Odgovori uz dio tvog posta....
Citajuci tvoj post svaki covjek koji nema dodira sa Bosnom, odnosno prosjecan navijac, reci ce da si u pravu. - VJERUJ MI DA SAM UPRAVU, JER SVAKI PUT DO SADA KAD JE NA ZUB UZETA UPRAVA BOSNE, NA KRAJU SU BILI UPRAVU
Meni je najsmjesniji onaj dio gdje filmasa spominjes kao nekog ko je obezbijedio da Bosna igra direktno u Ligi prvaka. Zelis nam reci da je njegov uticaj toliki u EHF-u, ma nemoj molim te. ZA TVOJU INFORMACIJU RK BOSNA JE ZAHVALJUJUCI MIRI PURIVATRI, SMAJI KARACICU I MARCUSU GLASERU, KAD JE REORGANIZOVANA LIGA SAMPIONA DOBILA 1 MJESTO DIREKTNO, TACNIJE PRVAK BiH
Tu se dobro nasmijem pa onda dodjem do ovog oko tjeranja igraca. Nije ih otjerao zato sto su imali ugovore, druga je stvar sto su u Bosni navikli tjerati prije isteka ugovora, pa sad dugovi dolaze na naplatu. JA OVJDE NE GOVORIM O TJERANJU U JEKU SEZONE, NEGO PRIJE POCETKA, JER KOLIKO ZNAM SIRCO, GOLIC, JASKIC SU BILI U KLUBU SEZONU PRIJE PIPETA, A DA NE KAZEM DA JE BOZOLJAC BIO NA PROBI, KAO I OVCINA I DA SU POTPISALI UGOVORE KAD JE PIPE DAO AMIN!
I tu se dobro nasmijem pa dodjem do ovog oko transfera Karacica i povratka Melica i Doborca. Ako pokusavas lagati, onda se daj malo potrudi. Karacic nije dosao jer je trebao vratiti Halilbegovica na evropsku scenu, pa i Hurema. Rekao onaj cije necu ime da spominjem jer jedan tekst u Avazu od prije neki dan je po tvom narucen od Pipeta. Kako jadno i bijedno, no nema veze, to dovoljno govori o tebi. Dobarac i povratak, koje nebuloze, no citiracu ti sadasnjeg selektora BiH da ti bude malo lakse: "Doborac je nas najbolji igrac, a kako mi kaze, 15 godina je u profesionalnom rukometu i jedna godina rada sa Pipetom vrijedila mu je vise od svih tih 15", rekao Marka nedavno. PITAJ MALO LJUDE OKO KLUBA (MISLIM NA PIPETOVE "JATAKE"

) ZASTO KARACIC NIJE DOSAO. HALILBEGOVIC NEMA NIKAKVE VEZE S TIM, A DOBORAC I NJEGOV KVALITET JE NEUPITAN, TAKODJER MARKINA IZJAVA JE NA MJESTU, A KOLIKO JE MJERODAVNA, PARDON ISTIITA U CJELOSTI, NE ZNAM. NJEMU JE UPRAVO TAJ O KOME TI PRICAS (IACE FINANSIJSKI NEOVISAN COVJEK, NE ZIVI KAO PIPE OD PROVIZIJE IGRACA) NUDIO DOBORCA A OVAJ ODMAHNUO GLAVOM.
Nenad, o njemu sam sve rekao u prethodnom postu. Radis sa covjekom koji te stvori i onda mu zabijes noz u ledja, o takvim ljudima ne treba raspravljati jer jednostavno nisu vrijedni toga.
DA LI JE MOZDA PIPE NJEMU ZABIO NOZ, PARDON, DA LI GA JE ZAVALIO KOD UPRAVE KLUBA REKAVSI KAKO OVAJ ODLAZI NA SVOJU ODGOVORNOST NA PUTOVANJA MIMO KLUBA I KASNIJE MU REKAO DA JE SLOBODAN I DA NE TREBA DOLAZITI
I ovo na kraju, u pravu si, mozda neki igraci ne zele raditi sa njim. Ne mozda, nego sigurno jer dobili su narednjene od onog koji je deset godina vodio klub koji nije izbacio niti jednog igraca, ciji skolu rukometa vodi profesionalni vozac i koji je otisao iz kluba jer mu nije dozvoljeno da sastavlja momcad i koji je na kraju krajeva klub ostavio u dugu oko milionceta. Na kraju krajeva, za sve je kriv Pipe i za propast najuspjesnijeg projekta. Jbt, pa fatak smo mi svi budale.[/quote]
RASPITAJ SE UNUTAR EKIPE KAKVA JE SITUACIJAA STO SE TICE SKOLE RUKOMETA OTIDJI POGLEDAJ RK ZELJEZNICAR (PONOVO FORMIRAN I IGRAJU SVA DJECA OD "SOFERA" KAKO GA ZOVES) CINI MI SE DA SU 2 NA TABELI U PRVOJ LIGI JUG I DA PRETENDUJU UCI U PREMIJER LIGU. ZAMISLI SVA DJECA KOJU PIPE NIJE HTIO PROBATI U I TIMU