Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ma pustite više to ljudi. vidite da je po njima šta god da je u arsenalu, prosječno. van persi je samo prosječan napadač, fabregas je bio samo prosječan vezni igrač, i tako u nedogled prosječnih igrača je arsenal imo'.
i pored činjenice da je fabregas najkorisniji igrač bio prošle sezone, nigdje ga nije bilo jer je prosječan igrač arsenala.
a cavi je ultra zvijezda i genijalac za svaki pas koji pruži.
i pored činjenice da je fabregas najkorisniji igrač bio prošle sezone, nigdje ga nije bilo jer je prosječan igrač arsenala.
a cavi je ultra zvijezda i genijalac za svaki pas koji pruži.
Vođa zna.
Ma biće i Arsenal ponovo konkurentan, sad je malo nevrijeme i nezgodna finansijska situacija. Bitno je samo ostati u vrhu (top 4) dok sunce ne izađe. Bit će Arsenal opet sila, samo budite strpljivi. Možda ne ove, ne iduce pa ni godinu poslije iduce ali naletit će naše uskoro. 

Ove sezone Arsenal igra finale lige prvaka,vjerovatno osvaja FA kup i ako kojim slučajem ne osvoji Premiership biće drugi. Preveliki potencijal leži u ovoj ekipi da ona ne bude uspješna, preveliki. Toliko veliki da ja ne pamtim kad sam zadnji put gled'o ovako snažan, zreo i kompaktan Arsenal. 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
A ja sam mislio da je moj jaran Gooner optimista...Arnelinho je napisao/la:Ove sezone Arsenal igra finale lige prvaka,vjerovatno osvaja FA kup i ako kojim slučajem ne osvoji Premiership biće drugi. Preveliki potencijal leži u ovoj ekipi da ona ne bude uspješna, preveliki. Toliko veliki da ja ne pamtim kad sam zadnji put gled'o ovako snažan, zreo i kompaktan Arsenal.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
kad bi čelzi kojem slučajem dobio siti, a remiziro sa totenhemom naredno kolo, a mi dobili siti ,stvari bi se drastično okrenule 

Vođa zna.
Znamo kako je priča završila sa Nasrijem i Fabregasom.Bosco je napisao/la:Ja neki dan stavim izjavu u kojoj RvP kaže kako nikad neće ići iz Arsenala i neki u pitanje dovode produzenje ugovora koji ističe tek za 2 godine. WTF ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ta prica nije imala ovakav pocetakSaurman je napisao/la:Znamo kako je priča završila sa Nasrijem i Fabregasom.Bosco je napisao/la:Ja neki dan stavim izjavu u kojoj RvP kaže kako nikad neće ići iz Arsenala i neki u pitanje dovode produzenje ugovora koji ističe tek za 2 godine. WTF ?

Celik!3,2,2.
- majestic24
- Kontakt:
Kakva je ono danas golcina Van Persija bila...whauuu
Arsenalu treba jedan klasican napadac kao sto je Mario Gomez koji ce lopte posremati u gol. Danas ste imali pun qrac prilika a na kraju ste zabili jedan gol a trebali ste 5 najmanje.
Arsenalu treba jedan klasican napadac kao sto je Mario Gomez koji ce lopte posremati u gol. Danas ste imali pun qrac prilika a na kraju ste zabili jedan gol a trebali ste 5 najmanje.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
mmirsad je napisao/la:Sta se zamarate prepirkama ko je bolji napadac. Messi prvo i drugo nije napadac nego poluspic drugo persie je trenutno napadac koji je u najboljoj formi sto ga izbacuje na prvo mjesto najboljeg napadaca logicno. Igra u najjacoj ligi na svijetu kad kazem najjacoj mislim bukvalno valja se izboriti sa onako robusnim stoperima za gol priliku. Messi ronaldo igraju u pič..stoj ligi gdje je najtezi stoper 80 kg i moze izbaciti na bencu 70 kg tj emir spahic. Najbolji primjer jacine engleske jeste Ronaldo u mancesteru je davao najvise 15 golova a igrao je jos ofanzivnije nego u realu a u realu po 35 golova jos je minimalno davao po 5 golova iz penala u mancesteru. Tako da momci te napadace koji igraju u Spanskoj **** nemojte i nemozete porediti sa napadacima ENGLISH PREMIER LIGE.mmirsad je napisao/la:sto nisi stavio momcino link od prosle godine kad je arsenal razbuco barsu na emiratesu gdje je bio messi tad i na nou kampu su imali prolaz ali na zalost barsa uvijek ima 12 igraca na terenu tj. imaju sudiji zato ne prdi. Sto se tice ove tekme pogledaj samo tim koji je igrao odnosno odbranu Silvestre djorou clishy.upload je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma jasta, ne daje poluamaterima iz koreje i nigerije ali zato trpa po 4 gola amaterima![]()

