FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: ...

Post Postao/la samosarajvo » 11 dec 2011, 15:05

Iskren je napisao/la:Tuzno je ovo sto se radi Djeci FK SARAJEVO evo pocevsi od Ibre Hodzica do Amela Handzica,Campare i tako dalje.
Zar je jedan Haskic zasluzio nositi Bordo dres?! Hoce li se ikad vjernim i istinskim navijacima Fk SARAJEVO Otvoriti Oci,razbistriti mozak??? Po meni Bordo dres nezasluzuju Haskic,Dzafic,Suljic i na jednu ruku SESAR jer taj se lik uvijek buni kako napusta nas klub ako nije u prvih 11. Do kada "ucjenivanja" eno mu Sirokog pa nek krivudavo trckara i promasuje kljucne penale za nas tim !!!
Kolko si ti glu* to je za ne povjerovati.

Sve i jedan igrac koji igra trenutno u prvom timu je za klasu bolji od "nase djece" koja igraju na tim istim pozicijama a dobili su raskid nedavno.
Haskic? Sta fali njemu ? Zabio 6 golova u ligi, 2 u EL i jos 2 u kupu ja mislim.Ucinak sasvim solidan.
Sesar ? Dobro buni se, to treba sankcionisati i ne opravdavam to sekunde ali Sesar je ESSIEN i za Handzica i za Nuhica i za Cuku, sve nasa djeca (sem ovog zadnjeg).
Kad nasa djeca budu licila na nesto, kad budu znali igrati fudbal igrat ce u prvoj postavi.Prvi primjer nek ti bude Dupovac.Momak bio standardan na kraju prosle sezone, odigrao odlicno.Poceo isto dobro kod Pliseka ali je tu nazalost malo izgubio na samopouzdanju pa je preselio na klupu ali i dalje dobija priliku cesto i skoro uvjek dobro odradi posao.
Comor krpi poziciju i igra katastrofalno ali opet se vrati na drugu rijeci u ovom redu.KRPI!Sigran sam da bi bio dosta dobar u sredini i i dok to ne vidimo ne trebamo sudit o njegovom znanju na desnom beku.
Ibro Hodzic? Taj covjek nas je kosto rpolaza u polufinale kupa.Talasika golman.Nase dijete, voli Sarajevo i svaka mu cast na tome ali ja njega na golu nebi smjeo gledat a da me srcani ne opali.

Dakle, kad nasa djeca budu znala igrati fudbal, kao npr Skoro,Berberovic,Lede,Hame i kad budu davali 120% za svoj klub onda ce igrati u prvoj postavi i nece dobivat ispisnice.
Cao ;)

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 11 dec 2011, 15:15

samosarajvo je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Tuzno je ovo sto se radi Djeci FK SARAJEVO evo pocevsi od Ibre Hodzica do Amela Handzica,Campare i tako dalje.
Zar je jedan Haskic zasluzio nositi Bordo dres?! Hoce li se ikad vjernim i istinskim navijacima Fk SARAJEVO Otvoriti Oci,razbistriti mozak??? Po meni Bordo dres nezasluzuju Haskic,Dzafic,Suljic i na jednu ruku SESAR jer taj se lik uvijek buni kako napusta nas klub ako nije u prvih 11. Do kada "ucjenivanja" eno mu Sirokog pa nek krivudavo trckara i promasuje kljucne penale za nas tim !!!

Sve i jedan igrac koji igra trenutno u prvom timu je za klasu bolji od "nase djece" koja igraju na tim istim pozicijama a dobili su raskid nedavno.
Haskic? Sta fali njemu ? Zabio 6 golova u ligi, 2 u EL i jos 2 u kupu ja mislim.Ucinak sasvim solidan.
Sesar ? Dobro buni se, to treba sankcionisati i ne opravdavam to sekunde ali Sesar je ESSIEN i za Handzica i za Nuhica i za Cuku, sve nasa djeca (sem ovog zadnjeg).
Kad nasa djeca budu licila na nesto, kad budu znali igrati fudbal igrat ce u prvoj postavi.Prvi primjer nek ti bude Dupovac.Momak bio standardan na kraju prosle sezone, odigrao odlicno.Poceo isto dobro kod Pliseka ali je tu nazalost malo izgubio na samopouzdanju pa je preselio na klupu ali i dalje dobija priliku cesto i skoro uvjek dobro odradi posao.
Comor krpi poziciju i igra katastrofalno ali opet se vrati na drugu rijeci u ovom redu.KRPI!Sigran sam da bi bio dosta dobar u sredini i i dok to ne vidimo ne trebamo sudit o njegovom znanju na desnom beku.
Ibro Hodzic? Taj covjek nas je kosto rpolaza u polufinale kupa.Talasika golman.Nase dijete, voli Sarajevo i svaka mu cast na tome ali ja njega na golu nebi smjeo gledat a da me srcani ne opali.

