NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA season 2011-2012
Ovo Perkins 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
The Rockets are close to signing Marc Gasol to a max contract offer sheet worth $55 million over four seasons
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- majestic24
- Kontakt:
Nece Marc nikuda 100% jer svaku ponudu ce Memphis 100% izjednaciti i ovaj ce ostatiadriano_leite je napisao/la:The Rockets are close to signing Marc Gasol to a max contract offer sheet worth $55 million over four seasons.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tako su rekli,ali ne bih se bas kladio da ce i mecirati bas svaku ponudu.....Ova je vec velika i ako nju meciraju,oni su lock bar 3 god sa istim timom....majestic24 je napisao/la:Nece Marc nikuda 100% jer svaku ponudu ce Memphis 100% izjednaciti i ovaj ce ostatiadriano_leite je napisao/la:The Rockets are close to signing Marc Gasol to a max contract offer sheet worth $55 million over four seasons.
kakva je ovo prica da bi CP3 mogo zavrsiti i u Clippersima
Thomas Müller - Fußballgott
- Donnie Darko
- Kontakt:
oni su u loku sa istim timom mecirali ponudu za njega ili ne.NEZALAGANJE je napisao/la:Tako su rekli,ali ne bih se bas kladio da ce i mecirati bas svaku ponudu.....Ova je vec velika i ako nju meciraju,oni su lock bar 3 god sa istim timom....majestic24 je napisao/la:Nece Marc nikuda 100% jer svaku ponudu ce Memphis 100% izjednaciti i ovaj ce ostatiadriano_leite je napisao/la:The Rockets are close to signing Marc Gasol to a max contract offer sheet worth $55 million over four seasons.
Indiana potpisala Davida Westa, odlicno pojacanje na cetvorci
Colison
onaj iz san antonia, zaboravio sam ime
granger
west
hibert
mogli bi ugrozitu atlantu na cetvrtom mjestu istoka
Colison
granger
west
hibert
nema potpisa
zar nije trebao potpisat za boston u sign & tradeu?Admir_Sa je napisao/la:Indiana potpisala Davida Westa, odlicno pojacanje na cetvorci
Colison
granger
west
hibert
sa sportklub straniceManijac18 je napisao/la:zar nije trebao potpisat za boston u sign & tradeu?Admir_Sa je napisao/la:Indiana potpisala Davida Westa, odlicno pojacanje na cetvorci
Colison
granger
west
hibert
11-12-2011 21:30 Napisao: M. M. Posle osam godina provedenih u Nju orleandu Dejvid Vest je konačno promenio sredinu. Tridesetjednogodišnji odlični krilni košarkaš je dogovorio saradnju na dve sezone sa Indijanom vrednu 20 miliona dolara.
Vest je 2003. bio 18. pik Nju Orleansa na draftu, a upisao je i dva učešća na NBA Ol-star meču (2008, 2009), a u Indijanapolis se preselio kao slobodan agent.
Košarkaš koji je studirao na Ksavijer univerzitetu je u NBA ligi odigrao 530 utakmica sa prosečnim učinkom od 16.4 poena, 7.3 skokova i dve asistencije.
Minule sezone Vest je imao prosek od 18.9 poena, 7.6 skokova i 2.3 asistencije u 70 utakmica.
nema potpisa
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Donnie Je li to pitanje ili konstatacija?
- Donnie Darko
- Kontakt:
paul george ce startat na dvici, hill ce vjerovatno i dalje biti sesti covjek.
@nezalaganje, konstatacija
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Indiana potpisala Davida Westa, odlicno pojacanje na cetvorci
Colison
granger
west
hibert
prije će rush biti starter nego hill
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
E onda njihov menadzment misli da imaju sampionski tim sa njimDonnie Darko je napisao/la:paul george ce startat na dvici, hill ce vjerovatno i dalje biti sesti covjek.
Nisu daleko od toga.Sa zdravim Gayom bi prošle godine dobili OKC,a onda s Mavsima ko zna šta bi biloNEZALAGANJE je napisao/la:E onda njihov menadzment misli da imaju sampionski tim sa njimDonnie Darko je napisao/la:paul george ce startat na dvici, hill ce vjerovatno i dalje biti sesti covjek.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- adriano_leite
- Kontakt:
Memphis je rekao kako ce mecirati SKORO svaku ponudu, ali ovako ako mu das max ugovor, imas Gaya cini mi se sa max ugovorom, imas onog malog playa Conleya sa cini mi se 8 miliona po sezoni, imas Zacha sa cini mi se 15 16 miliona ugovorom, imas O.J. kojem istice ugovor, tako da bi oni mogli biti u gabuli. Ja vidim sign and trade izmedju Rocketsa i Memphisa, a ko zna, ako LAL zeli da se rijesi Paua, moguce da dva brata zaigraju u istom timu. Vjerovatno je to zelja Rocketsa, jer sigurno oni ako mogu se nositi sa tolikim ugovorom Marca, mogu i sa ugovorom Nenea, tako da mislim da im je na umu staviti bracu u isti tim. Mala sansa je za bracu Gasol u istom timu, ne znam zasto, ali ja vidim tu sansu da odu u isti tim.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Slusam eyengin intervju, sad su svi najebali u ligi, eyenga naucio engleski, prosle godine lik igrao nije znao jezika pola akcija nije znao hahahahahhahaha. Ocekujem napredak od njega ove sezone.
