Fakat, ja sam ono napisao s nekim povodom, isto kao što imam povoda da kažem za Želju da je najbolji u Bosni

Ali neću više da za chatavam, ima par forumaša kojima sam zapeo za oko pa me stalno drže na oprezu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pirke je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Isto kao što ja ne kontam zašto ti kao primjer navodiš baš Juventus!?
Juventus su izbacili jer su bili najbolji i to je svima smetalo u Italiji i htjeli su da ga skinu, ne bi me čudilo da isto pokušaju i sa Dinamom jer Mamić je svima trn u oku pogotovo klapi iz Dalmacije sa Štimcem na čelu.
Kao primjer si mogao npr navesti sve engleske klubove koji nisu igrali 5 godina u UEFA takmičenjima pa svi i dan danas postoje...
![]()
![]()
![]()
Ja. Bas su ih zato izbacili. I zbog nicega drugog.
I odakle se javljas,Dzeneta ili Dzehenemanime_tm87 je napisao/la:Jednom sam se probudio na brdu kod nas u crkvicama, ne sjecajuci se nicega od prosle noci. Izgubio sam kljuceve tu noc, sreca pa sam ih pronasao sutradan inace bi me stari kastriro tupom sikirom.
Kako sam umro od smijeha
a jos sam zivHenry je napisao/la:I odakle se javljas,Dzeneta ili Dzehenemanime_tm87 je napisao/la:Jednom sam se probudio na brdu kod nas u crkvicama, ne sjecajuci se nicega od prosle noci. Izgubio sam kljuceve tu noc, sreca pa sam ih pronasao sutradan inace bi me stari kastriro tupom sikirom.
Kako sam umro od smijeha
BoscoI treba da ljubi jer Robin im je svojim golovima ove godine donio toliko premija da treba da mu svi puše kitu, a ne ljube kopačku.
don_burza je napisao/la:da su kojim slucajem ugasili svjetlo sekund nakon centarsuta mozda bi i Ronaldo ostigao gol glavom kao na onoj reklami za motorno ulje i za losu sportsku opremu
Baš sam htio i ja da postavim ovajDesimaL je napisao/la:don_burza je napisao/la:da su kojim slucajem ugasili svjetlo sekund nakon centarsuta mozda bi i Ronaldo ostigao gol glavom kao na onoj reklami za motorno ulje i za losu sportsku opremu![]()
Postao/la NeverRetreat dana 11 dec 2011, 01:28
prema goal.com igrac utakmice dzeko
Nail for Real je napisao/la:BoscoI treba da ljubi jer Robin im je svojim golovima ove godine donio toliko premija da treba da mu svi puše kitu, a ne ljube kopačku..
DesimaL je napisao/la:don_burza je napisao/la:da su kojim slucajem ugasili svjetlo sekund nakon centarsuta mozda bi i Ronaldo ostigao gol glavom kao na onoj reklami za motorno ulje i za losu sportsku opremu![]()
Henry je napisao/la:Da mi je znati koju rakiju burza konzumira
Bjezi nigdje tedon_burza je napisao/la:Henry je napisao/la:Da mi je znati koju rakiju burza konzumira
o musmule
a pretezno sljivovica
-Paja je napisao/la:Da, tako je vi gloryhunteri bi trebali navijati za Arsenal ali Arsenal je za takve jednostavno odbojan zbog cinjenice da mi medju fanove ne priznajemo vas gej populaciju.
fabregas=štakor, barcelona=kanalizacija
i sad kad skontam Wenger je ustvari na ljeto izvrsio deratizaciju i rijesio nas smrada.
BIHfan je napisao/la:Ne mogu se dva Ruska kluba sresti u Osminifinala Lige Prvaka.chelsea-fan je napisao/la:ja bi CSKA
Henry je napisao/la:-Paja je napisao/la:Da, tako je vi gloryhunteri bi trebali navijati za Arsenal ali Arsenal je za takve jednostavno odbojan zbog cinjenice da mi medju fanove ne priznajemo vas gej populaciju.
fabregas=štakor, barcelona=kanalizacija
i sad kad skontam Wenger je ustvari na ljeto izvrsio deratizaciju i rijesio nas smrada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.