Dakle, kad nasa djeca budu znala igrati fudbal, kao npr Skoro,Berberovic,Lede,Hame i kad budu davali 120% za svoj klub onda ce igrati u prvoj postavi i nece dobivat ispisnice.
Cao ;)
Dok vam je tih strasnih igraca poput Haskica, Sesara, Pantica i ostalih necete nikad moci pobijediti Sirokog,Veleza itd. i bice te na poziciji na kojoj ste sad.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 dec 2011, 15:27

ZeLJooo je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:

Cao ;)
Dok vam je tih strasnih igraca poput Haskica, Sesara, Pantica i ostalih necete nikad moci pobijediti Sirokog,Veleza itd. i bice te na poziciji na kojoj ste sad.
Tako ti mislis.Uredu.
Ali zamisli tek da umjesto njih igraju "nasa" djeca koja su 3 puta losija ? Gdje bi onda bili ?

Jos nesto.Da se ne lazemo.
Preporucujem ti da se spustis na zemlju malo.
Kao da je vasa ekipa nesto aman zaman jaca. Imate Zebu koji donosi prevagu a samim tim i ostale igrace koji su osrednji cini boljim (Adilovic cist primjer).Ostale pozicije su manje vise tu i tamo.
Razlika je sto vi imate dobrog strucnjaka (nije ni ovaj nas los) ali ovaj vas je tu vec 3 godine u nizu i prije toga je bio par godina do je nas dosao 10 dana pred EL i ekipu je sastavljao kad je vec pocela liga.
Vas ima iskustva i jos nekih manira koji su bitni samo za nasu ligu.Plisek nije mogao sebi doc kad je vidio kako su nam ponistili golove u Trebinju ali dosad vjerovatno je naucio da je to normalno kod nas.
Imate pare i to zahvaljujuci istom covjeku.On se pita za sve.Sto je u jednu ruku dobro ali i lose.Imate lobiji kojeg mi nemamo itd.
Izmedju ostalog imate i srece.Da je niste imali vas niz bi bio prekinut vec u Gabeli.O nasoj (ne)sreci je bespotrebno govorit.Pocevsi od autogolova, koji su nam direktno uzeli 3 (velez) a mozda i vise bodova (zeljo), pa do promasaja sa 2 metra itd..
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 11 dec 2011, 15:37, ukupno mijenjano 2 puta.

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 dec 2011, 15:36

Cekaj ba koja nasa djeca ? Oni sto igraju u kantolnalnoj ligi i gube od saboracajaca,pofalickih.... ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 11 dec 2011, 15:57

@samosarajevo
Posto uzimas nesto nas niz i to sto ti mislis kad je trebao biti prekinut je smijesno, jer je ovo sve plod dobrog rada i odradenog posla u klubu i dovodenjem igraca koji su kvalitetniji.
To sto pricas za tim pored Zebe mi imamo i Nyemu, imamo Bogicevica, malog Kvesica koji izmislio fudbal za vase bekove, imamo Smajica kojem je trebalo vremana da se navikne, a mamok je prejak.
Pored toga svega imamo upravu koja prodaje igrace po ciframa o kojima vi jos mozete sanjati.
Imamo trenera i ljude u upravi koji su sve to svojim radom omogucili.
To sto pricas o Pliseku i vasoj upravi, ne zelim vise da ulazim u to, samo vi zivite u zabludama i dalje, a vrijeme ce pokazati da su vas opet nasamarali kao i vas cuveni bik Blekonja, koji vas je skupljao na Kosevo i sirio mrznju ...itd.
Pozz

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 11 dec 2011, 16:09

Upravu su ljudi :)

Jadni mi kad nam neki Haskic,Sesar,Suljic igraju pored nashe djece koja su najtalentovanija u zemlji..jedino Comor je dobijo priliku,da igra i koji je odigro fantasticno,i defitivno jedan od najboljih bekova u ligi ! Kad bi ostali dobili priliku sigurno bi opravdali ocekivanja.. A uprava je posebna prica,kasne plate po 3,4 mjeseca a otvara se Fan shop :?

