FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ajde palite sa ove teme i Vleza pun mi ih je od onoga sa Marsijanom pa kad ubise Muharevica i kamenovanja kad su iz Jedinstva zive glave izvukli od njihovih divljaka isto tako i ovi iz Celika sta se pravite fini pa kod vas noge lome i popustite nas vise gledajte nas na tv
svaka cast momcima nocas..svi su zasluzili aplauz igra za 9 navijanje za 10.....cala dobro postavio igru...sve odlicno funkcioniralo.....joj da je samo hadzija zabio onu....
P.S. posto nisam neki navijac sarajeva vise neki sipmatizer da kazem da je ono na sjeveru bila perverzija jednostavno mislim da ne moze bolje od onoga.....hordasi svaka vam cast: I da te volim oduvijek sam znao i zbog tebe sve bih ja dao i zbog tebe u paklu cu da gorim......
hebi ga malo me ponijelo......
P.S. posto nisam neki navijac sarajeva vise neki sipmatizer da kazem da je ono na sjeveru bila perverzija jednostavno mislim da ne moze bolje od onoga.....hordasi svaka vam cast: I da te volim oduvijek sam znao i zbog tebe sve bih ja dao i zbog tebe u paklu cu da gorim......

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne mogu da se otmem utisku kako smo bojazljivo usli u mec.U20 min igre jednostavno smo pod rucnom igrali,kao da je u najmanju ruku barcelona preko puta.Poslije primljenog gola poceli smo da igramo i zasluzeno dosli do izjednacenja.Uz malo vise srece moglo se i do pobjede,ali i ovim rezultatom sam zadovoljan.Momcima svaka cast na borbenosti i htijenju.Puno toga jos bih napisao,ali jedo je sigurno da su i bolje ekipe igrale na kosevu od cluja.Fizicki su jaca i spremnija ekipa od nas,ali nisu toliko toga veceras pokazali.Ocekivao sam vise.Jos jednom nasim momcima cestitke a o HORDAMA necu ni da govorim,kad je sve vise i suvisno.RESPECT ZA NAJBOLJE TIFOZE.FCS.
Igracima kapa do poda. Da trener nije kukavica, dobili bi ove jadove 2:0.
DAMIR HADZIC - MAJSTOR !!!
ja fkt vas ne kontam znaci bez zajebancije ako ikoga trebate da podrzite to jest ovaj covjek koji je i meni drag mehmed janjos,to je velicina covjek i da njega nije bilo nebi vas sto husrefa dovelo dovde,upravu tjerajte ali ovaj covjek je zasluzio respekt,i koreografija vam je bas bezveze bila dno dna,ali eto to ce neki shvatiti kao provokac
iju

belinea je napisao/la:ja fkt vas ne kontam znaci bez zajebancije ako ikoga trebate da podrzite to jest ovaj covjek koji je i meni drag mehmed janjos,to je velicina covjek i da njega nije bilo nebi vas sto husrefa dovelo dovde,upravu tjerajte ali ovaj covjek je zasluzio respekt,i koreografija vam je bas bezveze bila dno dna,ali eto to ce neki shvatiti kao provokaciju
Idite sarajte nam grafite sad nea nikog xD.................
NEK CRKNE KOMSIJI KRAVA A S`NJOM ZAJEDNO I "KOMSIJA"!!!
Nikad se nismo furali, a oduvijek smo FURKA!!! HzsA since 1987
Decko sorry ali ti nemas blage veze sa taktikom a jos manje sa Fudbalom. Zadnja recenica ima smisla, sve drugo NULA!Madafaka je napisao/la:Igracima kapa do poda. Da trener nije kukavica, dobili bi ove jadove 2:0.