Edit: slusam takodjer Scotta, kaze Eyenga je napredovao, te da je narastao, prosle sezone je bio 6'5 (196 cm) a sada je 6'7 (201 cm), nadam se da ce narasti jos 3 inca pa da nam igra centra hahahahhahahahhahahahahahahhahaha.
Edit: slusam takodjer Scotta, kaze Eyenga je napredovao, te da je narastao, prosle sezone je bio 6'5 (196 cm) a sada je 6'7 (201 cm), nadam se da ce narasti jos 3 inca pa da nam igra centra hahahahhahahahhahahahahahahhahaha.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Budimo realni Terry, Marion i Chandler nisu vrhunski igraci, to su dobri igraci ali ne igraci svijetske klase o kojima ja pricam. Dallas je osvojio titulu zato sto je Dirk odigrao na strasnom nivou, citava ekipa im je bila u formi tokom PO, i tako se titula moze osvojiti, nekazem da je potrebno imati nekoliko zvijezda u timu za titulu. Mada su sanse znatno povecane kad imas 2-3 igraca vrhunskog kalibra.Thecoldfear je napisao/la:Naravno da je moguce Dallas je to ucinio sa super petorkom Kidd,Terry,Marion,Nowitzki,Chandler + odlicna klupa i zato su osvojili titulu. Ove sezone izgledaju jos jaci a imaju sanse da potpisu Dalemberta na 1 godinu 9 milionaBalon je napisao/la:Pa jbg dema negdje moraju biti "rupe", evo Miami je u prosloj sezoni imao dvije rupe na 5 i na 1 pa su zamalo osvojili titulu jer su taj manjak nadoknadili Jamesom, Wade-om i Bosh-om donekle, skoro pa nemoguce je sastaviti ekipu sa vrhunskim igracima na svim pozicijama, zato i postoji salary cap.
U pravu si AKO se zaista desi takav rasplet situacije ali ja bi prvo sacekao kako ce nam ekipa na kraju izgledati, neznamo ni ja ni ti sta Kupchak tacno planira, ja cisto sumnjam u to da je Odom samo nako dat Dallasu skoro nizasta.adriano_leite je napisao/la:Fazon je ako vi ne dovedete i Howarda i Paula, imat cete tri rupe u timu, imat cete samo Bryanta i Howarda (Paula), a sta bez Gasola, sta ce Blake, Walton, Metta, sve rupa do rupe.Balon je napisao/la:Pa jbg dema negdje moraju biti "rupe", evo Miami je u prosloj sezoni imao dvije rupe na 5 i na 1 pa su zamalo osvojili titulu jer su taj manjak nadoknadili Jamesom i Wade-om i Bosh-om donekle, skoro pa nemoguce je sastaviti ekipu sa vrhunskim igracima na svim pozicijama, zato i postoji salary cap.
Veliko pitanje je sta je alternativa? Cekati da Gasol, Odom i Kobe skroz ostare i onda krenuti od nule sa rovitim Bynumom?dema je napisao/la:Jeli tebi dovoljno da ti Lakersi zamalo osvoje titulu.Jeli ti mislis da ovi potezi uprave tebi ulijevaju neki put kojim zele ic Lakersi.Uostalom Kobe i Howard ili Kobe i Paul nisu trojka nego dvojka jeli moguce sa 2 igraca uzet titulu.Balon je napisao/la:Pa jbg dema negdje moraju biti "rupe", evo Miami je u prosloj sezoni imao dvije rupe na 5 i na 1 pa su zamalo osvojili titulu jer su taj manjak nadoknadili Jamesom i Wade-om i Bosh-om donekle, skoro pa nemoguce je sastaviti ekipu sa vrhunskim igracima na svim pozicijama, zato i postoji salary cap.
Ako dodje Dwight Howard osigurali smo sebi novog superstara za sljedecih 6-7 godina, samim tim ce u tom vremenu Lakersi ponovo biti aktraktivna destinacija za ostale zvijezde ove lige. I da ostanemo samo na Howardu i Bryantu opet nebi bilo toliko lose, i dva igraca mogu napraviti dar mar ako sve funkcionise kako treba. Pa necemo sa Caracterom igrati na 4 ako Gasol ode sta vam je, pa valjda ce se dovesti neko. Vidjet cemo sta Kupchak sprema u svemu ovome.
Terry, Marion i Chandler. Itekako vrhunski! Marion, mozda ne danas. A, to da je Dirk odigrao strasno, nije bas. Upravo Terry, Peđa, Marion... su u seriji protiv Miami-ja, ali i prije vukli ekipu svojim ludim igrama. U onoj odlucujucoj u Miami-ju Dirka nije bilo, uz porazan procenat prvo poluvrijeme. Kasnije se popravio, al on nije donio titulu Dallasu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.