PS:Jel ova administracija normalna ikako ? :shock:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 dec 2011, 16:48

samosarajvo je napisao/la: Tako ti mislis.Uredu.
Ali zamisli tek da umjesto njih igraju "nasa" djeca koja su 3 puta losija ? Gdje bi onda bili ?

Kao da je vasa ekipa nesto aman zaman jaca. Imate Zebu koji donosi prevagu a samim tim i ostale igrace koji su osrednji cini boljim (Adilovic cist primjer).Ostale pozicije su manje vise tu i tamo.
Razlika je sto vi imate dobrog strucnjaka (nije ni ovaj nas los) ali ovaj vas je tu vec 3 godine u nizu i prije toga je bio par godina do je nas dosao 10 dana pred EL i ekipu je sastavljao kad je vec pocela liga.
Vas ima iskustva i jos nekih manira koji su bitni samo za nasu ligu.Plisek nije mogao sebi doc kad je vidio kako su nam ponistili golove u Trebinju ali dosad vjerovatno je naucio da je to normalno kod nas.
Imate pare i to zahvaljujuci istom covjeku.On se pita za sve.Sto je u jednu ruku dobro ali i lose.Imate lobiji kojeg mi nemamo itd.
Izmedju ostalog imate i srece.Da je niste imali vas niz bi bio prekinut vec u Gabeli.O nasoj (ne)sreci je bespotrebno govorit.Pocevsi od autogolova, koji su nam direktno uzeli 3 (velez) a mozda i vise bodova (zeljo), pa do promasaja sa 2 metra itd..
Na pocetku sezone 1. kolo zijanili 1 bod u nadoknadi gdje smo mogli osvojit sva 3. U Travniku Varupa sa 300 m uvuce loptu. Zrinjski u citavoj utakmici tri puta osutali prema golu i sva tri usla. I nesto nam ti pricas o sreci.
Pa Amar kad je tek dosao sastavi ekipu i osvoji titulu. U oba mandata.
NO PYRO NO PARTY

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 11 dec 2011, 17:57

Buu je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la: Tako ti mislis.Uredu.

Na pocetku sezone 1. kolo zijanili 1 bod u nadoknadi gdje smo mogli osvojit sva 3. U Travniku Varupa sa 300 m uvuce loptu. Zrinjski u citavoj utakmici tri puta osutali prema golu i sva tri usla. I nesto nam ti pricas o sreci.
Pa Amar kad je tek dosao sastavi ekipu i osvoji titulu. U oba mandata.
Dobro, to je samo sreca koju ste opet vi imali vise.
Naveo sam ja jos mnogo stvari.Kako vi pricate ko da ste Barcelona.Trebali bi imati sad 15 bodova ispred nas jer ipak vasi igraci se prodaju za cifre za koje nasi nikad nece.Vi imate redovne plate ... vi ste ...

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 11 dec 2011, 19:09

Pa možda za vas i jesmo Barcelona.Jer ako ste vi nama bježali 8 bodova u jednom trenutku a mi vama sada 6,znači razlika između vas i nas jeste 14 boba.Znači ipak smo Barcelona za vas.

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 11 dec 2011, 20:48

DANDY je napisao/la:Pa možda za vas i jesmo Barcelona.Jer ako ste vi nama bježali 8 bodova u jednom trenutku a mi vama sada 6,znači razlika između vas i nas jeste 14 boba.Znači ipak smo Barcelona za vas.
Tu tu tu, neko te zove.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 dec 2011, 21:44

Sportski i gen. direktor obisli planine Igman i Bjelasnicu u cilju odabiranja lokacije za prvi dio priprema.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 12 dec 2011, 18:30

slika
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

xxl basket
Kontakt:

Post Postao/la xxl basket » 12 dec 2011, 20:17

sta je s tim Alenom Skorom ako neko zna provjereno , citam prije dvije sedmice da potpisuje u narednim danima ali evo jos uvijek nista samo onaj ljekarski pregled???