P.S. Ne dozivi ovo kao provokaciju, vec kao dobronamernu kritiku. Pozz.
koliko god mi sarajevo bio mrzak klub, sramota je da televizija rumunije prenosi utakmicu, a BHRT ne prenosi 

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
E samo mi fali da mi ti nesto kazes, haj ba **** u skokovima.cole-ch je napisao/la:Decko sorry ali ti nemas blage veze sa taktikom a jos manje sa Fudbalom. Zadnja recenica ima smisla, sve drugo NULA!Madafaka je napisao/la:Igracima kapa do poda. Da trener nije kukavica, dobili bi ove jadove 2:0.
DAMIR HADZIC - MAJSTOR !!!![]()
- NoName
- Kontakt:
Koja smo mi pogan da te Bog dragi sačuva. Umjesto da se svi zajedno radujemo svakom uspjehu naših predstavnika, bilo reprezentacije ili klubova, mi se međusobno nešto prepucavamo. Nema ovoj državi napretka ni za milion godina odnosno sve do tada dok roditelji, učitelji, nastavnici i profesori djeci ne objasne i ne utuve u glavu šta je osnovna kultura. Do tada ćemo, nažalost, kaskati čak i za najbližim susjedima, dok one razvijene zemlje nećemo moći vidjeti ni pomoću teleskopa Hubble.
Svi vjerujem imate TV, pratite evropske lige, pogledajte njihove navijače i kako se bodri svoj tim. Naučite nešto iz toga majka mu stara. Na taj ćete način najbolje pomoći svom klubu ali, prije svega, samima sebi.
Sarajevu kapa dole. Bez obzira na uvodnu tremu pokazali su da se mogu ravnopravno nositi sa favoriziranim rumunima. I pored genocida, koji se konstantno vrši nad talentima ove zemlje, sa vlastitim snagama i isključivo domaćim igračima su se dobro suprotstavili onoj legiji stranaca.
Usput mi nešto naumpade. Imamo mi odličan savez kakvi smo mi sami. Kapa se kroji prema glavi a ne nako ofrlje. Pozdrav.
Svi vjerujem imate TV, pratite evropske lige, pogledajte njihove navijače i kako se bodri svoj tim. Naučite nešto iz toga majka mu stara. Na taj ćete način najbolje pomoći svom klubu ali, prije svega, samima sebi.
Sarajevu kapa dole. Bez obzira na uvodnu tremu pokazali su da se mogu ravnopravno nositi sa favoriziranim rumunima. I pored genocida, koji se konstantno vrši nad talentima ove zemlje, sa vlastitim snagama i isključivo domaćim igračima su se dobro suprotstavili onoj legiji stranaca.
Usput mi nešto naumpade. Imamo mi odličan savez kakvi smo mi sami. Kapa se kroji prema glavi a ne nako ofrlje. Pozdrav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Kako te nije sramota pisati mi u ono u ...... skokovima?Madafaka je napisao/la:E samo mi fali da mi ti nesto kazes, haj ba **** u skokovima.cole-ch je napisao/la:Decko sorry ali ti nemas blage veze sa taktikom a jos manje sa Fudbalom. Zadnja recenica ima smisla, sve drugo NULA!Madafaka je napisao/la:Igracima kapa do poda. Da trener nije kukavica, dobili bi ove jadove 2:0.
DAMIR HADZIC - MAJSTOR !!!![]()
Stariji sam, lepsi, napisao sam i vise postova od tebe (bitan segment) i jos prvog dana mubarek meseca. Stvarno pripazi na vokabular, necu to u futuri tolerisati. Ono sto sam napisao u vezi tvoje fudb. strucnosti, jos uvek stojim iza toga. To ce ti svako reci, ko ti nije drug.

Koji ces klinac onda ovdjekinone je napisao/la:koliko god mi sarajevo bio mrzak klub, sramota je da televizija rumunije prenosi utakmicu, a BHRT ne prenosi

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kako te nije sramota pisati mi u ono u ...... skokovima?
Stariji sam, lepsi, napisao sam i vise postova od tebe (bitan segment) i jos prvog dana mubarek meseca. Stvarno pripazi na vokabular, necu to u futuri tolerisati. Ono sto sam napisao u vezi tvoje fudb. strucnosti, jos uvek stojim iza toga. To ce ti svako reci, ko ti nije drug.
[/quote]
Kako si lud

