Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
nebitno ko je debitovao pod njegovom palicom, cinjenica je da je, uz smajlovica, najlosiji trener koji je vodio reprezentaciju . nije jos uvijek nista shvatio niti ce. treba zahvaliti ciri blazevicu sto je ostavio naspanovanu ekipu koja je naucila dobijati male utakmice, ono sto je pape uradio je neprihvatljivo.
nisu bosnje naucile na bolje......nek je nas , pa sta bude, jos legenda......nego sta je tu je.
nisu bosnje naucile na bolje......nek je nas , pa sta bude, jos legenda......nego sta je tu je.
Sent from my Commodore 64
- majestic24
- Kontakt:
Jel ostao susic???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Rezultati i pozicija na tabeli su ti koji pokazuju sta jeste i sta nije.nihco je napisao/la:nebitno ko je debitovao pod njegovom palicom, cinjenica je da je, uz smajlovica, najlosiji trener koji je vodio reprezentaciju . nije jos uvijek nista shvatio niti ce. treba zahvaliti ciri blazevicu sto je ostavio naspanovanu ekipu koja je naucila dobijati male utakmice, ono sto je pape uradio je neprihvatljivo.
Sa tvojim cinjenicama ocigledno je da to ti prvi nisi shvatio.Pola repke je drugacija nego Cirina,znaci opet nigdje veze.
I Smajlovic je bolji rezultat recimo imao od Hadzije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa jos nisi oprobao?E to onda objasnjava mnoge stvari o tebi.harishp je napisao/la:I ja bih jedno par milion eura pa da sta oprobam.malta071 je napisao/la:Nije i ne smije tema biti ciro ili Safet nego da li pruziti jos jednu sansu ovom drugom.
Po meni ne bi trebalo i radije bih gledao i nekog trenera iz nase lige, a da ne pricam o nekim provjerenim imenima, da se oproba nego opet istu patnju.
PS:moze se to i za manje para
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Hehehe, NIhco li Nihco y... te mish. Reprezentacija najbolje plasirana od postanka BiH, kvalifikacije zavrsene bolje nego ijedne od postanka nase nam BiH. Najvise bodova, najljepsa igra....cak smo cak smo jedno vrijeme u zadnjoj utakmici imali rezultat koji nas vodi na EP...sto nikada prije nije bio slucaj. E nihco, bas si zlocha.nihco je napisao/la:nebitno ko je debitovao pod njegovom palicom, cinjenica je da je, uz smajlovica, najlosiji trener koji je vodio reprezentaciju . nije jos uvijek nista shvatio niti ce. treba zahvaliti ciri blazevicu sto je ostavio naspanovanu ekipu koja je naucila dobijati male utakmice, ono sto je pape uradio je neprihvatljivo.
Ne nego objasnjava o tebi da ti je razmisljanje jednog dvanaestogodisnjaka.Cuj trenera iz nase lige, pa vec si ih imaomalta071 je napisao/la:Pa jos nisi oprobao?E to onda objasnjava mnoge stvari o tebi.harishp je napisao/la:I ja bih jedno par milion eura pa da sta oprobam.malta071 je napisao/la:Nije i ne smije tema biti ciro ili Safet nego da li pruziti jos jednu sansu ovom drugom.
Po meni ne bi trebalo i radije bih gledao i nekog trenera iz nase lige, a da ne pricam o nekim provjerenim imenima, da se oproba nego opet istu patnju.
PS:moze se to i za manje para

