Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Šta reći...opet onaj isti osjećaj, osjećaj utučenosti, depresije, bijesa, i čega sve ne...Opet noć kada ništa, ali ništa nije išlo kako treba...Ronaldo ima šansu za 2-2, rekoh evo ga, go 100%, pogađa 99 od 100 ovakvih šansi...i opet promaši...na početku isto, da je bila bilo koja druga utakmica pogodio bi ono 1000000%, ali neee...iz nekog razloga oni su i dalje u grču protiv Barce. Pod utiskom sam strašnim, sve što osjećam ne može stati u ovaj post, a i da može ne znam kako to prenijeti "na papir." I sad mi ostaje da kažem ono što i svaki put moram reći, don't lose your head, Real opet s pola snage može do 15 pobjeda u nizu, i gotovo sam siguran da je ove godine La Liga naša, ali gorki okus zbog ovog meča ni ta titula neće isprati...ali eto bolje titula, pa ćemo poraz preboljeti nekad...vratiti se pobjedama, a Barca će već kiksati na nekom od gostovanja, u to nema sumnje...HALA MADRID
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
moj utisak je da je Real silovan...nanek je napisao/la:Kad se malo smire strasti,molim nekog naseg da ostavi svoj utisak ovog el clasica,imam i ja dosta za reci jbg izdao nas je najvazniji faktor koji treba u bilo kojem poslu u zivotu pogotovo u fudbalu,a pogotovo na ovakvom derbiju..Mislim sta reci za one golove prvi kasiljasa koji nije primio onakav go zadnjih 100 utakmica,a drugi ma svaka rijec je suvisna! A ovi mali navijaci,malih klubova sto dolaze na nasu temu i provociraju ,sta reci o njima ? Ipak su oni mali za velike KRALJEVE! ( i da, cestitam navijacima(istinskim) Barce na pobjedi)

lose lose i veoma lose,i moze se jos dodati i strasno.....zelim iz sveg srca da pobjedimo barcelonu ali neide ovako ,previse se boje igraci a ronaldo je sad dokazao svoju manjinu koja sebicnost,nepozrtvovanost ma uzas utakmica,mozemo samo bogu zahvalit da nismo opet petardu primili i to sad na svom terenu

Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
utisak nekog relevantnog i malo nacitanijegajvardedo je napisao/la:moj utisak je da je Real silovan...nanek je napisao/la:Kad se malo smire strasti,molim nekog naseg da ostavi svoj utisak ovog el clasica,imam i ja dosta za reci jbg izdao nas je najvazniji faktor koji treba u bilo kojem poslu u zivotu pogotovo u fudbalu,a pogotovo na ovakvom derbiju..Mislim sta reci za one golove prvi kasiljasa koji nije primio onakav go zadnjih 100 utakmica,a drugi ma svaka rijec je suvisna! A ovi mali navijaci,malih klubova sto dolaze na nasu temu i provociraju ,sta reci o njima ? Ipak su oni mali za velike KRALJEVE! ( i da, cestitam navijacima(istinskim) Barce na pobjedi)

Ne uzmi za ozbiljno navijača Arsenala još vidaju rane iz prošlosti od duela sa Barcom , večeras se mislio naslađivati pobjedom Reala ali....make je napisao/la:ko je bolan prvi????Bosco je napisao/la:Ne znam šta ova djeca laprdaju ovdje, Real je i dalje prvoplasirana ekipa i svejedno će osvojit Primeru. Ovaj poraz će im samo bacit jednu malu mrlju na kraju sezone kada budu dizali titulu, ali mislim da im neće smetat puno. Šampioni!
utakmicu manje imate, i ako dobijete onda cete biti prvi, a do tada.... uzivaj,sad ce snimak tekme pa na miru pogledaj;)

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Joj sreco
kad primis onakav 2 gol, a promasis par 100% prilika...normalno da gubis.
Iniesta odigrao sjajno 2p.
HALA MADRID

Iniesta odigrao sjajno 2p.
HALA MADRID
“You talkin’ to me?”
- tyler durden
- Kontakt:
nema tu nikakvog utiska,nabijaju nam trecu godinu za redom komplekse i trebamo se poklopit,dok nesto ne osvojimo!(ako mognemo osvojit protiv ovakve barce sta)
ronaldo moze vezat pertle messiju ,ko misli drugacije moze se bacit u bunar slobodno
za pohvalu moze jedino,benzema i di maria.

ronaldo moze vezat pertle messiju ,ko misli drugacije moze se bacit u bunar slobodno

za pohvalu moze jedino,benzema i di maria.

Pred derbi u Kataloniji Ronalda treba neko povrijedit' jer ono što je večeras pokazao je ravno igraču koji igra u nekom trećeligašu ...
I da jedina pohvala večeras od mene za Realove igrače ide Fabiu Coentrau
I da jedina pohvala večeras od mene za Realove igrače ide Fabiu Coentrau

