FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

nidjo_barca
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la nidjo_barca » 11 dec 2011, 01:00

Fantasticna noc,fantasticna utakmica od strane Barce.Moram priznat,malo me prepao onaj poklonjeni gol Realu,ali na kraju je sve dobro zavrsilo.****.ga,treba nekad i nabiti loptu,ne moras je uvijek dodavat(govorim za Valdesa).Jednostavno,jos jedna lekcija Barce Realu.Nakon 3. gola,Barca je mogla jos barem 2 gola zabiti,ali eto nije se dalo,a i nakon tog gola,previse su yebavali loptu po sredini,mada ih ne krivim,jer vidjeti one igraca Reala kako se mrcvare i samo pogledom ispracaju velemajstorske kombinacije,neprocjenjivo :D

Iniesta definitivno najbolji,ja sta im je cinio :lol: Alves takodjer fantastican,zatvorio je odlicno desnu stranu,puno je pretrcao.Messi standardno odlican.Fabregas je bio dobar,mada je moglo i bolje,ali zabio je,sto je najvaznije :D Alexis odusevljava,neprestano vrsi presing,puno trci,a pored toga i dribla,otvara prostor,a jos je i zabio veceras :D

Uglavnom,jos jedno rutinsko gazenje Reala sa pola snage,mozda i manje 8-)

Neki kraci komentar na tekmu,bice i opsirnije :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 11 dec 2011, 01:05

Steta samo sto ne bi petarda opet....inace Valdes me odusevio...koja koncentracija i hladnokrvnost u dodavanjima i svemu ostalome... i to nakon sto je skrivio gol...svaka cast...

i Murinjo ga opet ispusi...i opet ga neki ljudi smatraju najtrenerom takticarem strategom i sta sve ne...ne znam jel i jednom dobio barcu otkako je doso(ono na produzetke ne racunam)....
Zadnja izmjena: Goldy, dana/u 11 dec 2011, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 dec 2011, 01:07

na redu je svjetska kruna, ostalo moze cekati 8-)

murinjo je najveci levat i dok je njega real ce biti uzina za barcu. ne zna postaviti igru, igraci ga ne slusaju, sta li...kako god, zivio on jos 100 god u realu :D

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 11 dec 2011, 01:09

Ne znam fakat na koju situaciju mislite, Iniesta ga je vise puta izradio i prosao...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 dec 2011, 01:10

thenaturalone je napisao/la:Ne znam fakat na koju situaciju mislite, Iniesta ga je vise puta izradio i prosao...
Kada je coentrao uletio klizeci,a iniesta ga prebacio
Visca el Barça ! Mes que un club !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 11 dec 2011, 01:12

Zasto odmah pljuvanje po Valdesu, pa covjek po utakmici ima vise pasova od vecine protivnickih igraca,logicno je da se nekad desi i greska pogotovo ako je teren nakvasen kao veceras.

Inace kako sam i govorio, ova je ekipa i dalje miljama ispred Reala. Oni imaju kvalitetnu ekipu, i ogroman motiv sto nasim nedostaje u utakmicama protiv malih ekipa.
Don't hate what you don't understand.

upload
Kontakt:

Post Postao/la upload » 11 dec 2011, 01:13

nidjo_barca je napisao/la:Fantasticna noc,fantasticna utakmica od strane Barce.Moram priznat,malo me prepao onaj poklonjeni gol Realu,ali na kraju je sve dobro zavrsilo.****.ga,treba nekad i nabiti loptu,ne moras je uvijek dodavat(govorim za Valdesa).Jednostavno,jos jedna lekcija Barce Realu.Nakon 3. gola,Barca je mogla jos barem 2 gola zabiti,ali eto nije se dalo,a i nakon tog gola,previse su yebavali loptu po sredini,mada ih ne krivim,jer vidjeti one igraca Reala kako se mrcvare i samo pogledom ispracaju velemajstorske kombinacije,neprocjenjivo :D

Iniesta definitivno najbolji,ja sta im je cinio :lol: Alves takodjer fantastican,zatvorio je odlicno desnu stranu,puno je pretrcao.Messi standardno odlican.Fabregas je bio dobar,mada je moglo i bolje,ali zabio je,sto je najvaznije :D Alexis odusevljava,neprestano vrsi presing,puno trci,a pored toga i dribla,otvara prostor,a jos je i zabio veceras :D

Uglavnom,jos jedno rutinsko gazenje Reala sa pola snage,mozda i manje 8-)

Neki kraci komentar na tekmu,bice i opsirnije :D
Ti nabroja pola tima, a zaboravio pomenuti doktora Xavia koji je veceras bio glavni igrac koji je držao igru na sredini terena po hiljaditi put - ustvari ništa novo od velemajstora pa ga zato niko i ne pominje :lol: :lol:

ajvardedo

Post Postao/la ajvardedo » 11 dec 2011, 01:14

Mislim da je Messi zaslužio crveni karton, ali dok ne pogledam tu situaciju ponovo ne želim ništa više reći", dodao je Mourinho na konferenciji za medije nakon utakmice.

