Dobro dobro jastaBoske je napisao/la:Jelde valja?Lovac je napisao/la:hihihiihBoske je napisao/la:Ciro, Ciro,
moj te diro !!!!!
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dobro dobro jastaBoske je napisao/la:Jelde valja?Lovac je napisao/la:hihihiihBoske je napisao/la:Ciro, Ciro,
moj te diro !!!!!
![]()
valja majkemiBoske je napisao/la:Jelde valja?Lovac je napisao/la:hihihiihBoske je napisao/la:Ciro, Ciro,
moj te diro !!!!!
![]()
Ma da mi je samo znati kako sad dosta vas bajica trazi nazad a 99% raje je trazilo da taj bajic nestane zauvjek iz repke zbog nekvaliteta i sad kad ga vise ne poziva sad bi ga nazad a ljudi moji , pa kako to?batva tz je napisao/la:e raja izgleda opet da menadzeri kolo vode,evo citam pozvan torlak,pozvan tripic,cast momcima,ali sta je sa grlicem,sta je sa bajicem,jahicem,ramovicem,zar ne bi oni trebali imati prednost u reprezentaciji u odnosu na neke torlake i tripice e boze svasta
Ma i ja ga isto nikad nisam gotivio..samko74 je napisao/la:Ma da mi je samo znati kako sad dosta vas bajica trazi nazad a 99% raje je trazilo da taj bajic nestane zauvjek iz repke zbog nekvaliteta i sad kad ga vise ne poziva sad bi ga nazad a ljudi moji , pa kako to?batva tz je napisao/la:e raja izgleda opet da menadzeri kolo vode,evo citam pozvan torlak,pozvan tripic,cast momcima,ali sta je sa grlicem,sta je sa bajicem,jahicem,ramovicem,zar ne bi oni trebali imati prednost u reprezentaciji u odnosu na neke torlake i tripice e boze svasta
U pravu si ako se radi o mladjim igracima od 21-22 godine.ovi stariji da su ista valjali ve bi igrali negdje na strani pa barem u slovackoj ili bugarskoj.ochaMO je napisao/la:podrzajem to sto CIRO daje sansu igracima iz nase lige.Ima tu dobrih igraca sigurno a pogotovu stopera.Svi nasi reprezentativci su nekad igrali u PL. Sta je tu problem ja neznam?
on je show-man i nista vise...zna motivisati igrace, po meni on o taktici nema dvije ciste..mozete govoriti koliko hocete "trener nad trenerima" ali to je ziva glupost..lahko je napraviti dobar uspjeh kad imas igrace u ekipi poput sukera, prosineckog, bobana, boksica, itd... to su sve igraci sto su prosli skolu stare juge..on od njih nije napravio igrace..nego ih samo poredo...a to bi garant i jedan meho kodro uspjeo..garant cak i puno puno vise od toga..ali sta je tu je..covjeku se nije dala prilika da se pokaze! bolje ubaciti show-mana da napali raju i da srijedi situacijuochaMO je napisao/la:ne podrzajem ciru u taktici.nesmijemo dozvoliti da se branimo,gdje nemamo igrace za odbranu.To nam je i turska dokazala koja je u odbrani isto kao mi.Prosli smo njihovu odbranu 10 puta sigurno al nismo uspjeli do kraja.Fali nam efikasnost i iskustvo koje cemo sigurno nadoknaditi u ovim kvalifikacijama.
Zato sto od losih ima jos gori koji se trenutno nalaze u repcisamko74 je napisao/la:Ma da mi je samo znati kako sad dosta vas bajica trazi nazad a 99% raje je trazilo da taj bajic nestane zauvjek iz repke zbog nekvaliteta i sad kad ga vise ne poziva sad bi ga nazad a ljudi moji , pa kako to?batva tz je napisao/la:e raja izgleda opet da menadzeri kolo vode,evo citam pozvan torlak,pozvan tripic,cast momcima,ali sta je sa grlicem,sta je sa bajicem,jahicem,ramovicem,zar ne bi oni trebali imati prednost u reprezentaciji u odnosu na neke torlake i tripice e boze svasta
e onda nismo trebali govoriti da Bajic ne valja , nego nek ga cuva sa strane za nedaj boze.sukisp je napisao/la:Zato sto od losih ima jos gori koji se trenutno nalaze u repcisamko74 je napisao/la:Ma da mi je samo znati kako sad dosta vas bajica trazi nazad a 99% raje je trazilo da taj bajic nestane zauvjek iz repke zbog nekvaliteta i sad kad ga vise ne poziva sad bi ga nazad a ljudi moji , pa kako to?batva tz je napisao/la:e raja izgleda opet da menadzeri kolo vode,evo citam pozvan torlak,pozvan tripic,cast momcima,ali sta je sa grlicem,sta je sa bajicem,jahicem,ramovicem,zar ne bi oni trebali imati prednost u reprezentaciji u odnosu na neke torlake i tripice e boze svasta
Pa mislis li ti stvarno da on slusa tudze savjete?? daj bogati..kao sto je neko vec napisao, on je cirkusant..poslao pjanica da se zagrije da bih zamazao oci publici a i sto smo vec vodili 3:0! Mislis da bi to uradio da nije utakmica vec bila rjesenaGunnerS je napisao/la:Joj, kralj od čovjeka. Ono kada publika zatraži od njega Pjanića a on ga posla na zagrijavanje odmah. Pa, mislim, malo bi trenera poslušalo publiku. Zbog toga mi je drag, što je čovjek koji voli slušati tuđe savjete... Svaka čast Ćiro, nadam se da češ se i ti odmoriti malo od nasTreba ti to sigurno, pa se vidimo u martu nadam se dobrim rezultatima
ako jos jednom procitas sta sam napisao skontaces mozda sta sam htjeo stim reci..nevazno je sad za tu situaciju pjanic/spahic/vasilic nego se radi u tome sto je on takva karika..imao je rezultat i naravno da se onda moze proseravati stim da odmah na bauk navijaca posalje pjanica da se zagrijaje..bas iz tog razloga da bi skupljao plus-poene kod publike...a da je se gubilo i raja trazila nekog igraca sto je na klupi a kojeg ciru ni u snu nebi ubacio, onda bi sigurno **** mater svima redom! a pjanic mu nije bio ni u snu, jer je bio vec poslao ibricica da se zagrijaje a mali pjanic je trebao da ostane na klupi da se ucrvaGunnerS je napisao/la:Jarane, razlog zbog kojeg Pjanić nije ušao u igru je to da je se Emir Spahić žalio da ne može više nastaviti jer je i onako igrao povrijeđen. I po tebi je trebao ostaviti 2 u odbrani i ubaciti Pjanića ?! Molim te, gledaj realno, ja ne govorim da je on svetac, samo govorim da je car što zna kako sa publiko, sa ljudima koji se raduju rezlutatima ove reprezentacije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.