Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

fk zeljeznicar
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la fk zeljeznicar » 21 avg 2009, 11:34

otkud mu hrgović retardirani, a mujdzu je ostavio svojim hrvatim, ma ja šta će nama, koji je bilmez od čovjeka, pravi balo, kad on i uške zabale znaš da se nešta muti

emir_

Post Postao/la emir_ » 21 avg 2009, 11:34

am333 je napisao/la:E ovako sad malo za ovu prvu tekmu. Ja tražio info al niko izgleda ne vozi za Armeniju i izgleda da čak naš savez nije ni tražio karte tako da od tog puta nema ništa.

E sad je offtopic .
Estonija ide **** busom za 400KM al brat bratu to je 48 sati u jednom pravcu i leđa ostaviti utom busu a Centotrans će imati čarter let al nema još info o cijeni.
http://www.centrotours.ba/loc/default.wbsp
http://www.****.ba/

Eto čisto da znate.
Ja lično bih volio da je bila Armenija jer iskreno se nadam da Estonija što se tiče baraža može biti utakmica revijalnog karaktera :)
Puno je važnija pobjeda protiv estonije pošto se protiv nje nece brisatri bodovi a bodovi protiv armenije se na kraju brisu... s tooga ...
4-IN-A-ROW

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 21 avg 2009, 11:35

Hrgovic. :evil: :twisted:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 avg 2009, 11:35

Pe der dokazao da je veliki lazov kad je objavio imena igraca na koje racuna za Armeniju i Tursku. Prosle sedmice govorio nece vise zvati Damjanovica, i da ulazi na teren i govori drugim igracima da zamjene pozicije i ako mu to Ciro nije rekao, i opet se lik nadje na spisku. Cudi me sto nije pozvao Torlaka i Cocalica umjaesto Damjanovica i Hrgovica jer momci igraju redovono u svojim klubovima i mogli bi pomoci gdje najvise skripi, a to je treci stoper.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 21 avg 2009, 11:36

sencho je napisao/la:Evo Hrge :roll: Nije ni jedan poziv dobio dok je u Dinamu igrao i cim je presao u Furth eto poziva....kakva li je fora tu u pitanju! Imamo mi boljih igraca po Ceskoj i dijece koja igraju na lijevom beku (krilu) od PROPALOG Hrgovica!
Jos kada se sjetim kako se sa Ibricicem htio tuci na dvoranskom prvenstvu samar bi mu spuco!

Usput gdje je Ramovic iz Tromsa....momak brani boli glava!
Ma Hrgovic moze biti od koristi i covjek je igrao uvjek posteno za Repku, a sta ce mi sad Ramovic kad imamo Kenu i Asmira, trebao je ga prije pozvati al **** morao je se Nurkovic prodati, ali mislim sa ovom dvojicom smo osigurani u slijedecim godinama sto se tice Golmana
Tracy McGrady!!!

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 21 avg 2009, 11:43

A evo Supic ima na spisku, bilo mi je malo cudno zasto ga nema ali to znaci automaski da jedan od ova dva nece doci
Tracy McGrady!!!

Zvijer10
Kontakt:

Post Postao/la Zvijer10 » 21 avg 2009, 11:44

Ma koji ce mu qurac Hrgovic sada. To ce unistit atmosferu. Mogu vec zamislit sta ce biti kada se sretne sa Senijadom.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 21 avg 2009, 11:48

Dajte ljudi sta ste se nakacili na Hrgovića, izgleda neki zaboravili da je on za repku igrao neke velike utakmice u prošlosti kao i to da je dolazio na svaki poziv bez ustrucavanja kada smo igrali protiv najslabijih repki. Ono što je mene iznenadilo je pozivanje Hasagića a čovjek ne može braniti :roll: čudno, samo toliko.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 avg 2009, 11:48

Neka je pozvao Hrgovica, Hrgovic je sigurno dobar igrac, a odlicne partije je uvijek pruzao za reprezentaciju. Dobro je sto je pozvao Hrgovica i iz razloga sto ce sada Salihovic igrati u veznom redu jer vjerovatno ce Hrgovica staviti na lijevog beka ( ako zadovolji CIru na treninzima ).
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 21 avg 2009, 11:50

amir je napisao/la:Neka je pozvao Hrgovica, Hrgovic je sigurno dobar igrac, a odlicne partije je uvijek pruzao za reprezentaciju. Dobro je sto je pozvao Hrgovica i iz razloga sto ce sada Salihovic igrati u veznom redu jer vjerovatno ce Hrgovica staviti na lijevog beka ( ako zadovolji CIru na treninzima ).
Odlicne partije pruzao....

