Ibrahim Sehic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zaslužuje li Ibrahim Šehić biti prvi golman reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 17 dec 2021, 15:37.

Da
7
78%
Ne
2
22%

Ukupno glasova: 9

baboitata
Kontakt:

Re: Ibrahim Sehic

Post Postao/la baboitata » 10 dec 2011, 04:52

Ako ga posluzi srece i sacuva se od povreda rjesili smo pitanje golmana za narednik 10-tak godina. Normalno da treba jedan period da bude rezerva Hasagicu i od majstora pofata jos nekih finesa. Mislim da cu se morati okrenuti menadzerstvu, decka sam "procitao" prije par godina pa posle Slovacke tvrdio da ce izrasti u jednog od najboljih golmana Evrope.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 10 dec 2011, 07:35

baboitata je napisao/la:Ako ga posluzi srece i sacuva se od povreda rjesili smo pitanje golmana za narednik 10-tak godina. Normalno da treba jedan period da bude rezerva Hasagicu i od majstora pofata jos nekih finesa. Mislim da cu se morati okrenuti menadzerstvu, decka sam "procitao" prije par godina pa posle Slovacke tvrdio da ce izrasti u jednog od najboljih golmana Evrope.
Zar smo se vec halalili od Begovica???

Boli ono protiv Portugala,ali :?:

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 10 dec 2011, 08:54

Jao ne mogu da vjerujem, neki ovdje jos uvijek misle da ova curica moze biti golman br.1 pored jednog Begovica :lol:
Moze ocam' na Play Stationu, kad sami pravite sastav.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 dec 2011, 10:26

thenaturalone je napisao/la:Jao ne mogu da vjerujem, neki ovdje jos uvijek misle da ova curica moze biti golman br.1 pored jednog Begovica :lol:
Moze ocam' na Play Stationu, kad sami pravite sastav.
Slabo je ko vjerovao da ce izgurati ovog Hakana sa gola pa i to je uspio,mlad je jos ima vremena za njega,ima hvala bogu jednu ozbiljnu dozu Sarajevskog fakinluka,ako je kao do sada bude koristio na dobro ce izaci!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 10 dec 2011, 11:37

Ako cemo iskreno, Seha je sjajan golman, al sumnjam da ce ikada izbaciti Begovica sa gola .
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 10 dec 2011, 11:40

Nakon sto je otisao u Tursku mislio sam da cemo ga u potpunosti zaboraviti i da ce "nestati", ali Sehic se izborio za mjesto prvog golmana u ekipi i gledao sam nekoliko pregleda, brano veoma dobro. Hasagic je vec pri kraju svoje reprezentativne karijere, Begovic ce biti prvi golman, ali Sehic ce sigurno dobijati priliku u nekim utakmicama. Seha samo tako nastavi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 10 dec 2011, 11:51

harebianconero je napisao/la:Ako cemo iskreno, Seha je sjajan golman, al sumnjam da ce ikada izbaciti Begovica sa gola .
d'oh.
baboitata je inace nesimpatizer begovica pa zato on tak prica....
...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 10 dec 2011, 12:11

Sehic obecava puno....Napreduje brzo... 8-)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 10 dec 2011, 18:31

Dobar je Sehic.
Evo i Buric brani vec 6-7 utakmica, primio samo 2 gola.
Odlicno za nas jer eto imamo tri mlada golmana. Begovic, Buric i Sehic. A i Keno je jos uvjek tu.

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 10 dec 2011, 18:40

soko je napisao/la:Dobar je Sehic.
Evo i Buric brani vec 6-7 utakmica, primio samo 2 gola.
Odlicno za nas jer eto imamo tri mlada golmana. Begovic, Buric i Sehic. A i Keno je jos uvjek tu.
Masala, masala...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 dec 2011, 18:55

harebianconero je napisao/la:Ako cemo iskreno, Seha je sjajan golman, al sumnjam da ce ikada izbaciti Begovica sa gola .
Sto prije to bolje,najiskrenije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 11 dec 2011, 15:00

http://www.hahasport.com/v-2/14/16/v-341660.html" onclick="window.open(this.href);return false;
eo link za mersin i sehica
...

