4 komada veceras za pobedu Oly-a u Kerkyri.

Legenda ostaje legenda i kada je svi osporavaju.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Jos jedan vid osporavanja ucinka.DANTES je napisao/la:Ma daj @devile u bitnim tekmama ga nema. Npr. u LS je rezerva. Mada da vam se vrati on i Milijas, eto vas na prvom mjesto. Za nasu ligu su Carobnjaci
Koliko ono bese IBrahimovic nije dao gola u zavrsnici LP ?DANTES je napisao/la:Aha a sta cemo sa LS?
Pre toga,pre dolaska u Barcu,NIKADA.DANTES je napisao/la:Molim te ne uoporedjuj neuporedivo. Dao je 2 arsenalu u londonu 2010, ako te bas zanima.
A on postignu tri verovatno najbitnija gola u kvalifikacijama(bar smo mislili tako) i bio najbolji strelac sa tri gola.Vinko je napisao/la:Поста ? ",& $,$ ?,$ се о ? ¥ & је $ & " $," ". ? је он " то " ',? $ ? " % $ " га ? $ $ ".
& се ". $ ' & ' " $ / то је ?. ' " " ?,? ? $ % ' $ ? " """ ,с " """ " $ """ па ? " с """ не $ " на "," ' $ - се ? " то & " у " на $.Devil je napisao/la:A on postignu tri verovatno najbitnija gola u kvalifikacijama(bar smo mislili tako) i bio najbolji strelac sa tri gola.Vinko je napisao/la:Поста ? ",& $,$ ?,$ се о ? ¥ & је $ & " $," ". ? је он " то " ',? $ ? " % $ " га ? $ $ ".
" ?,? ' $ је " $ &,& " % ову ' $ $, $ ја ¥ " & " ".Devil je napisao/la:Lektore,sto se mene tice mozes reci i svrsio po faci Severnim Ircima i Estoncima boli me briga.Nije me profesor naucio,pa ne vidim i sto bi ti.![]()
Vidis spominjes kako nismo imali od Kezmana boljeg napadaca,a sta je sa Kezmanom,zar cemo njega posmatrati kao neki relevantni faktor.Jeste on bio igracina,ali pogledajmo skor,skoro isti kao u Pantelica(43/10),Kezman(49/17).
A Pantelic je i na SP dao gol za razliku od Kezmana koji je dobio crveni.
Daleko da je uvreda,ali lektorisati po forumu je u najmanju ruku smesno.Vinko je napisao/la:" ?,? ' $ је " $ &,& " % ову ' $ $, $ ја ¥ " & " ".Devil je napisao/la:Lektore,sto se mene tice mozes reci i svrsio po faci Severnim Ircima i Estoncima boli me briga.Nije me profesor naucio,pa ne vidim i sto bi ti.![]()
Vidis spominjes kako nismo imali od Kezmana boljeg napadaca,a sta je sa Kezmanom,zar cemo njega posmatrati kao neki relevantni faktor.Jeste on bio igracina,ali pogledajmo skor,skoro isti kao u Pantelica(43/10),Kezman(49/17).
A Pantelic je i na SP dao gol za razliku od Kezmana koji je dobio crveni.
% се ? ",за ? ¥, & нас је $ на СП у &, " " пута " ? $ " $ $ ' 3 / ? Европе. Уз то $ " је & " у $ ? $ ¥.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.