Za manje para se nemoze ni TO ni ono.Ili u prevodu koliko para toliko muzike.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zar je bilo lošijih od Mušovića?nihco je napisao/la:nebitno ko je debitovao pod njegovom palicom, cinjenica je da je, uz smajlovica, najlosiji trener koji je vodio reprezentaciju . nije jos uvijek nista shvatio niti ce. treba zahvaliti ciri blazevicu sto je ostavio naspanovanu ekipu koja je naucila dobijati male utakmice, ono sto je pape uradio je neprihvatljivo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Nakon smjene Mehe Kodre ne priznajem nijednog selektora BiH , ni ciru ni papeta .... jer su nezasluzeno dosli na tu poziciju medjutim kad bi Sergej Barbarez postao selektor to bi bio dan kad bi mi se vratila vjera u BH. Fudbal...
Kakav Hadzibegic taj bi usro i sefa i stanicu... Bajevic i Osim prejaki treneri isto bi napravili strasan pomak , al jednostavno Sergej mi je Idol i dan danas... Neki su zaboravili sta je on uradio za ovu repku i kakva je to ljudina samo se nasi neznaju oduziti kako treba!!!
SERGEJA za SELEKTORA!! Zasluzio je to...
Kakav Hadzibegic taj bi usro i sefa i stanicu... Bajevic i Osim prejaki treneri isto bi napravili strasan pomak , al jednostavno Sergej mi je Idol i dan danas... Neki su zaboravili sta je on uradio za ovu repku i kakva je to ljudina samo se nasi neznaju oduziti kako treba!!!
>>No body likes us but we dont care<<
pa ako je zasluzio jer je igrao za reprezentaciju onda imamo jos tonu bivsih igraca koji su zasluzili da budu selektori.
...
Smjesno ... dovesti covjeka koji ima 0 trenerskog iskustva, a pitanje je ima li licenu da vodi medjunarodne utakmice.D€LUX je napisao/la:Nakon smjene Mehe Kodre ne priznajem nijednog selektora BiH , ni ciru ni papeta .... jer su nezasluzeno dosli na tu poziciju medjutim kad bi Sergej Barbarez postao selektor to bi bio dan kad bi mi se vratila vjera u BH. Fudbal...
Istina je da je on dao puno za reprezentaciju i hvala mu na tome, ali zakljucivati da bi on napravio puno iz razloga sto je "idol"

Upravo tako !panties je napisao/la:pa ako je zasluzio jer je igrao za reprezentaciju onda imamo jos tonu bivsih igraca koji su zasluzili da budu selektori.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
tacno tako. evo, i zlatan bajramovic zavrsava za trenera...mogao je i on bit selektor. ipak je to zasluzio.Elegant je napisao/la:Smjesno ... dovesti covjeka koji ima 0 trenerskog iskustva, a pitanje je ima li licenu da vodi medjunarodne utakmice.
Istina je da je on dao puno za reprezentaciju i hvala mu na tome, ali zakljucivati da bi on napravio puno iz razloga sto je "idol"nacije je smjesno.
dajmo svima da se uce na reprezentaciji.
...
- BolanBolan
- Kontakt:
Ne bih ja rek'o da on i o čemu razmišlja! Jest frajer pegla, Tito dragi..."Ne, ne. Nemam nikakvih ponuda sa strane. Da budem iskren, sada i ne razmišljam o ponudama i poslu", dodao je aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- majestic24
- Kontakt:
Laze ovaj Susic sve Bgm...ceka samo da ga neko zovne iz Francuske da ide na klupu nekog kluba a onda ce kasnije pricati kako je savez kriv i bla,bla,bla
Ja sam za Amara Osima da ga postave na mjesto selektora
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
panties je napisao/la:tacno tako. evo, i zlatan bajramovic zavrsava za trenera...mogao je i on bit selektor. ipak je to zasluzio.Elegant je napisao/la:Smjesno ... dovesti covjeka koji ima 0 trenerskog iskustva, a pitanje je ima li licenu da vodi medjunarodne utakmice.
Istina je da je on dao puno za reprezentaciju i hvala mu na tome, ali zakljucivati da bi on napravio puno iz razloga sto je "idol"nacije je smjesno.
dajmo svima da se uce na reprezentaciji.

