FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jos malo ce poceti,nadam se odlicnoj utk i pobijedi Barce,malo mi je cudno sto igra Puyol,a ne Mascherano jer je Puyol dosta izgubio na brzini i ne znam da li ce moci pratiti Ronalda i ostale u napadu...
Kapiten Puyol je doktorirao na najvecim utakmicama, posebno na El Clasicima tako da za njega nema zime.Za njega je to rutina.enobarca je napisao/la:Jos malo ce poceti,nadam se odlicnoj utk i pobijedi Barce,malo mi je cudno sto igra Puyol,a ne Mascherano jer je Puyol dosta izgubio na brzini i ne znam da li ce moci pratiti Ronalda i ostale u napadu...
Cak ce ga veceras Tarzan zavuci glavom iz prekida

Valdes,koji mu je kur*c,pa izbi je... 

- underground
- Kontakt:
sta bi

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
moze link molim vas?
http://veetle.com/index.php/channel/view#4e85a7dbade11" onclick="window.open(this.href);return false;
HAHHAAHAH komentator spominje džehenem haahahahahahaahah
HAHHAAHAH komentator spominje džehenem haahahahahahaahah
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
e jbg, Valdes ga usra da jaja...pokloniti im gol 30 sekundi

Goooooooollll...Sanchez... 

- JuveSissoko
- Kontakt:
Messi je lud 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
" onclick="window.open(this.href);return false; može proć
Jer si JEDAN JEDINI...........
Može li Pep objasniti manijaku Valdesu da se lopta izbija, a ne neke zayebancije i dodavanja.
Lik se konstantno zayebava sa tim

Lik se konstantno zayebava sa tim

- adriano_leite
- Kontakt:
Imam osjecaj da im mozemo zabiti gol kad pozelimo. Kad mi neko kaze kako Barca vrsi pritisak na sudije, opalio bih ga stocem na licu mjesta. Pa sta je Real radio na ovoj utakmici, traze karton za Messija, covjek nije pipnuo loptu, ili mi mozda stream preskace pa se nije vidio udarac u nogu
.

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Messi zna nekad stvarno pretjerati
bravo za Alexisa,Iniesta i Cesc ko da i ne igraju 

- JuveSissoko
- Kontakt:
Ma kakav karton, na usporenom Messi nije ni udario igraca , malkice ga dodirno a Pepe mesar kao i obicno. 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Realnost na nivouJuveSissoko je napisao/la:Ma kakav karton, na usporenom Messi nije ni udario igraca , malkice ga dodirno a Pepe mesar kao i obicno.

Mozel se kako zaustaviti messi ?
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !
- adriano_leite
- Kontakt:
To Valdesu niko ne moze objasniti. On je prirodno glup lik, kad se samo sjetim kako je sve kiksao, to je strasno. Momak brani neke nemoguce lopte ali mu dodje zuta minuta i bude strasno los. Kad se samo sjetim kad mu Villa zabi gol sa 40 metara, strasno. Najlosije dio nase ekipe ubjedljivo je Valdes. Nema sanse da bude otjeran, da ga se stavi na klupu, zato jedva cekam da se oprosti od fudbala i da dovedemo kakvog golmana koji je iole normalan, mada je tesko naci takvog golmana.upload je napisao/la:Može li Pep objasniti manijaku Valdesu da se lopta izbija, a ne neke zayebancije i dodavanja.
Lik se konstantno zayebava sa tim![]()
![]()
![]()
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pitaj Lassa, ni jednom mu Messi nije proso 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.