FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChelseaFann11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChelseaFann11 » 20 avg 2009, 23:33

zlatandr je napisao/la:
ChelseaFann11 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/verein/2 ... seite.html

eo pogledajte koliko koji igrac u nasem timu vrijedi , , , najskuplji beslije 1.400.000 KM
ovaj srdjan stanic srugi najskuplji 1.200.000 al ja ga se nesto nesjecam iz prosle sezone . . . moze mi neko reci kakav je igrac ???
Ma glupost transfermarkt veze nema samo lupaju bezveze cijene :S al drago mi je sto svi u Evropi kad se spomene BiH odma se sjete Zelje a ne tamo nekih klubova koji su nastali iz 1945. ;)
cuj lupaju . . ne lupaju oni cjene , , oni pogledaju igraca kako je odigro sezonu , statistiku pregledaju . . i odrede cijenu , , to je njihov nacin i da nema njihove stranice boga pitaj kakvi bi prijelazni rokovi bili . .
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 20 avg 2009, 23:38

ChelseaFann11 je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/verein/2 ... seite.html

eo pogledajte koliko koji igrac u nasem timu vrijedi , , , najskuplji beslije 1.400.000 KM
ovaj srdjan stanic srugi najskuplji 1.200.000 al ja ga se nesto nesjecam iz prosle sezone . . . moze mi neko reci kakav je igrac ???
otac mu je mrtvi Željovac,mada je on prošao sve omladinske pogone FK Sarajeva,a kod nas je došao prije 2 sezone iz Slavije.Mlad je i perpsektivan igrač.dao je par golova prošle sezone
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 20 avg 2009, 23:40

dosadašnji međusobni omjeri želje i zrinskog, dosad je odigrano 19 utakmica željo ima 11 pobjeda, zrinski 5 pobjeda, tri meča neriješena, uz gol razliku 38:24 u korist želje, a na grbavici omjer je perfektan 9 utakmica, 9 pobjeda uz gol razliku 24:7, znači željo je sutra apsolutni favorit i radi tradicije i radi atmosfere i očekujemo akb 10 jubilarnu pobjedu uz podršku 10000 manijaka

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 20 avg 2009, 23:41

fk zeljeznicar je napisao/la:dosadašnji međusobni omjeri želje i zrinskog, dosad je odigrano 19 utakmica željo ima 11 pobjeda, zrinski 5 pobjeda, tri meča neriješena, uz gol razliku 38:24 u korist želje, a na grbavici omjer je perfektan 9 utakmica, 9 pobjeda uz gol razliku 24:7, znači željo je sutra apsolutni favorit i radi tradicije i radi atmosfere i očekujemo akb 10 jubilarnu pobjedu uz podršku 10000 manijaka
kako sutra , , , zar je sutra tekma ??? ili u subotu . . .

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 20 avg 2009, 23:46

TMovac je napisao/la:

otac mu je mrtvi Željovac,mada je on prošao sve omladinske pogone FK Sarajeva,a kod nas je došao prije 2 sezone iz Slavije.Mlad je i perpsektivan igrač.dao je par golova prošle sezone

hvala na odgovoru xD vidim nesto mlad igrac s 20 godina onako skup . . . pa ni stila nije prodan za te pare xD
eo vam ovdje imate jos nekih podataka o pojacanjima i odlascima . . . zadnja 2 pojacanja jos nisu upisana popovic i selimovic

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 20 avg 2009, 23:53

ChelseaFann11 je napisao/la:
fk zeljeznicar je napisao/la:dosadašnji međusobni omjeri želje i zrinskog, dosad je odigrano 19 utakmica željo ima 11 pobjeda, zrinski 5 pobjeda, tri meča neriješena, uz gol razliku 38:24 u korist želje, a na grbavici omjer je perfektan 9 utakmica, 9 pobjeda uz gol razliku 24:7, znači željo je sutra apsolutni favorit i radi tradicije i radi atmosfere i očekujemo akb 10 jubilarnu pobjedu uz podršku 10000 manijaka
kako sutra , , , zar je sutra tekma ??? ili u subotu . . .
joj ja se zajbo ne znam što sam napisao sutra tekma je u nedjelju

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 avg 2009, 23:53

Manijaci će ponovo napuniti Grbavicu. Od početka ove sezone, domaće utakmice odrađujete odlično i znam da će i protiv Zrinjskog biti isto. Što se tiče rezultata, već sada možemo upisati tri boda Želji.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Navijac Sarajeva
Kontakt:

Post Postao/la Navijac Sarajeva » 21 avg 2009, 00:06

DAVNO JE KAZANO, A BOGA MI I ZAPISANO, DA JE FK SARAJEVO VECI KLUB OD ZELJEZNICARA. DUPLO VISE TITULA VEC SADA BIVSE JUGOSLAVIJE U KOJOJ SU NASTUPALI KLUBOVI KAO DINAMO,HAJDUK, PARTIZAN, ZVEZDA... DODJE I PRODJE RAT A SARAJEVO JOS UVIJEK BOLJA POLOVICA GRADA. PREMIER LIGA BIH KAO TAKVA OSVOJENA OD STRANE BORDO BOJE, DOK PLAVCI SA GRBAVICE CE PROVESTI GODINE I GODINE SANJAJUCI O NJOJ. VECERAS JE BILA LIJEPA NOC, EVROPSKA NOC KAKO BI LJUDI IZ CARSIJE REKLI. "NOCI KAD CES MI DOCI",PJEVAJU RASTUZENI MANIACI NA GRBAVICI. OPET JE SARAJEVO BRANILO CAST GRADA JER JE TO NJEGOVA MISIJA I ZBOG CEGA JE OSNOVANO. LAHKU NOC SVIMA I NADAM SE DA CE VAM TA NOC DOCI.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 avg 2009, 00:08

a šta drugo reci nego PAPAK!! upravo je to sam potvrdio.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 avg 2009, 00:09

