Iniesta definitivno najbolji,ja sta im je cinio

Uglavnom,jos jedno rutinsko gazenje Reala sa pola snage,mozda i manje

Neki kraci komentar na tekmu,bice i opsirnije

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Kada je coentrao uletio klizeci,a iniesta ga prebaciothenaturalone je napisao/la:Ne znam fakat na koju situaciju mislite, Iniesta ga je vise puta izradio i prosao...
Ti nabroja pola tima, a zaboravio pomenuti doktora Xavia koji je veceras bio glavni igrac koji je držao igru na sredini terena po hiljaditi put - ustvari ništa novo od velemajstora pa ga zato niko i ne pominjenidjo_barca je napisao/la:Fantasticna noc,fantasticna utakmica od strane Barce.Moram priznat,malo me prepao onaj poklonjeni gol Realu,ali na kraju je sve dobro zavrsilo.****.ga,treba nekad i nabiti loptu,ne moras je uvijek dodavat(govorim za Valdesa).Jednostavno,jos jedna lekcija Barce Realu.Nakon 3. gola,Barca je mogla jos barem 2 gola zabiti,ali eto nije se dalo,a i nakon tog gola,previse su yebavali loptu po sredini,mada ih ne krivim,jer vidjeti one igraca Reala kako se mrcvare i samo pogledom ispracaju velemajstorske kombinacije,neprocjenjivo![]()
Iniesta definitivno najbolji,ja sta im je cinioAlves takodjer fantastican,zatvorio je odlicno desnu stranu,puno je pretrcao.Messi standardno odlican.Fabregas je bio dobar,mada je moglo i bolje,ali zabio je,sto je najvaznije
Alexis odusevljava,neprestano vrsi presing,puno trci,a pored toga i dribla,otvara prostor,a jos je i zabio veceras
![]()
Uglavnom,jos jedno rutinsko gazenje Reala sa pola snage,mozda i manje![]()
Neki kraci komentar na tekmu,bice i opsirnije
Pa je.biga,znas da se on podrazumjevaupload je napisao/la:Ti nabroja pola tima, a zaboravio pomenuti doktora Xavia koji je veceras bio glavni igrac koji je držao igru na sredini terena po hiljaditi put - ustvari ništa novo od velemajstora pa ga zato niko i ne pominje![]()
Ne znam fakat, znam za jednu takvu situaciju ali je bila kod centra a ne kod gol linije kao sto je neko spomenuo...DesimaL je napisao/la:Kada je coentrao uletio klizeci,a iniesta ga prebaciothenaturalone je napisao/la:Ne znam fakat na koju situaciju mislite, Iniesta ga je vise puta izradio i prosao...
Je li poslije toga neko dobio zuti nakon starta na iniestu??? A nije lose ni izbacivanje kedire onim prebacivanjem....DesimaL je napisao/la:Kada je coentrao uletio klizeci,a iniesta ga prebaciothenaturalone je napisao/la:Ne znam fakat na koju situaciju mislite, Iniesta ga je vise puta izradio i prosao...
Kod aut linije se to desilothenaturalone je napisao/la:Ne znam fakat, znam za jednu takvu situaciju ali je bila kod centra a ne kod gol linije kao sto je neko spomenuo...DesimaL je napisao/la:Kada je coentrao uletio klizeci,a iniesta ga prebaciothenaturalone je napisao/la:Ne znam fakat na koju situaciju mislite, Iniesta ga je vise puta izradio i prosao...
Ma kakva gol linija,aut linija.thenaturalone je napisao/la:Ne znam fakat, znam za jednu takvu situaciju ali je bila kod centra a ne kod gol linije kao sto je neko spomenuo...DesimaL je napisao/la:Kada je coentrao uletio klizeci,a iniesta ga prebaciothenaturalone je napisao/la:Ne znam fakat na koju situaciju mislite, Iniesta ga je vise puta izradio i prosao...
Kod treceg gola Barce ,na pocetku akcije,Coentrao nervni slom dozivioReuf je napisao/la:
Ono Coentraa od strane Inieste treba prijaviti i tuziti.Covjek ocito ce imati teske mentalne posljedice od silnih ispadanja.
...naglasak na MOŽDAdamirfile je napisao/la:Mislim da ronaldo sam seb psuje mater sto ga rodi u vrijeme messija,da je prije ili kasnije mozda bi bio najbolji igrac svijeta....
Reuf je napisao/la:Sudjenje me odusevilo veceras.
Utakmica je bila odlicna , Barca je razmontirala Real na proeste faktore.
Jednostavno ljudi su stroj.
...i Alves koji isto naduvan ne zna sta bi prije pokrio i koji dio terena pa pokriva citav teren
maloprije mi pored kuce protrcoUPS je napisao/la:Reuf je napisao/la:Sudjenje me odusevilo veceras.
Utakmica je bila odlicna , Barca je razmontirala Real na proeste faktore.
Jednostavno ljudi su stroj.
...i Alves koji isto naduvan ne zna sta bi prije pokrio i koji dio terena pa pokriva citav teren![]()
![]()
frajer pokriva sve, cak i tribine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.