Manijac18 je napisao/la:zasto u Bostonu gomilaju 4-ke, 4-5 igraca ima koji igraju tu poziciju, a nigdje kakvog normalnog centra
ma niđe veze,ne kontaju valjda da garnett igra centra
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Manijac18 je napisao/la:zasto u Bostonu gomilaju 4-ke, 4-5 igraca ima koji igraju tu poziciju, a nigdje kakvog normalnog centra
Pa kakvi su danas u NBA centri moci ce tu poziciju bez problema igrat.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Manijac18 je napisao/la:zasto u Bostonu gomilaju 4-ke, 4-5 igraca ima koji igraju tu poziciju, a nigdje kakvog normalnog centra
ma niđe veze,ne kontaju valjda da garnett igra centra
Ovako izolovano djeluje glupo. Ali ovim oslobadjaju salary cup, pa se to moze iskoristiti za finalni rezultat, odnosno dovodjenje DH u najmanju ruku.Kobe Bryant je napisao/la:Lakersi odustali od CP3![]()
Poklonili Odoma Dallasu za draft pick![]()
Sta rade Jim i Mich ? bitnija im lova od shampionskog prstena , znaci zvanicno nista od lakersa ove god.
Ima i ona druga:amerosm je napisao/la:Nova informacija iz Amerike: Stern blokirao trade Odoma u Mavse iz kosarkaskih razloga.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al najace je sa foruma NBA u petak bilo sljedece:
CP3 je u cetvrtak navecer krenuo da spava, ali do toga nije doslo jer je Stern ulozio svoj VETO.
Stern je po forumima u Americi dobio nadimak Hilter.![]()
Free agent se ne moze dovesti za TPE, a da dodju Lakersi ispod salary capa valja sve rasprodati. Vjerovatno da ako bi AK47 htio u LAL, onda sign and trade LAL i Utah. Ali kao free agent osim za MLE, ne vidim kako bi dosao, a realno Kirilenko vrijedi vise od 5 miliona po sezoni.majestic24 je napisao/la:Mozda ce Lakersi dovesti Kirilienka koji ce zakrpati tu poziciju koja se oslobodila odlaskom odoma.
Ako samo bude doveden Howard/Turkoglu a otisli Gasol,Bynum i Odom,mi smo u vecem gubitku
Gledaj dugorocno, a ne kratkorocno. Situacija je logicna iz vise razloga:majestic24 je napisao/la:Mozda ce Lakersi dovesti Kirilienka koji ce zakrpati tu poziciju koja se oslobodila odlaskom odoma.
Ako samo bude doveden Howard/Turkoglu a otisli Gasol,Bynum i Odom,mi smo u vecem gubitku
Terry sigurno nece otici iz Dallasa. Mozda Mahimni i neke buduce pikove, Odoma, tog Francuza i Haywooda.Thecoldfear je napisao/la:Dovodenjem Lamara Odoma sve mi se cini da ce Dallas dovesti DH12...Ali sta bi Dallas dao za Turkoglua i DH12 ? Odoma, onog malog Francuza Boubaisa i Terija a mozda i Haywooda...zanimljivo
Mavsi sada imaju odlican tim, a mogu se umjesati u velike trejdove tipa Howarda ili Paula, od gubitnika do pobjednika Mark Cuban, jedan od najomrazenijih ownera uz naseg Dan GilbertaThecoldfear je napisao/la:Dovodenjem Lamara Odoma sve mi se cini da ce Dallas dovesti DH12...Ali sta bi Dallas dao za Turkoglua i DH12 ? Odoma, onog malog Francuza Boubaisa i Terija a mozda i Haywooda...zanimljivo
Vidis zaboravio sam Fernandeza i Brewera.adriano_leite je napisao/la:Mavsi sada imaju odlican tim, a mogu se umjesati u velike trejdove tipa Howarda ili Paula, od gubitnika do pobjednika Mark Cuban, jedan od najomrazenijih ownera uz naseg Dan GilbertaThecoldfear je napisao/la:Dovodenjem Lamara Odoma sve mi se cini da ce Dallas dovesti DH12...Ali sta bi Dallas dao za Turkoglua i DH12 ? Odoma, onog malog Francuza Boubaisa i Terija a mozda i Haywooda...zanimljivo. Imaju koliko toliko i mladih igraca, Bubois, Fernandez, Brewer, te bi ti igraci mogli biti primamljivi za timove koji bi uletili kao treci tim u tom nekom velikom trejdu.
Sto se tice Howarda, ipak on sam je rekao da zeli u Netse, tako da sumnjam da LAL ga moze izlevatiti da dodje u LAL bez CP3, tj. da dodje samo zbog jedne ili dvije sezone koliko moze Bryant kvalitetno da odigra.
Ima i mali Damion Jones cini mi se zove se, lik moze beka sutera i nisko krilo da igra, dosta solidan samo nije dobijao puno sansi, dok u ekipi koja je u rebuildingu bi imao sansu i mogao bi pokazati da li je potencijal ili smece.BIHfan je napisao/la:Vidis zaboravio sam Fernandeza i Brewera.adriano_leite je napisao/la:Mavsi sada imaju odlican tim, a mogu se umjesati u velike trejdove tipa Howarda ili Paula, od gubitnika do pobjednika Mark Cuban, jedan od najomrazenijih ownera uz naseg Dan GilbertaThecoldfear je napisao/la:Dovodenjem Lamara Odoma sve mi se cini da ce Dallas dovesti DH12...Ali sta bi Dallas dao za Turkoglua i DH12 ? Odoma, onog malog Francuza Boubaisa i Terija a mozda i Haywooda...zanimljivo. Imaju koliko toliko i mladih igraca, Bubois, Fernandez, Brewer, te bi ti igraci mogli biti primamljivi za timove koji bi uletili kao treci tim u tom nekom velikom trejdu.
Sto se tice Howarda, ipak on sam je rekao da zeli u Netse, tako da sumnjam da LAL ga moze izlevatiti da dodje u LAL bez CP3, tj. da dodje samo zbog jedne ili dvije sezone koliko moze Bryant kvalitetno da odigra.![]()
Mogu oni itekako dovest Paula ili Howarda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.