Kolko si ti glu* to je za ne povjerovati.Iskren je napisao/la:Tuzno je ovo sto se radi Djeci FK SARAJEVO evo pocevsi od Ibre Hodzica do Amela Handzica,Campare i tako dalje.
Zar je jedan Haskic zasluzio nositi Bordo dres?! Hoce li se ikad vjernim i istinskim navijacima Fk SARAJEVO Otvoriti Oci,razbistriti mozak??? Po meni Bordo dres nezasluzuju Haskic,Dzafic,Suljic i na jednu ruku SESAR jer taj se lik uvijek buni kako napusta nas klub ako nije u prvih 11. Do kada "ucjenivanja" eno mu Sirokog pa nek krivudavo trckara i promasuje kljucne penale za nas tim !!!
Sve i jedan igrac koji igra trenutno u prvom timu je za klasu bolji od "nase djece" koja igraju na tim istim pozicijama a dobili su raskid nedavno.
Haskic? Sta fali njemu ? Zabio 6 golova u ligi, 2 u EL i jos 2 u kupu ja mislim.Ucinak sasvim solidan.
Sesar ? Dobro buni se, to treba sankcionisati i ne opravdavam to sekunde ali Sesar je ESSIEN i za Handzica i za Nuhica i za Cuku, sve nasa djeca (sem ovog zadnjeg).
Kad nasa djeca budu licila na nesto, kad budu znali igrati fudbal igrat ce u prvoj postavi.Prvi primjer nek ti bude Dupovac.Momak bio standardan na kraju prosle sezone, odigrao odlicno.Poceo isto dobro kod Pliseka ali je tu nazalost malo izgubio na samopouzdanju pa je preselio na klupu ali i dalje dobija priliku cesto i skoro uvjek dobro odradi posao.
Comor krpi poziciju i igra katastrofalno ali opet se vrati na drugu rijeci u ovom redu.KRPI!Sigran sam da bi bio dosta dobar u sredini i i dok to ne vidimo ne trebamo sudit o njegovom znanju na desnom beku.
Ibro Hodzic? Taj covjek nas je kosto rpolaza u polufinale kupa.Talasika golman.Nase dijete, voli Sarajevo i svaka mu cast na tome ali ja njega na golu nebi smjeo gledat a da me srcani ne opali.
Dakle, kad nasa djeca budu znala igrati fudbal, kao npr Skoro,Berberovic,Lede,Hame i kad budu davali 120% za svoj klub onda ce igrati u prvoj postavi i nece dobivat ispisnice.
Cao