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 dec 2011, 15:23

harishp je napisao/la:
kvalitetom nece nikada biti ni blizu begovica, tako da ne hvala.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 dec 2011, 17:20

jasmin10 je napisao/la:
harishp je napisao/la:

po cemu to nece biti i zasto?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 11 dec 2011, 17:36

harishp je napisao/la:
harebianconero je napisao/la:

po cemu to nece biti i zasto?[/quote]
Zasto? Ti ko da si naivan. Zato sto smo mi Bosanci takvi; sto nas vise tuku po usima i ponizavaju, ucjenjuju - mi ih vise volimo. Eto vidis, fama se podigla oko toga Kanadjanina kao a je sam Lav Jasin vaskrsnuo, a covjek zulja klupu.
Ama jok gdje ce Sehic biti prvi golman, on se odazvao da popunjava rupe, da nabrzinu pravi papire...on je nash, a kako nashi mogu biti bolji od nas. Znam ja nas....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 dec 2011, 18:16

baboitata je napisao/la:
Zasto? Ti ko da si naivan. Zato sto smo mi Bosanci takvi; sto nas vise tuku po usima i ponizavaju, ucjenjuju - mi ih vise volimo. Eto vidis, fama se podigla oko toga Kanadjanina kao a je sam Lav Jasin vaskrsnuo, a covjek zulja klupu.
Ama jok gdje ce Sehic biti prvi golman, on se odazvao da popunjava rupe, da nabrzinu pravi papire...on je nash, a kako nashi mogu biti bolji od nas. Znam ja nas....
Mani se patetike. Ko je u boljoj formi i ko je bolji golman, on ce braniti taman da mu je konkurent zlatni ljiljan i narodni heroj iz rata. .

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 11 dec 2011, 18:30

calcio je napisao/la:
baboitata je napisao/la:
Mani se patetike. Ko je u boljoj formi i ko je bolji golman, on ce braniti taman da mu je konkurent zlatni ljiljan i narodni heroj iz rata. .
Upravo je to ono sto ja kazem i zasto se zalazem. Kako moze biti bolji golman neko koji je fasovo 20-tak komada u nekoliko utakmica (racunajuci i one koji su nam oduzeli svaku mogucnost da i pomislimo iznenaditi Portugal) od kojih su mnogi "kroz usi", te koji je izgubio mjestu cak i u svome klubu, u odnosu na onoga ko sa sumnjom bude ispracen u neku zemlju, a onda sa gola skine reprezentativca te zemlje i brani u fantasticnoj formi? Kako moze neko toliko budalast biti i apriori odbaciti svaku mogucnost da takav momak bude ispred ovoga gornjek skretnicara? Iako je nesumnjivo da je Keno ispred obojice, bar jos jedno vrijeme.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 dec 2011, 18:58

baboitata je napisao/la:
calcio je napisao/la:
baboitata je napisao/la:
Upravo je to ono sto ja kazem i zasto se zalazem. Kako moze biti bolji golman neko koji je fasovo 20-tak komada u nekoliko utakmica (racunajuci i one koji su nam oduzeli svaku mogucnost da i pomislimo iznenaditi Portugal) od kojih su mnogi "kroz usi", te koji je izgubio mjestu cak i u svome klubu, u odnosu na onoga ko sa sumnjom bude ispracen u neku zemlju, a onda sa gola skine reprezentativca te zemlje i brani u fantasticnoj formi? Kako moze neko toliko budalast biti i apriori odbaciti svaku mogucnost da takav momak bude ispred ovoga gornjek skretnicara? Iako je nesumnjivo da je Keno ispred obojice, bar jos jedno vrijeme.
Znas li ti ko su David James i Thomas Sorensen? Njih je Asmir ostavljao na klupi. A po tebi i jos nekima, nebi imao mjesta ni na golu Travnika... Providno. Jedite se ali on je dio reprezentacije svoje zemlje i bice jos dugo, dugo vremena. ;) Stoke ima dva dobra golmana i trener im nastoji dati minutazu. Do nedavno je Beg branio u PL a Sorensen u El. Sada kada su usli u samu zavrsnicu evropske lige odjednom Asmir tamo brani a Sorensen u PL. Kako sam cuo Sorensen uskoro treba da produzi ugovor pa je mozda i zbog toga. Uglavnom to nije zbog gresaka ili zbog nekvaliteta kao sto ti hoces da kazes.