koji smećar,majko draga :lol:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 dec 2011, 01:16

upload je napisao/la:Ti nabroja pola tima, a zaboravio pomenuti doktora Xavia koji je veceras bio glavni igrac koji je držao igru na sredini terena po hiljaditi put - ustvari ništa novo od velemajstora pa ga zato niko i ne pominje :lol: :lol:
Pa je.biga,znas da se on podrazumjeva :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 11 dec 2011, 01:17

DesimaL je napisao/la:
thenaturalone je napisao/la:Ne znam fakat na koju situaciju mislite, Iniesta ga je vise puta izradio i prosao...
Ne znam fakat, znam za jednu takvu situaciju ali je bila kod centra a ne kod gol linije kao sto je neko spomenuo...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 11 dec 2011, 01:17

DesimaL je napisao/la:
Je li poslije toga neko dobio zuti nakon starta na iniestu??? A nije lose ni izbacivanje kedire onim prebacivanjem....
Mi nikada odustati necemo...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 dec 2011, 01:18

thenaturalone je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
Ne znam fakat, znam za jednu takvu situaciju ali je bila kod centra a ne kod gol linije kao sto je neko spomenuo...
Kod aut linije se to desilo
Visca el Barça ! Mes que un club !

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 11 dec 2011, 01:19

thenaturalone je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:
Ma kakva gol linija,aut linija. :lol:
YNWA!

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 11 dec 2011, 01:21

Sudjenje me odusevilo veceras.

Utakmica je bila odlicna , Barca je razmontirala Real na proeste faktore.
Jednostavno ljudi su stroj.

Iniesta je najbolji vezni igrac na svijetu koji je hodao planetom , to je genije i madzionicar.Nevjerovatan je naprosto..

Messi kao Messi, šprda se sa svima pa tako i sa omiljenom musterijom ;)
Barca ne toliko dobra ali i kao takva dovoljno je jaka i mocna da razvali Real.Fudbal bolje od ovoga ne mozes igrati.
Pazljivo biraju i dovode igrace kojice se uklopiti i donjeti im dodatnu dimenziju.

Real presmjesan i ocajan , sem poklona Valdeza ja vidio od njih apsolutno nista nisam.Sem par startova Ramosa i Pepea.

Ono Coentraa od strane Inieste treba prijaviti i tuziti.Covjek ocito ce imati teske mentalne posljedice od silnih ispadanja.

Ne znam sto kritikujete Valdeza , ostao je dosljedan stilu igre i nije podlegao pritisku.Greske se desavaju pa tako i njemu.
Izdvojio bi i fantasticnu partiju Busquetsa i Piquea u defanzivi koji su bili genijalni ;)
Alexis je top pojacanje i igrac koji je donio dimenziju vise.Svakako je pravi stroj , šparta 90 minuta kao i Alves koji isto naduvan ne zna sta bi prije pokrio i koji dio terena pa pokriva citav teren :mrgreen:
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 11 dec 2011, 01:29

Reuf je napisao/la:
Ono Coentraa od strane Inieste treba prijaviti i tuziti.Covjek ocito ce imati teske mentalne posljedice od silnih ispadanja.
Kod treceg gola Barce ,na pocetku akcije,Coentrao nervni slom dozivio :D

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 11 dec 2011, 01:32

Mislim da ronaldo sam seb psuje mater sto ga rodi u vrijeme messija,da je prije ili kasnije mozda bi bio najbolji igrac svijeta....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 dec 2011, 01:35

damirfile je napisao/la:Mislim da ronaldo sam seb psuje mater sto ga rodi u vrijeme messija,da je prije ili kasnije mozda bi bio najbolji igrac svijeta....
...naglasak na MOŽDA :mrgreen:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 11 dec 2011, 01:43

Reuf je napisao/la:Sudjenje me odusevilo veceras.

...i Alves koji isto naduvan ne zna sta bi prije pokrio i koji dio terena pa pokriva citav teren :mrgreen:
:D :D

frajer pokriva sve, cak i tribine

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 11 dec 2011, 02:06

UPS je napisao/la:
Reuf je napisao/la:Sudjenje me odusevilo veceras.

...i Alves koji isto naduvan ne zna sta bi prije pokrio i koji dio terena pa pokriva citav teren :mrgreen:
:D :D

frajer pokriva sve, cak i tribine
maloprije mi pored kuce protrco
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

upload
Kontakt:

Post Postao/la upload » 11 dec 2011, 02:11

:lol: :lol: :lol: evo ga opet, još uvijek trci :mrgreen:

Šalu na stranu - Alves je veceras bio najbolji, najrastrcaniji, najborbeniji, nabacio gol Fabregasu, lomio Marcela po desnoj strani...Iniesta i Messi su se dosta zayebavali u 16-ercu Reala kad su mogli zabiti još koji gol u zadnjih 15 minuta kad su domacini pali u igri, previše peglanja i kombinacija.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 11 gostiju.