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 12 dec 2011, 23:50

xxl basket je napisao/la:sta je s tim Alenom Skorom ako neko zna provjereno , citam prije dvije sedmice da potpisuje u narednim danima ali evo jos uvijek nista samo onaj ljekarski pregled???
Sta ce ti Skoro ne moze hodati, nije odgirao godinu i pol ni jedne utakmice.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 dec 2011, 23:59

Ako kupite Durakovica napravili ste ugovor godine. Ovi nasi idioti ga se odrekose samo tako. Al hajde kada vec ide nek ide barem kod vas. Dobit cete i igraca i zaradit na njemu.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 13 dec 2011, 00:13

kimbo je napisao/la:Ako kupite Durakovica napravili ste ugovor godine. Ovi nasi idioti ga se odrekose samo tako. Al hajde kada vec ide nek ide barem kod vas. Dobit cete i igraca i zaradit na njemu.
Zamisli kad god vas ne moze igrati, mozes ga prodati u Omladinac samo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 dec 2011, 00:48

ZeLJooo je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ako kupite Durakovica napravili ste ugovor godine. Ovi nasi idioti ga se odrekose samo tako. Al hajde kada vec ide nek ide barem kod vas. Dobit cete i igraca i zaradit na njemu.
Zamisli kad god vas ne moze igrati, mozes ga prodati u Omladinac samo.
Decko cijenim zelju da ubodes al neas pojma sta se tu izdesavalo i samo se offiras !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 13 dec 2011, 00:50

Kazna od UEFE zbog transparent u Svedskoj Never forget Srebrenica. To je ta UEFA .. Da Bog mili sacuva :cry:

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 13 dec 2011, 00:52

Valjda se ovaj momak nešto zakačio sa zalizanim, ako je protiv njega automatski je dobrodošao :mrgreen:

Sad ozbiljno, nije mala stvar već 3 sezone biti standardan u PL, a tek mu 21 godina. Moglo bi se na njemu i šta zaradit. :)

@ilidza Neka ih je sramota, haj ovo sve za baklje(mada su i tu trebali imati obzira da nemamo za kifle),ali ovo za Srebrenicu je strasno :evil:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 13 dec 2011, 08:49

samosarajvo je napisao/la:Dobro, to je samo sreca koju ste opet vi imali vise.
Naveo sam ja jos mnogo stvari.Kako vi pricate ko da ste Barcelona.Trebali bi imati sad 15 bodova ispred nas jer ipak vasi igraci se prodaju za cifre za koje nasi nikad nece.Vi imate redovne plate ... vi ste ...
ma da,sve je vama sreca i stimaljka i lobi i pare i slicno,a da je kojim slucajem obrnuta situacija,bio bi npr "odraz kvaliteta,superiornost i sl."
znam ja da je tesko priznati,pogotovo kad se u petom kolu najavljivao potop zelje i dominacija sarajeva,da sad kasnite 6 bodova za BOLJOM ekipom 8-)
kljuc vaseg problema je sto vi svi razmisljate ko da ne kazem sta i ocekivanja su vam ravna reklamama lutrije bih,prvi sam vam ja govorio na pocetku da ne letite previse,jer nema osnove za to,a nisam bio jedini
a druga stvar je ta da se ne moze puno ocekivati od ekipe koja jedina od 6 prvih nije imala kvalitetne pripreme.zeljo je zadnjih 5-6 pobjeda ostvario na fizickoj dominaciji nad protivnicima,izmedju ostalog

nego se vi fino spustite na zemlju,izbacite titule iz glave,bar ove godine,dodjite na stadion,kupite kartu,pomozite svom klubu,pod prvo da plati sad za vase baklje,pa onda da stane na noge.pa kad opet odigrate 5 kola dobro sutite dok jos 5 kola ne sastavite tako i nikako ne dizite igrace,jer niti ima potrebe za tim,niti ima osnova,samo realno ;)

i sad slobodno mozete napadati i traziti da "administracija" intervenise,ko ima mozga shvatice sta hocu reci,ako kome nije jasno,ja volim zelju i pored toga nema mjesta kod mene da pri tom mrzim sarajevo
i nasi i vasi "blekici" mi se gade

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hase73, Lavcina, Samozdravlje, supervizor, Venom i 33 gosta.