“You talkin’ to me?”
Samo cu reci jednu stvar ovo je repka koja ima najbolji tim ikada! I smijesno je da je vodi selektor kao sto je pape,svaka cast sve ok ali brate idi bolan pomozi nam,spasi me ove tuge kad god te vidim na klupi u onim naocalama i legea jakni! Relano ovakvu repku bi mogao voditi bilo koji nas sturcnjak i doci do baraza! I obrukati se protvi Portugala! Samo jos nesto, imao sam neku srecu bio sam Norveska-Portugal(Onakva Norveska je demolirala Portugal) mi smo za norvezane vele sila hejjjj a oni ih razvale! Drugo Ciprani im uvale 4 komada,ko je gledo Danska -Portugal vidio je da su ih danci isto tako demolirali sa nekom prosjecnom repkom.A mi ? Dovedemo ih na onu nasu livadu,unistimo svjesno teren kako bi sebi olaksali(ne znam da li smo) i jos uvijek se sjecam kako pepe i onaj bruno alves nisu 2 pasa dole razmjenili nego odma nabijaju prvi kontakt,a mi ko p*** odigramo ne napadnemo i onda fol bolje 0 0 idemo u protugal da se nadigravamo vako nako,LJUDI NAS UBIJU! I ko je sve kriv za to ??? Igraci sigurno nisu i moje misljenje,dakle moje je! PAPE ODLAZI SPASI NAS OVE MUKE PUSTI DA IDEMO SA PRVOG MJESTA U BRAZIL PA SE TAMO NADIGRAVAMO!
Šta misliš da brku postavimo, možda je bolji ?!nanek je napisao/la: PAPE ODLAZI SPASI NAS OVE MUKE PUSTI DA IDEMO SA PRVOG MJESTA U BRAZIL PA SE TAMO NADIGRAVAMO!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kad god vidim da neko predlozi Brkana od srca se nasmijem, djecem 

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Imam isti osjecaj. Sta on toliko ima sredjivat? Nije mafijas, pa da zavrsava poslove mjesec i vise. I mislim da ima odgovornost prema savezu i javnosti da se odluci sto brze. A moram opet rec da je nevjerovatno ako niko nije ni popricao sa Bajevicem koji je konacno slobodan i u pravim godinama za selektorsku poziciju. Evo glava da bi nas odveo na SP iz prvog pokusaja. A Susic se ponasa kao da je on napravio neki ogroman uspjeh pa da sam bira kad i kako ce nastavit, a istina je da smo dozivjeli debakl kakav se rijetko vidja u tako vaznim utakmicama. Razumjem da mu je Ivica Osim prijatelj, ali ne moze Osim bit tako blag prema njemu da ga ceka koliko on hoce. Mora se znat neki red.majestic24 je napisao/la:Laze ovaj Susic sve Bgm...ceka samo da ga neko zovne iz Francuske da ide na klupu nekog kluba a onda ce kasnije pricati kako je savez kriv i bla,bla,bla
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Što? Teško ti zamislit' kako vi pitari u transu nakon pobjede nad Grčkom svi u jednom glasu uzvikujete ''Amar Amar Osim Osim''!!Hordas Doboj je napisao/la:Kad god vidim da neko predlozi Brkana od srca se nasmijem, djecem

Šalu na stranu, ne bih volio da Amar bude selektor baš zbog ovakvih pojedinaca, jer bi poslije dva kriva dodavanja bilo spominjanja cijele uže i šire familije Osim, a i ne bih da Željo ispašta. Po meni bi idealan odabir sada bio Bajević. Čovjek je stručan, ima iskustva, a i zbog grupe u kojoj se nalazimo bi bio idealan jer poznaje Grčku u bocu.
E moj druze,kad govoris o najtrofejnijem treneru BIH ustaniGunnerS je napisao/la:Šta misliš da brku postavimo, možda je bolji ?!nanek je napisao/la: PAPE ODLAZI SPASI NAS OVE MUKE PUSTI DA IDEMO SA PRVOG MJESTA U BRAZIL PA SE TAMO NADIGRAVAMO!

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], nebeskasila i 24 gosta.