uvijek losijem moras dati prednost u startu, tako je bilo i kod prvog gola, pa znas kako je zavrsilo. Uskoro, da se naslutit veliki minus bice u MadriduHZ_ilidzaa je napisao/la:U katalunji sa -6 na -3 ... Morali smo malo , smrznut ce te se jbt![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
uvijek losijem moras dati prednost u startu, tako je bilo i kod prvog gola, pa znas kako je zavrsilo. Uskoro, da se naslutit veliki minus bice u MadriduHZ_ilidzaa je napisao/la:U katalunji sa -6 na -3 ... Morali smo malo , smrznut ce te se jbt![]()
![]()
kakvih bolan -3HZ_ilidzaa je napisao/la:U katalunji sa -6 na -3 ... Morali smo malo , smrznut ce te se jbt![]()
![]()
Moras priznati da je Barca do 20 minute trebala imati 3 komada u mrezi , nismo iskoristili svojih "5" minuta i slutio sam nas poraz.Ronaldo najgori veceras , 2 100% prilike nije iskoristio , svi trce po terenu samo on hoda ko maneken. Meni je samo zao sto Mourinho nije izveo Ronalda.Monolog je napisao/la:Igrač utakmice - Iniesta. Izyeb'o sam se sa linkovima i onom mojom tv preko neta, al' sam na kraju naš'o neki albanski program i tu gled'o.![]()
U 2. poluvremenu je Barcelona pokazala zašto igra najbolji fudbal. Najmoćnije Realovo oružje - kontranapad, nije uopće dolazilo do izražaja. A, svi znamo kako je Barca zabila treći gol - kontrom. Iniesta iznio do Messija, ovaj produžio do Alvesa, koji na kraju servira loptu za Cesca. Iskreno, Real je sazrio za još jednu peticu i pravo je čudo što je nisu dobili.![]()
Messi odličan, al' Iniesta genijalan. GENIJALAN.
Mislim da se na suđenje nema pravo niko požaliti (prvenstveno Mourinho). Lass je možda i ranije treb'o požutiti, Pepe i Ramos su za svoje poteze opravdano požutili, a i na suprotnoj strani je sve bilo po propisima.
Sve u svemu, Realovci bi se trebali zapitati nešto. Kad i kako će dobiti Barcelonu, kada nisu u stanju to uraditi u trenucima kada igraju najbolji fudbal. Jer, ruku na srce, Real odavno nije ovako igrao, a večeras je dobro prošao.
Guardiola ponov'o nadigrao Mourinha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.