Kako si lud

@NoName
Fascinirao si me sa svojim postom. Kako mi se sviđa taj dio o roditeljima, nastavnicima, profesorima hehe. Također o savezu. Nema ovdje onoga "Čini drugome što bi volio da se tebi čini".
Okej , znam da postoji rivalstvo i da će i uvijek postojati, ali dajte ljudi, malo "ohanite". Kome nije noćas bilo drago radi Sarajeva. Koliko su donjeli samo bodova za BiH, koliko su se samo trudili da bi došli do ovog 4 pretkola. Igrati Europske utakmice je nešto posebno, tu ne pretstavljaš samo svoj klub, svoj grad, već i svoju državu. Oni koji su pisali i govorili protiv Sarajeva noćas su govorili i pisali protiv BiH.
U vezi TV-a.
Zar ti ljudi imaju imalo obraza, kako ih nije stid. Pa šta je Sarajevo tražilo 100000000miliona ili ????
Nisu u stanju prenositi utakmicu kakva se rijetko viđa na našim terenima. Nije mi jasno kako ti ljudi opće mogu spavati, ako nešto spaja ljude preko TV-a, onda je to sport i nešto drugo religiozno, nećemo o tome sada. Također gdje ide ta preplata, ja ne vidim Bundesligu, ja ne vidim Europske utakmice naših klubova osim jedne Širokoga, ja samo vidim reprize repriza.
I ovaj portal je joše jednom pokazao kako je on jedini koji se trudi da bi imali neki prenos, pa makar i tekstualni.
Hvala.
Fascinirao si me sa svojim postom. Kako mi se sviđa taj dio o roditeljima, nastavnicima, profesorima hehe. Također o savezu. Nema ovdje onoga "Čini drugome što bi volio da se tebi čini".
Okej , znam da postoji rivalstvo i da će i uvijek postojati, ali dajte ljudi, malo "ohanite". Kome nije noćas bilo drago radi Sarajeva. Koliko su donjeli samo bodova za BiH, koliko su se samo trudili da bi došli do ovog 4 pretkola. Igrati Europske utakmice je nešto posebno, tu ne pretstavljaš samo svoj klub, svoj grad, već i svoju državu. Oni koji su pisali i govorili protiv Sarajeva noćas su govorili i pisali protiv BiH.
U vezi TV-a.
Zar ti ljudi imaju imalo obraza, kako ih nije stid. Pa šta je Sarajevo tražilo 100000000miliona ili ????
Nisu u stanju prenositi utakmicu kakva se rijetko viđa na našim terenima. Nije mi jasno kako ti ljudi opće mogu spavati, ako nešto spaja ljude preko TV-a, onda je to sport i nešto drugo religiozno, nećemo o tome sada. Također gdje ide ta preplata, ja ne vidim Bundesligu, ja ne vidim Europske utakmice naših klubova osim jedne Širokoga, ja samo vidim reprize repriza.
I ovaj portal je joše jednom pokazao kako je on jedini koji se trudi da bi imali neki prenos, pa makar i tekstualni.
Hvala.
Ej sad sam pogledao snimak utakmice i jos sam u soku....Da nije bilo boje i obiljezja ne bi prepoznao Sarajevo...Igra koja definitivno zasluzuje Evropsku ligu!! 

Bio sam na kosevu protiv helsingborga i cuo sam neke price da BHT uopste nije ponudila da prenosi tu utakmicu, ili da je nudila za uzvrat samo marketinske usluge za tu utakmicu sto je u najmanju ruku bezobrazno. Skidam kapu Sarajevu za nastupe i Hordama za navijanje. Trenutno ste najjači i Čestitam na tome. Samo me živo zanima šta je vama uprava skrivila pa ih izbacujete pa bi volio da neko odg
Sta cu kad smo najaci
i taj Cluj koji je pobjedio tu Romu,i koji je igro nerjeseno sa Chelseom,dodje na Kosevo i bude nadigran,samo u prvih 20 minuta su igrali dobro to zbog nase greske jer smo bojazljivo usli u utakmicu i pustili ih da igraju...sve nakon toga nasa stvar...al sto nemamo srece to je cudo,i opet se stativa pogodila,i opet su sa linije spasavali loptu,e boze boze jesmo nesretni pa tri utakmice zaredom sve se isto desava 1-1 a milion prilika,nece u go pa nece...rezultat ko rezultat odlican kad skontamo gdje su Rumuni a gdje mi sto se tice fudbala,al opet oni imaju te strance ,a mi imamo srcu i dusu,oni igraju zbog para ,nasi momci iz ljubavi prema klubu,neopisivo sve i da 5-0 tamo izgube nema im se sta zamjeriti jer su sve do jednog srce ostavili na terenu...Momci svaka cast
Navijanje necu komentarisat jer nemogu da pricam
sala mala 

