabrajam zna se koje su!!! Sto je najgore,nit ce itko ispast nit ima itko želju za uci u ovaj rang natjecanja,čak neki govore da bi i odustali!!!

Sjednica Apelacione komisije NS FBiH održat će se u utorak 10.01.2012. godine sa početkom u 10:30 sati u prostorijama NS FBiH (Franca Lehara br.3). Tačka dnevnog reda Apelacione komisije bit će žalba NK "Kupres" na odluku Povjerenika za natjecanje Druge lige FBiH grupa Jug.
- slogauskoplje
- Kontakt:
ludilo nam je ligaGrdan je napisao/la:Sjednica Apelacione komisije NS FBiH održat će se u utorak 10.01.2012. godine sa početkom u 10:30 sati u prostorijama NS FBiH (Franca Lehara br.3). Tačka dnevnog reda Apelacione komisije bit će žalba NK "Kupres" na odluku Povjerenika za natjecanje Druge lige FBiH grupa Jug.

Sloga Uskoplje
Sjednica Apelacione komisije NS FBiH, koja se trebala održati danas 10.01.2012. godine, prolongirana i održat će se u srijedu 11.01.2012. godine u 10:30 sati (Franca Lehara br. 3). Tačka dnevnog reda Apelacione komisije bit će žalba NK "Kupres" na odluku Povjerenika za natjecanje Druge lige FBiH grupa Jug.slogauskoplje je napisao/la:ludilo nam je ligaGrdan je napisao/la:Sjednica Apelacione komisije NS FBiH održat će se u utorak 10.01.2012. godine sa početkom u 10:30 sati u prostorijama NS FBiH (Franca Lehara br.3). Tačka dnevnog reda Apelacione komisije bit će žalba NK "Kupres" na odluku Povjerenika za natjecanje Druge lige FBiH grupa Jug.
Troglav još nije stigao uplatiti savezu novu kovertu

kakva kuverta, momcad Kupres je definitvno nastuplila u neregularnom sastavu, to svi i sami znate!
- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
mućka se mućka
budite bar malo objektivni, ili je to problem?!

Sloga Uskoplje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nadam se da je sad uplaćeno savezu da ne bude ponovnog odgođanja sjednice
.

za utakmicu sa Slogom iskreno da kazem, neznam, ali ovo sa Kupresom, ovde nema govora o kupnji, prekrsaj Kupresa je ocit, i svi to znate, glupi su oni koji su bodove izgubili od njih! Budite VI malo objektivni!slogauskoplje je napisao/la:mućka se mućka![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.