Navijac Sarajeva je napisao/la:DAVNO JE KAZANO, A BOGA MI I ZAPISANO, DA JE FK SARAJEVO VECI KLUB OD ZELJEZNICARA. DUPLO VISE TITULA VEC SADA BIVSE JUGOSLAVIJE U KOJOJ SU NASTUPALI KLUBOVI KAO DINAMO,HAJDUK, PARTIZAN, ZVEZDA... DODJE I PRODJE RAT A SARAJEVO JOS UVIJEK BOLJA POLOVICA GRADA. PREMIER LIGA BIH KAO TAKVA OSVOJENA OD STRANE BORDO BOJE, DOK PLAVCI SA GRBAVICE CE PROVESTI GODINE I GODINE SANJAJUCI O NJOJ. VECERAS JE BILA LIJEPA NOC, EVROPSKA NOC KAKO BI LJUDI IZ CARSIJE REKLI. "NOCI KAD CES MI DOCI",PJEVAJU RASTUZENI MANIACI NA GRBAVICI. OPET JE SARAJEVO BRANILO CAST GRADA JER JE TO NJEGOVA MISIJA I ZBOG CEGA JE OSNOVANO. LAHKU NOC SVIMA I NADAM SE DA CE VAM TA NOC DOCI.
sad se mi trebamo s tobom raspravljati???
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 avg 2009, 00:10

Ovo je onaj sto place i zali se da redakcija ss.ba navija za Zelju :=)

p.s. ja sam mislio da je zabranjeno koristiti caps lock kao sto jeste na ostalim forumima :D
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 21 avg 2009, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

fk zeljeznicar
Kontakt:

Post Postao/la fk zeljeznicar » 21 avg 2009, 00:11

Navijac Sarajeva je napisao/la:DAVNO JE KAZANO, A BOGA MI I ZAPISANO, DA JE FK SARAJEVO VECI KLUB OD ZELJEZNICARA. DUPLO VISE TITULA VEC SADA BIVSE JUGOSLAVIJE U KOJOJ SU NASTUPALI KLUBOVI KAO DINAMO,HAJDUK, PARTIZAN, ZVEZDA... DODJE I PRODJE RAT A SARAJEVO JOS UVIJEK BOLJA POLOVICA GRADA. PREMIER LIGA BIH KAO TAKVA OSVOJENA OD STRANE BORDO BOJE, DOK PLAVCI SA GRBAVICE CE PROVESTI GODINE I GODINE SANJAJUCI O NJOJ. VECERAS JE BILA LIJEPA NOC, EVROPSKA NOC KAKO BI LJUDI IZ CARSIJE REKLI. "NOCI KAD CES MI DOCI",PJEVAJU RASTUZENI MANIACI NA GRBAVICI. OPET JE SARAJEVO BRANILO CAST GRADA JER JE TO NJEGOVA MISIJA I ZBOG CEGA JE OSNOVANO. LAHKU NOC SVIMA I NADAM SE DA CE VAM TA NOC DOCI.
e sve je tako ko što ti kažeš haj sad kad si reko pusti nas i na str FK TORPEDA nastalog od velikog želje

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 avg 2009, 00:12

tanzla je napisao/la:Ovo je onaj sto place i zali se da redakcija ss.ba navija za Zelju :=)
da,to je taj pacenik
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 21 avg 2009, 00:15

ljudi sta je za ovog Menela, ocel potpisati???
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 21 avg 2009, 00:17

statistika sve govori,nadajmo se da ce sa taj pobjednicki niz protiv Zrinjskog nastaviti u narednom kolu.
Iako je sezonu zapoceo loše Zrinjski je još uvijek opasna ekipa koja hoce da igra otvoren fudbal (za razliku od ostalih bunkeraša koji dodju u Dolinu) tako da nece biti lako...ali,nismo ni mi više ona prošlogodišnja ekipa,ovo je novi Željo kojeg vodi najbolji trener u BiH...tako da ocekuje sigurnu pobjedu...moja prognoza 3-1.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 avg 2009, 00:19

Željo mora pobijediti...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 21 avg 2009, 00:26

hahahaha kretena . . . znas ti da je pravo ime tvoga voljenoga kluba NK torpedo hahahhahahaha malleni . . . duplo vise titula . . . hehehhehe samo se mogu slatko nasmijati . . . brate mogu ti samo reci poselamiu se od europe . . . ovo ce ti biti zadnji post sto si podjebavo moj klub , vidjet cemo sta ce biti kada ispadnete , ja cu vas prcat sto sarajevo nemoze uzeti boda na svom , a vi meni pusiti **** . . . et toliko od mene hvala !!!

belinea
Kontakt:

Post Postao/la belinea » 21 avg 2009, 00:26

Jedan na jedan igraj alene samo za nas ti daji golove a mi cemo pjevat uz bubanj do zore i samo tebi pjevat pjesmice,fenomenomenalno osjecam se........

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 21 avg 2009, 00:31

Idi malo piši na temu FK Sarajevo, bježimo vam za 100 strana...i nemoj zaboravit ugasit caps lock. :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 21 avg 2009, 02:43

joj majke mi Osim dere guzove igracima puca ih po djepu ako sam vidio dobro po 200 km iz djepa zbog zabusavanja u igri ima da oru na terenu jer Boga mi puno je 200 km
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Austinpowers, EmirTM87, ristagrad, ZaZelju i 77 gostiju.