Ovo je komenat koji mi je popravio dan.
Svaka cast care !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Jos jedna pobjeda i nastavak pobjednickog niza u EPL. Savladan je Everton, dosta tesko, ali i zasluzeno, Bili smo puno bolji protivnik, imali smo nekoliko prilika koje su se morale pretvoriti u gol, ali sta je tu je. RvP je jos jednom svojom majstorijom donio nova 3 boda, a sada idemo na megdan Ctyu i mislim da bi bod iz ove tekme bio vise nego dobar.
GO GUNNERS
GO GUNNERS
Da tebi nije sunce udarilo u glavu ?!Bosco je napisao/la:Ma biće i Arsenal ponovo konkurentan, sad je malo nevrijeme i nezgodna finansijska situacija. Bitno je samo ostati u vrhu (top 4) dok sunce ne izađe. Bit će Arsenal opet sila, samo budite strpljivi. Možda ne ove, ne iduce pa ni godinu poslije iduce ali naletit će naše uskoro.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Oj crni ArnelinhoArnelinho je napisao/la:Ove sezone Arsenal igra finale lige prvaka,vjerovatno osvaja FA kup i ako kojim slučajem ne osvoji Premiership biće drugi. Preveliki potencijal leži u ovoj ekipi da ona ne bude uspješna, preveliki. Toliko veliki da ja ne pamtim kad sam zadnji put gled'o ovako snažan, zreo i kompaktan Arsenal.

You'll never walk alone.
šta- baš planiraš da liverpool dođe do finala LPVolimLiverpool je napisao/la:Oj crni ArnelinhoArnelinho je napisao/la:Ove sezone Arsenal igra finale lige prvaka,vjerovatno osvaja FA kup i ako kojim slučajem ne osvoji Premiership biće drugi. Preveliki potencijal leži u ovoj ekipi da ona ne bude uspješna, preveliki. Toliko veliki da ja ne pamtim kad sam zadnji put gled'o ovako snažan, zreo i kompaktan Arsenal.

a uz malo sreće u žrijebu i nije toliki problem doć do finala LP, jedino su real i barselona potpuno favorizovani naspram arsenala, a kakva sreća real prati u LP neće daleko dogurat.
al et sačekat i vidjet, i uzmite u obzir da se oko nove godine većina igrača vraća u tim i plus ako dovedemo gotze-a , ovo uopšte nije nemoguće

Vođa zna.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- -Paja
- Kontakt:
Ma u toj cirkus Primeri svake suse zabijaju golove, ja se bas sad pitam onih sezona kad je Chelsea bio dva puta prvak zaredom kad je Drogba bio na vrhuncu forme bas me zanima da je Chelsea tih sezona igrao u Primeri, Drogba bi zabio 60 golova bio bi najbolji igrac ikada, a Chelsea bi bio najbolji tim ikada.
Fabregas=Štakor!
Fabregas=Štakor!
Dio Arsenala
Henry je napisao/la:.Za nas je uspjeh kad od jednog anonimusa Songa napravimo najboljeg zadnjeg veznog na svijetu

ser del barça es el millor que hi ha !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
A da procitas komentara drugih navijaca nakon jucerasnje utakmice????? E sto se i vi znate prosuti, da to nije slucajno Bisqvit(dobitnik oskara) bolji???Scof1eld je napisao/la:Henry je napisao/la:.Za nas je uspjeh kad od jednog anonimusa Songa napravimo najboljeg zadnjeg veznog na svijetuSjecate li se one rasprave od jucer.. eh o ovome vam pricam

Celik!3,2,2.
gledaš li ti songa uopšte na terenu? čovjek igra za trojicu, odličan i u defanzivi i u ofanzivi, odgledaj malo jednu utakmicu pa pričaj, čovjeka ima svugdje bukvalno. a 23 mu godineScof1eld je napisao/la:Henry je napisao/la:.Za nas je uspjeh kad od jednog anonimusa Songa napravimo najboljeg zadnjeg veznog na svijetuSjecate li se one rasprave od jucer.. eh o ovome vam pricam

Vođa zna.
po navici proglasavanje najboljim na svijetu nakon jedne tekme... a ti messi dok ne osvojis wc nemoj iz kuce da bi izasao... cuj song bolji od busquetsa.. ovo je gore nego persie od messija 

ser del barça es el millor que hi ha !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.