NK Zvijezda Gradačac

magic
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la magic » 09 dec 2011, 19:23

astra1922 je napisao/la:dragan jovic uveliko trazi pojacanja zvijezdi u kontaktu je sa dva igraca slobode i sa jednim iz zrinjskog.ponudio im je svoje uslove stim da dodu sa slobodnim papirima.zelja su mu jos dva mlada i perspektivna igraca pa vidicemo sta ce od svega biti :)
Vlado Zadro iz Zrinjskog ?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 dec 2011, 19:30

magic je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:dragan jovic uveliko trazi pojacanja zvijezdi u kontaktu je sa dva igraca slobode i sa jednim iz zrinjskog.ponudio im je svoje uslove stim da dodu sa slobodnim papirima.zelja su mu jos dva mlada i perspektivna igraca pa vidicemo sta ce od svega biti :)
Vlado Zadro iz Zrinjskog ?
nista o imenima jos je rano sve se to moze izlizati bitno je da sef trazi igrace.a isto tako tri igraca su veoma blizu odlaska ako se realizuju transferi kasa zvijezde bi se mogla podosta napuniti
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 11 dec 2011, 23:33

sta ste se usutili.... njije valjda da se kod nas nista ne desava....

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 12 dec 2011, 11:47

Prema nezvaničnim informacijama igrač Zvijezde i Olimpijske reprezentacije Emir Haliliović je pred potpisam za srbijanski velikan FKPartizan.Svojim igrama nije ostao nezapažen i nije čudo sto su ga markirali iz ovog velikog kluba.Ovo je potvrda da ne moras biti u Zelji Ili Sarajevu da bi se negdje prodao.Drago mi je zbog njega i to mu je jos veća sansa da iz Partizana ode u neki jos veći europski klub.Vrijednost transfera je 800.000 EVRA.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 12 dec 2011, 11:54

zvjezdas je napisao/la:Prema nezvaničnim informacijama igrač Zvijezde i Olimpijske reprezentacije Emir Haliliović je pred potpisam za srbijanski velikan FKPartizan.Svojim igrama nije ostao nezapažen i nije čudo sto su ga markirali iz ovog velikog kluba.Ovo je potvrda da ne moras biti u Zelji Ili Sarajevu da bi se negdje prodao.Drago mi je zbog njega i to mu je jos veća sansa da iz Partizana ode u neki jos veći europski klub.Vrijednost transfera je 800.000 EVRA.
uhh to bi bila prava finacijska inekcija za Zvijezdu :)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 12 dec 2011, 11:55

zvjezdas je napisao/la:Prema nezvaničnim informacijama igrač Zvijezde i Olimpijske reprezentacije Emir Haliliović je pred potpisam za srbijanski velikan FKPartizan.Svojim igrama nije ostao nezapažen i nije čudo sto su ga markirali iz ovog velikog kluba.Ovo je potvrda da ne moras biti u Zelji Ili Sarajevu da bi se negdje prodao.Drago mi je zbog njega i to mu je jos veća sansa da iz Partizana ode u neki jos veći europski klub.Vrijednost transfera je 800.000 EVRA.
Ako je to istina, onda mozemo biti ponosni na Halila, a i nasu Zvijezdu.To bi bio jedan od najvecih transfera u PL svih vremena.Momak je zasluzio svojim igrama da dobije priliku da zaigra u jednom od evropskih klubova.Pogotovo me raduje cinjenica ako bude vec odlazio da ga Zvijezda nece prodati za kikiriki.To je znak da i nas klub cijene i postuju u okruzenju.Sa tim parama i parama koje bi trebali dobiti od sponzora, mozemo se nadati odličnoj ekipi sljedece sezone.SRETNO HALILE !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 12 dec 2011, 13:11

to bi bio jedan od najvećih ako ne i najvećih transfera u PL

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 dec 2011, 13:13

Samo sto od tog transfera nema nista.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 12 dec 2011, 13:22

Stvarno želim da svaki kvalitetan momak ode za milione,ali tolike pare ljudi šta vam je.Partizan za zvijezde ne daje tolike pare,a da daje za igrače iz naše lige.Momak ima kvalitet i sretno da mu bude ,ali ako dobijete 200 ooo km budite sretni.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 12 dec 2011, 14:40

bgm da se tu ne radi o jednoj nuli (0) manje.... ljudi da je mnogo mnogo je... cuj 800.000 eura pa mi nemamo toliki godišnji budzet ... gdje iskopa tu informaciju....