Navijanje necu komentarisat jer nemogu da pricam

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Skrivila je sljedece...Soldat_ze je napisao/la:Bio sam na kosevu protiv helsingborga i cuo sam neke price da BHT uopste nije ponudila da prenosi tu utakmicu, ili da je nudila za uzvrat samo marketinske usluge za tu utakmicu sto je u najmanju ruku bezobrazno. Skidam kapu Sarajevu za nastupe i Hordama za navijanje. Trenutno ste najjači i Čestitam na tome. Samo me živo zanima šta je vama uprava skrivila pa ih izbacujete pa bi volio da neko odg
Prodali Handzica u Lech 170.000eura, Obuca 10.000eura, Rascic 70.000, Pandza 300.000 eura, drugo i trece pretkolo europske lihe 270.000 eura + karte, plus sponzorski ugovor sa fabrikom Duhana, a da ne govorim o 3 pretkolu lige prvaka prij 2 god i 2.5 mil eura..kazu nemaju para????? Gdje su pare? Nijednog jedinog igraca nisu doveli. Igramo sa 14 igraca premier ligu, euro ligu i kup i ne trebaju nam pojacanja, da su se pare iskoristile sad bi imali 9 bodova u PL..
eto toliko..Ovo nije problem koji se pojavio jucer ili nakon tekme s Velezom, ovo je problem koji nas tisti godinama jer su nam u upravi nesposobni ljudi i lopovi koji u skoli nisu ni fizicko radili, utakmica sa velezom je kap koja je prelila casu...
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
Uh onda ih treba izbaciti i to sto prije. Nek vam je skola ovo sto se desava sa Čelikom. Ne možeš ti gamad ni istjerat kad se uleže. Sretno u RumunijiEnZo_85 je napisao/la:Skrivila je sljedece...Soldat_ze je napisao/la:Bio sam na kosevu protiv helsingborga i cuo sam neke price da BHT uopste nije ponudila da prenosi tu utakmicu, ili da je nudila za uzvrat samo marketinske usluge za tu utakmicu sto je u najmanju ruku bezobrazno. Skidam kapu Sarajevu za nastupe i Hordama za navijanje. Trenutno ste najjači i Čestitam na tome. Samo me živo zanima šta je vama uprava skrivila pa ih izbacujete pa bi volio da neko odg
Prodali Handzica u Lech 170.000eura, Obuca 10.000eura, Rascic 70.000, Pandza 300.000 eura, drugo i trece pretkolo europske lihe 270.000 eura + karte, plus sponzorski ugovor sa fabrikom Duhana, a da ne govorim o 3 pretkolu lige prvaka prij 2 god i 2.5 mil eura..kazu nemaju para????? Gdje su pare? Nijednog jedinog igraca nisu doveli. Igramo sa 14 igraca premier ligu, euro ligu i kup i ne trebaju nam pojacanja, da su se pare iskoristile sad bi imali 9 bodova u PL..
eto toliko..Ovo nije problem koji se pojavio jucer ili nakon tekme s Velezom, ovo je problem koji nas tisti godinama jer su nam u upravi nesposobni ljudi i lopovi koji u skoli nisu ni fizicko radili, utakmica sa velezom je kap koja je prelila casu...
pogledaj ovi i pogledaj protiv Helsinborga i pokazi nam te vase da naucimo hahah valjda ste vidjeli kako se navija!belinea je napisao/la:ja fkt vas ne kontam znaci bez zajebancije ako ikoga trebate da podrzite to jest ovaj covjek koji je i meni drag mehmed janjos,to je velicina covjek i da njega nije bilo nebi vas sto husrefa dovelo dovde,upravu tjerajte ali ovaj covjek je zasluzio respekt,i koreografija vam je bas bezveze bila dno dna,ali eto to ce neki shvatiti kao provokaciju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.