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 11 dec 2011, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Opet Sarma nesto ''provaljuje''... A u Augustu se lizo sa ovim Boscom i sa svim ostalim naijacima Arsenala kada su igrali sa Udinama, sad ga nesto lafo ismijava...Saurman je napisao/la:Ne uzmi za ozbiljno navijača Arsenala još vidaju rane iz prošlosti od duela sa Barcom , večeras se mislio naslađivati pobjedom Reala ali....make je napisao/la:ko je bolan prvi????Bosco je napisao/la:Ne znam šta ova djeca laprdaju ovdje, Real je i dalje prvoplasirana ekipa i svejedno će osvojit Primeru. Ovaj poraz će im samo bacit jednu malu mrlju na kraju sezone kada budu dizali titulu, ali mislim da im neće smetat puno. Šampioni!
utakmicu manje imate, i ako dobijete onda cete biti prvi, a do tada.... uzivaj,sad ce snimak tekme pa na miru pogledaj;)
Realovci ne brinite vi sigurno osvajate Primeru jer vise necete izgubiti do kraja sezone osim ponovo u Barceloni...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Sparta je napisao/la:Joj srecokad primis onakav 2 gol, a promasis par 100% prilika...normalno da gubis.
e jbg nek je golmanov pogresan pas standardan gol u fudbalu, a odbijanje lopte od igraca nesto deseto

ronaldo standardno igrac manje
Zadnja izmjena: Scof1eld, dana/u 11 dec 2011, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
ser del barça es el millor que hi ha !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Borba izgubljena , ali ne i rat ...Mene najvise strah da sad ne padne moral i ode sve u pm...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Igrači Reala mogu sami sebe kriviti za ovaj poraz, prvenstveno Ronaldo...Imao je par zicera koje je jednostavno morao zabiti, obilo mu se o glavu to njegovo samohvalisanje kad je najviše trebalo i kad ga je čitav svijet gledao...
Ali svakako u odnosu na prethodne utakmice protiv Barce Real je poprilično dobro stajao na terenu, što ipak nije dovoljno za pobjedu...
Najbolji igrač Reala večeras Karim Benzema uz Diarru i Ramosa, ostalo sve 0 bodova.
Ali svakako u odnosu na prethodne utakmice protiv Barce Real je poprilično dobro stajao na terenu, što ipak nije dovoljno za pobjedu...
Najbolji igrač Reala večeras Karim Benzema uz Diarru i Ramosa, ostalo sve 0 bodova.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Da Barcelona nije dala 3 gola,real bi dobio garant hihihih
Ronaldo de Assis Morreira "Ronaldinho" Gaucho ' 10 !
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
http://www.youtube.com/watch?v=GVAdcBSNKLU
Kod Mourinha da padne moral i ode sve u pm, mora da se šališ.HZ_ilidzaa je napisao/la:Borba izgubljena , ali ne i rat ...Mene najvise strah da sad ne padne moral i ode sve u pm...

Ovo citirano laprdajuBosco je napisao/la:Ne znam šta ova djeca laprdaju ovdje, Real je i dalje prvoplasirana ekipa i svejedno će osvojit Primeru. Ovaj poraz će im samo bacit jednu malu mrlju na kraju sezone kada budu dizali titulu, ali mislim da im neće smetat puno. Šampioni!

Dobar je Real bio veceras stvarno,ali eto nisu imali srece,onaj gol Barce za 1-2 nafakali i to je to,plus oni promasaji Ronalda.Opet s druge strane,znamo kako je Real dao gol,mislim nije meni krivo sto je Barca pobijedila,ni najmanje

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ma gdje će past moral ,nije to neka ekipica..
Ja sam siguran da Real osvaja Primeru.
Ja sam siguran da Real osvaja Primeru.
You'll never walk alone.
- Giallorossi
- Kontakt:
Ronaldo ko Ronaldo. Kada se igraju važne utakmice, je nula. Inače je vrhunski igrac,ali kada svi očekuju nešto od njega,nema ga nigdje kao po pravilu. Dakle, za mene nema rasprave, ko je bolji izmedju njega i Messija..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Loš Real malo bolja Barcelona, ovaj derbi sve više liči na naš sarajevski derbi. Ronaldo se izgubi u velikim utakmicama naravno protiv naše reprezentacije napravi izuzetak.Barca od prva 4 šuta zabije 3 gola i jednostavno da se igra protiv Granade takva se utakmica mora izgubiti. Sudija odličan mada je mirne duše mogao dati crveni karton Messiju. Nadam se da će slijedeći derbi Ronaldo početi sa klupe.
Rani gol, nafaka....a ta nas nafaka i ukakila.
Ima i ona sreca prati hrabre, zamalo nam i Xavi zabi glavom, dosta bilo sto Cesc zabija glavom
neznam jeli ikad u Arsenalu zabijo glavom...a samo 20sekundi prije toga C.Ronaldo masi zicer glavom
bezzzi..
Btw. OZIL I C.RONALDO 0
INIESTA 10 U 2p. ubio nas
Ima i ona sreca prati hrabre, zamalo nam i Xavi zabi glavom, dosta bilo sto Cesc zabija glavom

Btw. OZIL I C.RONALDO 0
INIESTA 10 U 2p. ubio nas
Zadnja izmjena: Sparta, dana/u 11 dec 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
“You talkin’ to me?”
O čemu ti laprdaš ?Arogantni je napisao/la:
Opet Sarma nesto ''provaljuje''... A u Augustu se lizo sa ovim Boscom i sa svim ostalim naijacima Arsenala kada su igrali sa Udinama, sad ga nesto lafo ismijava...
Realovci ne brinite vi sigurno osvajate Primeru jer vise necete izgubiti do kraja sezone osim ponovo u Barceloni...
Nazovi Pereza i podijeli ovu informaciju silno bi ti se obradovao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.