Cijenim maksimalno Gotzea jer se radi o ogromnom talentu, o njemu svi pricaju, sve je to fino krasno - ali Reus je za Bayernove mašinerije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Uopste nisam uvjeren po ovom pisanju bilda da su Robbenu dani odbrojani.Saurman je napisao/la:Po ovom pisanju Bilda moglo bi se zaključiti da su odbrojani dani Robbena u Minhenu.
Pa kome ga prodati ako je takav kakav kazes(cesto van terena)zlatandr je napisao/la:Iskreno ja bi volio da dodje Reus a ode Roben, jest Roben igracina, i kada je 100% zdrav, sigurno je u top 5 najboljih fudbalera na svjetu, ali fazon je sto je 100% zdrav prosjecno 3 utakmice po sezoni...Bajern uvijek igra na 3 fronta i sta ce nam igrac koji odigra desetak utakmica po sezoni a ostatak stalno nesto povrjedjen. ja bi ga prodao, uzeo neke fine pare i kupio Reusa, e sad hoce li biti bas tako vidjecemo.
Bit ce pravo tvrdo,predvidjam 2:1 ili 3:2 za BayernJetSet_Hantraga je napisao/la:Sta ocekivati od ove utakmice osim pobjede?
Definitivno jako tesko gostovanje, ali ipak Bayern je sigurno bolji i kvalitetniji.
Sastav koji predvidja Bild...
... je dobar, mada ne i savrsen (kakav bih ja postavio).
Nadam se da ce Gomo poentirati, red je, nije dugo. A ko ce kome, ako nece svoj svome.
Bit ce gusto, bit ce 0:5.ceze je napisao/la:Bit ce pravo tvrdo,predvidjam 2:1 ili 3:2 za Bayern
Sta je sa Boatenga??? Inace vrlo dobar sastav,ne bi trebali imati puno vecih problema danas... ocekujem pobjedu od 2 gola razlike!!!JetSet_Hantraga je napisao/la:Sta ocekivati od ove utakmice osim pobjede?
Definitivno jako tesko gostovanje, ali ipak Bayern je sigurno bolji i kvalitetniji.
Sastav koji predvidja Bild...
... je dobar, mada ne i savrsen (kakav bih ja postavio).
Nadam se da ce Gomo poentirati, red je, nije dugo. A ko ce kome, ako nece svoj svome.
Jel' u kupu ili u ligi?dr.adnan je napisao/la: Ako bi zavrsilo kao prošle sezone na Mercedes Areni, ja ću biti zadovoljan
Bayern ce dovesti Reusa,zadrzati Robbena i dovesti jos jednog veznjaka na godinuvendeta87 je napisao/la:Ma treba Bayern dovesti Reusa i zadrzati Robbena, treba ko svi veliki klubovi imati na svakoj poziciji po dva igraca koji su priblizno jednaki po kvalitetu.
Pa nadam se da ce tako biti!Bundesliga je napisao/la:Bayern ce dovesti Reusa,zadrzati Robbena i dovesti jos jednog veznjaka na godinuvendeta87 je napisao/la:Ma treba Bayern dovesti Reusa i zadrzati Robbena, treba ko svi veliki klubovi imati na svakoj poziciji po dva igraca koji su priblizno jednaki po kvalitetu.