Nisi gledao u Sarajevu protiv Hrvatske kako je igrao? :ugeek:

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 21 avg 2009, 11:53

Edo_77 je napisao/la:
amir je napisao/la:Neka je pozvao Hrgovica, Hrgovic je sigurno dobar igrac, a odlicne partije je uvijek pruzao za reprezentaciju. Dobro je sto je pozvao Hrgovica i iz razloga sto ce sada Salihovic igrati u veznom redu jer vjerovatno ce Hrgovica staviti na lijevog beka ( ako zadovolji CIru na treninzima ).

Pa nije bio losiji od ostalih, ja mislim da je tebi trn u oki ona njegova izjava posle tekme :roll: a ne njegova igra u toj Prijateljskoj tekmi
Tracy McGrady!!!

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 21 avg 2009, 11:56

Edo_Majka je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:

Pa nije bio losiji od ostalih, ja mislim da je tebi trn u oki ona njegova izjava posle tekme :roll: a ne njegova igra u toj Prijateljskoj tekmi
Da to je jedan trn od stotinu ukupno...Pogledaj kako lopta leti preko cijelog terena a on nece da ide na nju nego uziva kako Srna postize gol...

Ako ti vjerujes da bi Hrgovic dao sve od sebe u evt. baraz mecu protiv Hrvatske onda nemamo sta pricati.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 21 avg 2009, 11:56

deni_m1312 je napisao/la:a gdje sad igra Hrgovic??
jesam li naslutio il sta?! :D
neka ga je pozvao,trebao je i prije.Pouzdan,lijevi bok,napokon salihovic moze na svoju poziciju u vezni red,mene su oci bolile gledajuci ga kao beka....uvijek je davao 100% za repku,mozda mu se ima ponesto i zamjeriti,al u sustini uvijek je davao 100% za repku injegovo iskustvo moze samo pomoci(sjetite se greske ibricica protiv bugarske,igre salihovica u sloveniji u odbrani,a da i ne pomisljam kakve bi sokove dozivljavali da je moro tu stavit pandzu,damjanovica,radeljica...)

good move ćiro!

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 21 avg 2009, 11:56

Mislim da je spisak odličan!!!
Također mislim da ovdje neki pojma nemaju o fudbalu,a javljaju se da kritikuju...
Kažete Merzić???Mislim da se taj već dokazivao,pa nije uspio...
Ali preko svega toga mogu preći,ali ne mogu da vjerujem da neko može reći da Ćiro ostavlja Mujdžu Hrvatima...Pa taj Mujdža je na klupi jadnog Freiburga...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 21 avg 2009, 11:57

deni_m1312 je napisao/la:a gdje sad igra Hrgovic??
hrgovic igra u Greuther Furth,..velik klub :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 21 avg 2009, 11:58

Dobro je više komentara, Mirko je trenutno standardan i zaslužuje poziv a to znači da ga nije zvao da se prodaje, uostallom neće biti u prvih 11. veći je problem Mravac koiji mjesecima nema kluba dok Damjanovicu respect za do sada ucinjeno u repki...
4-IN-A-ROW

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 21 avg 2009, 12:08

Sigurno da je spisak odlican, pozvao je sigurno najbolje sto imamo. Neka je pozvao i tog Begovica da vise vidimo tu vjecnu rezervu iz Porsmuta, pa dobro, neka ga tu ali ce i u repki biti rezerva, sto je i normalno. Mislim da ce ovako izgledati protiv Armenije:
-----------------------Supic-------------------
-----Spahic-----Nadarevic-----Jahic--------
----Vladavic--------------------Hrgovic------
----------------Rahimic----------------
----Pjanic--------------Salihovic----------
-------Dzeko-------Ibisevic----------
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 21 avg 2009, 12:12

Edo_77 je napisao/la: Ako ti vjerujes da bi Hrgovic dao sve od sebe u evt. baraz mecu protiv Hrvatske onda nemamo sta pricati.
To nisam rekao jer se nadam da necemo izvuci Hrvate jer bi nas tad Ciro licno unistio, nebi Hrgo ni imao prilike da nas on unisti :D

evo kako ce po mom misljenju Ciro igrati protiv Armenaca:
------------Begovic
--Pandza--Nadarevic----Spahic
Jahic------------------------------Hrgovic
------------Rahimic
Muratovic--------------Salihovic
------------Pjanic/Ibricic
-------------Dzeko

i to je pozitivno sto ce Salihovic konacno igrati u sredini terena gdje ce biti od velike korisit
Tracy McGrady!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 avg 2009, 12:12

Dobro ba pustite Hrgovica, ali moze li mi neko reci ko je sinoc gledao Sarajevo da li je Torlak zasluzio poziv. Ja sam bio na zapadu i cini mi se da je imao samo jednu gresku. Covjek je glavom izbio milion lopti i to ne napamet vec svaku ko da je rukom bacao. Kone se nije vidio, ustopo ga je, ovaj se nije posteno s loptom sastavio.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 21 avg 2009, 12:16

meni nije jasno kako ciro moze igrati sa 2 napadaca kad mu je u odbrani uvijek 5 igraca,gdje mu je sredina,npr.protiv belgije?!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.