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 dec 2011, 14:50

vidicemo mislim da halil nemoze otici za tolike pare prvo se gleda njegova trenutna vrijednost po transfermarketu realna cijena je 200 000 eura po meni a sve preko bi bilo veliki podvig kako za njega tako i za zvijezdu.super bogami prica se i da je husic blizu odlaska 250 000 eura sve u svemu biti ce zanimljivo i dolasci igraca ce zavisiti od odlazaka :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 12 dec 2011, 15:24

astra1922 je napisao/la:vidicemo mislim da halil nemoze otici za tolike pare prvo se gleda njegova trenutna vrijednost po transfermarketu realna cijena je 200 000 eura po meni a sve preko bi bilo veliki podvig kako za njega tako i za zvijezdu.super bogami prica se i da je husic blizu odlaska 250 000 eura sve u svemu biti ce zanimljivo i dolasci igraca ce zavisiti od odlazaka :)
mani se ti transfermarketa... mislim da je to bogdom tako, niko sretni od mene... trebamo se malo vratit u realnost.... kad bi doobili upola manje kao sto tamo pise, mi bi bili na konju...

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 12 dec 2011, 21:39

Gavarić otisao,Halil već u odlasku.To su dva ponajbolja koja nećemo gledati u dresu voljenog kluba.Siguran sam da na tim pozicijama nećemo moći naći kvalitet koji smo imali, tako da na proljeće ćemo sigurno biti slabiji.Ne zelim navlačit crnjak,ali će biti puno teže osvajati bodove kako kod kuće tako i na strani.Ako dodamo sudijske lakrdije usmjerene protiv nas s razlogom trebamo strahovat.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 12 dec 2011, 22:09

zvjezdas je napisao/la:Gavarić otisao,Halil već u odlasku.To su dva ponajbolja koja nećemo gledati u dresu voljenog kluba.Siguran sam da na tim pozicijama nećemo moći naći kvalitet koji smo imali, tako da na proljeće ćemo sigurno biti slabiji.Ne zelim navlačit crnjak,ali će biti puno teže osvajati bodove kako kod kuće tako i na strani.Ako dodamo sudijske lakrdije usmjerene protiv nas s razlogom trebamo strahovat.
Ne brini , održat ćemo se bez problema u PL. Vidim da se Nurdo sa novim poslovnim partnerima iz Zotta pravo angažovali, naime rade već par dana bageri na uklanjanju brda iza DC zgrade i vidi se da je to ozbiljna investicija. Pored već sada bivše zgrade DC najvjerovatnije se gradi još jedna hala, znači bit će to jedan veliki industrijski pogon koji će biti najmoderniji u Europi. Zvijezda ovim dobija strateškog partnera u realizaciji svojih ciljeva, pored već Cimosa (za kojeg je zainteresovan VW) bit će u budućnosti jš jakih sponzora koji će ulagati u Zvijezdu. Kako sam načuo u pregovorima su sa još jednim jakim sponzorom.
Dragon Town

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 12 dec 2011, 23:01

zvjezdas je napisao/la:Gavarić otisao,Halil već u odlasku.To su dva ponajbolja koja nećemo gledati u dresu voljenog kluba.Siguran sam da na tim pozicijama nećemo moći naći kvalitet koji smo imali, tako da na proljeće ćemo sigurno biti slabiji.Ne zelim navlačit crnjak,ali će biti puno teže osvajati bodove kako kod kuće tako i na strani.Ako dodamo sudijske lakrdije usmjerene protiv nas s razlogom trebamo strahovat.
Trebala bi Zvijezda možda razmisliti o angažovanju Brčkalića, momak sigurno ide iz Omladinca, trenutno ima na stolu ponudu iz druge Češke lige ali uskoro se ženi a para u Češkoj nije neka. Posjeduje kvalitet, pokriva poziciju na kojoj je igrao Halilović. Nije skupa investicija a možda se isplati. Što se tiče zadnjeg veznog bilo bi dobro kad bi Jović probao bar mladog Muminovića iz Gradine. Gledao sam ga više puta i svaki put me iznenadio, pozitivno naravno

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 12 dec 2011, 23:29

Je li to Halilović odlazi? Gdje bi trebao ići?
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 13 dec 2011, 01:48

Future je napisao/la:Je li to Halilović odlazi? Gdje bi trebao ići?
Šuplja...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 13 dec 2011, 11:22

Halilović je potvrdio ono što sam sumnjao, kakvi odlasci, transferi i kurci palci, situacija je takva da slabo ko želi otići iz Zvijezde u današnje vrijeme kada mnogi klubovi "velikani" bankrotiraju ne samo kod nas već i vani

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 13 dec 2011, 12:48

insider je napisao/la:
Future je napisao/la:Je li to Halilović odlazi? Gdje bi trebao ići?
Šuplja...
Pretpostavljao sam da je tako.Hvala na odgovorima.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 13 dec 2011, 13:52

Ljudi Sabur znate sta je to ako ste nesto culi u kaficu ili na ulici nemorate odma trcat na internet i brukat se tu pusti ba neka prodje malo vremena pa cemo vidit ko gdje sta ;)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.