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 11 dec 2011, 19:09

calcio:
Znas li ti ko su David James i Thomas Sorensen? Njih je Asmir ostavljao na klupi. A po tebi i jos nekima, nebi imao mjesta ni na golu Travnika... Providno. Jedite se ali on je dio reprezentacije svoje zemlje i bice jos dugo, dugo vremena. ;) Stoke ima dva dobra golmana i trener im nastoji dati minutazu. Do nedavno je Beg branio u PL a Sorensen u El. Sada kada su usli u samu zavrsnicu evropske lige odjednom Asmir tamo brani a Sorensen u PL. Kako sam cuo Sorensen uskoro treba da produzi ugovor pa je mozda i zbog toga. Uglavnom to nije zbog gresaka ili zbog nekvaliteta kao sto ti hoces da kazes.
Da, da...to je zbog evropske lige :mrgreen: zavrsnica je i Begovic je tamo potrebniji. Evropska liga je zvaka za ludaka, inace vecina timova tamo nastupa za rezervnom postavom, nesto slicno Engleskom kupu u ranim fazama. Kad smo vec kod "reprezentacije njegove zemlje" diskutabilno je sta se pod tim podrazumijeva kada je Begovic u pitanju dok se za Sehica zna da je prosao sve kategorije svoje Bosne i Hercegovine. I nije postavljao ultimatim svojoj zemlji (to se NIKADA ne radi), da mora biti prvi, drugi, treci...vec ja trceci otisao da sredjuje papire da bi sprletom okolnosti vec sledeci dan branio...I to kako branio! Znaci nije da domaci (pa makar kako ti reci bio i zlatni ljiljan) mora dobiti prednost UVIJEK, ali svakako da je MORA dobiti ako mu konkurent prima 5-6 ko od sale i jos uz to zulja klupu, a on briljira. Jasna logika osim za hajvane.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 11 dec 2011, 19:26

baboitata je napisao/la:
calcio:
Da, da...to je zbog evropske lige :mrgreen: zavrsnica je i Begovic je tamo potrebniji. Evropska liga je zvaka za ludaka, inace vecina timova tamo nastupa za rezervnom postavom, nesto slicno Engleskom kupu u ranim fazama. Kad smo vec kod "reprezentacije njegove zemlje" diskutabilno je sta se pod tim podrazumijeva kada je Begovic u pitanju dok se za Sehica zna da je prosao sve kategorije svoje Bosne i Hercegovine. I nije postavljao ultimatim svojoj zemlji (to se NIKADA ne radi), da mora biti prvi, drugi, treci...vec ja trceci otisao da sredjuje papire da bi sprletom okolnosti vec sledeci dan branio...I to kako branio! Znaci nije da domaci (pa makar kako ti reci bio i zlatni ljiljan) mora dobiti prednost UVIJEK, ali svakako da je MORA dobiti ako mu konkurent prima 5-6 ko od sale i jos uz to zulja klupu, a on briljira. Jasna logika osim za hajvane.
Mozda je za United evropska liga zvaka za ludaka ali za Stoke je 16-finala najveci uspjeh u istoriji kluba. A osnovani su 1863. godine (sad sam vidio na wikipediji) ;)
Svi znamo sta ti smeta kod Begovica i ne znam zasto pokusavas zamaskirati sa tom pricom da nema kvaliteta, izgleda smijesno. Kako god da okrenes on je jedan od boljih golmana u najboljoj ligi na svijetu.
Ali opet kazem, to mu ne garantuje prvo mjesto u reprezentaciji. Imamo jos dobrih golmana i neka forma odlucuje ko ce braniti.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, torbica i 58 gostiju.